Bestie.

Idag har det varit en fullspäckat dag. Vi har gjort en massa saker och köpt lite nödvändiga saker. Jag har fixat min mobil, köpt nytt glasskydd till den, beställt ett par jeans på JC till deras butik och även hittat en jättefin spetstopp. Vi mötte upp Madde, Ella och Olivia och köpte thai vid 18.00. Åkte hem och käka med mamma och pappa och pratade om Coldplay dem var på igår.

Nu är jag hos en kompis och ska sova här.

x

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Från morgonens promenad med Roxy innan x-fit passet.

Skor Superga | Kjol River iland | Skjorta Zara

Hej fina ni!

Idag ska jag och min syster uträtta en del ärenden. Bland annat lämna in min iPhone jag tappa igår... kul. Kanske blir lite shopping, vill verkligen ha ett par nya bootcut då jag växt ur mina:( Vi hörs!

x

Likes

Comments

Hela kostcirkeln, eller???

Nu ligger jag i min säng och är redo för att sova. Har bokat ett pass imorgon 12.15, x-fit med Ebba och Madde. Varit sjuk i snart tre veckor med medicin inblandat och rekommendation av en doktor att vila, därav ingen träningen:) Men imorgon är det dags! Har absolut ingen lust att vila längre. Tror jag klarar det men självklart kommer det kännas tungt efter den långa vilan och skräpmat.

Jag och mina vänner har iallafall haft en väldigt mysig kväll. Mycket skratt och prat, vilket är uppskattat<3 Godnatt, sov gott!

x

Likes

Comments

Kom hem vid halvtretiden till Borås. Var helt dödstrött efter de få timmar sömn jag fått i helgen. Men klaga ska man inte göra när det beror på roligheter!

Snart kommer tjejerna hit med thai som vi ska käka. Blir en lugn och mysig kväll.

x

Likes

Comments

Igår var jag, mamma och Ebba och kollade på pappa och David som åkte kite. Ser så kul och lätt ut men det är riktigt svårt. Var perfekt väder för att åka kite igår!

Sedan gick vi hem och laga mat. En kompis till mig kom på kvällen och åt med oss.

Lite gott från vårt filmmys.

x

Likes

Comments

Lite bilder från min midsommar. Hoppas ni hade det trevligt!<3

Nu sitter jag under paviljongen och är helt slut. Ebba också, hon ligger så sött och sover bredvid. Vi somnade vid 04.30 inatt och jag hade ett jobbpass idag mellan 12.00-16.00. Men jag klunka en Nocco och klarade mig igenom passet. Det är nu det kommer ikapp en...

x

Likes

Comments

Hej på er!
Vill bara önska er en glad midsommar. Fullt upp idag så lär eka tomt på bloggen. Hoppas ni får en grym kväll och sköt om er<3

x

Likes

Comments

Idag när vi kom ner till stugan piffade jag och Ebba upp vår terass. Kände mig lite som Ernst, haha;-) Blev väldigt mysigt iallafall.

x

Likes

Comments

Vid tvåtiden var jag och Ebba på blomsterlandet för att köpa blommor till våra midsommarkransar. Ska bli kul att få fixa sin egen.

x

Förresten!!! Vi har fått tillbaka bilen. Väntat på den i över en månad och äntligen fick vi den idag<3

Likes

Comments

TJOHO! Vi har bokat Cuba😄

Min familj med familjen Larsson ska åka till Cuba i vinter. Vi blir borta i två veckor och ska åka till tre olika städer. Hur grymt som helst! Längtar verkligen. Lär bli en hel del foton;-)

x

Likes

Comments

Instagram@klaraenanderr