Hej allihopa , senast vi sågs så var jag alltså i Linköping och hälsade på min kusin och träffade massor med härliga människor vilket var jäkligt mysigt .
Men nu så är jag hemma efter att ha varit lite överallt, har även sommarlov nu som alla andra, äntligen är grundskolan över tror aldrig jag har varit så trött på skolan som jag va då men nu är det bara gymnasiet som väntar sen är man klar med skolan.
Har även varit i Göteborg med min gamla klass, vilket va sjukt mysigt.
Älskar verkligen Göteborg, känner mig liksom som hemma där och människorna är så himla trevliga fattar inte hur dom klarar av att vara så trevliga.
Midsommar har också varit, tillbringa det men familj och vänner ute på landstället i kornudden kan ju ha varit den varmaste dagen på länge den här sommaren vet inte hur många gånger jag va tvungen att gå ner och bada för att det var så varmt.
Ska kanske åka dit på söndag igen annars ska jag dig nästa vecka med familjen och mysa lite men nu måste jag verkligen sova annars somnar jag väll 04.00 som varje natt.
Godnatt allihopa

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag är äntligen tillbaka från en ganska så lång paus,eftersom att jag har haft så mycket att göra det här året.
Skolan har verkligen varit sjukt jobbig hela 8an och 9an så har mest lagt min tid på att fokusera på det men har tänkt att jag ska bara blogga igen nu för jag har sommar lov om en vecka vilket ska bli sjukt skönt. Men nu är jag i Linköping under helgen och umgås med min kusin Hanna och vi gå på stan nu och shoppa lite vilket är det vi kommer göra idag

Likes

Comments

Som ni kanske ser så kommer det här blogginlägget handla om feminism.
Det är ett väldigt bra ämne att blogga om för att människor måste verkligen inse vad feminism är får något.
De flesta jag jag pratat med är anser att dom är feminister men dom var egentligen ingen aning om vad feminism innebär.
Dom tror att det är jämlikhet mellan män och kvinnor
Men enligt mig om massor andra människor så handlar det om att alla kön/ickekön ska ha samma rättigheter .
För det finns även människor som anser att dom inte har nått "kön" utan är ickekön, jag tycker det är ett väldigt viktigt ämne att ta upp så att folk inte får fel uppfattning.
Många tror också att feminister är manshatare vilket många av dom absolut inte är , ja det finns feminister som är "manshatare" men många av dom har faktiskt en anledning till varför dom hatar män.
Sen en sak jag verkligen inte förstår mig på är när människor säger att det är onödigt/jobbigt att säga hen,hin/ eller personens namn,liksom förlåt men vad är det jobbiga med det det är precis lika jobbigt att säga han,hon så lägga av att säga så för då låter ni bara dummare än vad ni är. Tvåkönsnormativa människor kan va det värsta jag vet det är så jävla vidrigt när man berättar för nån "men hin är så jävla vacker " och sen så kommer dom " det finns bara två kön lägg av med hen snacket" det är sånna människor som behöver läsa på och börja respektera människor inte feministerna som kallar en kille för mansgris.
Knappast att män dör för att dom är just män men icke män dör för sånna anledningar, det är egentligen helt sjukt att det händer sånna saker fortfarande det är 2015 för fan skärp er och lär er att respektera människor .

Det va allt för mig, hoppas ni gillade texten så kanske vi ses snart !

Likes

Comments

Hej , jäklar va konstigt detta känns , har haft sjukt många bloggar innan men har aldrig tyckt att jag hade något intressant att blogga om men nu är jag tillbaka och gör ett försök igen så vi får se hur det blir med det här .

Kan börja med att berätta lite om mig själv- som ni kanske redan fattar är mitt namn klara härold, är 14 år och bisexuell.
På fridtiden umgås jag med vänner och äter pizza sjukt ofta,
Har ett rätt typiskt tonårsliv om jag själv får säga det , mitt liv har inte varit en dans på rosor direkt...men vems liv har vart det det är väldigt sällan att en människas liv alltid är toppen.
Men apropå min läggning så har det varit en ren berg- och dalbana och har fått reda på att jag inte kunnat lita på människor som jag har trott varit mina bästa vänner men mer om historia kring min läggning kommer ni få läsa om i framtiden.

Detta va lite om mig ni kan nå mig på

Instagram/snap/kik -klaraharold
Twitter-klaraharold00                               Ask-klarah00  • Mig
  • 204 readers

Likes

Comments