Hejsan Hejsan!

Så det är Torsdagen den 23 Februari. Och imorgon får jag sportlov. Är sååå jävla taggad.

Imorgon ska jag till stallet och Jasper. Tror jag ska skritta ut honom i skogen. Jag har ju varit sjuk i en vecka så jag måste ju skritta igång honom igen. Och det kommer väl ta hela sportlovet också men förhoppnings vis kan jag köra lite hårdare då. Det ska bli så skönt att inte behöva bry sig så mycket på 1 vecka. Vet inte men jag är så omotiverad i skolan just nu. Antagligen för att jag inte känner att det går framåt fast det värkar göra det men men alla är vi väl omotiverad någon gång i livet right?

Jag hade planer inför sportlovet men dom verkade verkligen crasha idag. Men om jag har tur löser det sig eller så får jag vara hemma och mysa ännu mer med Jasper Simpson Sheela & Disel.

Tänkte åka ner till Stockholm några dagar bara och sen komma hem igen. Men mitt boende försvann ;) Så jag får väl se hur det blir. Jag har ju snart påsklov också så då kan jag ju lika gärna åka ner då.

Iallafall. Jag vill att vi tar ett moment för min Spanska lärare Vincent. Asså shit där har vi en idealisk lärare. Han är verkligen jätte snäll och motiverar en till att göra sitt bästa. Han är sån som kan skoja runt samtidigt som han kan säga ifrån och visa att det man gör inte är rätt. Och sen försöker han göra undervisningen så rolig som möjligt. Och det bästa är ju att vi elever får vara med och bestämma rätt mycket hur upplägget på undervisningen ska vara. Vi får välja om vi ska ha prov eller test då och då så han kan checka av oss. Dessutom så är han en sån där lärare som man inte tycker att det är pinsamt att träffa utanför skolan. Eller jag tycker iallafall inte det sen kan ju inte jag svara för alla hans elever men det här är iallafall det jag känner.

Det där var verkligen inte in planerat i inlägget men hah.. lite spontan ska man va eller hur?

Tillbaka till det jag tänkte på. Okej så under sportlovet hade jag ju tänkt åka till Stockholm men nu har jag ju verkligen ingen aning längre. Så klart ska jag ju sill stallet om det inte blir något. Men jag tänkte att man kanske skulle kunna hitta på något ut över stallet. Kan man inte typ ha något mysigt med någon mysig människa bara? Typ ta med något till Borlänge och gå runt och shoppa lite kanske? ( Kände att shoppa verkligen va ett ord jag aldrig ska använda mer heh..) Eller typ gå ut och äta med någon.

Jag kommer väl säkert på något. Hahah sen antar jag ju att bæ kommer upp så då kommer jag ju antagligen spendera tid med den lilla prutten också. De kommer ju bli mysigt.

Jag får blogga mer imorn då jag måste upp imorgon.

Natti!

Mycket kärlek Klara <3

Likes

Comments

JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ MÄNNISKOR..

Eller så här jag är trött på människor som måste trycka ner andra för att känna sig bättre.


Jag är en tjej. Jag går igenom puberteten just nu och det innebär att hormoner skiter ner sig totalt. Och såklart ska dom finnas i överdrift också.

När hormoner gör sånt här fuckar hjärnan upp. Och man börjar tänka mer på hur man ser ut. Och hur ANDRA ser ut. Man börjar jämföra sig med andra. Och är man en tjej i tonåren bör ens hjärnan signalera "NEJ GÖR INTE DET HÄR, JUST DON'T." Meeen sån tur har vi inte här i världen utan istället gör man exakt det man inte borde.

MAN BÖRJAR FÖRSÖKA VA LIK DOM "SNYGGARE"

(som är precis ALLA andra för du är ju så klart fulaste av alla då. ITS A JOKE BRUH U ARE BEAUTIFUL)

Men då finns det även dom som VÄGRAR ta emot att dom kanske inte har den perfekta kroppen eller så.

