Header

Det här med att tro att man kan blogga utan att ens göra något är ju nästan larvigt. Mina dagar ser ju nästan precis lika dana ut och icke har jag fina bilder från när jag faktiskt har gjort något kul. Vill verkligen ha en liten kompakt systemkamera. Men det kostar ju förfan lika mycket som en resa till månen... Kul. Men känner att hade jag haft en kompakt kamera som fungerar bra och tar fina bilder så kanske jag hade haft lite bättre motivation och haft lite fina bilder att visa upp. Eller så kanske jag bara är en extremt tråkig person som inte har något att berätta om. Kul. Kanske skall köpa en begagnad, det kan man ju. Känns som att till och med en digital kamera hade gjort susen! Mest för att jag har en gammal iphone 5s som tar så fula bilder oftast. Jaja, vi får se om jag kommer på något tema att utgå från någon gång.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag vill ju verkligen lyckas. Jag vill verkligen lyckas med någonting jag tycker är kul och intressant. Något jag brinner för. Något som jag tycker känns bra för mig. Jag vill verkligen lyckas med något som folk säger är för svårt att lyckas med. Men vad är det? Och finns det några genvägar? Hur skall jag starta upp det där som jag vill lyckas med? Hur skall jag kunna gå fram och berätta vad jag håller på med? Finns det någon som förstår och tar mig seriöst? Vem kommer ta mig seriöst? Kommer jag ta mig själv seriöst? När blir det på riktigt? När kommer jag lyckas? Kommer jag orka bära mig själv genom all skit? Genom alla fantastiska händelser? Genom allt som är bra och allt som är dåligt? Vågar jag stå där själv med bara fötter? Vågar jag ta för mig och utstråla den persona jag vill visa? Men vad vill jag egentligen göra då? Vad är mina drömmar?

Likes

Comments

Åh USA
Asså jag orkar inte
Vet inte om ni förstår att nyser ni så får hela världen förkylning
Förstår inte verkligen
Blir så ledsen inombords

Likes

Comments

Jag behöver dig. Jag behöver oss. Jag vill ha det som vi hade det innan. Men jag vet att jag har gjort så mycket skit att det bog inte går. Och nu står jag här, i den tomma vinden medan mina tårar fryser till is och min ångest tar över hela min kropp. Jag vet att jag har kastat det vi hade så långt bort att det är nog nästan omöjligt att hitta. Både jag och du är sårade, inuti, utanpå och nog överallt omkring oss. Jag vet att jag har gjort bort mig. Jag vet. Men jag behöver dig. Jag behöver oss. Jag vill ha det som vi hade det innan.

Likes

Comments

Hejsan svejsan

Idag har jag faktiskt inte gjort något speciellt. Var och simmade igår vilket var faktiskt väldigt trevligt, men har träningsverk i knäna... Hur får man ens det? Så jag vacklar runt som en anka. Annars då? Jo, jag sprang runt i en timme i stan för att försöka hitta en födelsedagspresent till en kompis men förgäves. Helt hopplöst när man har bestämt sig för att köpa en specifik sak och så finns det ingenstans, blir galen! Men jag gav upp tillslut och åkte hem, har trots allt imorgon på mig också! Sedan tappade jag upp ett bad och gjorde mig en kopp te. Älskar Snow fairy, luktar så otroligt gott! Ni som inte har provat den måste verkligen testa! Nu har jag bäddat om, satt på en tvätt och målat naglarna! Ganska produktivt måste jag säga! Tror jag skall tända lite ljus, dricka en kopp till och kika på ett avsnitt eller fler av Ladies of London (guilty pleasure, hehe). puss

bästa morgonrocken från Kappahl!

Likes

Comments

Finns det något jag har fått dille på just nu är faux fur. Vill så gärna ha en fluffig mörk blå! Men snål som jag är så har jag ej riktigt funnit en som står mig kär. Men tycker de är så jäkla snygga och de är så roliga, ger liksom lite spice till varje outfit. Ger en twist och en lite kaxig look, me like! Vad tycker ni?

Likes

Comments

Är just nu så otroligt sugen på att flytta hemifrån asså! Vill så gärna skapa något av mitt eget och kunna styra och ställa som jag vill. Men som sagt innan så tar det nog en liten tid innan jag har möjlighet att kunna flytta ut. Mest för att jag vet inte vart jag kommer ta vägen nästa år eller vart min pojk kommer befinna sig i världen. Och såklart vill vi ju så gärna bo ihop. Vill verkligen skapa vårt eget lilla hem där vi kan bosätta oss en liten tid. Får vi möjligheten att köpa lägenhet så kanske det är lika bra att vänta lite och spara lite till så att vi sedan kanske kan köpa en lite större lägenhet, om vi vet att vi skall stanna i kanske några år. Men jag hade faktiskt inte tackat nej till att hyra heller. Det enda är jag vill ju totalrenovera om jag flyttar in någonstans, och hyr man i andra hand eller kanske till och med i första så är inte det kanske inte optimalt. Men det är olika såklart.

Kliar i fingrarna när jag ser på möbler och design, vill så gärna köpa sådana saker. Men det är ju såklart helt meningslöst eftersom jag inte har någonstans att förvara det. Eller använda det för den delen. Dock så kan man ju såklart drömma lite och det kan jag berätta att jag gör!

