Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er hur mår ni? Jag är sleten, blev två dagars i helgen och det är inget jag direkt är van med haha! Fyfan vad lovet har gått fort, jag menar imorgon är det redan skolan igen och är långt ifrån redo.. Idag får det bli mys och chilldag helt enkelt!

Likes

Comments

Hej på er och GLAD PÅSK! Igår firade jag min fina vän som blev hela 18 år, grattis! Har precis varit på påskbord och strax är det bara att fixa sig igen och gå ut på festligheter även denna dag. Vad ska ni göra?

Likes

Comments

Fyfan vad roligt jag hade! Satte alla tre lampor på varenda försök och tog nytt pb i mark, tävlingar ger än verkligen största andrenalinkicken!! Nu kan jag stolt säga att lilla jag, på inte många kg tar 110 i mark, lätt som en plätt, wihooo! Min kära bror fick silver i år och det är han verkligen värd, sjukt stark! Och lilla jag, jag tog guld😉😜

Likes

Comments

Hej babes, älsklingar, bästa vänner, vänner, ovänner, Cassandra och mormor! Hur mår ni? Jag mår toppen men mindre bra över att bloggen vart på hyllan lite väl länge. Behövde helt enkelt en liten paus då mycket hände i mitt liv under bloggpausen, bland annat krångel och skolan, ni vet. Men nu tycker jag att vi kör igång igen, låter inte det bra? Har ju saknar er. NU KÖR VI!

Likes

Comments

HUR SNYGGA? Alltså så jäkla coola och perfekta, ska försöka få tag på ett par dom är verkligen to die for, vitt och rosé sååååå fint!

Likes

Comments

Hej på er! Fredag idag och har köpt på mig massor utav frukt som jag ska doppa i choklad lite senare, mys! För övrigt köpte jag och mamma 30 bitar sushi förut haha och så har jag även köpt en TILL jacka idag (skräll) som ni får se bild på lite senare, kram!

Likes

Comments

Hej på er! Idag slutade jag klockan 12 så det var väldigt skönt. Efter det åkte jag hem och sov i fyra timmar.. Direkt efter det blev det gym och gick sådär idag, var så sjukt trött. Imorgon är det äntligen fredag och ska äta sushi med mammi på kvällen, mys! Vad ska ni göra?

Likes

Comments