Öhh... kom ihåg att jag hade en blogg Fia och jag skulle uppdatera den i sommar för din skull men nu är det fyra dagar kvar till skolan så bra jobbat till mig. Men kan berätta för dig vad jag gjorde igår och idag, jag har alltså varit och campat med Ida, Alexis och Emelie. förra veckan så fick jag en sen födelsedagspresent vilket va att dom skulle bjuda på camping en natt. Idas familj har alltså en husvagn så vi sov i de. Jag fick inte rada på något innan det enda jag skulle ha gjort va att packa lite saker men så igår torsdag så kom dom 14.00 (Dom var dock sena som alla tre alltid är) så fick jag ta på mig en ögonbindel så att jag inte skulle veta vart vi skulle, 5-10 in på bilresan så somna jag (Skräll!!) men så vakna jag för att vi var framme. Vi hade hamnat i Lidköping vi ställde upp husvagnen och fixa lite (Med hjälp utav Idas pappa) men dom börja med att ta fram lite fika så satt vi och fika och myste sen så gick vi en promenad runt campingen men sen så va vi rätt så hungriga så vi laga mat sedan fortsatte kvällen med spel och lite annat men vi hade jättetrevligt, enda negativa var att jag sov jättedåligt.

När jag vakna på "riktigt" så skulle jag gå på toa och så slog jag i huvudet men men. Vi gjorde frukost och satt rätt länge och bara och prata sedan bestämde vi oss för att duscha och städa i husvagnen sen har vi sett att campingen har äventyrsminigolfbana så vi bestämde oss för att spela och gissa vem som vann!! Jo jag!! men jaja vi gick tillbaka till husvagnen och så hade vi kvar fika från gårdagen så vi åt upp det sista innan Idas pappa hämta oss och vi åkte hem.

ett härligt avslut på ett bra men kort sommarlov men jag har fortfarande lite saker kvar att göra jag ska dels till dig imorgon och sedan på måndag ska jag till Ullared med min mamma och farmor så det ska bli mys.Sen på tisdag kommer jag se dig igen typ varje dag och jag taggar så himla mycket, jag saknar vissligen inte skolan men jag saknar att träffa dig ofta.

Men tack och hej för mig, guuuud vad långt det blev. En gos bild på Fia och mig

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag Fia så blir det ett tråkigt inlägg så förvänta dig inget. okej så vi hade en inlämning igår som jag i stort sett börja med igår och skulle vara min tre och en halv sida och det vart det jobbigaste uppgift på länge men jag var nästan aldrig stressad fan du va banne mig jättestressad åt mig. Jag vet inte vad jag ska ha för bilder så jag valde några bilder på världens snyggaste kvinna!! ha de bra så bra tjoo!

Likes

Comments

Fia kära lilla du detta kommer nog bli sista inlägget på denna blogg för att det är fler än du som läser. Men jag kollade på andra bloggare och såg någon göra en sådan här så tänkte att du skulle vilja titta på min favorit produkter Fia. du vet ju att jag alltid ska köra all in så var ju tvungen att ta med länkar till produkterna, men jag orka bara tre så ahh. men jag älskar att mina favorit glasögon är från Ullared. Ahh ifall du inte har fattat så ska du få se några av mina favoriter. Enjoy!!

Likes

Comments

Okej dag två. jag hade tänkt att visa lite bilder ifrån min picknick i onsdags som jag hade tillsammans med mina kompisar Ida och Alexis. samma dag fick vi ju långledigt så vi tänkte att vi kunde "fira" det, så vi kom upp med idén att ha picknick för det var så fint väder. Så efter träningen när vi hade duschat och sådant så åkte vi till Ica och köpte massa gott. Tråkigt nog har ingen av oss moppe, så vi tog våra cyklar och cyklade runt för att leta efter ett fint ställe att ha picknick på, när vi äntligen hade hittat ett ställe så satte vi oss där och bara myste. Jag kommer att lägga ut lite bilder ifrån den kvällen.

Likes

Comments

Såhär är det Fia i min klass har tvingat mig till att göra ett inlägg på denna blogg så jag kommer att uppdatera till Fia. Men här är det några bilder som jag har tagit, ha så kul!


Likes

Comments