Hej!

Jag har vart sjukt inaktiv men det är bara på grund utav mitt mående. Ehm just nu kan vi väll bara säga att jag igger på botten nivå. De finns vissa människor som gör mig gladare igen. och sen finns det dom som bryter ner mg till botten igen. Jag vet inte varför dessa personer gör et häller men dom gör det i alla fall...

aja jag ska i alla fall komma igång med bloggen igen. Och det blir ju redan morgon då! <3

Hoppas alla mår bra i alla fall

Mycket kärlek

//Klara <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Förlåt för in aktiviteten men har haft för mycket i skolan och vet inte riktigt vad jag ska blogga om. Men imorgon kommer det ett inlägg. Helst fler men vi får se!❤️

Ska planera inlägget idag nu när jag ska sova. Kanske inte ska till skolan imorgon och då tänker jag blogga väldigt mycket!❤️❤️❤️

God natt❤️

Likes

Comments

Okej tänker slänga in et snabbt inlägg. Den här dagen har än så länge varit sjukt blandad. Både bra och dålig men försöker hålla huvudet rakt och le.

Men nu ska jag på bild lektion tagga! Älskar typ bild!
Börjar om 5 minuter då hejdå!

Sorry tråkigt kort inlägg!

Hur har eran dag varit än så länge?
Hoppas den varit bra!❤️

Byee!❤️❤️❤️

Likes

Comments

Hej!
Det är rätt sent nu och jag är sjukt trött. Men efter som jag vill uppdatera varje dag så ska jag försöka med det iallafall.

Idag har varit en hemsk dag. Jag börjar nog gå in i en period av depression igen. Jag gjorde det i November. Och kom ur den i Januari ungefär. Men jag tror den är påväg tillbaka.

Jag har idag varit över hispig när jag varit bland folk och när jag kom hem så var jag helt slut och bör ihop inne på mitt rum.

Att känna känslan av att limma fast ett leende på läpparna hela dagen är hemsk. Det är verkligen så jobbigt. Och man blir så trött efter det. Det är så utmanade att alltid behöva vara glad, stark, utåtriktad. Och ingen ser vad som egentligen pågår!

Att ingen ser stunderna som jag verkligen inte orkar le längre att "Shit hon mår inge bra!" Ingen som ens försöker fråga hur jag mår. Innan dom får reda på av MIG att jag mår skit.

Att allt kan gå så fort. Känns som igår jag började se ljuset i tunneln. Jag valde rätt väg ut ur tunneln. Men jag började lura mig skälv igen och gå fel igen.

Tycker inte att någon ska behöva känna så här men ändå gör flera människor jag känner det. Vilket är hemskt. Och jag brukar va deras axel att stödja mig mot.

Grejen är att helst av allt vill jag va min egen axel också. Just nu är jag för svag för det. Och jag vill inte erkänna det till mig skälv så jag har försökt för länge nu.

~Bygg inte ett torn av kapplastavar om det börjar svaja. Det kommer tillslut att falla!~

Hehehe kom på det där precis nyss. Känner mig rätt duktig👍🏼

Här bjuder jag på lite citat för kvällen.

Ska föresten försöka få upp ett inlägg imorgon bitti!

Bye!!❤️❤️

Likes

Comments

Det här inlägget skulle kommit igår menjag orkade ärligt inte skriva igår.. Så det kommer nu i stället. Hoppas det är lugnt :)

Jag heter Klara och är 14 år. (Sedan 2 dagar tillbaka😂)

Jag är en tjej som har rätt mycket åsikter. Som dessutom är väldigt starka. Och jag har bloggat förut. Och tänkte att om jag startade upp en ny blogg kunde jag förmedla det jag tycker till många fler personer. För jag är väldigt utåt riktad av mig när jag vill nå ut till folk.

Tillsammans med min väldigt utåt riktade personlighet har jag rätt mycket att göra!

Jag ska hinna med Skolan, Jag ska hinna med mina vänner, Jag ska hinna med Läxor, Jag ska hinna med min älskade JASPER❤️. Och mycket mer. (Feta stilen betyder att det är viktigt!)

Jasper är mitt prio 1 i livet. Och är då min ponny. För jag här är "häst tjej". (Vem började kalla det för häst tjej?) Jasper betyder så sjukt mycket för mig. Om nått skulle hända honom skulle jag gråta floder. Det vet ju typ alla som känner mig ett dugg.
Jasper❤️ ⬇️

Jag är inte bara intresserad av hästar och vänner. Jag har även ett stort växande intresse av Musik & Artister.