Denna person är en garanterad självförtroende mördare hos andra. Denna person trycker ner dig till botten för att själv komma till toppen. Själv kan jag säga att denna person är grovt ogillad av mig! Och av många andra men är även någon som får mycket popularitet och uppmärksamhet från andra vilket gör dom starkare psykiskt.

Efter som jag är tjejen som inte når medias sägelser om längd får jag ALLTID höra hur kort jag är. Ok jag är kort.. Vi fattar. Det är ingen bigg

Jag är inte häller den smalaste människan på denna planet. Jag har fett på kroppen! Tack! För att just du såg det. Mitt skälvförtroende gick verkligen i topp för att du på pekade det...

Jag vet att mitt hår inte är naturligt blont. Jag kände för att bleka det okej? Och jag trivs med det. 

Jag veeet jag har världens största tighgap! Det finns där men är tydligen inte tillräckligt. Varför kollar du ens på mina lår? Och varför spelar det roll om jag har ett mellan rum där ens?

Mitt ansikte? DET ÄR INTE FEL FRITT OKEJ? Tack för att du ser och påpekar det. Men din mening har ingen betydelse och du måste förstå det. 

Min rumpa är inte den rumpan som man ser på "goals" bilder. DET ÄR OKEJ. JAG VILL INTE VARA SOM PÅ DOM BILDERNA. 

Mina bröst. Jag tycker om dom för jag tycker inte dom är för stora eller för små. Men även om jag tycker om dom kan jag få kommentarer eller blickar så jag fattar att jag inte borde va okej med dom. VARFÖR INTE? 

Mina armar och axlar.. Det finns så mycket att skriva om dom. Hur mycket jag hatar att visa dom. Hur mycket jag skäms över mina armar. Just för att mina armar och axlar är allt annat än perfekta. Dom har ärr efter så mycket olika saker. Och att då gå i linnen och kortärmat och se hur folk försöker att va smidig och osynlig när dom sneglar på mina armar men tro mig jag ser dom hatiska blickarna jag får. Jag har fått höra HELA min skolgång att jag har varit fel. Och om jag försökt stå upp för mig själv har dom bara på pekat något nytt.
Nej jag är inte perfekt. Och alla som säger något dålig för att stärka dig skälv. Ni är inte värd något mer än jag någonsin varit. Ni kommer aldrig kunna bli det häller. Det är bara fakta att så länge ni trycker ner andra för att må bra själv så kommer ni inte trivas med er själva. Ni måste lära er att älska er själva inte hata andra. GET THAT PLZ. 

Ni är inte tillräckligt viktiga för att säga att det är fel på mig, eller någon annan för den delen. Sluta trycka ner andra och börja jobba på er själva istället. Snälla skulle ju bli lite stolt över er då. 

Och jag ska inte säga att jag aldrig sagt något dåligt om folk men jag vet att jag ska hålla mina tankar för mig skälv. Det finns vissa kvar i vår värld som trivs i sig själva men hur många är det egentligen typ 3 pers. 

Vad som händer med vår värld idag är sjuk. Folk mår dåligare och dåligare över utseende. Fattar ni vilken ytlig värld vi lever i? 

Folk går in i depressioner för att dom får så jävla mycket skit om deras utseende och hur dom lever. Folk utvecklar ätstörningar för det här. Är det värkligen okej? Jag tycker inte att det är okej. Är lite oroad över hur många som tycker att det är okej. 

Det är så sjukt att typ alla människor säger att alla kropps former ska bli accepterade i vårt samhälle. För vi lever ju ändå på 2000 -talet. Ändå är det obeskrivligt många av dom som får andra att må dåligt över sin kropp. HUR TÄNKER MAN DÅ? VÄX UPP OCH SLUTA VARA FALSK. 

Jag tycker värkligen alla borde tänka en extra gång innan man säger saker till folk. Du vet inte vad dom går egenom och det är inte din kropp alltså inget du behöver lägga dig i så länge ingen frågar dig om hjälp. Det är inte så svårt att bara va tyst. 

Tänk vad du vill om människor men säg det inte högt. Det kommer fram till personen på ett eller annat sätt. 

