Header
View tracker

Har haft en riktigt soft söndag! På förmiddagen hjälpte jag min värdfamilj i trädgården, rensade lite ogräs och så, sen var det dags att åka in till stan för att träffa Karin. Mötte henne på hennes jobb, vi käkade lite sushi till lunch och sedan åkte vi till Middleton för att gå en promenad till Emu Point (vilket var en bra bit, är helt slut nu), där vi tog en fika och bara satt och hade det skönt!

Nu är jag hemma igen och är rätt trött efter promenaden haha.

Hoppas alla mår bra hemma,

puss & kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Middleton Beach har blivit min favoritplats i Albany! Har iofs inte varit på så många andra platser men Middleton är så fint! Har åkt dit och promenerat varje dag den här veckan och jag älskar hur fridfullt det är.

Likes

Comments

View tracker

Sommaren är äntligen här på riktigt! Idag är det helt sjukt varmt och det är omöjligt att vara ute i solen längre stunder. Har försökt tre gånger att sitta och läsa eller sola men har fått ge upp efter typ 10 minuter varje gång. Klagar dock inte då jag älskar när det är såhär varmt! D finns gott om fina stränder i Albany och familjen har en pool, så det ska nog inte gå någon nöd på mig de närmsta månaderna.

Hoppas inte ni fryser ihjäl där hemma!

Puss & kram

Likes

Comments

Spenderade helgen i Perth, vilket var helt fantastiskt! Är nu kär i Perth och vill nästan bosätta mig där. Så vacker stad med massor att göra!

Vi shoppade, gick på zoo, gick på marknad, åt köttbullar på Ikea, och umgicks med vänner till familjen som vi bodde hos över helgen. Hela helgen var jättebra och vi hade det så mysigt!

Hoppas ni där hemma mår bra,

puss & kram!

Likes

Comments

Idag har jag varit här i en hel månad!? Saknar alla där hemma så mycket, och no offense men jag saknar Wilma mest av allt!

Hoppas alla är friska och krya där hemma men att ni är lika besvikna och förskräckta över presidentvalet som jag är. USA valde en fascist att representera dem, samtidigt som de fortfarande skryter om att ha besegrat fascismen i Europa under andra världskriget. Låt inte rasismen normaliseras, fortsätt vara öppna människor!

Likes

Comments

Den här helgen spenderade vi i grannstaden Denmark. Vi campade tillsammans med några andra familjer från Adams klass och hade det jättemysigt. Den här gången var vi på en riktig husvagnscamping, till skillnad från sist då vi bara slog upp tälten på stranden.

Det var jätteskönt väder, men iskallt på kvällarna. Brände mig lite i solen igår när vi var på stranden, men klarade mig rätt bra ändå! Stranden hette Madfish Bay och det var definitivt en av de finaste platserna jag varit på!

Hoppas alla mår bra där hemma!

Puss & kram

Likes

Comments

Igår var vi bortbjudna på Halloweenfest hos vänner till familjen, vilket var jättekul! De hade verkligen gått all in med dekorationerna!

Likes

Comments

Idag har jag varit här i 2 veckor och jag fattar ingenting. Känns som att jag varit här hur länge som helst men samtidigt har det gått jättefort!

Efter jag lämnat Lara och Adam vid skolbussen i morse blev jag upphämtad av Olivia, en tysk au pair som tar hand om Laras bästa vän. Vi åkte till Middleton Beach och gick en härlig promenad med hundarna. Det var jättevackert väder och utsikten var otrolig! VI SÅG TILL OCH MED EN DELFIN (!!!), vilket var fantastiskt!

Just nu sitter jag hemma och är nästan klar med jobbet, men ikväll och i morgon kväll så är det min tur att laga kvällsmat, vilket alltid är lika svårt för barnen hatar allt förutom pomme.

Hoppas allt är bra där hemma,

puss & kram!

Likes

Comments

​Jag har haft en jättehärlig helg! I fredags gick jag ut med några andra au pairer från området och vi hade jättekul! Känns skönt att få lite kontakter och kul lära känna människor från hela världen.

Igår morse åkte vi iväg med familjens camper till Lake Poorrarecup, där vi sov över till idag. Det var jättekul att få träffa familjens vänner, som också var där med sina barn, samt att få uppleva hur det är att campa på det här sättet! Två av au pairerna, Janette och Roosa från Finland, som jag gick ut med i fredags var också med och campade med sin familj, vilket var kul! Dagarna var jättefina med helt blå himmel, men framåt kvällen blev det riktigt kallt, så då föste vi ihop oss närmre brasan.

Hoppas alla mår bra där hemma,

puss & kram!
Likes

Comments

I morgon fyller Adam 8 år så idag har vi bakat cupcakes som han ska bjuda sin klass på! Vi satsade på söta grodor, men det blev bara grodor. Fast rätt söta ändå!

Jag och Julie ska även göra en tårta att överraska honom med i morgon när han kommer hem från skolan.

Puss & kram!

Likes

Comments