​...stycken oklara inlägg så säger jag godnatt. Hoppas vi hörs snart igen, detta var verkligen kul och skönt för hjärna och hjärta. 
Ta hand om er och ta hand om varandra, världen är redan en så pass ond plats så sprid kärlek, behandla varann med respekt, ha öppna ögon och sinne för allt och alla. 

Godnatt 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sån här är jag, jag får ofta feeling och blogga och skriva ner allt jag tänker, ofta väldigt snabb på att skicka iväg de är jag också. Men tror också att de är då det blir som mest äkta och de gillar jag.

Tänkte då berätta om status i mitt liv
Det stora just nu är att jag håller på att sälja min stora kärlek Robichon V (Robban), tror vi alla inom hästvärlden vet hur svårt de är. Jag och Robban har nu varit BÄSTA vänner i över 3 års tid och nu ska vi gå skilda vägar. Jag tror inte att nån förstår vårt band, jag har aldrig kommit så här personligt nära med en häst som jag gjort med Robban. Vi ses varje dag nästan och vi har nog båda börjat ta varann lite för givet, amen ni vet som de kan bli i relationer. (Haha). Nej skämt och sido så har jag nog inte för än nu börjat inse att de börjat dra ihop sig, våra dagar tillsammans är snart räknade. De gör så sjukt ont inom mig samtidigt som jag vet att de hör till. Det här är en häst som jag kan utan och innantill, jag kan se på hans blick när han är påväg och göra ett hyss och jag kan också se på han när han blir ledsen. Robban är en riktig gentleman, när jag gör rätt så gör han rätt och gör jag fel så försöker han ändå trots att han inte förstår vad det är jag försöker säga.
Är inte hästar helt fantastiska? (tårarna sprutar redan och han är inte ens såld)

Jag kommer alltid minnas Robban som en väldigt speciell häst, vi har rest över Europa tillsammans och han har verkligen lärt mig MASSOR. Han tog mig från noll till landslaget för juniorer.
När vi reste tre dygn ner till Frankrike så var han sten cool hela tiden och fräsch för start när vi väl kom fram. Han sträckte på sig och sa " aha vad ska vi göra nu då?". ( det var iaf så det kändes som att han sa). Vi har även rest till Holland, Danmark och såklart hela Sverige land och rike. UNDERBAR UNDERBAR UNDERBAR HÄST. Jag hade verkligen inte kunnat önska mig en mer perfekt första häst och är så så tacksam för denna tid med honom.

det här krossar verkligen mitt hjärta och skriva.

Likes

Comments

Ja, nu undrar alla ni säkert vad är det som händer egentligen med en tjej som gick ut gymnasiet med halvdåliga eller rättare sagt skitdåliga betyg? Tänk att de undrar jag också, jag har alltid sagt till mig själv att aldrig bli som alla andra, så jag tänker inte heller bli de, jag tänker inte låta mina skitdåliga betyg från skolan styra mitt liv. Det är bestämt nu, jag ska bli bäst på NÅNTING. Jag tror att alla val ligger hos en själv om vad man vill bli och vad man vill lyckas uppnå i livet. Skulle jag låta mina betyg spegla vem jag är eller vad jag kommer bli så ekar de i mitt huvud " kvinna som står och steker fiskbullar med en stekspade i ena handen och en cigarett i den andra. (NEEEEJ TACK) 

Okej Klara så vad vill du då bli? Ingen jävla aning. De ända jag känner i den frågan är ångest, press och stress. Vilket jag tror många av er också kan eller har känt. Inga konstigheter. Men jag är ju också så ivrig och otålig på att se vad framtiden ger mig. Kommer jag bli en framtida OS ryttare? kommer jag orka de, vill jag verkligen de och vill jag ta den chansen? Jag vet inte. Eller vill jag bli student igen? Efter alla dessa pissiga år i skolan? Känns det roligt? Jag vet inte. Jag vet inte vad framtiden har att ge mig, men jag vet att jag behöver en paus efter gymnasiet och då menar jag ALLT. Hästar, plugg, föräldrar, vänner, killar, annat. 
Jag har bestämt mig för att jobba ihop en peng och sedan packa min väska och ta en taxi till Arlanda. (resmål oklart). Jag vill se världen innan jag kan bestämma mig för hur jag ska leva den. ( snyggt skrivet där Klara). ( jag älskar parenteser). Lära känna mig själv, och bara fundera ett tag på hur jag ska måla upp min saga senare i livet. 
Jag tror att de är de rätta för mig, att börja lyssna på mig själv och min egna inre röst. Jag har hela mitt liv lyssnat på andra och där emellan tappat mig själv lite. 
Herregud jag behöver inte sluta med min elitsatsning bara för att jag tar en tid off, jag vet att jag har talang och om jag känner mig självrätt så kommer jag komma tillbaka upp och vidare i toppen. DET kan jag lova. Men känner jag inte så, så är det också okej. So just deal with it. 

