​Wooow, vilka julkänslor jag börjat få, helt sjukt egentligen med tanke på att det är höstkänslor som känns lite mer aktuellt.

Men men. Jag längtar iallafall efter julen något fruktansvärt mycket just nu och det är ju faktiskt bara 1 månad kvar till december då det faktiskt känns accepterat att lyssna på julmusik m.m. (kan avslöja att jag faktiskt tjuvstartat med just julmusiken redan.....men bara lite ;) ) Det är ju så mysigt!! Anyways, det kommer nog komma upp en del jul bilder här på bloggen så småningom. Är faktiskt rätt taggad på att försöka uppdatera mer, men det är lite svårt att komma ihåg, speciellt nu när jag jobbar så skeva tider, haha. Jobbar liksom också när alla andra är lediga (aka helger bland annat) så det sociala livet försvinner ju lite, haha. Nejdå, det funkar fint. Men men! Förhoppningsvis ska jag komma igång med bloggandet lite mer nu för det skulle vara väldigt roligt. Så tills nästa gång - ha det fint!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Välkommen hit, till min sprillans nya blogg! I mina eviga försök att blogga så har jag aldrig kommit någon vart. Jo, visst när jag bloggade som yngre (12-15 åring ish) så satsade jag fullt ut och bloggade sisådär 6 gånger om dagen. men nu på senare dagar har jag inte riktigt kommit igång. Jag har startat fotoblogg bland annat men det tar oftast stopp när jag inte får ordning på designen osv osv. Men nu! Nu vill jag faktiskt försöka komma igång. Kanske inte på samma nivå som när jag var yngre, men det känns skönt att ha ett ställe att få ur lite av mina tankar och kreativa idéer för ibland virvlar de runt i huvudet men det blir aldrig någonting av det. Så ni får hemskt gärna hänga med på vad detta nu kan komma att bli :D

Ha det fint!


höstigt värre, älskar det!

Likes

Comments