View tracker

Idag så hade vi två till rep till luciashowen och båda var dubbelt så bra som förra gången. Mer flyt och mer koll så det känns bra! Tycker att danserna även sitter så detta blir grymt. Mellan repen fikade vi lite annars så höll vi igång hela tiden. Runt ett så var vi färdiga så vi städade upp det sista sakerna och så bara hade vi lite kul till halv tre då jag fick ett sms av mamma & pappa att vi skulle äta vid tre så fick lite halv panik, var helt galet trött då min luftmadrass var trasig så jag fyllde på den typ två gånger men ändå så sov jag på golvet. Men jag fick ta på mig jacka och skor och snabbborsta Aladin innan jag åkte hem med Filippa.

Helgen har varit superrolig och jag är så taggad till på lördag så showen är! Känns bra och bara det sista ska sitta!

Lite såhär ska några av oss se ut<33
@virastjarnberg @Filippalangborg @CLARASVEDBERG & Alicia

(Alla hat rätt kläder utom Flopp<3)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hahah vi sover uppe i konferens rummet som inte riktigt i stallet men aja..

Vi hade 1 rep idag som var lite kaos men så är det. Vi får se om vi har 1/ 2 rep imorn men det blir nig bra<3

Vi har annars bara haft kul, ätit och övat;)

Likes

Comments

View tracker

to-do

Lördag igen <3 tycker att det är skönt med helg!

Idag så ar vi luciahelg i stallet då vi har t.ex. genrep till showen vilket jag är jätte taggad på. Har pluggat på mitt manus men har fortfarande inte riktigt koll på när jag ska säga saker vilket harvarit svårt då inte så många har varit på manusträningarna. Vi ska i alla fall sova över i stallet och ha kul!

I torsdags så snöade det galet mycket och de är fortfarande kvar. Hoppas inte att det smälter då jag hatar när det är å blött ute. Om det ändå snöar så kan det få vara kvar ett tag tack!

Vad tycker ni om snön??

Har helt slut på bilder som vanligt så gick ut och tog några<3

Likes

Comments

Aladins

I tisdags innan lektionen på Dantina så fick vi reda på mer om Aladin och nu så ska han inte tas bort!!! Blev helt galet glad!! Lina sa att han såg fräschare ut så nu ska Malin försöka sätta igång honom! Hoppas verkligen att han ska bli bra och kommer hålla tummarna hela tiden. Idag så gick jag ut med Aladin med pappa och då så sa Ulrika att han helt plötsligt inte var halt över huvud taget men att chansen att han ska överleva är inte så stor.

Är helt galet glad över att få ha iallafall ett tag till kvar med honom!!!

Likes

Comments

Idag så hoppade jag Dantina för Lina då jag red igen. Vi hoppade mycket på snett igenom och det gick helt okej. Jag är inte så bra än på att mäta avstånd än och det var inte hon så bra på heller själv så det blev lite konstiga hopp så i början men efter ett tag så fick jag lite bättre balans än i början iallafall ( ni kommer se att jag inte riktigt hänger med i alla språng i filmen). Annars av hon ganska lugn, jag måste rida henne med en ganska lång tygel men hon lyssnade ändå bra så jag fick bara driva!

Likes

Comments