Tack för mig. 
Likes

Comments

Nu har vi äntligen hämtat tävlingsskåpet, åh Gud så fint det är. Kommer bli helt super att packa i och resa med.

Nu har jag ivarjefall kommit hem, städat mitt rum och nu ska jag ut och springa.
Ikväll tror jag att jag ska på fest med några kära vänner men vi får se.
Imorgon är de ut och galoppa på Robban. Det är kul samtidigt som vi bygger upp hans kondition.

Ni får ha de så bra tills vi hörs igen
Puss

  • 88 Readers

Likes

Comments

Hallooo

Vet ni vad jag ska göra?? Nej klart ni inte vet men jag och mamma har bokat en resa till Ibiza!! Japp den 14 augusti åker jag och min mor till Ibiza och där ska vi bo på välkända Hard Rock Hotell!? Alltså kan ni förstå? Vilken dröm.

Jag tävlar ju i Malmö den 11-13 augusti och sedan åker vi hem lämnar av hästen och sen klockan 7 på morgonen så går vårt flyg mot Spanien och Ibiza. Det ska bli så så skönt att komma iväg precis innan skolan börjar. Jag börjar egentligen skolan den 20e men jag kommer komma hem den 21. Tror inte jag kommer missa så mkt de första dagarna så de är nog lugnt.

Kan ju också berätta att jag tidigare denna sommar var i Turkiet med min bästavän Kajsa och hennes mamma och lillebror. Den bästa resan i mitt liv hittills. Underbar resa.

Nu blir de att kötta de sista veckorna med Robban så att tävlingarna går bra och med lyckade resultat. Jag ser Ibiza litegrann som min motivation. Att jag ska göra allt allt allt så bra som jag bara kan med Robban på våra sista tävlingar nu innan semestern. För att sen kunna slappna av helt på min vecka i Spanien.

Åh tror detta kommer bli så så bra.
Vi hörs.

Bilderna är tagna ifrån weheartit, men de sisa två är ifrån Turkiet

  • 100 Readers

Likes

Comments

Vaknade ganska precis och just nu ligger jag i min säng och gör inprincip ingenting. Idag så ska jag ju inte göra så speciellt mycket, tror vi ska runt lunch åka och hämta skåpet i Enköping som jag nämnde igår.

Känns som om jag har så mycket att fixa och packa innan Jönköping så jag knappt vet vart jag ska börja.
På måndag åker jag och mamma till Västerås och tränar för ek. Vi stannar där till tisdag så de blir ett morgonpass på tisdagen också. Underbart. Sedan åker vi hem han får chilla lite på onsdag och sen åker vi på torsdag. Dagarna går så fort.

Jag tävlar på fredagen FEI lag för juniorer, sedan FEI mästerskap på lördagen och sedan på söndagen lagtävlan igen. Super bra upplägg tycker jag.

Efter Jönköping så flyttar jag också till mitt nya stall, känns faktiskt lite sorgligt. Trivdes så så bra hos Helena. Men tyvärr så funkar de inte med ridmöjligheterna där. Jag hade inte tillgång till ett stort ridhus där och jag anser som tävlingsryttare är de en bonus att ha. Samt så ligger denna anläggning väldigt tokigt för mig och de är ju skönt att kunna ta sig till stallet själv.
Tror det kommer bli hur bra som helst på de nya stället. Men de återstår att se.
Nu ska jag ta och äta frukost och sen ska jag ut och tvätta trailern. Det ser ut som att vi kört race i lera med den.
Jaja vi hörs under dagen
Peace

Nusse

  • 89 Readers

Likes

Comments

Godkväll
Dagens schema har sett ut följande. Jag vaknade runt 10 gick upp gjorde mig en ordentlig frukost. Låg sedan och kolla tv fram tills halv 12 då jag åkte ut till stallet.
Juste glömde bort att berätta vart jag står just nu med min pålle. Eftersom att jag nu bor rätt nära Knivsta så har jag valt att ha honom där. Men inom några veckor kommer vi flytta oss tillbaka till där allt började för mig kan man säga. Ska bli så kul och skönt. Känner mig verkligen som hemma där.