Du behöver inte ens säga det dina äcklade och hatiska blickar är inte osynligt så ge bara upp. 

Och jag önskar värkligen att jag kunde säga åt alla hur mycket man ska sluta med att göra men jag tänker börja med alla ungdomar. 

SLUTA tro att ni är nått ni inte är. Ni är inte bäst och vackrast i världen. SLUTA tro att allt handlar om er. SLUTA säga saker till människor om det inte är snälla saker. SLUTA bara vara äckel. 

Det där gäller ju inte alla men vissa. Och dom vissa är svin. Och jag är riktigt jävla trött på dom. 

Ja men det här va ju mitt sätt att komma tillbaka lite i bloggandet. 

Mycket kärlek från en arg erson😂❤


Likes

Comments

Okej ennu en månad har gått och det var en månad sen senast. Efter som vi alla märker att jag inte är så duktig på att uppdatera som jag var i början så tänker jag inte säga att jag kommer försöka.

Det har inte hänt så mycket nytt den här månaden.. Jag har börja mått sämre psykiskt igen. Jag har blivit vegetarian. Jag har fuckat upp en relation till och jag har ridit så ofta jag bara kunnat.

Asså tbh så är jag så borta just nu. Jag sover för lite, äter antagligen för lite, stressar för mycket (även om jag inte skulle behöva) och tänker SÅ SJUKT MYCKET! Varför? Jadu om jag nu det visste :).

Känner rent spontant att om jag skulle sova ikapp all sömn jag missat så skulle jag behöva sova typ 3 dagar i sträck. Och det jag ska lära mig i skolan INGET fastnar. Verkligen INGET! Det ända som fastnar atm är lixom låt texter och vad jag gör när det går bra för mig och Jasper.

(Och vad gör jag då? JAG LYSSNAR PÅ MUSIK VILKET JAG INTE ALLTID FÅR I SKOLAN. Även fast vi fått datorer som ett hjälp medel och musik skulle hjälpa mig men jaja skit i det.)

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer om för jag måste typ försöka sova.

God natt
Mycket kärlek
Klara❤️

(Hittade den där förra gången jag var i Sthlm och kärlek vid första ögonkastet inträffade😍😘❤️)

Likes

Comments

God morgon, god morgon💞

Klockan är nu 07.00 och jag har precis vaknat. Tycker ändå att sova 1 timme mer är riktigt värt. Är så van nu vid att gå upp klockan 6.00 så vaknar typ 6.30 ändå och ligger kvar i sängen.

Tror att idag kommer bli en helt okej dag. Känns nästan så. Men vi får väll se. Allt blir ju värre ju längre dagen går.

Älskar att igår, efter inlägget kom ut kom jag fram till att jag har blivit mycket värre än jag märkt. Vågar verkligen inte visa mig utan smink. Plus att jag klankar mer på mig skälv igen.

Det ska inte vara så! Måste typ ta tag i det igen. Vet dock inte riktigt hur. Nu ska jag klä på mig. Äta frukost. Borsta tänderna och sminka mig.

Vi hörs senare idag
Mycket kärlek
Klara!💞💞

(Tycker den där bilden är lite rolig okej?👆)

Likes

Comments

Hej!

Jag tog en oförberedd paus, Sorry för det. Tror ändå vi alla såg det komma right?

Just nu mår jag inte bra men ska planera in mina blogg inlägg då jag vill blogga. Ska försöka med att det kommer ut 1 inlägg åtminstone varannan dag. Men kan även bli 1 gång i veckan.

Ska försöka blogga mer om Jasper. Ska även fota nu på Hösten/Vintern och ska försöka ta med en kamera till Gotland. Vet inte om jag har bloggat om det men tror det. Ska kolla annars kommer det upp imorgon.

Kan hända att det kommer två inlägg imorgon. Ska skriva ett morgon inlägg iallafall.

Nu ska jag försöka sova igen för jag har skola imorn och känner att jag inte vill va helt död då. Har som tur är sovmorgon.

