​Är det bara jag som retar mig på alla på FB som har gått livets hårda skola? Ursäkta mig men går vi inte alla i livets hårda skola? För mig framstår folk som losers när de skriver så, jag kan inte hjälpa det men så tycker jag. Många ser dessutom ut som att de gått igenom olika typer av missbruk. Jag har inga problem med vad folk har i sina ryggsäckar och vilka vägar de gått men kan ni snälla sluta skriva att ni gått i livets hårda skola?! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Dagens sämsta: personer som använder sina dödliga sjukdomar som de överlevt för att vinna tävlingar. Typ: "Jag skulle bli så himla glad över den här vasen/lampan/hudkrämen/klockan/whatever, den skulle verkligen pigga upp mig efter min dödliga sjukdom jag överlevt och kämpat mot." Och det är liksom inte en gång vissa gör såhär utan de sätter det i system. Men alltså, kom igen! Det hade varit lättare att förstå om det varit en New York-resa man anser sig behöva efter allt man gått igenom, men fjuttiga smågrejer... Har det verkligen en sådan betydelse när man just vunnit högsta vinsten = livet?? Ser inte sådana personer hur pinsamma de är? Kan man inte bara skriva att man gärna vill vinna och låta det stanna där. Om de nu vill ha en motivering kan man ju skriva nåt annat kanske? Det är enormt irriterande med dessa snyft-motiveringar. Det kanske borde startas en tävling om vem det är mest synd om?

Likes

Comments

​Allmänt meddelande!

Okej, ska vi gå igenom det här från början med hur man beter sig i en mataffär kanske?

Ett: Det är okej att släppa taget om sin vagn ibland, det är bara en vagn och inte en trisslott med storvinsten på. Det är okej att ställa den åt sidan medan du hämtar en liter mjölk, det blir så mycket enklare för alla andra som ska hämta mjölk att göra det om inte du och din vagn barrikaderar hela mjölkdisken i en halvtimme tills du har bestämt dig vilken mjölk du ska ha. 

Två: Om du nu är så modig att du släpper din vagn för en liten stund och ska parkera den medan du väljer om du ska ha sockrade eller osockrade flingor eller kanske musli......? eller, kanske flingor ändå? eller.....?  så är det INTE okej att parkera vagnen mittemellan två andra parkerade vagnar. Eller precis mitt i en redan trång gång. Har du märkt att det finns andra människor i affären? Just saying. 

Tre: Det GÖR inte ont att lägga upp den lilla avdelaren på bandet efter sig när man lagt upp alla sina varor på bandet. Det. Gör. Inte. Ont. 

#irriterandemänniskorimataffären

Likes

Comments

​Det här är ingen vanlig gulle-nutte-blogg där jag kommer att berätta om allt roligt vi gör, alla resor vi åker på, alla saker vi köper, alla vi umgås med osv. Det här är min "spy ur mig" -frizon där jag skriver ner och samtidigt får ur mig allt som gör mig frustrerad, irriterad, galen och mörkgrön av avund. Såna där saker ingen orkar lyssna på eller prata om. Såna där saker som är tabu. 

Likes

Comments