Header

Asså sorry kompisar, jag kommer tillbaka snart efter redovisningarna imorgon!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tjena tjena mittbena allihopa

Äntligen är vi tillbaka i kalla kalla Göteborg, fyfan vilket väder asså. Samtidigt gillar jag vädret eftersom jag älskar att mysa inne insvept i en filt i soffan. Men det är fan ruskigt det här. Iallafall, så är vi nu hemma från Berlin resan som var helt fantastisk. Älskar verkligen min klass och livet just nu! Vi hade så sjukt kul tillsammans och vi har varit på så många intressanta museum och olika ställen. Har ätit gudomligt god och billig falafel hela veckan och druckit billiga drinkar. Älskar billiga drinkar. Så värt jämfört med hemma i Sverige.

Nu sitter jag här i skolan och vi skall precis starta reseprojektet vilket skall bli spännande, mest för att vi är så otroligt tidspressade. Fyra dagar har vi på oss vilket är fan ingenting när vårt reseprojekt är enormt. Men vi får bita ihop och kötta järnet! Så det är bara att se framåt, för på fredag skall jag faktiskt ha födelsedagsmiddag med mina närmsta brudar vilket skall bli jätte trevligt!

Vi hörs sen! xxx

bilder från Berlin

Likes

Comments

Det är torsdag och vi har sista museum dagen. Lite skönt men lite tråkigt, tycker om aktiviteter. Men ikväll blir det röj och vi får se om vi överlever eller inte. Jag är faktiskt väldigt nöjd med den här resan so far, har inte hittat på dumheter och varit pigg varje morgon.
Så idag får det bli ett litet moodboard och vi kör igång!

Likes

Comments

Ja, är ju fortfarande i Berlin. Vi har än så länge gått på en hel del museum, ätit snorbillig falafel i mängder, åkt buss runt med guide och gått på bar med fluffiga rosa vägar o rött latex tak. Så ja, måste ju säga att vi har det rätt gött. Nu är vi påväg mot nästa grej och ikväll taggar vi för dans. Barerna osv här är jäkligt nice asså! Dock så är det fett onödigt att folk röker inomhus, inte för att de röker utan för att man luktar verkligen förfärligt när man går därifrån, inte ens kul! Aja, man för leva vidare.

Likes

Comments

Om man tjurar tillräckligt länge kanske man åstadkommer något riktigt viktigt.

Likes

Comments

Nu sitter vi här i bussen påväg mot Berlin. Pirrar lite i magen faktiskt och är lite spänd, men det skall nog bli kul! Annars då? Jo jag var hos min kära farmor i helgen o stresspackade igår. Kul kan man ha det! Men nu skall jag se på film och bara dega och lovar att ta bra bilder!

Likes

Comments

Likes

Comments