Vi hörs imorgon💞💞
Mycket kärlek
Klara💞

Likes

Comments

​Heeej!

Idag har jag nu blivit så hype. Jag ska till Gotland! 

Med min finaste Stockholmare. PÅ riktigt trodde aldrig mamma skulle gå med på det men det gjorde hon som tur va. Så den 2dra November åker jag ner till Stockholm.

Sover sedan i Stockholm och sen åker jag och min finaste Emilia till Gotland med henne hennes mamma & och hennes låtsas pappa. Eller om hennes låtsas pappa redan är där då han bor där. Vi åker ner dit dagen efter alltså Torsdagen den 3dje November. Sedan stannar vi där tills på Söndagen den 6te. Och då kommer jag väll typ vara i Dalarna igen vid midnatt kanske. 

Jag och min fina Sthlmare har inte sätts sedan i Juli så det var ett tag sedan. Vi båda är sjukt över hype på grund utav detta. Så nu måste tiden bara gå lite snabbare. 

Vet ju dock inte hur jag ska göra med Jasper då jag inte vill att han står hela den veckan utom Måndag & Tisdag. Får antagligen bara muta någon att ta med honom på en promenad. 

Ska även träna imorgon med Jasper för en hopptränare från pappas jobb. Och har börjat simträna på Söndagar. 

Aja klockan är mycket och jag ska upp till skolan imorgon "tagga" orienterings prov imorgon också.

Mycket kärlek

Klara <3 

Likes

Comments

Hejsan hejsan!💞

Något jag börjat tänka på nu är hösten. Det börjar ju redan bli kallare på dagarna och kvällarna. Det börjar bli mycket mörkare snabbare och mycket mer stjärnklart.

Jag älskar hösten. Alla fina löv. Det är så mysigt! Regnet som gör allt ennu mer mysigt. Dom tjocka kläderna. Jag älskar allt med hösten förutom att mörkret kommer snabbare och snabbare för varje dag som kommer. Men det är väll bara sånt man får leva med.

Jag är ju en person som fryser rätt lätt nu mera. Jag vet ju varför men tänker inte göra så mycket åt det. För japp ja har mina skäl.

Jag som är ju en psykiskt sjuk person så jag borde inte gilla att det blir mörkare och sånt skit. Men asså sure jag gillar det, Har alltid gillat det. Men mörkret gör mig även mer deprimerad så jag gillar det inte så jätte mycket.

Idag har varit den hårdaste dagen att leva hit tills. Därför slutade jag skriva inlägget och bara sket i det.

Och jag pallar inte skriva idag. Kommer därför ett inlägg imorgon runt ikring det som hänt. Ehmmm ja...

God natt

Mycket kärlek

Klara💞

Likes

Comments

Hejsan hejsan!

Imorse ringde en kvinna från BUP. Hon berättade att jag fått en tid hos dom på Tisdag klockan 08.30 på morgonen. Och vi skulle utreda mina ätstörningar. Så att jag kan få typ en diagnos på det. Jag tror att alla vet att jag har en ätstörning. Och det är inget mer med det så.

Men att leva med en jävla ätstörning är fan det äckligaste som fins.

Jag hatar att inte kunna äta och vara glad. Utan så fort jag känner doften av mat får jag ångest. Jag känner mig 50 gånger större efter jag har ätit än innan. Jag känner att allt är fel med mig när jag äter.

Det är så hemskt att gråta efter att man har ätit för att man inte kan spy upp det direkt igen för att ens föräldrar är hemma. Och då om dom märker något blir dom ju för mycket. Eller som bryr sig så mycket så det blir för mycket för mig.

Jag säger inte att det är dåligt. Jag säger bara att jag inte klarar det. När alla börjar fråga ut mig om allt. Men dom menar ju bara väl och det vet jag.

Men ska iallafall bli väldigt skönt att få hjälp med detta. Vill ju kunna må bra igen när jag äter och allt sånt. Vill inte skämmas när jag äter bland människor.

