Hej alla fina!

Idag är det torsdag och jag fattar inte hur fort denna vecka har gått. Så har jag känt de senaste veckorna nu och det är faktiskt rätt skönt eftersom det börjar dra ihop sig till höstlov. Gud, vad jag längtar efter höstlov. Då råkar ju nämligen både Halloween och min födelsedag inträffa - de bästa tiderna på året. Jag hatar verkligen att fylla sent på året. Det värsta är när man fyller ett "stort" nummer eller en ålder då det tillkommer vissa privilegier t ex när man fyller 15 år - byxmyndighet, 16 år - tillstånd att få övningsköra och den sista stora siffran - 18 år. (Eller 20 kanske är den allra sista förresten.) I alla fall så får ju de som fyller tidigt all dessa privilegier nästan ett helt år innan jag får det så då går ju jag och längtar ihjäl mig till min födelsedag. Den väntan är inte särskilt kul.
Att fylla på ett lov generellt är heller inte det roligaste jag vet eftersom många passar på att åka bort då *host* *host* min pojkvän och en kompis som jag gärna skulle vilja ha hemma då :))))

Det enda jag känner att jag inte längtar till är alla dessa clowner som helt klart kommer dyka upp överallt den 31:a. Jag har en mycket allvarlig fobi för clowner och om jag ser en kommer jag bli så sjukt rädd. Det finns folk som sett clowner i Täby-området och då undrar man ju varför människor är så dumma att haka på en äcklig, amerikansk trend. Nope, kanske lika bra att stanna hemma den kvällen och kolla netflix (ganska troligt att det blir så ändå).

Idag fick jag reda på mitt betyg på ett matteprov jag gjorde för två veckor sen och fick ett B för första gången i matte. Jag blev så så så glad! Jag har alltid haft det jättejobbigt med matten och hade E i grundskolan. I ettan slet jag galet mycket med matten, men det verkade aldrig löna sig. Inför det här provet pluggade jag nästan varje dag i fyra veckor på andra grads ekvationer och det lönade sig verkligen!

Så jag säger det till alla er som sliter och försöker höja era betyg: ge inte upp! Stressa inte om ni får sämre betyg än önskat, bara ge gärnet igen och ännu lite mer inför nästa prov.

Allt ordnar sig tillslut <3

Klara


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Hej alla fina människor!

Jag har funderat länge på att börja blogga av många olika orsaker. Jag har aktivt försökt att skriva dagbok, men har tyvärr inte lyckats göra det till en vana. För ärligt talat, hur ofta har man tid och ork att tända några ljus, göra en kopp te, sätta sig ner i sängen och hälla ur sin själ i en bok som ändå kommer glömmas bort i någon byrå? Ingen alls är svaret på den frågan. Så mycket som jag är online på mobil och dator, precis som många andra ungdomar, finns det nu längre ingen ursäkt. Jag ska blogga eftersom jag faktiskt tror på att det här med skriva ut sina känslor och tankar ska vara bra för en. Dessutom är det ju rätt roligt att se tillbaka i tiden och påminnas.

Annars då? Som sagt i presentationen är mitt namn Klara Rylander, fyller 17 den första november och bor i Täby med min ömma moder utanför Stockholm. Jag går musikinriktningen på Tibble gymnasium i Täby där jag spelar elbas, men musik är nog inte något jag tänker hålla på med i framtiden. Just nu vill jag bli åklagare eller domare och då kan man ju fråga sig vad tusan jag gör på estet. Jo, det ska jag berätta för er. Jag hade för det första ingen aning om vad jag ville bli där i slutet av nian, så varför inte göra något jag tycker är kul på gymnasiet? För det andra skiftar drömyrket ganska ofta, så att gå t ex ekonomi kanske ändå hade varit helt värdelöst.

Min fritid ägnar jag åt pojkvän, kompisar, gymmet #gymshark (eller inte) och en hel del plugg. Japp, det är fortfarande mycket plugg på estet, det är bara att folk skiter i det som intrycket av att det är slappt på estet kommer ifrån. Jag är också med i ett cover-rockband med ett gäng sköna människor och vi hade vår första spelning i mitten av september i år. Utöver detta gör jag väl inget annat än att kolla dokumentärer och serier på netflix.


Anyways. Jag hoppas ni kommer följa min cyberdagbok och sporra mig att uppdatera så ofta som möjligt. Jag ser mycket fram emot detta försök att göra detta till en vana, men man vet ju aldrig.

Kram och godnatt

Klara

Likes

Comments