Okej, ja. På lördag till Stockholm till sin nya fodervärd. Han är en fantastisk ponny som är är HELT OTROLIGT tacksam över att jag har fått ta hand om en sån fantastisk häst eller egentligen 2 Janne också♥ De två ponnyerna har betytt så otroligt mycket för mig de här 2 åren och de har lärt mig så otroligt mycket. T.ex. så var jag extremt farträdd innan jag började på Janne. Är jag de nu? Nae! Inte bara de utan massor mer! Är bara otroligt tacksam för de här åren! T A C K!


Hoppas att kunna hälsa på Janne ibland❤️


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Domino, Häst & ridning, Höst, Aladins

En lite seg da idag, mådde inte helt ok så kunde inte äta så mycket frukost. Cyklade sen inte långt på vägen till skolan tills jag måde så dåligt så att jag fick säga hej då till Ida och cykla tillbax hem. Har mått lite halvdåligt hela dagen och jag får se hur jag gör imorgon.

Idag så var det även ett "skötar möte" då man fick reda på vem man skulle sköta. Jag fick inte åka dit så mamma åkte dit själv och gissa ve jag får ta hand om??? Jo ALADINS! Guuud vad kul!! Tyvärr är han halt nu men jag hoppas att det blir bra snart!

Till ni som sen undrar vad som händer med Dolle så är det så att han har fått en ny fodervärd i Stockholm. Olivia kommer alltså inte ha kvar honom. Dolle åker på lördag och jag träffar honom sista gången imorgon. Här på bloggen så kommer jag inte skriva en bibel om det, hoppas att de vet att jag är så galet tacksam över min tid med Dolle och Flashy.

Nu vet ni, kommer vara extremt svårt att lämna Saxtorp men det måste hända någon gång.

Igår så red jag honom i ridhuset och jag kände att jag faktiskt ibland fick till riktigt bra form. Är nöjd över hur långt vi kommit på de få gångerna jag har ridit honom inne.


Det är så galet mycket nytt just nu. Men kommer alltid minnas de gamla.

Likes

Comments

Häst & ridning, Höst

Idag så va jag på andra skötarkursen, vi missade då tyvärr vår hopplektion men så får de va, vi snackade lite om visitering & lite annat bland annat om hur man viker ihop täcken, nu slipper mamma vika om alla täcken iallafall...

Fick även lite tråkiga nyheter men som ändå tajmar ganska bra... Skriver inte va det är men de handlar om Domino. Skriver ett längre inlägg om det under veckan!

Likes

Comments

Häst & ridning, Höst


Nu är jag tillbax med massor av nya idéer och tankar som SKA ut här på bloggen! kommer försöka att publicera ett sånt inlägg 1 gång varje vecka annars kommer det se ut som vanligt!

Idag så ska jag inte va min vanliga ridlektion för att de är skötarkurs. Hoppning blev till att täcka en häst... Jaoo de andra 4 som är kvar får nog väldigt rolig lektion i alla fall... tycker om att hon sätter tiden då en av de grupper som har flest skötare inte rida...

Men ett måste och så blir de!


På onsdag så får vi reda på vilka vi får sköta!!!

Likes

Comments

Häst & ridning, Höst, Skola


Idag är det måndag och skola igen! Efter skolan så cyklar jag till stallet som jag har saknat så galet mycket, har inte kunnat vara där så mycket men nu så tror jag att jag kan vara där mer och sen kanske ännu mer (första är för att fotbollen är slut och andra säger jag inte nu utan i ett separat inlägg). Men det ska bli kul att få rida lite markarbete.

Igår så körde jag mina sista seriematcher. 1 förlust i mitt lag och en vinst med 02-orna♥

Likes

Comments

Domino, Häst & ridning, Höst, Foto, Hastfooton

Idag så red jag på banan. Tyckte Dolle va mer koncentrerad än vanligt men själv hade jag inte riktigt fokusen på. Lite "oj nu blev de såhär" ridning. Tycker att det är väldigt kul att rida honom på bana då det är så mycket jag har att jobba på, typ som att rida mycket mer noggrant så att allt sitter vilket är viktigt då han i alla fall idag var väldigt känslig.


Fina Domino♥

Likes

Comments

Häst & ridning, Höst

Igår så åkte jag till stallet vid typ 1. Ja va där ett tag och pratade och pysslade lite med hästarna. Vid 3 så hade vi luciaträning, de va kul att komma igång men första träningen är alltid lite segare än de andra.

Sen så hade jag tänkt att fota men smart som jag är så glömde jag minneskortet i datorn, stog istället men Trijol den timmen för att han inte mådde så bra efter 2 lektioner, andades fort och var jätte varm men efter typ en timma så va han nästan normal igen!


Idag så ska jag rida ut men min grupp, hoppas på en rolig häst! Jag åker nog då till stallet direkt efter skolan.

</3

Likes

Comments