Foto, Pionjär

Idag så har vi gjort iordning ungdomsrummet i stallet och det blev så fint!! Innan var det riktigt tråkigt rum faktiskt. 3 bord och en soffa. Vi gjorde idag iordning en ljusslinga, tavla med bilder på hästarna, lite papper och pyssel på bordet, krokar, ett skoställ och sen så ställde de in ett kylskåp. Ljusslingan blev helt klart över förväntan, vi gjorde en sån här där man lindar limmat & färgat snöre runt ballonger som man sen spräcker. Svårt att förklara men ni får se på bilderna. I tavlan så hade vi bilder på hästar (många av dom har jag tagit idag, cred till mig :) men tyvärr så gick en av tavlorna sönder helt... Kul, så vi får köpa en ny och sätta upp den senare. Vid 12 så hade vi även en liten donken dejt i stallet hahahha, man behöver energi när man arbetar!!

Vad tycks??

Jag har äntligen fått det korta objektivet att funka! Blir bara mer taggad på att ta bilder!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Argentina, Träning

Skolan idag var inte så jobbig. Blev dock tvungen att cykla till skolan då vi behövde cyklarna till idrotten för att vi körde konditionsträning i Vidingsjö. Vi sprang då 2.5 km och det kändes inte toppen men det gick. Sprang hela och det funkade. Direkt efter det så åkte jag en supersnabbis till stallet. Kommer inte åka dit innan lör tror jag så ville bara hälsa på Argentina. Var där i 5 min och cyklade sen hem till Sturefors. Hemma nu så har jag inte gjort så mycket utan ska nu snart bara göra lite läxor!

Hjärtat<33

Likes

Comments

Träning, Fotboll

Idag så drog skolan igång igen och det känns som vanligt. Det är alltid lite segt men trivs ändå bra. SO, Matte, Bild, Fysik & Musik. Lång dag men inte så långa raster vilket jag tycker är skönt. Vi har tex på torsdagar 30 min mellan alla lektioner och över en h lunch och då kommer man lixom ingen stans. Imorgon så har vi konditions träning i Vidingsjö så måste cykla till skolan... Tjoohoo.

Efter skolan idag såhär vi först haft ett fotbollsmöte för att få viktig info och få en bild över hur säsongen kommer att se ut. Själv kommer jag spela bara en gång i veckan + match då jag inte hinner mer och är glad över att jag kan göra så då alternativet hade varit att sluta. Vi behöver folk och välkomnar alla! När mötet var slut hade vi en h träning och det kändes bra. Har nästan inte kört något nu under vintern då det inte har varit några matcher och det har varit mycket i stallet med det har funkat! Ska bli kul att få lite mer träning som jag tror kommer höja mig till en bättre ryttare. Det gäller att träna mycket och olika träning för att å en stark kropp som orkar mycket.

Min kamera & bästavän<33

Likes

Comments

to-do, Träning

Måndag & sista dagen ledigt så försöker njuta och ta det lite lugnt. Vaknade runt nio och åt frukost. Behöver ha sovmorgon när jag får det. Vid 11 tänkte jag att det skulle vara bra att kicka igång dagen och kötde ett litet träningspass men hopprep och en kort springtur i skogen. Nu har jag duschat och ska fortsätta dagen vidare i mina mysbyxor! Blir inget stall häller då de stänger redan vid tre:(

Veckans planer:

Tisdag: Ska inte till stallet utan åker hem efter skolan. Vi har uppstart med fotbollen så tänkte att det kunde vara bra att vara där.

Onsdag: Åker eventuellt till stallet en sväng då det annars blir en nästan stallfri vecka. Om jag inte gör det åker jag nog till stan och köper ett par nya jeans.

Torsdag: Hem efter skolan och har fotbollsträning på kvällen.

Fredag: Åker antigen hem eller åker till stan om jag inte gjorde det på onsdagen. '

Lördag: Ska vara med på våran "fixa ungdomsrummet" aktivitet och efter den ska jag & två till planera lite inför en kommande aktivitet i stallet.

Söndag: Ska till stallet & borsta på Argentina.

Likes

Comments

Idag så är det söndag och jag har typ inte gjort något. Tog en dusch och har köpt en glass men annars så tar jag det lite lugnt och laddar inför skola på tisdag igen!

I fredags så red jag LFK-cup i dressyr och en vlogg kommer komma upp idag tror jag!! Hoppas att den kommer bli rolig. Från själva tävlingsdagen kommer inte så mycket vloggande då jag var lite stressad men jag tror att den blir bra iallafall!!

Likes

Comments