Alltså den här veckan känns så kort!! Inte för att skolveckan är kortare (tyvärr) utan för att jag har en himla massa att se fram emot. & så att vi är vi lediga på måndag, väldigt skönt efter Valborg hehe

Alltså kolla, mina solglasögon är typ lika stora som halva mitt ansikte haha?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt

​I fredags var jag på Jockes fest, jag & Bella träffades innan och fixade oss & jag plattade håret IGEN vilket inte va särskilt bra men min blir det inget mer plattande för mig! Jag har nattarbete håret B 1,5 vecka i streck & min har jag typ glömt hur jag ska fixa mitt naturliga hår haha? 

MEn iallafall så var det en superbra kväll & jag kom hem typ 2. Vaknade ändå 7:30 på lördagen HELT pigg. Riktigt skönt!! Och min lördag kunde inte ha blivit bättre!!

hela söndagen spenderade jag hos min farmor & farfar med släkten. Jag har iallafall haft livets helg!! Och det ska faktiskt bli kul att träff tjejgänget imorgon, vi har mycket att prata om!

Likes

Comments

Allmänt

Vart på partaj hos Jocke !! Bella & jag fixade oss tillsammans före!!

Likes

Comments

Allmänt

Om tio år

Om 10 år år fyller jag snart 26. Jag har då gått ut skolan, tagit studenten för länge sen. Det känns liksom jääättelångt dit!

Och det är kanske är en del skillnad på vart jag vill se mig själv om 10 år och vad som är rimligt. För man kan ju drömma sig bort en del!

Men jag hoppas & ser mig själv på en lyxig skönhetssalong i fina kläder(haha) och otroligt lycklig. Med mitt livs kärlek & vår alldeles egna fina lägenhet i New York/Paris/London eller Stockholm. Men jag vill inte bo kvar här, även om jag älskar min hemort så vill jag verkligen verkligen till en stor stor stad, men när jag blir äldre kommer jag nog flytta tillbaka hit!

Jag vill jobba med skönhet & mode iallafall!! En egen klädkollektion eller ett helt märke, & en egen LYXIG skönhetssalong är drömmen!! Och jag ska alltså gå frisörlinjen på gymnasiet. Jag har velat en del mellan den och ekonomi eftersom framtiden är rätt osäker ekonomiskt om jag väljer frisör, MEN det finns inget annat jag hade tyckt varit roligt förutom skönhet & mode! Så det BLIR frisörlinjen hehe.

Drömmiga lägenheter!!

Likes

Comments

fashion

De här klackskorna köpte jag i stan igår! Kostar 399:- på Din sko & är rätt så fina tycker jag! Tänkte ha dem på avslutningsmiddagen i skolan först & främst. Lär bli superbra!

Likes

Comments

Allmänt

Bilderna jag la  upp på instagram igår!
De 2 längst ner la jag upp sådär med flik, alltså samtidigt & tillsammans eller hur man ska förklara??

Min instagram är iallafall klaraaxbo.

Likes

Comments