Så skönt att mysa framför brasan och kolla på film efter en lång och tråkig skolvecka.
😊
Likes

Comments

Hej!
Länge sen sist, men jag har verkligen inte gjort något kul alls.
Men idag har jag varit på stan. Jag blev jättenöjd med dagens köp. Det blev en hoodie (den är jätteskön).Jag har tänkt att köpa den varje gång jag är inne i stan, men har inte köpt den förns nu.
😊


Likes

Comments

Hej ett tag sen sist!
Men nu ska jag komma igång och skriva igen!
Jag tänkte berätta om idag.
Efter skolan idag åkte jag till stallet.
Jag red ut en sväng och det var jättemysig! Det var ett sånt här perfekt rid väder, varmt och lite torrt (jag vet inte om ni förstår, jag är inte bra på att förklarar saker
😂)
Men det "bästa" idag var ju The Fooo nyheten ! (Ja, som ni vet är jag Foooer !)
Så från och med nu heter de The Fooo Conspiracy! Inte jättestor skillnad, men de gjorde det för oss Foooers!
Killarna betyder ALLT för oss och vi betyder ALLT för dem!
Jag är iallafall så sjukt stolt över de! Alltså jag har inga ord!! #pr
oudfoooer
(bild
1)Likes

Comments

Ja äter en Pizzamacka så här 22.30


Likes

Comments

I tisdags började skolan för mig. 😪 Det var ganska kul att träffa klassen och kompisarna, men jag längtar redan till sommarlovet och solen! Här har det blivit typ höst.. Regn och kallt hela tiden, det är sådär grått oxå! 😣 Snart kommer nog oxå snön och julen. Fy!
Varför kan det inte vara varmt hela tiden? Liksom sol, bad och glass i ton! Åååhh!


Likes

Comments

View tracker

Ikväll så skriver jag faktiskt från en husvagn! Ja ni läste rätt! Nej jag är inte påväg någon stans, det är en tjejkväll i en husvagn. Jag vet det låter lustigt, men det är faktiskt riktigt kul och mysigt!
Man ja det var allt! Godnatt!
❤️

Likes

Comments

Jaha då är det sista sommarlovs dagen idag! Har värsta sommarlovsångesten! Jag vill verkligen göra något roligt idag, men det typ regnar och det verkar inte som en bra dag idag!
Jag har ganska nyss fått veta att jag kort sagt kommer från helvetet.. Ja faktiskt alla Foooers
😔 Men jag förstår inte varför man måste dra alla över en gräns. Jag säger inte att alla är oskyldiga till det här, men det är inte alla, inte ens hälften, eller 1/10 som gjort det här! Jaja! Jag har aldrig hatat på någon och jag tror inte att jag är kapabel till det, men jag ska försöka tänka på något annat nu! Men alla måste veta att inte alla Foooers mobbas!😊

Det här har jag iallafall hunnit göra idag! Imorse vaknade jag av min väckarklocka kl 05.55. Men jag somnade såklart om till 07.10.. Jag fick slänga i mig frukosten för jag skulle va på sjukhuset kl 8. Men jag hann! Jag skulle träffa en sjukgymnast för min huvudvärk och mina migräner. Det gick bra. Jag fick massor övningar.. så nu har jag allvarligt typ 30 st övningar för mina knän, rygg, bäckenet och huvudet.
Det är allt! Sen blir det stallet lite senare. Hoppas att ni haft en bra dag!
😊👋

Likes

Comments

Hej!
Idag var en sån bra dag! Jag har letat efter mina hörlurar i ca 3 veckor , men idag hittade jag dem! Jag gjorde min upptäckt när jag tog ut de nytvättade, blöta kläderna från tvättmaskinen och där! Mitt i allt låg mina hörlurar !
☺️ Min första tanka va typ YEEESS!! Men sen när jag börja tänka på att de hade körts i tvättmaskinen så såg jag hur mitt hopp om hörlurarna bara försvann.. Men jag provade dem och jag kan bara skriva en sak! De funkar utmärkt! + så är de helt rena 😏 Japp! Jag har nog värdens renaste hörlurar iaf! 😂😂😘

Men jag tror nog inte att det är så bra att tvätta hörlurar i tvättmaskinen, så det är inget jag tipsar om.

Likes

Comments

Det gick väll hyfsat bra igår. En litet operation , men det gick bra! Blev lite ledsen hos veterinären och gjorde en drama show när de sa att de kunde försöka att operera och inte avliva honom..😌 Så jag är riktigt glad och hoppas att allt går bra! Han har nu bara 3 tänder 1uppe + 1som antagligen kommer växa ut och 1nere..
Enligt veterinären kommer allt gå bra! Fast en liite detalj finns.. Det är ju inte normal att djur går runt och tappar tänder bara sådär, så det finns risk att det är någon slags tandsjukdom, men så länge han kan äta och mår bra finns det inget att vara orolig för
☺️Ja han kanske bara är ett marsvin för er, men han är MYCKET mer för mig..

Likes

Comments

Veterinären nu! Hoppas allt går bra och att du inte lämnar mig idag 😢

Likes

Comments