View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan!
Igår bakade jag pepparkakor med en kompis och åkte hem senare på kvällen. Älskar julmusik och julbak, perfekt kombo!
Idag stack jag och en tjejkompis till ishallen där det var isshow. Väl där träffade vi några kompisar vi satte oss med. Jag tittade på min kompis Sol som åkte och han var väldigt duktig<3 Nu väntar jag på mamma och plugget väntar hemma... Ska även förbereda mig inför måndag och tisdag då det är uttagning i Göteborg.
x

Likes

Comments

View tracker

Hej goingar!
Blev en snabb massage efter skolan hos min massör innan jag åkte till träningen. Efter träningen åkte jag direkt till FIlippa för ett tidigt födelsedagsfirande. Vi tjejer har bara myst<3
x

Likes

Comments

Åh, Olivens tapas är det bästa! En favorit är trippel osten;) 

Blir alltid så mätt och belåten när jag går där ifrån. Efter besöket på Sven Eriksson drog jag till gymmet och körde ett snabbt styrkepass på gymmet innan passet med CF kids. Sedan skulle jag skynda mig till pappa som stod utanför onyx för att åka hem och byta om. Hela familjen åkte sedan ner till stan och vi hade bokat bord på Oliven. Världens bästa pappa fyller nämligen är idag<3
x

En bild på mamma & pappa från sommaren

Likes

Comments

En gammal från sommaren

Jag vet att det vart dålig bloggning nu det senaste men det är för det är så himla mycket annat jag prioriterar nu. Bloggen kommer tyvärr lida men jag ska försöka. Det kommer vara stressigt nu i två veckor framöver.

Idag har jag vart på besökare på Teknis och följt med Entreprenörsprogrammet en dag. Tyckte det var kul och fick mer intresse för det än vad jag hade innan.
x

Likes

Comments

Hallå allihopa!
Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, vet inte vart jag ska börja. Det är så sjukt mycket i skolan nu. De sista veckorna innan lovet kommer vara fullproppade med en massa saker, både från skolan och handbollen. Men idag tog jag tag i matteboken efter skolan och det flöt på bra som tur var så jag fortsatte i 3,5 timme att bara räkna. Skönt att jag fick så mycket gjort! Har även hunnit läsa lite ur min engelska bok som jag låg lite efter med, hehe. Hade mitt NP i engelska muntligt idag och jag tror det gick bra! Det kändes så iallafall. Imorgon har jag NO prov och NO inlämning.
x

Likes

Comments

Godkväll goingar!

Har så fruktansvärt mycket i skolan nu i två veckor:( NP i engelska muntligt, NO prov, NO inlämning, Matte prov, Bild redovisning, So prov, NP matte muntligt, Engelska läsförståelse och ett till No prov som är mer avancerat än det första. Wiho!:)))
Efter skolan tog jag en kopp varm choklad med en nära vän och pluggade lite samtidigt. Behövde bara sätta mig ner och andas lite i denna stress så en kopp varm choklad var inte så dumt! Var dock bara hos min vän i en timma för sedan var jag tvungen att åka hem för att byta om till träningskläder. Träningen var rätt lugn för mig del då jag behövde rehaba lite. Blivit mycket handboll det senaste och mer kommer det bli. Match i helgen och på måndag till tisdag är det NIU uttagning i Göteborg som jag ska på. Kul, men jag måste se till att kroppen håller och mår bra.

Nu ska jag ta tag i plugget och min kompis NOCCO ska hjälpa mig;)
x

Likes

Comments

Åååh, vi sån feeling att baka så jag och mamma bakade lussebullar. Så mysigt och SÅ GOTT!! Älskar det. Får sån jäkla härlig julkänsla också. Nu ska jag basta och duscha efter en liten promenad med Roxy i kylan.
x

Likes

Comments

Hejsan!!
Kom hem från Skövde runt niotiden igår. Vi vann även den matchen med 32-10. Vi får till både ett bra försvarspel och anfallspel!

När jag varit hemma tog jag en snabb middag. Sen myste jag i min nybäddade säng och kollade serie.
x

Likes

Comments

Hejsan snyggingar!

Idag är det första advent och vi kommer bara närmare julafton, det jag längtar till mest! Vaknade och drog mig lite i sängen men sedan var det dags för frulle. Blev en mysig sådan med hela familjen. Älskar att det är första advent. Vi bestämde oss för att ta ett varv runt sjön. Till en början var jag inte alls sugen men det var skönt med lite frisk luft! Det var ju rätt kallt så när vi kom hem gjorde jag mig en kopp chai.
x

Likes

Comments

Instagram@klaraenanderr