folk är fan puckade. Vad fan är det för fel på er? när jag läser vissa saker har jag fan lust att spy. inte bokstavligt talat men ordkräkas.

ibland när jag läser vissa saker. det perfekta livet vissa verkar ha, är det verkligen sant? känns som ett jävla skitsnack. hur fan hinner man med att ha det så perfekt egentligen? kräääääääks

/ klagofittan

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

dock inte på något bättre humör. livet suger. jag hatar det verkligen. jag har gjort lite förändringar. Men för vadå? livet blev inte bättre och det blev nästan värre. Ja, allting kan inte vara perfekt. men måste allting verkligen vara skit? jag förlorade både sambo och vänner. det är ju bara att konstatera. det är fel på mig!

Likes

Comments

fan vad jag hatar allting. Jag hittar fel i minsta liten grej. realist.

för att i minsta lilla grej finns det något man kan klaga på. tex idag önskar jag att jag var på en helt annan plats. även fast dagen varit bra. så hade jag velat vare med bästis på äventyr. men med både kiddo och en oduglig karl så kommer väl det aldrig hända..

"ibland" undrar jag om jag om jag skulle ha tänkt ett steg längre.. än vad bullpuppan stack ut.. hahahaha hahaha

godnatt / klagomorsan

Likes

Comments

Jag har en positiv minut. tänkte bara berätta det. Jag är inte alltid grin puppa. ska passa på att njuta en stund nu innan det går över :D

Likes

Comments

som en mamma med en idiot till Karl så kan man lika gärna räkna en själv som ensamstående. förbannad och ledsen i ett.

fattar inte killar vad det innebär att vara förälder? någon jävla aning måste dom väl ha? tycker man ju. men nä. mammaledighet verkar också betyda städtant och kock. fetglöm, här tänker inte lyftas ett endaste finger mer.

Att något man trodde var så rätt kunde gå så snett.

"fast lite snett är också rakt"

/ klagomorsan

Likes

Comments

fan vad less jag är på allt. varenda minsta lilla grej stör mig. Känner ni aldrig så?

saker som knappt har betydelse blir världens mest störande och jobbigaste grej. ett exempel är när man kör bakom nå jävla oldies eller övningskörare som kör minst 10km/h långsammare än vad begränsningen är. Det kan göra mig så arg att jag vill hellre köra av vägen.

vissa gånger så bestämmer man sig för att köra om. ja då fasen går det att trampa på gasen. jävla idioter är vad det är.

Nu har jag avreagerat mig lite.

/ klagomorsan

Likes

Comments

Just nu hatar jag min kropp. dessa extra pluskilon som verkligen inte vill försvinna gör att jag vill gråta. eller ja, vill å vill. Jag gråter.

magen väller över. armarna dinglar. röven är bred. tuttarna hänger ner till naveln. benen tar ihop.

Så har det aldrig varit för mig. så har jag aldrig sett ut. Så det är hemskt. och det blir liksom inte heller bättre när man älskar mat så mycket som jag gör. Det går inte ihop!!

så har ni några tips på någon diet som innehåller typ bullar, godis å chips så upplys mig gärna!

om jag någon gång lyckas med viktnedgång och få tillbaka min snygga vältränade kropp så kommer jag jubla resten av livet.. "ingenting är omöjligt" men detta är faktiskt det.

Tack å hej från en klagofet tjej.

Likes

Comments

Har ni några frågor eller önskemål vad jag ska berätta om vad jag tycker. så skrov en kommentar så ska vi ordna det.

/ klagomorsan

Likes

Comments

Idag är jag trött, riktigt trött!

tänkte att jag skulle berätta vad jag tycker om hur sexlivet blivit. men jag är så sjukt slö så jag sparar det till imorgon.

Så håll ut / klagomorsan.

Likes

Comments

trevlig helg, tugga å svälj!!

Likes

Comments