View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

....

Likes

Comments

View tracker

Hejsan!!
Idag har jag skrivit på en uppgift vi har i Religion till på torsdag. Har skrivit på den hela dagen på grund av att jag (som vanligt) börjar på mina uppgifter lite senare än vad jag borde.

Så idag får ni 5 låttips på engelska och 5 på svenska som jag lyssnat på under mitt pluggande!

1. Come and get it - Selena Gomez
2. Wherever you Will go - the calling
3. I want it that way - backstreet boys
4. Smells like teen spirit - Nirvana
5. Iris - the go go dolls

1. Hjärtslag - hov1
2. Hångellåten - little jinder
3. Där dit vinden kommer - Lorentz
4. Allt jag ville säga - Ulrik munter
5. Ingenting - Kent

Hoppas ni hittar någon ny favoritlåt, så jag kan tro att jag har så bra musiksmak som jag tror att jag har!

Likes

Comments

Hej på er, idag har jag varit på släktkalas hos farmor & farfar med alla kusiner o hela alltet. Så på kvällen sen myste vi och tog de lugnt efter kalaset. Idag var bland annat sista dagen på höstlovet vilket var lite tråkigt då typ 5 uppgifter/uppsatser väntar när jag kommer tillbaka till skolan. Hoppas ni haft ett bra lov och en bra dag! xx

Likes

Comments

Hej mina vänner, idag så händer inte jätte mycket förrän ikväll då jag ska iväg på fest för att fira en vän. Har ju inte lagt upp så mycket på ett tag och detta är på grund av alla dessa inlämningsuppgifter vi fått i skolan. Så ni får lite outfit inspo att titta på istället. Hoppas ni har en bra Lördag så hörs vi! <3

Likes

Comments

Jahaja idag har jag haft en mysdag med Joy. Vi har bl.a. ätit mat, fikat och haft det allmänt mysigt. Ni får ett par bilder nedan.

Hoppas ni haft en bra dag :))

Thao! <3

Likes

Comments

Hejsan allihopa! Idag har jag varit "ledig", vilket jag är varje onsdag för er som inte vet det. På Vilhelm Mobergs Gymnasiet har de en idé om en "skolfri dag". Detta betyder absolut inte att man kan chilla denna dagen tvärtom, man har fullt upp hela tiden. Sån himla skillnad från högstadiet då alla kunde klara sig utan att plugga.

Så idag har jag suttit och skrivit på en historia "uppsats". Det ingick 3 frågor som man skulle analysera och diskutera kring vilket tar väldigt mycket mer tid än att bara svara kort på flera frågor.

Såklart så har jag ju ätit och tagit pauser emellan osv. Min dag började när jag gick upp idag (no shit) runt ca 10-tiden. Då gjorde jag frukost (yoggi, banan och solrosfrön) med ett glas juice och 2 koppar kaffe. Samtidigt kollade jag på ett avsnitt av Gossip girl. Efter de satte jag mig i soffan med datorn, hörlurar och en stor flaska vatten och började skriva. Innan jag åt lunch hade jag såklart nån paus för att hämta mer vatten osv.

När klockan var runt 2 kände jag att det kanske var dags att äta. Så då tog jag en sallad som jag gjort dagen innan, ingen märkvärdig direkt. De var de "vanliga" grönsakerna, pasta, bacon och fetaost. Till detta tog jag ett glas vatten och samtidigt kollade jag på ett till avsnitt av Gossip girl. Anledningen till varför jag kollar på serie emellan är pga att jag ska slappna av bättre så jag inte stressar upp mig över uppgiften jag ska göra.

Efter de satte jag mig med ännu en vattenflaska och började skriva igen. En timme senare tog jag en liten paus till och kokade lite mer kaffe och hämtade ännu en gång lite vatten för att återigen börja skriva. Senare kom mamma, pappa och min bror hem och så åt vi kvällsmat och så.

Just nu sitter jag fortfarande med hörlurarna i öronen och skriver, men om ca 10 minuter ska jag åka med min mamma som ska skjutsa min bror till sin träning oså ska jag hjälpa henne och handla och medans vi väntar på att min bror ska träna klart så ska jag övningsköra lite. Efter detta kommer nog inte så mycket mer hända ikväll. Nedan får ni en bild på min fancy frukost och min middag och även en bild på mig i min nya tröja (som btw är en av de mjukaste jag ägt) den finns att köpa på junkyard för 399kr. Absolut värt priset. Imorgon är det studiedag så då kommer jag fortsätta skriva på historian.

Hoppas ni har haft en trevlig dag.

Thao! <3

Likes

Comments

Idag har inte vart en så händelserik dag. Jag har spelat in min podcast till Engelskan som ska vara inlämnad innan imorgon morgon. Jag har övningskört en liten tur men också tagit de lite lugnt och kollat på gossip girl (en ny favorit serie) och Andrea Hedenstedt (en ny favorit Youtuber). 

Just nu jobbar jag på min svenska novellanalys som också ska vara inlämnad imorgon. Så min kväll går nog till att jobba med den. Hoppas ni inte är lika dumma som jag och lämnar alla uppgifter till dagen innan den ska vara inlämnad. Ni får ha det så bra så hörs vi.

Thao! <3

Likes

Comments

Hejsan, detta är då mitt försök till att starta en blogg. Jag kände liksom varför inte, kanske gör vardagen lite mer spännande än vad den annars skulle vart då jag i princip bara går i skolan, tränar & träffar vänner.

Men men för alla som inte vet så heter jag Wilma Klaesson. Jag är 16 år och går då alltså första året på gymnasiet. Jag går på Vilhelm Mobergs gymnasiet (VMG) och där går jag programmet Ekonomi med inriktning ekonomi.
Anledning till att jag valde ekonomi är att jag senare ska kunna utbilda mig på högskola till tex. Civilekonom. Men sen jag var liten har min dröm varit att ha ett eget café,resturang,fik eller något liknande.

Hoppas ni fick en liten inblick i vem jag är och att ni fortsätter följa mina inlägg!

Thao! <3

Likes

Comments