Nu har vi äntligen hämtat tävlingsskåpet, åh Gud så fint det är. Kommer bli helt super att packa i och resa med.

Nu har jag ivarjefall kommit hem, städat mitt rum och nu ska jag ut och springa.
Ikväll tror jag att jag ska på fest med några kära vänner men vi får se.
Imorgon är de ut och galoppa på Robban. Det är kul samtidigt som vi bygger upp hans kondition.

Ni får ha de så bra tills vi hörs igen
Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 36 readers

Likes

Comments

Hallooo

Vet ni vad jag ska göra?? Nej klart ni inte vet men jag och mamma har bokat en resa till Ibiza!! Japp den 14 augusti åker jag och min mor till Ibiza och där ska vi bo på välkända Hard Rock Hotell!? Alltså kan ni förstå? Vilken dröm.

Jag tävlar ju i Malmö den 11-13 augusti och sedan åker vi hem lämnar av hästen och sen klockan 7 på morgonen så går vårt flyg mot Spanien och Ibiza. Det ska bli så så skönt att komma iväg precis innan skolan börjar. Jag börjar egentligen skolan den 20e men jag kommer komma hem den 21. Tror inte jag kommer missa så mkt de första dagarna så de är nog lugnt.

Kan ju också berätta att jag tidigare denna sommar var i Turkiet med min bästavän Kajsa och hennes mamma och lillebror. Den bästa resan i mitt liv hittills. Underbar resa.

Nu blir de att kötta de sista veckorna med Robban så att tävlingarna går bra och med lyckade resultat. Jag ser Ibiza litegrann som min motivation. Att jag ska göra allt allt allt så bra som jag bara kan med Robban på våra sista tävlingar nu innan semestern. För att sen kunna slappna av helt på min vecka i Spanien.

Åh tror detta kommer bli så så bra.
Vi hörs.

Bilderna är tagna ifrån weheartit, men de sisa två är ifrån Turkiet

  • 40 readers

Likes

Comments

Vaknade ganska precis och just nu ligger jag i min säng och gör inprincip ingenting. Idag så ska jag ju inte göra så speciellt mycket, tror vi ska runt lunch åka och hämta skåpet i Enköping som jag nämnde igår.

Känns som om jag har så mycket att fixa och packa innan Jönköping så jag knappt vet vart jag ska börja.
På måndag åker jag och mamma till Västerås och tränar för ek. Vi stannar där till tisdag så de blir ett morgonpass på tisdagen också. Underbart. Sedan åker vi hem han får chilla lite på onsdag och sen åker vi på torsdag. Dagarna går så fort.

Jag tävlar på fredagen FEI lag för juniorer, sedan FEI mästerskap på lördagen och sedan på söndagen lagtävlan igen. Super bra upplägg tycker jag.

Efter Jönköping så flyttar jag också till mitt nya stall, känns faktiskt lite sorgligt. Trivdes så så bra hos Helena. Men tyvärr så funkar de inte med ridmöjligheterna där. Jag hade inte tillgång till ett stort ridhus där och jag anser som tävlingsryttare är de en bonus att ha. Samt så ligger denna anläggning väldigt tokigt för mig och de är ju skönt att kunna ta sig till stallet själv.
Tror det kommer bli hur bra som helst på de nya stället. Men de återstår att se.
Nu ska jag ta och äta frukost och sen ska jag ut och tvätta trailern. Det ser ut som att vi kört race i lera med den.
Jaja vi hörs under dagen
Peace

Nusse

  • 37 readers

Likes

Comments

Godkväll
Dagens schema har sett ut följande. Jag vaknade runt 10 gick upp gjorde mig en ordentlig frukost. Låg sedan och kolla tv fram tills halv 12 då jag åkte ut till stallet.
Juste glömde bort att berätta vart jag står just nu med min pålle. Eftersom att jag nu bor rätt nära Knivsta så har jag valt att ha honom där. Men inom några veckor kommer vi flytta oss tillbaka till där allt började för mig kan man säga. Ska bli så kul och skönt. Känner mig verkligen som hemma där.

