Idag blev det enbart svarta kläder (+vita skor)

Blev en halv stressig morgon, eller jag planerade att gå upp lite senare för jag behövde verkligen sova.. Inte för att jag är så mycket piggare för det haha!
Sitter just nu på stationen i alla fall och väntar på bussen söm kommer om någon minut bara. Ännu en vanlig skoldag som består av långa lektioner, men inte så många.
Är ledig från träning ikväll så jag och Paulina tänkte nog hitta på någon mysigt, nu när man väl kan!

Hörs senare,
// K

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ek13

Det blev en kort skoldag idag, som började klockan 11:20, men vi hade fotografering med innebandyn klockan 9, därför gick vi till espresso house innan skolan började! Sen hade vi bara en lektion innan vi skulle fotas igen med klassen, sen slutade skoldagen! Riktigt skönt 😊
Just nu ligger jag bara i soffan och tänkte ligga här resten av dagen också, kanske flyttar jag mig till sängen haha.. Mår inte så bra så då får man göra det!

Hörs senare,
// K

Likes

Comments

Gofrulle med favoriterna innan skolan börjar!

  • Mat

Likes

Comments

Hur söta är inte dessa presenterna då?

Sitter i bilen med musik i öronen och är påväg till kusinerna, mys!

Likes

Comments

Världens bästa lag dethär!

Var i Helsingborg igår och spelade FCH-cup hela dagen. Även fast vi var där i ungefär 10 timmar så spelade vi bara 3 matcher. Det var inte så många lag anmälda så i vår grupp var vi bara tre lag, därför blev det två gruppspelsmatcher. Vi vann vår grupp efter en vinst med 3-1 och en vinst med 6-0 och det gjorde att vi gick direkt till semifinalen där vi mötte Malmö och förlorade med 3-2. Enligt mig var det vi som skulle ha vunnit matchen men vi var väl inte tillräckligt taggade efter 6 timmars vänta..
Det var i alla fall sjukt roligt att spela & nu är man ännu mer taggad till seriestart!

Dagens planer är att städa mitt rum (kanske) & sen vid 4 tiden ska vi åka o hälsa på min nya kusin som är ungefär 3 månader, så gosigt!

Nu ska jag springa ner och äta frulle, vi hörs lite senare,
// K

Likes

Comments


Gosig bild från imorse på min fina Sebbe. Den killen lyser verkligen upp mina dagar något så otroligt mycket och han gör mig till världens lyckligaste
❤️

Likes

Comments

Lite basilika en fredag är väl aldrig fel!

  • Mat

Likes

Comments

Likes

Comments

Blir dåligt med bloggning nu känner jag men ska jag vara helt ärlig så händer det inte så mycket i livet just nu haha!

Har varit en helt vanlig skoldag som började klockan 9:20 & slutade strax innan 3 idag! Kollade PH avsnittet som jag missade igår direkt när jag kom hem och sen somnade jag direkt efter det..
Nu har jag precis käkat lite mat och laddar inför träningen ikväll!

Hörs senare,
// K

Likes

Comments

Det var en extremt lång och jobbig dag igår. Inte nog med att vi gick 8-15:40, utan sen skulle sitta på handledarkurs klockan 5 till halv 9 på kvällen med mamma & pappa. Vilket var något utav det drygaste jag gjort på länge haha! Men nu är det gjort i alla fall så snart kan vi börja övningsköra på rikitgt!

Nu väntar en ny skoldag och den börjar om 10 minuter och slutar vid 2/3 tror jag, så helt okej!

Vi hörs lite senare,
// K

Likes

Comments