Heeej. Idag började Karl Oskar dagarna här i Växjö vilket innebär att typ alla är i stan, såå också jag. Tog bussen in med några tjejkompisar. Vi gick i butikerna & sen tog vi en sväng till våra skolor för att se klasserna! Jag ska ju gå frisörlinjen på Kungsmad så det finns bara en klass men ville se namnen.

Köpte iallafall knappt något, bara ett glansspray till håret på Nordicfeel och en idrottströja från Nike. OOOch en islatte på espresso house, hann inte äta nått mer men den där islatten är s å god hörrni!

Seen tog jag mig iallafall vidare till frisörsalongen där Therese fixade mitt hår fantastiskt fint som varje gång! Klippte det bara den här gången men det blev så ralt och fräscht och tillfixat. Perfekt till skolstarten!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort någonting verkligen, duschat men sen har jag endast kollat Netflix typ hehe. Avskyr verkligen att inte ha något uppbokat varje dag, men blir nog samma visa även imorgon:/
Meeen sen är det fullt upp igen vilket jag älskar, oså börjar skolan !!

Likes

Comments

fashion

Inne på BikBok hittade jag det här croppade linnet, tycker veerkligen om det till de här högmidjade mom-jeansen + att det är små ränder i tyget vilket jag älskar! Kostade bara 79:-!

Köpte den här korsetten på BikBok också, så bra att ha för att göra vilken topp som helst lite roligare! Blev min för endast 99:-

Linnet & korsetten köpte jag igår & de här bh-arna köpte jag idag! Väntade på att pappa skulle sluta jobbet så köpte dem under tiden! Så SÅ fina! Mycket roligare än vanliga bh-ar!

Köpte 2 stycken i samma modell, en svart & en vit!
Modellen är som en blandning mellan en bh & en bralette! Det är spets under själva kuporna & ryggen är endast i en bred spets & det är ingen knäppning så man får dra ner den över huvudet!
Kostade 199:- vardera på H&M.

Likes

Comments

sitter just nu på bussen från Alvesta till Växjö, ska hoppa av vid Grand & gå runt där i nån timme tills pappa slutar jobbet och så åker jag hem med honom.
Innan jag tog bussen satte jag & Ebba oss på ett litet café i Alvesta, St Clairs hette det tror jag. God cappuccino iallafall!
Kramm

Likes

Comments

Idaaag tog jag bussen vid 13 & gick till min frisörsalong & bokade tid, på fredag kl 17!! Ska bara klippa mig denna gången men kommer bli fräscht!!
Sen mötte jag upp Ebba vid stationen & vi gick i lite butiker & sen mot espresso house!
Där beställde jag en islatte & Ebba en iste som var superfin! Men inte så himla god:/ islatten var god dock!

Vid 19 typ så knatade vi iväg mot SF för att se Annabelle 2!! Alltså fy, jag ser a l d r i g på skräckisar för är så rädd!!. Men den va kul att se ändå!

Likes

Comments

Åå vad jag saknar att softa vid poolen med Ellen. Att ligga under en palm & lyssna på podd (Ludwig & Noel/ Peg & Penny Parnevik/ Mathilda & Andrea/ Kickstart tips tips) var uuuunderbart härligt.

Mennn samtidigt är jag så S j u k t taggad inför hösten, skolan, att börja gymnasiet och jada jada jada. Känner mig faktiskt riktigt lycklig :)

Likes

Comments

Allmänt

Rött är ju extremt trendigt just nu, men jag har inte riktigt trott att jag passar så värst bra i det, likadant med gult. Meeen det här linnet jag letade fram i garderoben såg riktigt bra ut!

Likes

Comments