Hej. Jag lever fortfarande om ni undrar hahha. Tänkte bara skriva att jag tar en längre paus från bloggandet och YT. Lägger kanske upp nått nån gång om jag känner för att skriva lite men kommer inte uppdatera dagligen. På youtube kommer bara några eventuella VoiceOvers men inga vloggar eller andra videos. Känner att jag inte tyckte att det var så kul och det var inte min grej helt enkelt.

Pausen på bloggen kommer gälla minst till sommarlovet då jag har mycket att göra och måste fokusera på att få hjärnan att orka så jag inte blir sjuk igen.

Tack & hej så ses snart igen! Älskar att blogga så kommer tbx! Lovar. Har bara inte ork och tid nu.

<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

LFK-cup på Kipra i hoppning. Är nöjd fast driver in i hindret så att hon river. 2ner men är nöjd över resten av rundan. Tankar+vlogg kommer ut på min kanal snart!!

Annars så har vi haft en aktivitet i stallet hela kvällen som blev väldigt lyckad!!

Likes

Comments

Idag är det torsdag och jag är i skolan just nu (duktig jag vet). Idag så har jag inget mer än fotbollsträning inplanerat. Sen tänkte jag även lägga upp vlogggen som jag filmade i måndags men jag har inte hunnit rediskera klart den men den ska upp.

Bilder från i måndags!

Likes

Comments

to-do

Sista dagen på helgen. Ser fram emot en riktigt rolig dag! Jag har varit typ sjuk fre men orkade igår åka in till Tornby och köpa lite nya saker och kläder. Tog även en lugn promenad på kvällen för att verkligen bli frisk. Mår själv bra av att vara ute och få frisk luft när jag är förkyld. Annars så är jag inte så bra på att ta det lugnt... Idag så, fortfarande lite förkyld och ska nu på morgonen göra lite läxor som fick då jag var hemma i fredags. Sen så är jag extremt duktig ock ska spela en fotbollsmatch, jag ska stå i målet som vanligt och hoppas på att jag orkar. Efter det så åker jag direkt till stallet då vi har piomöte (ungdomssektionen) och vi ska äntligen börja planera lucia showen. Den kommer dock vara lite hemlig fram tills vi börjar träna med de andra i typ september... Tjohoo!!

Jag taggar dagen och hoppas att ni också har en rolig dag framför er!!!

Saknar fina ponnyn<33. Imorgon så ska jag faktiskt rida 2 lektioner!!! Som sagt. Jag är bra på att vara förkyld. #not

Likes

Comments

Usch vad näsan rinner. Blä. Idag hade vi lång dag och det var typ precis att det gick. Orkar inte vara förkyld. Hoppas att jag är friskare imorgon då vi har svenska prov. Vi har dock kort dag så det borde funka. Jag har mycket i helgen också så vill vara frisk.

Roligare nyheter! Idag så fick jag hem en jättefin lyckoängel från @lindabergqvist och hennes LB luckycharms. Beställde en som matchar till mitt marinblåa Lami-cell set (schabrak & huva) från Hööks. Är verkligen supernöjd och kan verkligen rekommendera!

Jättenöjd!!

Likes

Comments

Kul. Idag så hade vi temadag i skolan och det blev för mig bara stress, ångest och illamående. Skit. Vi skulle typ komma på en uppfinning och redovisa för all sjuor och några som kan de där. Hela våran grupp blev kaos och vi kom aldrig nån stans. Har själv även mått illa hela dagen och ville inte då redovisa så slapp det. Tack. Har aldrig varit rädd för att prata för många människor men idag blev det bara skit. Tack till fina vänner som ändå stöttar<33 Kännde att idag fick bli en skitdag, skit samma. Hoppas på att må bättre imorgon!

Min fina stjärna<33 Borstade på henne igår och det är sjukt hur dammig en häst kan vara :|

Likes

Comments