Godmorgon sista dagen på lovet, känns helt overkligt att skolan börjar sen igen. Nästa vecka kommer bli en tuff vecka med nationella och andra inlämningar och redovisningar. Ska försöka sitta idag och göra klart så mycket som möjligt så att veckan slipper gå till allt för mycket plugg, iallafall inte det som ska in denna veckan.

Annars ska jag denna dagen till mörrum vilket är väldigt okej. Det ska bli sjukt kul att ringa på alla hästarna och hoppas att alla kan. Vi har en sjukt bra plan inför nästa helg så hoppas verkligen den håller nu.

Nu ska jag ta o skriva ihop en redovisning lite snabbt för att göra dagen lite enklare. Puss på er

Likes

Comments

Jag och pappa var ute och red innan, jätte mysigt att komma ut så själva en runda i solen på två mysiga ponnys. Jag red Hilma och han red Trille. Det gick super, det var ganska hårt men det blev mest skritt, lite trav. Så söta är pappa och Trille tillsammans, Trille tar verkligen hand om pappa på ryggen som inte är så erfaren. Imorgon så ska vi ringa på alla hästarna så då får vi reda på vilka som vi ska kolla på, är så nervös, har ju mer och mer ställt in mig på att jag ska provrida alla så när de två som fallit bort har försvunnit så har de vart tråkigt. Men förhoppningsvis vet jag mer imon!

Mamma står och laga mat så snart blir det lördags middag med lax och skagen toast och scampi, gott!


Detalj från mitt rum ​

Likes

Comments

Hej på er! Jag sitter o käkar russin hos pappa och väntar på att vi ska ut till hästarna och rida en runda. Får se vilken jag få rida idag.

Likes

Comments

Godmorgon solisar! Jag har precis vaknat upp denna soliga lördag, idag ska jag till pappa och rida med honom och sen ringa på hästar förmodligen. Det blev ändrat igår till idag vilket inte gör mig något, nästan bättre att få veta vilka hästar jag ska rida nästa helg. Längtar sååå mycket och hoppas verkligen att jag hittar min dröm.

Nu ska jag ligga o dra mig en stund innan jag och A ska ut med Zorro och busa. Puss

Likes

Comments

Igår var vi ute med Zorro och busade på en äng

Likes

Comments

Mina topp 3 favorit bloggar just nu är:

http://linnolsson.se/

http://ingridskoog.se/

http://ztreliin.se/

Alla tre är inspirerande på olika sätt, de har tre olika satsningar och alla tre har inriktning mot häst. Dessa kommer ge mig massa tips till min nya stjärna på olika sätt, allt från planering till vardags mys i stallet.

Ser upp till de att så mycket inspiration till att alltid leverera på bloggen och satsa hej vilt på de!!

här är jag och jag visar mitt liv på mitt sätt. Alla klick är betydligtsfulla

Likes

Comments

Godmorgon mina fina! Idag är det äntligen fredag, längtar som en idiot till söndag! Idag ska jag ta de lugnt, leka lite med Zorro ute på ängen tror jag och bara slappa och spendera dagen hos A, läste en artikel precis om en tjej som bor i närheten där jag bor som har cancer. Så hemskt, tänkte länka den för de som vill läsa

http://www.expressen.se/kvallsposten/natalie-har-kampat-mot-cancern-i-tre-ar/

Likes

Comments

Kan börja med att säga att denna bb cream är låg täckbarhet vilket den är med, så har man acne är denna inte bra, jag använder nivea soft cream som bas innan bb creamen och sen puder från Isa Dora, det finns på bild.

Innan med bara nivea cream

Med bb cream, syns inte så mycket. Täcket lite men gör huden ganska glansig

Med puder som täcker lite till. Huden blir jämn och har du inga stora skavanker att täcka är detta bra!

Så till hjälp va detta, det får 3/5 poäng, kunde vart bättre men ändå helt okej.

Likes

Comments