På det sättet kan jag va riktigt dryg. För jag sitter och sjunger 24/7 det är verkligen dag in dag ut. Och så klart har jag typ 5000 favorit sångare/rappare. 3 av dom är: (i slump ordning)

1. Troye Sivan
2. Beyoncé
3. Wiz Kalifa

Och där kan man även se att min musik smak är lika blandad som en frukt sallad... (Kom inte på nått bättre ok? Don't judge!

Jag kan 4,5 olika språk. Spanska, Svenska, Engelska, Svengelska👌🏻 och lite Norska.. (Därför 4,5 språk)

Jag har är nog en av dom som blir "korkad". Efter som folk kallar mig typ korkad, osmart, dum så har jag blivit det. För tillslut börjar man tro på det man hör. Fast egentligen tror jag att jag är rätt smart om jag bara försöker.

Mina favorit ämnen i skolan är NO, (pga vår as grymma lärare Lisa.) Engelska & Svenska (pga vår lärare Helen som är bäst!)

Jag är en riktig bokmal! Om jag kunde skulle jag läsa dygnet runt. Men jag skulle nog bli för trött i hjärnan. Och tillslut tröttnat på det.
Top 3 böker är:
1. Harry Potter böckerna
2. Paper Towns
3. Jorden är tuff och naken

Jag älskar även film och serier! #netflixforlife. Så 3 favorit filmer är:
1. The faults in our stars
2. Star Wars filmerna
3. 2:dra delen av Breaking Dawn (Twiglight)

Tre favorit serier är:
1. How I Met Your Mother (HIMYM)
2. The Carrie Diaries
3. New Girl

Jag är inte så lång runt 1.50 - 1.56 typ. Så ja jag vill bli längre jag hat älskar att vara kort.

Jag har just nu ingen aning om vad jag ska säga om mig skälv. Kanske (antagligen) har jag glömt det viktigaste.

Jag älskar choklad och vill ha en egen Enhörning.🦄

Tycker att hundar är det sötaste som finns. Typ. (Hund och Häst människa men har inge problem med Katter alls!❤️🐕🐈🐎)

Kallas för Frappe för att jag är ärligt talat beroende av Frappe....😂😂👌🏼

Är social på medier..😌😉
(Tråkigaste skämtet som finns✔️)
Snapchat: klarabroden
Instagram: klarabroden_pellas
Osv osv....

Där nere är jag⬇️

Vi har 2 hundar hemma Sheela och Disel

Sheela = schäfer och Rottweiler
Sheela down there⬇️

Disel = Chivavua & en ras jag aldrig kommer i håg namnet på!

Disel där ⬇️

Nu vet ni lite om mig och hundarna och Jasper.
Om jag missar nått som ni vill veta fråga! Bästa sättet att få svar vet ni!

Ska försöka uppdatera dagligen men kan inte lova nått!

För sånt är jag dålig på. Imorgon kommer nog ett eller 2 inlägg ska försöka få upp ett på morgonen!❤️

Nu ska jag iallafall sova! Och vi hörs imorgon!
Bye!!😊

Likes

Comments

Den här bloggen kommer vara  mitt perspektiv. Om världen. Alltså om jag tycker nått är det min åsikt och ingen ska ta illa upp. Om ni gör det är detta inte en blogg för er! För jag lovar mina åsikter är starka och många.

Jag kommer skriva om ALLT även MENS och sånt. För jag är inte rädd för att yttra mig om just MENS. Så har ni svårt för sånt. Förlåt men detta bli nog ett farväl. Om ni inte bara hoppar över dom inläggen.

Detta kommer alltså bli mycket om hur jag och mina kompisar ser på världen. Från både tjejers perspektiv och killars. Mest tjejer dock. För jag är tjej och då blir det lite lättare att få svar från tjej sidan.

Alltså det här blr åsikter. Random snack. Ni ska få veta merom vem jag är och kanske jag får veta villka ni är. Mina uppfattningar. Ja ALLT mellan himmel och jord,

Kan inte lova att jag kommer blogga varje dag men kommer försöka och det är allt jag kan.

Imorgon kommer lite mer info om mig och mitt liv. Roligt roligt!

Ha det bra vi hörs! <3

Likes

Comments