Header

Hej fina ni!
Idag har nog varit den segaste dagen på länge, har enbart varit hemma och myst runt i mitt nattlinne och tagit det lugnt då det har regnat hela dagen och känner inte för att va ute i regnet annars så brukar jag faktiskt tycka om när det regnar lite när jag är ute,vet inte vad det är men jag tycker om när det regnar,det är typ mysigt på nått sätt.

Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på regnet väntar på att mamma ska komma hem så att jag kan åka och köpa godis och kanske träffa lite kompisar senare ikväll och bara prata skit om saker som har hänt sen vi sågs,så det kommer säkert bli svin roligt och har saknat dom två ganska mycket då vi går på olika skolor och nästan aldrig ses.

Känner att det här blir ett väldigt kort inlägg men har inget speciellt att skriva om så idag får det bli så

Ha det bra så ses vi!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har det varit en relativt seg dag då jag var väldigt trött och hade en lång skoldag så därför resulterande det vid att jag nästan somna när jag kom hem.

Men som jag sa har jag varit i skolan idag, från 09.00 tills 16.00 och då år jag inte hemma innan halv 17.30 tyvärr men tänker inte klaga då jag faktiskt gillar att åka buss men man är ju lite trött så sent på eftermiddagen.
Sen jag kom hem har jag bara duschat och ätit mat med familjen som jag tyvärr inte gör så ofta längre, måste verkligen bli bättre på det..

Nu ligger jag i min soffa och väntar på att idol ska börja, är extremt besviken på årets idol för känns som att så många som inte kan sjunga gick vidare och det gör mig lite irriterad eftersom nu förväntar man sig att dom ska kunna sjunga vid det här laget men får väll hoppas att det blir bättre snart.

Ha det bra så ses vi!

Likes

Comments

Hej allihopa!
Måste verkligen be om ursäkt att jag har varit borta så länge och ska verkligen inte skylla det på nått utan har bara försökt att fokusera på mitt mående ett litet tag nu!

Har inte hänt svin mycket sen jag bloggade sist dock så har inte jättemycket att berätta om men jag har haft en bra sommarlov och det känns verkligen som att jag inte har varit hemma alls mycket,vilket jag tycker är väldigt skönt då jag bor i en stad som jag inte tycker om sådär jättemycket direkt.

Men annars har jag börjat 2 året på gymnasiet och har gått ungefär 2 veckor i skolan nu.
Det känns både spännande och stressigt att börja 2 året då man har hört så mycket om att 2an är det värsta skolåret och vill verkligen inte att det ska vara så för jag har ganska svårt i skolan oavsett så vill inte att det ska bli för svårt men ändå spännande då det är nya ämnen som jag tycker är intressanta så förhoppningsvis kommer det blir roligt men man ska ju inte ha för höga förhoppningar för det är ju ändå skolan.
Här har vi lite bilder från i somras som jag kan bjuda på

Ha det bra så ses vi!

Likes

Comments

Hej på er!

Känner verkligen att jag har blivit svin dålig på att uppdatera men det har bara varit väldigt mycket just nu och kan säga att jag är inne i en dålig period,vill verkligen inte använda det som en ursäkt men känns som att jag måste förklara varför jag är/kommer va dålig på att uppdatera.

Känns så himla skönt att jag snart får sommarlov för jag är så himla skoltrött och det känns som att jag verkligen behöver sommarlov för att få koll på mitt mående igen för det känns inte som att jag kan ta hand om mig själv tillräckligt mycket när skolan pågår.
Har känt att jag faktist inte bryr mig om skolan just nu för mitt mående är viktigare och tänker satsa på att må bra istället för att få högsta betyg som jag tänkte i början av 1an.

Dom senaste dagarna har jag enbart varit med familj och min pojkvän och umgåtts med dom och även börjat kolla på oitnb igen då det har kommit ut en ny säsong som jag tror att igen har missat,kan verkligen säga att det är en av mina favorit serier och har längtat efter en ny säsong, älskar att kolla på serier för det minskar oftast min ångest och senaste tiden har jag haft massor med ångest så det har blivit att jag kollat på serier på grund av det och kommer antagligen fortsätta med det tills jag känner att jag inte har lika mycket ångest över saker i mitt liv.

Hoppas ni har haft en bra dag så ses vi snart igen!

Likes

Comments

Hej på er !

Gårdagen var extremt bra dock väldigt onödigt att gå till skolan för jag hade bara en lektion vilket va på grund av att naturkunskaps lektionen va till för rester och jag är helt enkelt klar med mina rester där vilket är väldigt skönt!, så jag åkte till skolan enbart för att ha idrott och såklart så är idrotten roligt men det blir mindre roligt att ha beachvolleyboll i regnet just och sen va vi lite dumma i huvet och tog av oss skorna för att vi inte ville ha sand i skorna så det va lagom trögt av oss men det va ändå ganska kul, direkt efter det så hämtade min pappa mig och så åkte vi hem för att jag skulle till frisören och klippa och färga håret va sjukt taggad på det och blev väldigt nöjd, efter det så åkte jag bara hem och la mig i sängen och satte på house of cards! sjukt bra serie så om ni inte har sätt den borde ni kolla! Den här dagen har också varit väldigt bra! Åkte in för att träffa pojkvännen och tänkte gå och göra klart en uppgift men läraren va inte där så gick bara hem till Noel igen, påväg till Noel bestämde vi oss för att köpa lite fika och sätta oss på balkongen då det va mycket bättre väder idag! Extremt mysigt och vi behövde verkligen bara sitta ner och snacka om allt nytt och även skratta åt allt som har hänt.

Hoppas ni har haft lika bra dag som mig så ses vi snart!


Likes

Comments