Likes

Comments

Nu tänkte jag skriva om något som jag gått och grunnat på ett bra tag. Och det handlar om träning, mat och min egen hälsa. Först skall jag börja med att prata snabbt om självbild och hur man ser på sig själv och blir påverkad av andra och omgivningen. Sedan tänkte jag gå över till vad jag tänker göra och hur jag tänker att jag skall gå till väga. Och sist kanske en sväng allmänt om saker och ting som snurrar runt i mitt huvud när det kommer till detta ämne.

När jag var yngre, kanske runt 10-15 års åldern tyckte jag väldigt mycket om att baka. Jag kunde stå i timmar i köket och pyssla osv, vilket jag fortfarande kan, men har gått över till ordentlig mat mer nu. Jag tycker det var så kul att läsa om bakverk och mat och var väldigt kreativ när det kom till mitt bakande, som jag idag är med mat. Men det gjorde också att jag kanske åt lite mycket bakverk. Vilket mina föräldrar såklart tyckte var sådär, som vilken annan förälder skulle säkert tycka, socker hör ju såklart till lördagar! Samtidigt tränade jag som ett svin och red nästan varje dag och sprang runt i stallet i flera timmar dagligen, så egentligen var det kanske inte någon fara. Idag bakar jag inte speciellt mycket, men tycker ändå om att testa något när jag ser ett recept osv. Men pga att jag ofta blev tillsagd som liten skämtar mina föräldrar om det då och då. "Ja, grädde är ju egentligen inte så bra. Men det är inte socker heller, det vet du. Det är det man blir tjock av, när man småäter lite choklad" eller "Du är ju så sockersöt när du står här och bakar, har du lite sockersug?". När jag får höra kommentarer som detta, eller liknande, så stänger hela mitt system ner. Hela jag bestämmer mig för att nä, nu räcker det, inte en droppe mat eller vätska skall få komma igenom min mun, kanske vatten. Men absolut inget mer!
Men sedan äter jag ändå middag med tanken, ja imorgon då. Och det här är något jag inte riktigt vet varför jag reagerar som jag gör... Mina föräldrar tycker jag bara är barnslig och känsligt när jag blir arg och säger "jaha, men då skiter jag i att äta från och med nu!". Men jag får sådan otrolig ångest över mitt matintag så jag vill ju nästan kräkas. Eftersom många gånger känner jag sådan otrolig skuld när jag äter tex socker, och tänker, ja bara den här, sedan får det vara nog.

Jag är rätt trött på delar av min kropp. Helt ärligt tänker jag ofta på vad jag stoppar i mig, och många gånger funderar jag på vad jag äter under en dag. Och jag är både trött på all denna reklam om snygga brudar i bikinis och all promoting om hur man blir smal på 30 dagar. Men jag är också rätt trött på alla brudar som promotar lika hårt på att man skall få vara den man är och att man skall trivas i sitt eget skin! Vadå, så om man vill ändra på sig så skall man inte det för man skall vara så jävla kvinnlig och stark and take no shit och inte bry sig om vad andra tycker?! Hur går det ihop?! Så otroligt två extrema sidor att jag orkar inte.

Så nu säger jag stop till mig själv. Nu försöker vi sluta vara så påverkad, av mig själv och folk runt omkring. Nej, jag trivs inte till 100% i mig själv, men vilken jävel gör egentligen det?! Vilken sorgsen själ trivs till 120% i hela sig själv? Inte många kan jag nog säga. Men jag har bestämt mig för att nu får jag faktiskt ta säker i egna händer och göra någonting åt det. Så jag har bestämt mig för att i november skall jag försöka äta hälsosammare, mer grönsaker, nästan inget rött kött men tycka om att äta och vara glad i det som finns. Skall också försöka träna mer. Försöka klättra iallafall tre gånger i veckan, förhoppningsvis gå ut och gå någon gång och vill börja simma en gång i veckan. Simma har jag faktiskt aldrig gjort som hobby utan bara i skolan och simskola, men kände att det kanske kunde vara lite skönt. Dock har jag bestämt att börja försiktigt, inte sätta för mycket press och bara ha det som trevlig hobby och inte försöka bränna tusentals kalorier. Så vi får se hur det här kommer gå, förhoppningsvis bra. Och förhoppningsvis ser eller känner jag den förändring jag vill ha.

Säger absolut inte att man måste ändra sig för någon eller något. Min egen pojk älskar ju mig precis som jag är och jag ser inte så mycket annorlunda ut än vad jag gjorde för tre år sedan. Så om man känner att man skall ändra på sig för någon annan så är det lite onödigt tycker jag. Men vill man ändra på sig för sin egen livs och glädjes skull tycker jag verkligen att man skall köra stenhårt till 100% och göra det som man själv blir glad av! Och är man glad över att man är precis den man är så är det helt fantastiskt. Jag är faktiskt glad över resterande mig, men det är det där lilla kruxet, och jag tänker göra något åt det!

Ja, det här blev ju en väldigt lång text och kanske lite snurrig, jag vet. Men kände att det kunde vara lite intressant att prata om. Hur känner ni runt ämnet hälsa, mat och träning? kram

Likes

Comments