View tracker

Jag och Emilia<3

Skor Eytys | Kjol Boohoo | Polo Gina tricot | Kofta Gina tricot | Jacka London | Clutch/plånbok Stella McCartney

Hej hej!
Nu är tjejerna och jag hemma hos Filippa, vi har lång håltimma. Idag är det öppethus på Teknis så tänkte gå dit och kika.
x

Likes

Comments

En gammal från skolan

Sitter nu med mammis framför en varm brasa och Guldbaggegalan. Har längtat efter henne så! Hon kom precis hem från Kina där hon varit i två veckor. Ska gå och lägga mig tidigt idag så jag kanske frisknar till.
x

Likes

Comments

Åh, längtar redan tillbaka.

För min del är skoldagen slut. Har fått tillbaka lite feber och det var mycket som gjorde ont idag som min mage och mitt huvud. Tråkigt. Gick hem innan sista lektionen, försökte iallafall att vara med på så många lektioner jag bara kunde.
Nu är jag snart hemma och ska vila.
x

Likes

Comments

Hejsan!
Nu sitter vi i bilen påväg hem och har ungefär två timmar kvar. Såg ut att bli riktigt dimmigt men det klarna upp och det blev ännu en dag av bra skidåkning. Fanns en luftkudde man kunde göra massa trix på så testade med en bakåtvolt. Kom nästan runt hela vägen på sista gången men sedan blev det för lång kö så vi orkade inte stå och vänta. Kul var det iallafall!
x

Likes

Comments

Lite bilder från middagen igår. Den bestod av skratt, tärning och god mat med gott sällskap.
x

Likes

Comments

View tracker

Några bilder från dagen

Härlig dag i backen! Nu ska vi äta middag på resturang. Hoppas ni haft det bra.
x

Likes

Comments

Detta är så underbart, skidor. Så himla härlig känsla och vädret är på topp! Nu ska vi mumsa i oss lunchen.
x

Likes

Comments

Nu är vi äntligen framme! Har packat upp lite och suttit uppe ett tag och snackat. Vi ska tydligen äta frukost redan vid åtta (!!!) imorgon så ska sova snart. Vi har en hel härlig skiddag framför oss.
x

Likes

Comments

Bilder från skoldagen

Hejsan allihopa!
Nu sitter jag och pappa i bilen och ska hämta upp Ebba. Vi ska nämligen till Branäs och åka skidor över helgen med en annan familj. Fick reda på detta sent på kvällen igår så fick packa snabbt innan det var dags att lägga sig. Imorse packade jag ner det sista och åkte jag till skolan. Efter skoldagen var klar skyndade jag mig hem för att möta upp pappa och så åkte vi och köpte skidbyxor. Både jag och Ebba hade växt ur våra så det fick bli lite snabbshopping. Nu har jag alltså lite över fem timmar att se fram emot i bilen:))
x

Likes

Comments

Hej hej!
Skoldagen gick fort och efter den drog vi tjejer ner till springrolls och åt. Därefter hem till Filippa en liten stund och nu är vi på Bäckäng.
x

Likes

Comments

Instagram@klaraenanderr