Ett varmt välkomnande till Martin, Alex nya hundvalp. Ja, ni hörde rätt. Alex har alltså åkt tillbaka till PuppyStore som vi var på förra veckan och köpt en valp. Hur hon ska få ihop allting med en hundvalp undrar vi alla men än så länge verkar hon ha läget under kontroll.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej vänner! Helgen har spenderats i Rochester och Buffalo (så högt upp man bara kan komma i New York state). Vi har spelat två matcher (en oavgjord och en vinst), vart vid Niagara-fallen och sett några för många episoder av Bachelor i hotellsängen. Efter en åtta timmars lång bussresa hem igårkväll kom vi hem till skolan och nu sätter en ny skolvecka igång...men på lördag är det senior day och Papi är här!! Whoopp!!

Likes

Comments

Att valpar kan göra en så lycklig??? Trots att jag tycker det är väldigt väldigt hemskt att så många små valpar är samlade i små glasburar kan jag inte låta bli att tycka att det är så JÄKLA gosigt att åka och leka med dom. Ge mig ett stort hus och massa hundvakter så ska jag köpa upp alla!!!!!

Likes

Comments

Haft världens bästa helg med världens bästa mami! Vi har ätit massa gott på Two Hands, Le Pain, La Esqina, TAO, The Standard Grill så min mage är mer än nöjd nu.

Uppe på Rooftopen på Pod 39 hotel. Lite tomt nu så får se till att gå dit lite senare på eftermiddagen hehe...

Otroligt misslyckad food-tour i Brooklyn med en guide som förmodligen inte älskade sitt jobb så mycket...men kul hade vi ändå!

Bruch på The Standard Grill :)

Drinks med en väldigt fin utsikt på Gansewoort hotel!

Frulle på Two Hands (<3333) och promenix i Meatpacking (<33333)

​Shake Shack i sängen och drinks på Loopy Doopy. Kontraster. Gillare.


Nu är jag precis hemkommen från volleybollmatch och ett avsnitt American Horror Story (vet INTE varför jag utsätter mig för det då jag är SJUKT rädd för spöken...) Dags för mig att skriva ett amerikanskt CV nu, wish me good luck! PS. Vi vann mot Philadelphia University igår HEJA OSS!

Likes

Comments

Första baseball-matchen någonsin igår kväll! Var precis som jag hade tänkt mig, småtråkigt att titta på om man jämför med fotboll och hockey men grym stämning! Hjälper även att New York Yankees har dom särklass snyggaste kläderna av alla lag jag vet! Blev såklart en keps rikare under gårkvällen.

Likes

Comments

Igår efter vår match (vinst!!) blev det dags för årets första football match. Lika kul och förvirrande som vanligt. Tror alltid att jag kan reglerna någorlunda, men har alltid lika fel tyvärr. Förstod iallfall att våra Post Boys vann ;)

Detta skulle (såklart) firas på kvällen! Och ingen mindre än Trump hakade på segertåget. Fortfarande lika chockad över hur många av mina vänner som ska rösta på honom??!! Kvällen blev iallfall lyckad med massa sång, dans och red cups i overflow.

Likes

Comments

I fredags åkte vi iväg (efter stor protest från Mackan pga match lördag morgon) och kollade på New York FC mot Chicago Fire. Vinst med 4-1 blev det och många storstjärnor briljerade!

Likes

Comments

Igår vard det match-dags igen! Och vinst blev det! Tjoho! Trots att det såg rätt mörkt ut när vi låg under med 2-0 efter 50 minuter så kämpade vi tillbaka och vann med 3-2 på övertid. Heja oss! Annars rullar allt på som vanligt. Skola, träning, sova för det mesta nu under säsong. Imorn ska vi dock iväg och kolla New York FC så då får vi lite mer spänning i vardagen hehe.

Likes

Comments

Hallådär! Söndag idag och vi har gjort det vi gör dom flesta söndagarna. Lång frukost, lång promenad, lång viol-stund under promenaden (som egentligen inte är lång alls) och tillsist efter allt detta har vi lyckats plugga lite. Igår var vi ett stort gäng inne i stan (efter att vi vann vår match!!) på Le Bain., Det är rooftopen på the Standard Hotell. Väldans fint och härligt!

Likes

Comments

Nu mina vänner ska ni få se en helt vanlig dag i Klarisens liv från början till slut, helt ocensurerat.

Alarmet ringer 6:30, snoozen går då på fram tills 7 a.m. sharp (tack och lov gillar både jag och Klara och snooza så det är tillåtet att göra det även om den andra har sovmorgon). Därefter smyger jag upp och in i badrummet för dushning, borsta tänderna, och annat fix.

Ibland när jag är extra pigg är jag vid frukosten 7:30 när den öppnar men oftast så springer jag bara förbi och tar en take away te innan jag börjar min vandring mot första lektionen.

Ovan ser ni Humanities Hall, den byggnaden där jag har alla mina lektioner i år. Ser rätt fint och fridfullt ut såhär på morgonkvisten.

​Dagens första lektion - PR 4 - där vi gick igenom alla regler som finns  i det amerikanska språket idag. Inte det roligaste kanske men nyttigt för mig som skriver hela hela tiden i mina klasser. Till höger ser ni Stephanie, min PR-buddy som är såååå go! 

Sedan var det dags för 1 h rast som spenderades ute i solen! Jakten på hotell till vinterns resa har börjat! Sedan vidare på dagens andra lektion - Photoshop! Slutresultatet av dagens lektion ser ni till höger! Är svårare att göra än det ser ut.....

Vidare mot Hillwood där det vankades lunch med laget. Subway macka för mig (Spicy Italian givet) innan jag och Klaris hoppade ner i sängen och kollade ett idolavsnitt innan.....

Det var dags för matchuppladning! Som vanligt är det vi svennar med undantag från några få andra som står för underhållningen. På spel-listan har vi Boten Anna, John Guidetti låten, Molly Curys, Tapout, My Neck My Back och sist men inte minst Turbulens. Till alla låtar har vi då SÅKLART olika danser och saker som vi måste göra. Exempelvis under båten annan lyfter vi upp Alex i en soptunna och snurrar henne,. Hehe. ​


Tyvärr så förlorade vi matchen med 2-0....dessutom avbröts den när det var 15 min kvar pga åska och blixt. Efter det blev det tailgate och sist men inte minst kvällslektion för min del. Nu blir det att sätta på nån film (skoja bara internet ligger nere) och sova! Natti!

Likes

Comments