View tracker

Mig

Heej

Hoppas allt är bra med er!
Själv ja hahah ni ser ju rubriken.
Hade mockat osv och ridit rocky innan så då skulle jag rida bubba hade plockat fram alla grejer så skulle jag borsta han sen satte jag på benskydden och så ser jag att jag missat under magen där bubba inte gillar att bli borstad..
Så jag tog en borsta tänkte att jag gör den snabbt då jag vet att han inte tycker om att bli borstad där så när jag borstat så la han av en kospark åt sidan så den träffa mig rakt på låret tur det!
Så fick gå undan och kolla till de och är helt röd och svullen på låret sen var de bara att ta av hästens saker då jag knappt kunde gå på benet hahah.
Har ett stort rött/blått märke som är hel svullet men aja ,what to do?hahah
Aja är nog värre märke i morgon men förhoppningsvis gör det mindre ont!
Aja hoppas ni själva haft en bra dag då de är fredag & de gör väl alltid dagen bättre hahaha!
Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Heej

Hoppas allt är bra med er!
Med mig är det de har heeelt glömt bort att uppdatera här!
Mina nationella prov har ju börjar och vi har ca 3 prov i veckan nu så de är ju fullspäckat kan man säga haha!
Men vi flyttade ju för par veckor sen som ni kanske vet och jag som sagt glömde ju att uppdatera om hur de ser ut osv!

Mitt rum blev ju målat och de tog ca 2v då de var strul med tapeterna under om jag fattat rätt!
Men nu är de vitt och inte blommigt!
Här är lite bilder på rummet!

Rummet är ju inte nära klart än haha de ända som ska vara kvar där inne är sängen men inte pallen eller nattbyrån men har de sålänge där inne!

Och här är även lite bilder på hästarna har det i stallet där de är uppstallade!

Likes

Comments

View tracker

Heej

Hoppas allt är bra med er & att ni mår bra!
Tog en kort paus bara för att hinna med allt osv.

Men idag är dagen kommen då vi flyttar alltså mamma flyttar & pappa bor kvar ja ni fattar.

Jag komemr ju gå kvar i min gammla skola då vi fortfarande bor kvar i laxå vilket är väldigt skönt ändå!
Hästarna kommer då även flyttas upp till nyhammar stall & det känns väldigt bra då de kan bli kul med lite folk omkring ska bli väldigt kul!

Och då har jag ju även ridhus att rida i & utebanor & allt och behöver inte alltid åka för att ha träning!
Kommer självklart att fota hur allt ser ut osv tex när jag gör om mitt rum och hur hästarna kommer bo!
Hoppas ni har en fortsatt bra dag så kommer bilder ikväll!

Likes

Comments

Solvindens Amarock, Poetic clozzitic

Heej

Hoppas allt är bra med er!
Igår var jag som sagt i karlskoga och tävlade dressyr med rocky & det gick skit det var inte våran dag blev galopp i travökningen och trög i själva galoppen så 63,21% i lb:1!
Men idag var jag i strömsholm med Bubba och det gick däremot grymt bra!!
Lb så nollade jag dock tyckte jag r att jag red skit kass då tävlings djävulen kom ut och jag svänge men han var med på allt och hoppade så blev även en 6:e placering av 9 placerade!och runt 40 starter! Och så skillde det ändast 1sec från den som vann!

Och sen red jag La & jäklar där var han fin hahaha,hoppade den bästa La rundan vi gjort lydig och bra galopp runt hela men sen så råka jag komma trångt in på och då fick han trycka på ett längre galoppsprång och då fick han med sig räcket ut!
Men det gör inte så mycket då jag är glad att han har blivit så fin & nu ska vi satsa på nolla nästa helg i kumla!

Video kommer komma❤️!

Likes

Comments

Heej

Sitter i bilen med rocky bak i släpet och är påväg till karskoga för dressyr tävling jag startar 15.15 och rider bara en Lb:1.

Till veckan så har vi prao & jag ska praoa i askersund på O'learys och där ska jag & en kompis praoa i 2 veckor & sen efter dom 2 veckorna så har vi höstlov så vi kommer alltså att vara borta från skolan i 3 veckor!
Klagar verkligen inte hahaha.
Men de ska bli väldigt kul med prao och testa på något annat & se om de avgör något till mitt gymnasieval man vet aldrig!
Men men!

Imorgon så åker vi även till strömsholm med Bubba & tävlar fast då i hoppning såklart hahha men de ska bli så grymt kul!

Ha en bra lördag!

