Idag har det varit en dålig dag. Praaank, hahah vaf i hela, snarare tvärt om för idag har det varit både kort dag och musik. Musiken var så jääävla kul, är i grupp med Julia, Adam och Moa och vi har då som uppgift att sjunga "Värsta Schlagern" och satan vad vi köttade. Sen gick vi iaf till Ica som vanligt för Moa och Julia skulle fixa praolappen.

Ikväll har jag varit på banken för att fixa bankID på nytelefon, och Moa är även här och ska sova över då hon hade träning ikväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag 2k17

Nu har det gått den näst sista skolveckan innan lov och utlandet. Så i veckan var vi och tog nya passkort, har på riktigt aldrig sett en fulare bild på mig själv än den:(( Men lyckligtvis kommer jag nog inte använda det alltför mycket.

Veckan har ändå flutit på bra, det blev bättre ju närmare helgen man kom haha, förståeligt. Särskilt igår var alla så glad och de blir så mycket roligare öht då. I torsdags testade jag, Moa å Julia den där choklad/chips aktiga grejen och den va väl god, liknade lite kexchoklad typ.

Likes

Comments

vänner 2k17

Min helg har spenderats med Moa. Vi har varit en hel del på stan hela helgen, träffat folk, kollat på film, ätit en massa, tagit kort och haft det trevligt.

btw så måst jag ba påpeka hur dyrt frozen yoghurt är, den kosta fanimej typ 100 spänn (som tur fick jag den heheh)

Likes

Comments

Vardag 2k17, vänner 2k17

Denna vecka har varit lite speciell. Måndag och tisdag var vanliga skoldagar men då Moa hade träning i stan så åkte hon tåg med mig. Vi köpte subway på väg hem men missade dessvärre bussen eftersom jag totalt missat att ultra flyttade tillbaka till vasaplan samma dag haha, så det blev lite stressigt men hon kom sig till träningen i tid iallafall. På tal om vasaplan så tyck jag de är suspekt att dom inte har nåt ordentligt tak?! Både bänkarna och människorna blir ju dyngsur. Jaja dom är ju trots allt inte klar så de fixas förhoppningsvis. Sedan så sov hon här på kvällen och vi passa även på att klippa hennes hår (eller snarare jag då) hihi är ändå nöjd över mitt arbete.

På morgonen tog vi den senare bussen för vi hade en schemabrytande dag vilket resulterade i 10 min sovmorgon. Hela dagen var bara konstig egentligen och såpass tråkig att man vissa stunder starkt övervägde att gå därifrån och aldrig återvända. Lyckligtvis slutade vi iallafall tidigt så vi kunde ta 14:45bussen hem.

Idag hade vi ett par lektioner på morgonen innan vi kl 12 gick till FC för att ha nåt sports camp och de var väl inget att hurra över men inte outhärdligt iallafall. Åter igen slutade vi tidigt och det blev 14:45bussen även idag.

Likes

Comments

Vovvarna

Eftersom jag under lördagen skulle på agilitytävling i Nordmaling fick jag än en gång va uppe med tuppen. Det var sista utetävlingen för igår vilket på sätt och vis är skönt då de inte blir något att oroa sig för gällande vädret. Iaf var tävlade jag agility 1A & 1B under dagen, lopp A kom vi 2a så vi fick oss en fin liten rosett och även tredje pinnen i agilityklass!! Lopp B vart vi diskad av nån anledning. Men är ändå nöjd me hur de gick för oss.

På hemvägen åkte jag och mamma till mediamarkt och köpte en ny mobil åt mig <3 min 5s blev ju så förbannat seg mot slutet så den fick gå i pension efter två år som trogen tjänare haha. Så de vart en 6s som bli ersättare framöver. Känner ba fuck 7 och 8an vems idé var det ens att ta bort hörlursuttagen ???

Idag ha ja inte gjort nåt alls förutom att inhandla lite ansiktsprodukter och misshandla min ekonomi lite till:(( rip

Likes

Comments

Vardag 2k17

Måndag hände inget särskilt vad jag kan minnas iallafall.

Tisdag fick jag åter igen sovmorgon, skulle nämligen till sjukhuset här i stan. Hade fått en remiss från skolläkaren till hudläkaren här i Ume så vi fixade idag en medicin å nån kräm. Känns ju som jag testat allt vid det här laget så är väl inte superduperhoppfull, men får väl hålla tummarna att de ska funka. Sen åkte jag me pappa till Vindeln för å gå klart skoldagen.