Men i varjefall så bestämde jag mig för att åka och rida tillsammans med min Goa vän Tova där hon just nu står med sina hästar. Vilket bara är 15 min bort från mig så de var absolut värt de.
Vi trimmade våra hästar ordentligt och sedan tog en mysig skritt tur ute i skogen.
En perfekt träningsdag.

Jag tränar på för fullt just nu då jag har två tävlingar framför mig. På torsdag nästa vecka åker jag och Robban till Jönköpings meeting. Jag tävlar fredag först men vi väljer att åka ned redan på torsdagen. Ska bli super spännande och är så så taggad. Har dessutom min tränare EK på plats vilket är en stor fördel.

Sedan den 11/8 åker vi ned till Malmö för att vi har blivit uttagna till Malmö City HorseShow. Red de även förra året och nu ska vi ner i år igen och sopa banorna. Wow.

Imorgon blir det en lugn dag för Robban så han ska bara få skrittas ut och mysa. Imorgon ska de även hämtas ett nytt sadelskåp/tävlingsskåp. De är så så snyggt men aj va dyrt de var.
Jag och min syster har alltid delat skåp men med tanke på hennes flytt till Danmark så tog hon med sig de.
Klagar inte då mamma var så snäll och köpte de jag önskat mig.
Fick även en ny hjälm i förrigår och de behövdes verkligen.
Mycket pengar har spenderats på bara två dagar. Men detta är livet som tävlingsryttare.
Har som tur var världens bästa mamma.

Detta får nog bli dagens inlägg, vi hörs imorgon.

Slänger in bild på hjälmen och skåpet.

Sadelskåpet kommer ifrån Myrby Enköping och hjälmen ifrån samshild

  • 38 readers

Likes

Comments

Antar att jag borde börja med att presentera mig lite kort.
Vi tar allt från början. Jag föddes 19 februari 1998 på akademiska i Uppsala. Jag växte upp i en liten liten by som heter Kimstad. Där finns de ungefär bara hästhagar, en golfbana och ett få antal hus. Där växte lilla jag upp. Omringad av hästar. Underbart. Jag växte upp med både en mamma, pappa och en storasyster.

Mitt hästintresse kommer ifrån min kära moder som alltid också haft häst och tävlat dressyr. Jag och min syster Mathilda ville alltid följa med till stallet. Vid 3-4 års ålder började jag på ridlekis. Haha inte mycket mer än att skritta runt och runt på en häst. Men det var det bästa jag visste.
Jag kommer inte riktigt ihåg hur gammal jag var när jag började på ridskola sen, men både jag och min syster började på Sigtuna ridskola och fortsatte där tills jag var 9 år gammal ungefär.
Då flyttade vi till hästgård i Sigtuna och jag fick min första ponny, oh what a rascal som han hette.
Men hade tänkt att göra ett enskilt inlägg om bara mina hästar jag haft genom åren.

Just nu så rider jag och tävlar på min första storhäst Robichon V eller Robban som jag kallar honom. Vi har tagit oss ända upp till internationell nivå och rider numera i de svenska junior landslaget. Där är vi med i obs truppen. Jag tränar för EvaKarin Oscarsson som är enligt mig den mest kunniga instruktör vi har idag i Sverige inom dressyren.
EvaKarin började jag träna för genom skolan, jag går på Celsiusskolan i Uppsala och då får vi ett träningsläger per månad i Västerås hos Louise haaga.
De är från mån-tis och man får då 2 träningspass på måndagen och ett på tisdagen. Superbra.
Jag är så så nöjd med mitt val av skola, de passar mig verkligen perfekt.

Har också tänkt berätta mer om min skolgång i ett enskilt inlägg.

Aha varför startar jag då denna blogg?
Jadu de undrar jag också.
Men jag är en ung tjej med väldigt mycket tankar och drömmar om livet så varför inte dela med sig?
Jag tycker livet är något alldeles underbart samtidigt som jag ser de som en utmaning.

Ni får följa med om ni vill på min resa emot toppen.

Vi hörs i nästa inlägg. Peace

  • 42 readers

Likes

Comments