Hej, nu var det väldigt längesen jag skrev något men jag har inte haft varken ork eller lust. Kommer blogga så mycket som jag bara kan och eftersom jag har ganska så fullt upp så kommer det bli lite halvdant men ska försöka så gott som jag bara kan!!😊
Idag har jag inte gjort någonting nästan men ska snart äta lunch och sen blir det nog ett styrkepass och kanske cykelträning!
Hade bra så hörs vi!!😚

Likes

Comments

Godkväll!
Idag har jag haft en vilodag.
Jag har packat, hjälpt pappa att lägga tak och läst en hel del.
Packat har jag gjort eftersom jag ska till min skidkompis stuga från imorrn tills på lördag. Det är jag, Alva och Kajsa som ska ha ett litet träningsläger. Dom andra tre (Tilda, Märta och Elina) kunde inte så det blev bara vi tre. Jag vet inte riktigt hur mycket jag kommer kunna uppdatera under veckan men jag ska försöka skriva några inlägg i bilen imorrn som jag kan sätta på tidsinställning. Om jag kan det så kommer det ett inlägg om dagen fram tills på fredag, på lördagen kommer det nog en sammanfattning av lägret med en massa bilder.
Vi håller på att byta tak på huset och jag har hjälpt till ganska mycket faktist. Det är riktigt kul tycker jag. Det blir lite som styrketräning när man ska lyfta alla tunga takpannor.
Boken som jag läser heter "Femtio nyanser av honom" eller som den heter på engelska "Fifty shades of Grey". Många har nog sett filmen och tycker man att filmen var bra så kommer man garanterat tycka boken är bättre, det gjorde i alla fall jag :) Det finns två böcker till "Femtio nyanser av mörker" och "Femtio nyanser av frihet". Jag set verkligen fram emot att läsa dom sen. Dom håller på att spela in film till i alla fall andra boken tror jag men jag vet inte om dom kommer att spela in till den tredje men det hoppas jag i alla fall.!
Såklart har jag ätit mycket och god mat också!:)
Nu ska jag sova alldeles strax men vi hörs troligtvis imorrn!!
Godnatt!!😘✨

Likes

Comments

Hej igen!
Tänkte skriva lite om buggruset som jag sprang igår.
Tävlingen höll till i Malung och jag tror att det har en koppling till dansbandsveckan eftersom tävlingen alltid är under dansbandsveckan, och så kan man ju förstå det på namnet, "Buggruset".😉
Jag är inte riktigt nöjd med loppet eftersom jag blev stum efter ca. 2km och det då blev väldigt drygt. Men jag gav inte upp och kämpade mig in i mål. Stumheten släppte när det ungefär var 1,5km till mål. Jag kunde då öka farten igen och ta igen lite tid men då var det ju försent.
Men jag set fram emot nästa år redan eftersom jag tror och hoppas att det kommer gå mycket bättre då. Jag slog inte min tid från förra året så jag siktar på att göra det nästa år.
Det blev en andra plats endå. Jag trodde vekligen inte det när jag kom i mål eftersom det inte kändes jättebra under loppet. Tog 2:a platsen även förra året.
Men med mycket sol, väl genomfört lopp och trevligt sällskap av mamma och farfar så blev det en perfekt dag endå.💗

Likes

Comments

Hej och förlåt för väldigt dålig uppdatering dom senaste dagarna. Det beror på att jag har sommarlov och inte har jätte mycket tid över men försöker i alla fall så gått jag kan.
Imorgon kommer det nog 2 inlägg, ett om min mat allergi och ett om buggruset som var idag.
Nu ska jag sova så vi hörs imorrn, godnatt!💗

  • 334 readers

Likes

Comments

God kväll!
Idag har jag hunnit med att baka, träna och vara på kalas.
Träningen blev en löptur då jag även provade mina nya träningskläder ifrån när jag var och shoppade i Borlänge med familjen. Nu när jag tänker efter skrev jag inget om den dagen (torsdagen) men den var helt klart bäst!!❤️
Efter att jag tränat och fixat mig och allt det där så bakade jag både chokladbollar och en kladdkaka tills pappas kalas som var nu ikväll. Det var jättetrevligt.
Nu ska jag sova alldeles strax så vi hörs!💖

Bildtext: Här är två bilder som jag tog direkt efter att jag tränat färdigt. Shortsen och strumporna är det som är nytt. Jag använde två presentkort som jag hade kvar från någon skidtävling i vintras. Jag blev riktigt nöjd över kläderna.

  • 382 readers

Likes

Comments

Efter ett skönt rullskidspass satt denna kvällsmat inte helt fel!💗✨👌🏼

  • 382 readers

Likes

Comments

Idag blev det lite myrlöpning med pappa och Molly!🐶 Lagomt jobbigt måste jag säga..💪🏽 Men kul var det i alla fall!
Hade!!

  • 404 readers

Likes

Comments

Godmorgon!👋🏼
Var så trött igår så jag skrev aldrig nåt inlägg om träningen utan gör det idag istället.
Det var uppehåll när vi började springa plus att det var ganska så varmt. När vi precis kommit upp för ett berg som heter Morberget så börjar det spö regna, och då menar jag som i en dusch, det regnade såååå himla mycket. Det kändes som man hade badat eller duschat med alla kläder plus att det rann från ansiktet. Det regnade inte så mycket hela tiden utan sen på slutet duggade det bara.
När vi var påväg tillbaka sprang vi på en cykelstig och alltså det var 3-20cm djupa vattenpölar typ överallt. Fast det var bara kul för tillslut så var vi så blöta så det spelade liksom ingen roll om man sprang i vattenpölarna eller inte. Det var lätt den roligaste träningen på väldigt länge.😁💪🏽
När jag kom hem skyndade jag mig att ta av alla blöta och kalla kläder och så hoppade jag in i en varm dusch. Sen satt jag mig i rummet och åt lite. Efter det var jag så trött så jag gick och la mig bara.
Hade!💗

  • 447 readers

Likes

Comments

Hallå där!👋🏼
Nu har jag kört ungefär 50min styrka. Jag fokuserade mest på axlar, biceps, triceps och mage.
Har ätit en banan och börjat ladda upp för distans löpningen ikväll. Längtar faktist till träningen. (jag brukar inte göra det)😉 Men det är perfekt löparväder så.
Skriver ett inlägg ikväll om distans träningen så vi hörs då!✨👏🏽

👆🏼Lite bilder som jag tog efter träningen👆🏼

  • 400 readers

Likes

Comments

Detta blev min frukost: Te, två rostade fjällrundor med ost och gurka på. Fjällrundor är ett glutenfritt bröd som finns att köpa i nästan alla mataffärer, jag äter det för att jag inte kan äta vetemjöl. (Kommer att göra ett inlägg om min allergi sen)
På återseende😘✨

  • 407 readers

Likes

Comments