Till min förvåning lyckades jag och pappsen åka till gymmet för ett styrkepass, mycket rygg och armar. Efter hämtade vi upp Ebba och jag fick äntligen krama om henne. Nu ska jag duscha och basta.
x

Likes

Comments

Sitter nu och kollar Skavlan där Zara Larsson är gäst. Sedan ska jag kolla Mello. Ebba kommer hem om 2 timmar och ska krama henne ordentligt när vi träffas!
x

Likes

Comments

Tycker alla bilder får summera denna resan.
x

Likes

Comments

Nu är vi snart hemma (om ett par timmar) och jag längtar sååå mycket hem till min säng. Ska ha en rejäl sovmorgon imorgon och kanske lyckas jag och pappa dra oss till gymmet. Blev en del pasta och pizza;) Annars har bilresan gått bra!
x

Likes

Comments

Hejdå Italien</3
x

Likes

Comments

Haha! Pappa fick upp en Facebook påminnelse om vad han gjorde exakt denna dag för fyra år sedan och då kommer denna bilden upp! Haha, skillnaden är ju faktiskt ganska rolig.
x

Likes

Comments

Idag var det vår sista skiddag. Kan ju säga att vädret inte alls leverera lika bra som alla andra dagar. Men ska inte klaga då vi haft grymt väder annars!
Nu sitter vi i bilen påväg till lägenheten och ska packa inför hemfärden.
x

Likes

Comments

Igår bestämde vi oss för att ta med kameran för att fota lite till så här kommer mer bilder från backen.
x

Likes

Comments

Nu är jag, Clara, Jacob, Oskar och Hanna hemma hos mig och Hanna och har lagat mat. Blir en mysig spelkväll!
x

Likes

Comments

Har så roligt med dessa människor, vi är nog odödliga om ett gott skratt förlänger livet. Blir dock väldigt trött eftersom vi lägger oss sent och går upp tidigt för att åka skidor. Men det är då det känns extra skönt att sätta sig på våran plats och lyssna på musik, bara ta det lugnt.
x

Likes

Comments

Instagram@klaraenanderr