Header

Söndag kväll är det nu, lång dag är typ slut. Rätt så skönt, tycker om när livet rullar på.

Började dagen med att spela tennis med pappa och idag gick det såå bra!! Fick faktiskt flyt för en gångs skull. Det är är tredje gången jag körde så jag känner att det går framåt fort. Tyvärr så säger jag "oj" väldigt ofta så försökte att börja byta ut de bot att se det positiva och utav de få en positiv effekt. Kul att testa och det fick resultat (!!!).

Efter lunch så bakade jag en kaka som vi ska äta i morgon när vi får lite gäster. De är faktiskt jag som ska laga maten så vi hoppa satt det bli bra! Mormor kom nu på kvällen och åt middag med oss och sen så avslutade jag dagen med en promenad.

Nice dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Första helgdagen är slut, typ. Tänkte att de var söndag idag så blev tvungen att kolla de innan jag började skriva.

Dagen har inte varit så illa, började den med att hjälpa mamma med att handla, lyckas då oftast få min frysta mango (fryst, sen värmd mango är sååååå gott!!!). Sen efter vi hade kommit hem åkte hon jag och pappa ut med båten en sväng då vädret var grymt bra!! Varmt och soligt. Dock sp var alla öar och ställen där de var sol fulla med andra båtar så vi gick i land på en brygga och åt lunch, solade och badade. Vattnet var tyvärr iskallt då det blev bara ett snabb-dopp. Ner i vattnet och sen upp. När vi kom hem hade jag tänk att springa en runda men att vara ute med båten verkligen suger ut all energi så valde att ta en promenad istället. Jag gick en kanske 7km runda som går typ utanför Sturefors. Har faktiskt inte gått den på ett tag då jag har hållit mig till en annan ruda som börjar bli riktigt tråkig. Nu mer mot kvällen så spelade vi lite kubb och så har jag ätit min suupergooda mango!!!

Jag har även fortsatt att uppdatera min "om" sida där du kan läsa och det mesta som det står mycket om på bloggen.

Ha de bra nu så hörs vi imorgon!!

Likes

Comments

Foto

Nu är jag hemma från Idre igen!! Har haft det bra där uppe men har saknat wi-fi hahha. Vi har gått väldigt mycket, upp och ner på berg. Bra träning men man blir rätt seg i benen så vi bestämde oss för att åka hem en dag tidigare. Men vi har kollat på en himla massa fina ställen.

Fint va??

Videon från skogslotten kommer upp på Youtube och här imorgon, hoppas att ni kommer gilla den. Det är bara en liten video med filmer från alla pass som blev filmade men det är kul att de hur man lär känna en häst på en vecka och utvecklas tillsammans.

Likes

Comments

De senaste veckorna har de varit tomt här, har varit extremt trött och lite sjuk. Nu är jag dock uppe i fjällen hahah. Vet inte om jag har skrivit om det här men jag och min familj är uppe i Idre. Själv har jag aldrig varit här innan och jag tor inte att jag har varit i fjällen på sommaren. Men har inget wi-fi och vill inte slösa för mycket på det så det kommer att vara tomt här och sen när jag kommer hem blir det bildbomb!! Det är verkligen så fint här uppe!!

Jag har även rediskerat klart skogslotten videon som kommer vara små klipp från alla pass som blev filmade men den lär inte komma upp innan vi kommer hem.

Finfin utsikt.

Likes

Comments

Ennu en dag har gått och det var ett tag sen som vi sågs här. Jag har inte haft tid under skogslotten, vi hade helt enkelt fullt schema. Om skogslotten kommer det komma en youtube video så snart som den är färdig men lite filmer och så.

Idag så har jag gjort lite småsaker bara. Jag tog en powerwalk runt 12 för att få komma ut och röra lite på mig. Sen så efter lunch hämtade vi min mobil som vi lämnade in igår så att skärmen skulle få bli lagad. Så skönt att slippa lilla 5s:an. Sen så spelade pappa och jag lite tennis. Jag är verkligen inte bra men det var även i princip första gången som jag spelade. Själv tycker jag att det är kul att träna olika saker så kommer absolut köra flera gånger!!

Likes

Comments

Jag har inte hunntit blogga nu under skogslotten (ridläger) men jag kommer skriva om allt inorgon när jag kommer hem!

Likes

Comments

Idag så får ni två dagars uppdatering.
Igår så började vi med ett hoppass som gick bra . Tyckte att det gick bra men han blev lite stark när vi hoppade bana. Det som var bättre då var att han började hoppa av större då han ofta tog ett till litet galoppsprång och kom för nära. Att se och rida till en bra avsprångspunkt är något som jag måste öva på.
På eftermiddagen så hade vi ett dressyrpass då vi jobbade mycket på 10m volter vilket för honom är jobbigt på han är så lång och stor. Tappade delförklaring mycket energi i traven och fick inte igång honom. Tappade då också formen. Sen la vi till lite galopp vilket gick bra förutom en gång då han blev lite surrig och gjorde ett bocksprång, glad att jag satt kvar! Men är ändå nöjd över passet då det var riktigt kul!!
Idag:
I morse hade vi ett till hoppass och jag var rätt trött faktiskt. Men jag jobbade på en stabil fast lite lättare sits så att han inte skulle vara lika stark. Det gick bra och jag kände att jag fick bättre och mjukare flyt. Tyckte att jag fick bättre avstånd och så idag oxå. Det känns helt enkelt som om jag börjar att lära känna honom lite mer nu.
På eftermiddagen red vi ut men det började blixtra precis när vi kom ut så först fick vi ta några trav och skrittvarv i ridhuset. När vi väl kom ut så red vi i väldigt många backar och körde på i ett högt tempo många gånger. Hade dock blivit lite varnad innan att han skulle bocka men idag blev det inga bocksprång.

Men 2 riktigt roliga dagar och tycker att det är kul att vi 6st börjar bli som en lite dum och rolig familj! Igår så fick jag även klart och veta vilka grupper som jag ska rida på Smedstad till hösten och då har jag lite roliga nyheter att berätta!! Tänkte skriva lite om det efter lägret.

Likes

Comments