Likes

Comments

Poetic clozzitic

heeej

idag när jag red Bubba var han så grymt fin han har aldrig varit så fin förut eller jo igår var han ju det också.
Jag tycker det är så sjukt att efter ett pass så lossnar allt atla bitarna faller på plats.
Igår så var jag nämligen ock träna för pär-ola igen då jag verkligen behöver hjälp med markarbetet.
Jag fick en massa hjälp ​med det jag behövde .​ de blir ju ofta när jag tränar själv eller för någon annan så tränar jag men helt ärligt tycker jag inte att det kanske inte ger så jätte mycket visst ger det träning och allt men jag behöver ju hjälp med att Bubba ska få upp sin rygg och kunna sakta av på rätt vis det är den träningen jag behöver. helt ärligt hade jag inte hittat ''hur'' det ska vara hur det ska kännas och därmed så har jag tränat på fel vis fel övningar och hur jag ska genomföra avsaktningarna osv.Men efter Pelle träningen igår så hitta jag ​hur​ han ska kännas och vara och även hur jag ska lösa problemet och träna vidare med honom och det känns så bra då idag en enda dag efter så var det en helt annan häst han galopperade med ryggen uppe och även jobbade under bakbenen mycket bättre och han saktade av utan att slängtrava iväg med huvudet i luften.
så det är kul att verkligen veta hur det ska vara för att det ska kunna
bli så bra som möjligt för det är ju det man strävar efter varje dag och så kommer det ge resultat!Likes

Comments

Mig

heeej

hoppas ni mår!
som kanske vissa av er vet så går jag i 9:an och jag ska snart ansöka till gymnasie och jag har en massa olika gymnasien och linjer ett välja på!

jag har tre olka linjer/skolor jag funderara emellen.Jag vill ju gå ridgmnasie då det är det jag vill satsa på men det är vilket jag ska gå på,Vreta gymnasiet är ju ett val och jag ska gå deras kurs under lovet och göra deras ridprov men jag vill hellre till Flyinge då jag hört bättre om det och jag tror själva gymnasiet skulle passa mig bra dock finns de ju par nackdelar och de är ju att då måste jag flytta lååångt ända ner till skånde alltså ca 6h hätifrån men om jag tar vreta så måst jag bara lytta ungefär 2h bort knappt deg!
men jag vet inte då man måste göra ridprov,ha okej betyg osv så det måste jag ju klara.

Men sen så har jag tankarna om allt skiter sig att jag kanske tröttnar på hästar och då har jag ingen ''riktig'' utbildning tänker jag också på och då funderar jag på om jag ska gå försäljning eller restúrang och livsmedel,
men  jag vill ju som sagt satsa allt på hästarna och se iom de går vägen och får väl riskera annars får jag väl helt enkelt byta linje.
så jag ska kolla upp mer om Flyinge och kolla allt om betyg osv då jag inte har de bästa men jag är godkänd i varje ämne.
vet ni själva vad ni vill välja eller ska gå eller är ni lika tänkande som mig eller är allt redan glasklart för er?

och om ni har tips på skolorna eller linjerna om ni kanske går på någon eller känner någon som gör och vad dom tycker om linjerna får ni mer än gjärna kommentera eller skicka mail till klaraapettersson@g m a i l . c o m

tLikes

Comments

Mig

heejtänkte att jag skulle ha en q&a men måste få in lite frågor!

så har du något du undrar eller vill veta om mig eller hästarna eller något helt annat så kan ni ställa frågorna här nere i kommentarerna eller på snap (klara.p01) kiik eller var som helst men gjärna här nere!
så kommer jag ta ett inlgg under veckan om de blir tillräckligt med frågor osv!

så BOMBA!!överallt med frågor!!!


Likes

Comments

Mig, Poetic clozzitic

Heej

Hoppas allt är bra med er med mig är de toppen då jag fyller 15år idag!!
Har inte firat den något specielt idag då efter skolan skulle vi på hoppträning direkt jag kommer hem från skolan 15.30 & vi ska åka 16.30 så jag han öppna mina paket och fika väldigt snabbt hahah på typ 15min sen var det bara ut igen!
Är faktiskt påväg hem från träningen just nu sitter i bilen & skriver!
Träningen gick bra dock tycker jag att jag red kasst men bubba var fin men vi måste fortfaranda jobba på dressyren så han inte klånkar i hindrerna!
Men nu är jag somsagt påväg hem vi kommer väl hem runt 21.00 men då så ska jag rida Rocky också ett pass dressyr sen in & så ska väl jag försöka plugga och sen sova hinner nog inte mycket mer!
Hoppas ni får en bra kväll kram!

Likes

Comments

övrigt

Heej

Hoppas allt är bra med er!
Precis blivit klar i stallet och tagit in hästarna både Rocky & Bubba känndes super bra trimma dom i dressyren & Rocky red jag programet med.
Ska iväg till gyttorp och tävla sista omgången i div 2 dressyren och vi är super laddade!
Hade även kalas idag då jag fyller år på tisdag den 11 alltså och vi inte skulle hinna ha de nästa vecka så de var också kul!
Tänkte jag skulle göra ett inlägg senare om vad jag fick osv!
Hoppas ni får en fortsatt trevlig lördag!

Likes

Comments