Jag ska ju iallafall till BUP på Tisdag och prata om mat alltså. Det är ju verkligen inte mitt favorit ämne precis. Men jag vill ju typ göra det om det får mig att må bättre.

Ehm jag vet inte riktigt vad jag ska säga helt ärligt. Jag har antagligen en ätstörning. Och det fins inte så mycket jag kan göra åt det just nu.

Mycket kärlek
Klara💞

Likes

Comments

Hej!
Jag funderar på väldigt mycket och det är verkligen sån jag är. Och som ni vet mår inte jag jätte bra och då blir det ofta fel.

Jag vet inte hur jag ska skuta tänka häller. Och eftersom jag är väldigt skälv destruktiv så tänker jag på dåliga saker. Och därför mår jag inte så bra och "förstör" mig skälv.

Och därför blir bloggen lite undan prioriterad för att jag vill att denna blogg består av glädje & allvar. Inte depression & något som kan vara triggande för andra!

Därför har jag även varit inaktiv på andra sociala medier.

Nu till det riktiga inlägget som var tänkt från början.
__________________________________________________

Hej igen. ;)

Jag har ett uppdrag från min kompis vilket är att rida hennes storhäst Tango. Tango är jätte fin och jätte snäll verkligen! Men han är rätt gammal är lite rädd för det mesta och ja kan hoppa runt och bli lite stark.

Men varför jag ska rida Tango är för att min kompis mamma har opererat foten. Då kan hon ju så klart inte hoppa upp på en häst det första hon gör.

Jag gillar verkligen att rida Tango så jag gör det gärna! Då hennes hästar stått ett tag så är dom lite taggade och det är ju så kul att dom kan tagga på riktigt mycket. Även fast dom håller sig i skinnet också! (Till skillnad från Jasper 😂)

Så igår åkte jag först hem till pappa och red Jasper. Ett dressyr pass för jag har ingen lust att hoppa på åkern just nu. Sedan pyssla jag med Tarzan. Sedan åkte jag hem till min kompis och drog ut i skogen med henne och hästarna. Det var riktigt mysigt!

Måste bara säga att jag älskar skogarna vid min kompis. Här där jag bor hos pappa fins det 1 stig man kan rida på.
Och det är alltid samma sak. Jag blir inte taggad av att rida den stigen och det blir knappast Jasper häller. Så det är väldigt ovärt.

Så vi är ju mest på åkern här utanför eller i en paddock/ i ett ridhus. Och jag känner att det ger oss ju iallafall något i stället för en helt ok ute ritt med Jasper som inte taggar upp alls.

Håller även på att över väga om jag ska dra på Jasper Martingallen igen. (Martingall är en hjälp tygel. Bara så alla vet.) För just nu har älskade lilla Jasper en tendens att höja huvudet riktigt mycket när jag har hopp sadeln. Tycker det är riktigt kul att han bara gör det med hoppsadeln.

Något jag har tänkt på är hur nice det skulle vara att bli sponsrad av Hööks & Subway. Hahaha för att jag är ju en häst människa. Och Subway är mat goals.

Jag gled in på väldigt fel ämne där men sån är jag. Jag kan inte hålla mig till 1 sak och har svårt att göra klart grejer jag på börjar.

Nu ska jag göra i ordning mig för att gå ut till stallet. Jasper ska få galoppera på åkern och Tarzan ska få gå ut och gå lite! Senare ska jag till Tea igen och rida.

Kommer ett inlägg till när jag är klar med Jasper och Tarzan så klart.


Mycket kärlek
Klara💞

(Bilder från igår obv💞)

Likes

Comments

Hej folket!

Förlåt för att jag varit inaktiv men har inte mått så bra på senaste. Därför har jag varit lite borta har sovit sjukt mycket och typ inte gjort något alls.

Blir ingen Sthlms haul häller för köpte nästan ingenting alls.

Men iallafall nu när jag börjar må bättre igen så ska jag börja komma igång med bloggen igen. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Händer inte så mycket och gör inte så mycket.

Vi hörs senare ikväll!
Mycket kärlek
Klara


Likes

Comments