Header

Inget inlägg på flera månader. Senaste var nog förra sommaren. Dock är alla de inläggen raderade. Orsak?? -finns ingen speciell anledning. Bara de att jag tänkte lägga ner bloggen helt. Men efter att ständigt haft blogg sedan jag var 9 år (8 år) så har jag nu valt att fortsätta ändå.
Jag använder detta som en dagbok, dock en dagbok som vem som helst kan läsa.🌙 Ett ställe där jag kan skriva av mig saker som tynger, saker jag gör om dagarna och lär bli ett par bilder då jag gillar att jag gillar att fotografera. 

Saker om mig... 
Heter Klara Bergman, är 17 år och bor i en liten stad som heter Härnösand. Rid tjej som ridit i 14 år. Ska strax börja andra året på gymnasiet med inriktningen Estetik Media. (estet med inriktining Media där fokusen är på bild, form, foto/film och photoshop och olika sorters media) Jag jobbar på ett bilmuseum och är väldigt inreserad av allt inom bilar, men är väl för det mesta för äldre och "muskligare" bilar. Hänger med kompisar och åker longboard på kvällarna jag är ledig ☀Likes

Comments