Idag är sista dagen på sommarlovet för min del. Gud vad det har gått fort det var ju inte alls länge sedan vi fick sommarlov. Men imorgon så börjar jag ju på min nya skola. Om jag ska vara helt ärlig så är jag faktiskt ganska nervös. Men idag har jag bakat en tårta som för övrigt kommer upp imorgon, sedan ikväll ska jag följa med pappa på fotboll.

I alla fall har sommarlovet varit toppen. Så jag tänkte visa lite random bilder ifrån sommarlovet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

För ett par dagar sedan fick jag dem här jeansen (Häär) och skorna (Häär) och tröjan (Häär) så tänkte visa er dem. Den här outfiten är så snygg till hösten nu. Det mörka och ljusa kombinationen passade så bra ihop. Dessutom är tröjan och skorna samma färg.

Likes

Comments

Lite snabba träningsbilder ifrån utegymet jag var på igår.

Likes

Comments

Förut idag när jag kollade igenom dem senaste blogginläggen såg jag att jag har lovat er att visa det jag köpte i Stockholm. Så insåg jag att jag har lite mer inköpta grejor till hösten så jag tänker att det här blir en typ "nya höstkläder".

Tröja på bilden köpte jag på Gina Trico. Den finns inte inne i butik nu så ni hittar affären Hääär.

Tröjan på bilden är självklart köpt på Gant. Jag har S på tröjan och den är något lång men jätteskön. Hääär

Den här tröjan är köpt på Vila. Jag älskar verkligen färgen dessutom är den jätteskön att ha på sig. Hääär

Munkjackan jag har på mig är från lager 157. Hääär

Den röda tröjan jag har på mig är ifrån Cubus. Hääär

Off shoulder toppen är från hollister. Den är väldigt somrig men den funkar nog i höst också om man vill vara extra fin. Hääär

Kjolen är också från Cubus. Det är nog dem skönaste kjolen jag har. Hääär

Likes

Comments

Igår kväll var jag och Ella och spelade mini golf.

Likes

Comments


Som sagt är vi hemma från Kroatien nu. Jag la bara in några random bilder från Kroatien, som lite tillbaka.

Men i alla fall har Kroatien varit toppen. Bra hotell, strand, mat och glass dessutom varmt.

(Förresten jag har ändrat bilderna från raftingen om ni vill kolla Hääär)

Likes

Comments

idag blev det samma sak som i förr går, Punta rata. Eftersom jag redan tagit massa bilder därifrån tog jag inte så många nu.

I dag var det betydligt kallare här och till och med moln (!!!). Så solen tittade inte fram så mycket, men det var faktiskt skönt efter en vecka i 100 grader Hahaha.

Det känns lite vemodigt att åka hem nu. Det har verkligen varit skitkul och väldigt bra. Allt har var på topp värmen, maten, glassen, badet och alla roliga saker vi gjort. Men ikväll ska vi äta på det stället vi åt på igår. Det var väldigt gott så längtar lite Hahahaha.


Likes

Comments

Idag har vi åkt rafting (fors ränning) och det var skitroligt. För er som inte vet vad det är är det att man sitter i en gummibåt och har varsin hjälm, flytväst och paddel. Sedan åker man ner för en jättelång nerförsbacke med forsar i. Jag tror hela turen var uppåt 10 km (1 mil) och tog cirka 2-3 timmar. Men vi stannade självklart och badade på visa ställen och vattnet var inte direkt varm. Men vi badade ändå. Men allt som allt var det hela var en jättecool upplevelse.

Eftersom man blir blöt när man åker detta så tog jag inte med mig kamera. Men pappa hade med sin mobil så när vi kom fram tog jag några bilder där och så köpte vi en CD skiva med bilder som en fotograf har tagit under vägen. Men dem bilderna kommer jag lägga in i det här inlägget när vi kommer hem.

Likes

Comments

Idag var vi på stranden punta rata i brela, en liten by nära oss. Punta rata är en väldigt vacker strand. Personligen tycker jag den var finare än dem strande vi var på igår. Den här var mindre, mysigare och fina rev.

Vi började med att ta taxi till Punta rata. Som jag redan skrivit badade vi där. Sedan när det var dags att gå så gick vi hela vägen till vårt hotell längst med kusten. Det är ungefär 4 km så vi stannade och badade några gånger. Det var verkligen vacker att gå sådär vid kusten. Om ni någon gång är i Baška voda eller nära så tycker jag att ni borde åka till Punta rata.

Likes

Comments

Idag har varit en jättebra dag. Vi har åkt båt. Båten gick vid 8.45 i morse. På båten på väg mot ön hvar såg jag en delfin. Men hann inte få något kort.

På hvar stannade vi inte så länge. Men vi gick och tittade lite inne i staden. Det var verkligen en trevlig lite stad. Vi köpte också en sjukt god glass.

Vi fortsatte båtturen med nästa stopp som var ön brac. Den ön är känd för sin vackra strand. Så där badade vi. Stranden och vattnet har så otroligt fina. Vattnet var alldeles turkost och väldigt klart.


Bilderna är ifrån båten.👆

Bilderna var från hvar.👆

Bilderna var från brac. 👆

Likes

Comments