Vardag

Hejsan igen! Jag har haft ett par galet stressiga veckor bakom mig och har inte hunnit blogga men nu är jag tillbaka igen!! Jag har haft kursprov i matte och nationella prov i typ alla ämnen! Nu har jag det ganska lugnt ett par veckor men snart börjar det igen. Idag är jag dock glad för det är exakt en månad kvar till skolavslutningen!!

Ha det bra <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag, Träning

Har ni söndagsångest? Jag har det till och från. Idag känner jag inte att jag har det men vissa söndagar får jag jättegrov söndagsångest så att jag knappt kan sova. Dock gillar jag inte hur veckan börjar. För mig börjar veckan med Fysik i 1 timme och 20 minuter... Inte den bästa starten eller hur? Idag har jag iallafall varit och tränatt och ska egentligen sitta och plugga just nu men mitt prov flyttades till tisdag! Jag har inte kunnat träna helt ordentligt men nu känner jag att jag är på banan igen! Imorgon flyttades min träning till en tidigare tid så jag kan sitta och plugga efter träningen! Jag tycker att det är så mycket lättare att plugga när man har tränat innan. Igår jobbade jag och et var ett väldigt lugnt pass vilket var skönt. Snart är det Sommarlov! Jag satt och räknade förut och det är ungefär 29 (!!) Riktiga skoldagar kvar! Hur skönt är inte det?? Hoppas ni har en fortsatt trevlig söndag så hörs vi <3

Likes

Comments

​Äntligen fredag! Den här veckan har dock varit skön med inställda lektioner och röda dagar. Det ska bli så skönt att bara få vila ut sig men dock ska jag jobba och träna + plugga. Hoppas ni få en skön helg!

Likes

Comments

Vardag

Idag var den första skoldagen och vi hade en så skön dag! Tycker/tyckte ni att nationella proven är jobbiga? Jag känner verkligen ingen press inför dem och idag visste jag inte ens att jag hade det... Dagen började iallafall med träning och sedan fortsatte dagen med vanliga lektioner. Imorgon har jag nationella prov i svenska och det är ett tal som man ska hålla! Jag tycker om att stå och prata inför klassen och att få prata om saker jag brinner för. Därför ska jag imorgon prata om organdonationer, då det ämnet står mig nära. Förlåt för ett jättetråkigt inlägg och svara gärna på enkäten nedanför!

 Ha en bra kväll så hörs vi imorgon <3

Likes

Comments

Resa

Hejsan! Jag har inte uppdaterat här på bloggen på några dagar och det är för att jag har firat påsk i Åre. Jag hade inte med mig datorn upp dit och jag har helt ärligt inte haft tid för något annat än att åka skidor. Jag kommer nu fortsätta skriva som vanligt igen (ca 2 inlägg om dagen). Hoppas ni har haft en jättehärlig påsk med era nära och kära <3 vi hörs!

Likes

Comments

Vardag

Lyssnar ni helst på poddar eller musik? Jag är ett stort fan av poddar och helst lyssnar jag på poddar om mord och paranormal aktivitet, men jag lyssnar även på "Therese och Zäta" och "22 kvadrat i P3". Mina favorit poddar om jag ska hålla mig till genren mord och paranormal aktivitet är "Spöktimmen" och "Creepypodden med Jack Werner" (Jag tipsar verkligen om avsnittet om kidnappningar i podcasten spöktimmen!!). Jag antar att intresset om paranormal aktivitet och mord kommer från det att jag alltid har ölskar mysterium. När det kommer till musik är jag inte alls lika insatt. Ska jag vara helt ärlig så har jag inte ens spotify-appen. Dock älskar jag att lyssna på musik när jag tränar, men eftersom jag alltid tränar med mitt lag så behöver jag inte någon egen musik. Musik gör så att jag blir taggad och det är extremt skönt att springa till musikens taktslag! En låt som jag älskar att träna till är "Intoxicated" (new radio mix) av Martin Solveig & GTA. Eftersom jag tränar truppgymnastik kör vi ibland igenom våra varv till musik som på tävling och då är favoriten "Giratina" av Dimatik.

Ha det bra <3<3

Likes

Comments

Vardag

Alltså! Jag måste berätta om dagens KAOSIGA morgon! Imorse skulle jag åka hemifrån klockan 08.45, klockan var ställd på 08.00 och jag försover mig aldrig och har aldrig missat ett alarm. Vaknade iallafall klockan 09.48 imorse av att någon knackade på dörren, då hade jag missat 17 samtal och 12 sms! Jag hann dit jag skulle i tid men morgonen var galet stressig! Hoppas ni har haft en bättre morgon <3

Likes

Comments