Header

Hej på er!

Känner verkligen att jag har blivit svin dålig på att uppdatera men det har bara varit väldigt mycket just nu och kan säga att jag är inne i en dålig period,vill verkligen inte använda det som en ursäkt men känns som att jag måste förklara varför jag är/kommer va dålig på att uppdatera.

Känns så himla skönt att jag snart får sommarlov för jag är så himla skoltrött och det känns som att jag verkligen behöver sommarlov för att få koll på mitt mående igen för det känns inte som att jag kan ta hand om mig själv tillräckligt mycket när skolan pågår.
Har känt att jag faktist inte bryr mig om skolan just nu för mitt mående är viktigare och tänker satsa på att må bra istället för att få högsta betyg som jag tänkte i början av 1an.

Dom senaste dagarna har jag enbart varit med familj och min pojkvän och umgåtts med dom och även börjat kolla på oitnb igen då det har kommit ut en ny säsong som jag tror att igen har missat,kan verkligen säga att det är en av mina favorit serier och har längtat efter en ny säsong, älskar att kolla på serier för det minskar oftast min ångest och senaste tiden har jag haft massor med ångest så det har blivit att jag kollat på serier på grund av det och kommer antagligen fortsätta med det tills jag känner att jag inte har lika mycket ångest över saker i mitt liv.

Hoppas ni har haft en bra dag så ses vi snart igen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Vaknade lite tidigare än vanligt i Fredags för va tvungen att ta en tidigare buss i till Norrköping och lämna mina kläder hos Noel så att jag slipper gå runt med dom hela dagen, Fredagen är relativt kort skoldag!
Har bara två lektioner delvis är en av dom matte men den lektionen burkar gå ganska snabbt.
Efter det så tog jag och Noel första bästa buss till krokek för att jag skulle sova över hos honom vilket alltid är väldigt mysigt och kan erkänna att jag faktiskt tycker om krokek väldigt mycket, vi gjorde inte så mycket utan kollade på film och somnade ganska tidigt.
Åkte hem från honom för ett litet tag sen så idag ska jag bara ta det lugnt och förmodligen se nån film så får vi se vad jag gör imorgon.

Hoppas ni har haft en bra dag så ses vi snart !

Likes

Comments

Hej på er !

Gårdagen var extremt bra dock väldigt onödigt att gå till skolan för jag hade bara en lektion vilket va på grund av att naturkunskaps lektionen va till för rester och jag är helt enkelt klar med mina rester där vilket är väldigt skönt!, så jag åkte till skolan enbart för att ha idrott och såklart så är idrotten roligt men det blir mindre roligt att ha beachvolleyboll i regnet just och sen va vi lite dumma i huvet och tog av oss skorna för att vi inte ville ha sand i skorna så det va lagom trögt av oss men det va ändå ganska kul, direkt efter det så hämtade min pappa mig och så åkte vi hem för att jag skulle till frisören och klippa och färga håret va sjukt taggad på det och blev väldigt nöjd, efter det så åkte jag bara hem och la mig i sängen och satte på house of cards! sjukt bra serie så om ni inte har sätt den borde ni kolla! Den här dagen har också varit väldigt bra! Åkte in för att träffa pojkvännen och tänkte gå och göra klart en uppgift men läraren va inte där så gick bara hem till Noel igen, påväg till Noel bestämde vi oss för att köpa lite fika och sätta oss på balkongen då det va mycket bättre väder idag! Extremt mysigt och vi behövde verkligen bara sitta ner och snacka om allt nytt och även skratta åt allt som har hänt.

Hoppas ni har haft lika bra dag som mig så ses vi snart!


Likes

Comments

Jag är äntligen tillbaka från en ganska så lång paus,eftersom att jag har haft så mycket att göra det här året.
Skolan har verkligen varit sjukt jobbig hela 8an och 9an så har mest lagt min tid på att fokusera på det men har tänkt att jag ska bara blogga igen nu för jag har sommar lov om en vecka vilket ska bli sjukt skönt. Men nu är jag i Linköping under helgen och umgås med min kusin Hanna och vi gå på stan nu och shoppa lite vilket är det vi kommer göra idag

Likes

Comments