View tracker

Halloj!
Ett tag sedan jag uppdaterade nu. Men har verkligen inte gjort något speciellt. Mest jobbat men även badat, solat, åkt båt osv. Men nu har vi åkt till vårat landställe ute på en ö i Hudik. Att vara här är nog bland det bästa med sommaren helt ärligt. Så nu sitter vi och spelar kort och ska väl inte göra nått mer speciellt idag med tanke på att klockan är rätt mycket. Puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår va jag ju och tränade som sagt och det märktes verkligen att man har haft sommarlov hehe.
Men efter träningen åkte jag och Sara med hennes familj till en ö ute på landet. Under kvällen spelade vi mycket kort och åt mycket marsmallows. Vi hade det verkligen så mysigt så att det slutade med att vi la oss rätt sent.
När vi vaknade imorse åt vi frukost och gick sedan ner och badade och bara njöt av värmen. När vi några timmar senare under dagen märkte att molnen började bli gråa förstod vi att det skulle börja regna och drog oss därför hemåt. Vi köpte med oss sushi och avslutade vår dag tillsammans med lite daimtårta med grädde :)
Nu är jag tillbaka hemma i Stockholm och ska nog inte göra nått speciellt, imorgon blir det sommarjobb igen. Puss!

Likes

Comments

View tracker

Jag och hela min familj har precis varit ute med våran båt på en liten båttur. Vi åkte bort till Drottningholm där vi la i ankaret för att bada och sola. Det var verkligen varmt och skönt men efter ett tag åkte vi tillbaka med båten och precis när vi klev på bryggan och skulle gå i land började det regna. Vad händer egentligen med Sveriges väder?! Ena sekunden 28 grader och strålande sol och andra sekunden börjar det regna och åska? Aja jag ska strax sticka iväg till träningen, ska bli sjukt kul att äntligen få träna och träffa alla kompisar! Puss

Likes

Comments

Idag har jag varit och sommarjobbat, det är nämligen så att jag sommarjobbar lite då och då på ett café när jag är hemma i Stockholm. Så matbilden är från lunchen på caféet. Jag valde jag en vegetarisk foccatia, så gott!
När jag sedan kom hem gick jag direkt till Mälaren och tog ett kvällsdopp med min storebror då det bara är vi två hemma ikväll. Båda mina föräldrar åkte nämligen till landet idag och kommer hem imorgon och varken jag eller mina brorsor hade lust att följa när det var en så kort tid så vi stannade i Stockholm istället. Dessutom sover min lillebror över hos en kompis så det är bara jag och min storebror hemma, rätt tyst jämfört med vad det brukar vara. Men nu sitter iallafall jag och min storebror i soffan och äter lite lördagssnacks.
Puss!

Likes

Comments

Bilderna ovanför är tagna under första helgen på sommarlovet när jag och mitt gymnastiklag tävlade Ungdoms SM! Världens bästa helg som slutade med att vi placerade oss som 4:de bäst i hela Sverige!
Vaknade nämligen upp nyss och saknade gymnastiken och alla lagkompisar sååå mycket! Oerhört tråkigt att behöva vila från träningarna så lång tid under sommarlovet. Men snart sätter träningarna igång igen så det är inte så långt kvar nu, puss!

Likes

Comments

Det har varit så sjukt varmt idag, 29 grader i skuggan! Så det blev mycket bad och många glassar :)
Det har varit underbart här nere i Borås och jag vill tacka Karin för en grym vecka! Men just nu sitter vi på ett sjukt varmt tåg påväg hem mot Stockholm. Och det ska blir rätt skönt att komma hem ett tag och hänga med mycket kompisar, puss!

Likes

Comments

Klänning: forever 21
Skor: nike

Likes

Comments

Dagen börjades på bästa sätt!
Vi gick upp strax efter 8.00 och tog oss en snabb och god frukost. Sen gick vi ner till den alldeles vindstilla sjön där vi tog oss ett morgondopp, så skönt!
Nu ska vi sola lite och senare fortsätta bada, puss!

Likes

Comments

Gammal bild men tänkte att jag skulle börja blogga för första gången. Har aldrig gjort detta förut men får se hur det blir, kram!

Likes

Comments