Men i varjefall så bestämde jag mig för att åka och rida tillsammans med min Goa vän Tova där hon just nu står med sina hästar. Vilket bara är 15 min bort från mig så de var absolut värt de.
Vi trimmade våra hästar ordentligt och sedan tog en mysig skritt tur ute i skogen.
En perfekt träningsdag.

Jag tränar på för fullt just nu då jag har två tävlingar framför mig. På torsdag nästa vecka åker jag och Robban till Jönköpings meeting. Jag tävlar fredag först men vi väljer att åka ned redan på torsdagen. Ska bli super spännande och är så så taggad. Har dessutom min tränare EK på plats vilket är en stor fördel.

Sedan den 11/8 åker vi ned till Malmö för att vi har blivit uttagna till Malmö City HorseShow. Red de även förra året och nu ska vi ner i år igen och sopa banorna. Wow.

Imorgon blir det en lugn dag för Robban så han ska bara få skrittas ut och mysa. Imorgon ska de även hämtas ett nytt sadelskåp/tävlingsskåp. De är så så snyggt men aj va dyrt de var.
Jag och min syster har alltid delat skåp men med tanke på hennes flytt till Danmark så tog hon med sig de.
Klagar inte då mamma var så snäll och köpte de jag önskat mig.
Fick även en ny hjälm i förrigår och de behövdes verkligen.
Mycket pengar har spenderats på bara två dagar. Men detta är livet som tävlingsryttare.
Har som tur var världens bästa mamma.

Detta får nog bli dagens inlägg, vi hörs imorgon.

Slänger in bild på hjälmen och skåpet.

Sadelskåpet kommer ifrån Myrby Enköping och hjälmen ifrån samshild

  • 92 Readers

Likes

Comments

Antar att jag borde börja med att presentera mig lite kort.
Vi tar allt från början. Jag föddes 19 februari 1998 på akademiska i Uppsala. Jag växte upp i en liten liten by som heter Kimstad. Där finns de ungefär bara hästhagar, en golfbana och ett få antal hus. Där växte lilla jag upp. Omringad av hästar. Underbart. Jag växte upp med både en mamma, pappa och en storasyster.

Mitt hästintresse kommer ifrån min kära moder som alltid också haft häst och tävlat dressyr. Jag och min syster Mathilda ville alltid följa med till stallet. Vid 3-4 års ålder började jag på ridlekis. Haha inte mycket mer än att skritta runt och runt på en häst. Men det var det bästa jag visste.
Jag kommer inte riktigt ihåg hur gammal jag var när jag började på ridskola sen, men både jag och min syster började på Sigtuna ridskola och fortsatte där tills jag var 9 år gammal ungefär.
Då flyttade vi till hästgård i Sigtuna och jag fick min första ponny, oh what a rascal som han hette.
Men hade tänkt att göra ett enskilt inlägg om bara mina hästar jag haft genom åren.

Just nu så rider jag och tävlar på min första storhäst Robichon V eller Robban som jag kallar honom. Vi har tagit oss ända upp till internationell nivå och rider numera i de svenska junior landslaget. Där är vi med i obs truppen. Jag tränar för EvaKarin Oscarsson som är enligt mig den mest kunniga instruktör vi har idag i Sverige inom dressyren.
EvaKarin började jag träna för genom skolan, jag går på Celsiusskolan i Uppsala och då får vi ett träningsläger per månad i Västerås hos Louise haaga.
De är från mån-tis och man får då 2 träningspass på måndagen och ett på tisdagen. Superbra.
Jag är så så nöjd med mitt val av skola, de passar mig verkligen perfekt.

Har också tänkt berätta mer om min skolgång i ett enskilt inlägg.

Aha varför startar jag då denna blogg?
Jadu de undrar jag också.
Men jag är en ung tjej med väldigt mycket tankar och drömmar om livet så varför inte dela med sig?
Jag tycker livet är något alldeles underbart samtidigt som jag ser de som en utmaning.

Ni får följa med om ni vill på min resa emot toppen.

Vi hörs i nästa inlägg. Peace

  • 99 Readers

Likes

Comments