Onsdag var väl också en vanlig skoldag men gjorde dock ett matteprov på elevens val som de andra gjort dagen innan. Det va också stilbytardag så man såg ju en del roliga kreationer under dagen. Under kvällen for jag också och tränade agility på ön en sista gång innan tävlingen imorn.

Torsdag hade vi först uppföljning på NOn (nåt prov:ish) vilket ändå gick bra. I övrigt gick dagen på räls haha, vet int va de är me torsdagar men alla ä på så himla bra humör så de blir extra roligt. Sen slutar vi ju också tidigt och de kan nog bidra. Så efter skolan gick jag och moa på ica innan vi tog 14:45bussen hem. Julia har ju åkt till Rhodos nu å ska va borta en vecka, nog bli man avis men tur det bara är en månad tills jag åker ändå.

Idag har också varit en vanlig skoldag, dock va ju tågsatan sent idag. Fick dock skjuts av pappa hem och då skjutsa vi även otte eftersom han skulle in ti stan.

I övrigt måste ja ba påpeka hur fint de är ute just nu. Träden ä som helt orange å gul asså hösten är ju klart finaste årstiden. Nu ikvll bli de att äta pizza och kolla serier, mys<33

Likes

Comments

Foto, vänner 2k17

Började min lördag med att åka in till centrum och möta upp Deborah. Vi gick en liten stund på stan och åt sen lunch på max innan vi drog hem till mig. Då gick vi vi vanlig ordning ut å fota, har som blivit en liten tradition för oss haha. Under kvällen blev de supernatural-maraton då jag against all odds lyckats kolla ikapp henne, till de mumsa vi oss en hel jäcla festmåltid bestående av chokladpudding & grädde, fruktsallad & glass och grönsaker med dipp. Kan säga att de var på bristningsgränsen för min mage att tolerera oojoj.

På söndagen åkte deborah in ti stan vid 12 för att ta tåget hem till Vindeln. Därefter fick jag skjuts av pappa till Sofie, vi firade nämligen Sofi som nyss fyllt år. Där fikade vi och spela spel och hade det trevligt. Sen tog ja bussen hem kl 16:50.

Likes

Comments

Vardag 2k17, vänner 2k17

Igår vad det då fredag. Det va en ganska så chill dag ändå, på idrotten hade vi bara friluftsliv så det blev helt enkelt att vi gjorde upp en liten eld. Slöjden brukar ju för mig å Moa gå ytterst segt för vi ba sitter å söra hela tiden. Nu kom vi dock äntligen igång me dessa jäla broderier. Sen va de ju också god lunch, chicken nuggets, å till och med dom vegetariska va god för en gångs skull:-)

Sedan på kvälln for jag tillsammans med Moa och Julia och kollade på IT! Personligen tycker jag den va bra, har som en förkärlek till filmer som inte baaara är mörka å typ deprimerande, gillar när de ä lite roliga inslag också vilket de va i denna. Sen va den väl även läskig i sina stunder men verkligen inte såpass så ja går å oroar mig för att en clown ska hoppa ut ur brunnarna på vägen haha.

Likes

Comments

Vardag 2k17

Denna vecka har inte varit så märkvärdig som vanligt, har haft ett par prov annars inget. Sen fortsatte vi även att kolla på film på engelskan (och svulla de sista chokladbollarna) vilket va skönt. Vi har tillochmed en liten bit kvar fortfarande:--)

Det va också återträff me konfan, vi kollade på lite bilder från lägret, hade en liten tipsrunda och fikade också. Trots att de va några som va tör och inte orkade komma måst ja säga att de va trevligt ändå.

På tal om ingenting så åt ja potatismos till middag (med mera haha) vilket resulterade i en jävla brännblåsa i gommen?!?!?! För de va så varmt. Hahha har aldrig vart me om nåt sånt innan.

Likes

Comments

Vardag 2k17

Idag va (är) de måndag igen, en helt vanlig dag det vill säga. Vi gjorde verkligen inget särskilt, brandlarmet gick dock faktiskt under morgonen men det var föga förvånande bara övning. Vi började även kolla på Nyckeln till Frihet på engelskan vilket va skönt, jag, Moa, å Julia tog varsin chokladboll som vi satt å mumsa på under filmen.

Ikväll väntar Idol, Supernatural och PH hihi mys.

Likes

Comments