Hej och hallå! Det var minst sagt ett tag sen jag kikade in här och med de circa fem trogna följare om dagen jag fortfarande har (vilka är ni??) efter flera flera månaders ledighet tänkte jag gör en update. Blev lite nostalgisk när jag tittade tillbaka på mina gamla inlägg och tänkte att det kanske är värt att spotta ut några rader för att kunna titta tillbaka på det i framtiden.

Idag är det April 6 och bara en månad (minus en dag) kvar tills jag sätter på min cape och hatt och tar emot mitt diplom på graduation! Kan inte riktigt med ord förklara hur det känns. I mitt huvud är jag fortfarande 13 basst och påväg ner till Östermalms IP för att kicka med the fantastic 4 innan träning. Men men, man måste väl bli stor någon gång (ha ha jokes on you kommer alltid vara 13, max 16, i mitt huvud).

Iallafall, då jag så smått börjar ta små kliv in i vuxenlivet kan jag berätta för er om min praktik som jag gör nu på Smuggler. Det är ett produktionsbolag som gör film, reklam och musikvideos och där hänger jag på dagarna. I tisdag var det dags för en reklaminspening i New Jersey vilket resulterade i att jag satt på tåg i sammanlagt 7 timmar den dagen. Det är alltså inte så fancy som det låter, mitt största jobb på inspelningsdagarna är att hitta en position som gör att jag är så lite i vägen som möjligt för dom som faktiskt vet vad dom håller på med. Men det är väl en bra upplevelse om inte annat.

Bjussar på en bild från kontorets tar-terass (<33333) och på mig och den andra praktikanten Julianne från en inspelning några veckor sidan. Vi håller ihop i vått och torrt när vi är förvirrade och o-kunniga.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ett varmt välkomnande till Martin, Alex nya hundvalp. Ja, ni hörde rätt. Alex har alltså åkt tillbaka till PuppyStore som vi var på förra veckan och köpt en valp. Hur hon ska få ihop allting med en hundvalp undrar vi alla men än så länge verkar hon ha läget under kontroll.

Likes

Comments

Hej vänner! Helgen har spenderats i Rochester och Buffalo (så högt upp man bara kan komma i New York state). Vi har spelat två matcher (en oavgjord och en vinst), vart vid Niagara-fallen och sett några för många episoder av Bachelor i hotellsängen. Efter en åtta timmars lång bussresa hem igårkväll kom vi hem till skolan och nu sätter en ny skolvecka igång...men på lördag är det senior day och Papi är här!! Whoopp!!

Likes

Comments

Att valpar kan göra en så lycklig??? Trots att jag tycker det är väldigt väldigt hemskt att så många små valpar är samlade i små glasburar kan jag inte låta bli att tycka att det är så JÄKLA gosigt att åka och leka med dom. Ge mig ett stort hus och massa hundvakter så ska jag köpa upp alla!!!!!

Likes

Comments

Haft världens bästa helg med världens bästa mami! Vi har ätit massa gott på Two Hands, Le Pain, La Esqina, TAO, The Standard Grill så min mage är mer än nöjd nu.

Uppe på Rooftopen på Pod 39 hotel. Lite tomt nu så får se till att gå dit lite senare på eftermiddagen hehe...

Otroligt misslyckad food-tour i Brooklyn med en guide som förmodligen inte älskade sitt jobb så mycket...men kul hade vi ändå!

Bruch på The Standard Grill :)

Drinks med en väldigt fin utsikt på Gansewoort hotel!

Frulle på Two Hands (<3333) och promenix i Meatpacking (<33333)

​Shake Shack i sängen och drinks på Loopy Doopy. Kontraster. Gillare.


Nu är jag precis hemkommen från volleybollmatch och ett avsnitt American Horror Story (vet INTE varför jag utsätter mig för det då jag är SJUKT rädd för spöken...) Dags för mig att skriva ett amerikanskt CV nu, wish me good luck! PS. Vi vann mot Philadelphia University igår HEJA OSS!

Likes

Comments

Första baseball-matchen någonsin igår kväll! Var precis som jag hade tänkt mig, småtråkigt att titta på om man jämför med fotboll och hockey men grym stämning! Hjälper även att New York Yankees har dom särklass snyggaste kläderna av alla lag jag vet! Blev såklart en keps rikare under gårkvällen.

Likes

Comments

Igår efter vår match (vinst!!) blev det dags för årets första football match. Lika kul och förvirrande som vanligt. Tror alltid att jag kan reglerna någorlunda, men har alltid lika fel tyvärr. Förstod iallfall att våra Post Boys vann ;)

Detta skulle (såklart) firas på kvällen! Och ingen mindre än Trump hakade på segertåget. Fortfarande lika chockad över hur många av mina vänner som ska rösta på honom??!! Kvällen blev iallfall lyckad med massa sång, dans och red cups i overflow.

Likes

Comments

I fredags åkte vi iväg (efter stor protest från Mackan pga match lördag morgon) och kollade på New York FC mot Chicago Fire. Vinst med 4-1 blev det och många storstjärnor briljerade!

Likes

Comments

Igår vard det match-dags igen! Och vinst blev det! Tjoho! Trots att det såg rätt mörkt ut när vi låg under med 2-0 efter 50 minuter så kämpade vi tillbaka och vann med 3-2 på övertid. Heja oss! Annars rullar allt på som vanligt. Skola, träning, sova för det mesta nu under säsong. Imorn ska vi dock iväg och kolla New York FC så då får vi lite mer spänning i vardagen hehe.

Likes

Comments

Hallådär! Söndag idag och vi har gjort det vi gör dom flesta söndagarna. Lång frukost, lång promenad, lång viol-stund under promenaden (som egentligen inte är lång alls) och tillsist efter allt detta har vi lyckats plugga lite. Igår var vi ett stort gäng inne i stan (efter att vi vann vår match!!) på Le Bain., Det är rooftopen på the Standard Hotell. Väldans fint och härligt!

Likes

Comments