Header
View tracker

Häst & ridning

Idag så hade jag stalltjänst så fick gå upp tidigt för att vara i stallet vid halv åtta. Dagen har varit lite rörig eftersom det var P&J samtidigt med 125 starter. Men vi fick blanda lite mockande & stallfix med att stå och vara funktionär på banan. Vi hade derför inte mockat färdigt för änns vid lunch. Men en lagom hård dag för en stalltjänst.

Följer ni mig på instagram?? @klaragrundström.

Likes

Comments

Aladins, Häst & ridning

Som sagt skön fredag med kort dag. Direkt efter skolan så åkte jag till stallet för att fixa Aladin. Jag borstade av honom, inte ryktade men borstade bort de mesta dammet och så. Efter de så putsade jag av lite skit från hanns träns och hjälpte sen till med att fixa hästarna till de som ska hoppa imorgon (jag ska inte). Åkte sen hem & åt tacos och efter de så tog jag faktiskt en springtur. Vet att det kanske inte är så smart att springa direkt efter att man har ätit men blev så galet sugen på att få komma ut lite. Nu har jag iallafall ätit lite fredags mys och ska gå och lägga mig om inte allt för lång tid. Det blir tidig morgon då jag har stalljour.
Måste bara säga att idag har vart en sån här bra dag. Bra humör och man mår bara allmänt bra. Själv lever jag för de här dagarna. Underbara.

Likes

Comments

Aladins, to-do

Fredag igen!!! Imorgon lördag. Skolan idag är väldigt kort. Jag har sovmorgon till tio i tio och slutar redan kvart i två. Dock så har vi engelska muntligt läxföhör och spanska glosor men jag får hoppas på att det går bra.
Efter skolan så åker jag direkt till stallet och tar hand om Aladin så att han blir fin. Åker hem runt fem sen.

Imorgon så har jag stalljour som jag tack och lov lyckades byta med Hannah från söndag. Kan då tyvärr inte fota P&Jn men så är det. Får fota någon annan gång.

Likes

Comments

to-do

Torsdag igen. Börjar 8:20 och slutar 15:40 så har en ganska lång dag idag. Vi har mest långa lektioner och långa raster så tempot blir lite segt men så är det. Efter skolan har jag inget inbokat så tar nog en kort springtur och pluggar sen.

Det blev ett riktigt kort inlägg idag.

Likes

Comments

Aladins, Häst & ridning

Onsdag kväll och jag sitter framför datorn igen och ska skriva ett inlägg. Tjohoo. Skolan var lugn och inte jobbig. Vi fick typ äntligen ha vårt idrottsprov och det var het galet lätt (alla hade alla rätt). Duktiga. Efter skolan åkte jag hem och åt och fixade lite läxor. När de var gjort åkte jag till stallet då vi hästskötare skulle lyssna på en föreläsning av en veterinär om hästsjukdomar och skador. Det var faktiskt väldigt intressant! Efter de så borstade jag av Aladin och fick hjälp av @virastjarnberg att putsa sadel och träns så det blev fint. Innan jag åkte hem sen så anmälde jag mig till en grönt kortkurs så jag kan få ta det (äntligen). Tyvärr så ligger kursen över två av mina ridlektioner så har fått avboka de :(

Likes

Comments

View tracker

Foto, Häst & ridning

Lyckades byta mitt elevens val idag! Yeess!! Slutade då tjugo i fyra istället för två men har nu sovmorgon på fredagar. Bra skoldag ändå ganska så lugn men var väldigt trött hela dagen. Åkte hem efter skolan och åt lite innan mamma skjutsade mig till stallet. Skulle fota hoppgruppen så innan den började så hängde vi bara lite, jag förberedde ett inlägg till snart och lite sånt. Hann sen tyvärr bara fota deras uppvärmning men så är det.

Lite roliga nyheter:

Jag har kommit in i LFK och Smedstads ungdomssektion Pionjär. Har varit på deras aktiviteter i Ånestad och här på Smedstad i flera år och tycker själv att det ska bli jättekul och lärorikt att få anordna och lära sig av det. Det har faktiskt varit ett litet mål för mig! Det verkar som att vi kommer bli 13 st i år och tror att det kommer bli grymt!

En till lite rolig nyhet är att Ulrika har fixat en Youtube-kanal till Smedstad s ni får kika in! Sök bara på Smedstad Ridsportcenter så kommer det upp!

Likes

Comments

to-do, Foto

Tisdag morgon och jag har skola nu igen. Vet inte om jag slutar två eller vid tjugo i fyra då jag inte vet om jag hinner byta mitt elevens val idag. Ska bli skönt när det är gjort!

Efter skolan ska jag iallafall hem göra mina läxor och sen åka till stallet och fota lite. Tror att det kommer vara väldigt mörkt, tror inte att bilderna kommer bli så bra men ska försöka komma igång lite med fotningen!

Från i lördags<33

Likes

Comments