Mitt sängbord just nu.

Spenderat största delen av dagen i Malmö idag. Och nu ligger jag i sängen helt utslagen. Inte sovit så bra i natt, Bara drömt en massa. Kan liksom inte riktigt slappna av helt.
Men äntligen kan man bara få ta tid till sig själv en stund. Satte igång musik och ska nog välja en bok från hyllan och bara läsa.
Tänkte att jag kanske ska ta mig till biblioteket imorgon och låna lite böcker. Var där för ett tag sedan, första gången på väldigt länge. Och jag saknade den känslan att låna hem en bok och bara läsa. Så i fredags gick jag dit igen och lånade en bok. Men redan läst klart den. Så det är dags för något nytt. Gjort en lista med några böcker jag tänkt läsa. Älskar att läsa böcker som har en hel serie. Vill liksom inte att historien bara ska ta slut. Klarar knappt av sånt. Nog därför jag slutade läsa. Så har tänkt att låna dem böckerna som sedan blivit en serie eller film till en början. Sen kanske det finns några andra bra bitar?

Till en annan sak. Jag har ju tagit kontakt med några jag ska åka med till SB i höst. Så tänkte att jag ska börja ha mina inlägg på engelska också. Så förstår dem också kanske vad jag skriver och så kan jag träna lite nu innan. Så en perfekt kombo. Ska man bli internationell så får man ju ta till med allt! Haha. Nä, men det är kanske dags. Roligare så också.


/My nightstand right now.

Spend the most of my day in Malmo today. And know I'm in my bed completely eliminated. Haven't slept that well this night. Just been dreaming a lot. Can't relax completely.

But finally I can just take time for myself. Put on some music and choose a book from the shelves and just read.

Thought of going to the library tomorrow and borrow some books. Visited a while ago, first time in forever. I miss the feeling of borrow books and just read. So last friday I went there again and borrowed a book. But I'm already finished with it. So it's time for something new. Made a list with some books I'm gonna read. Love to read books that has a whole series. Don't want the story to just end right away. Can't handle that. Maybe why I stopped reading. So I was thinking of borrow the books that has already been made in to a tv-series or a movie. For a start. But maybe there is something more?


To another thing. I have been in contact with some of the people that is going to SB at the same time as me. So thought of start to write in english as well. So they also can understand what i write and I can practice a little before i go. So it's the perfect combo. if you gonna be international, you have to think of everything. Haha. No, but it's maybe time for it. Funnier this way to. /
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hade inte sagt nej till någon av dessa set. Har dem redan i både svart och vinrött. Och verkligen älskar dem! Så sköna. Så man kanske ska köpa hem dem?
Sen ha denna fina kimono till? Inte fel säger jag bara.

Likes

Comments

Då är snacket igång igen. Hår. Bokade klipptid här för någon dag sedan. Och det är på tiden att jag klipper mig. Men hade samtidigt tänkt att jag kanske ska ta och ljusa upp det med lite slingor. Tror mitt hår kanske kommer vara som en längre lob. Kanske. Men Tror det hade passat bra, sen lite sol och nya hårvårdsprodukter på det så tror jag det kan hålla sig ganska fint.
Men vet inte. Men hade ju passat bäst också nu om jag inte hinner fixa håret innan jag åker iväg. För då är det blont och om jag ska vara i solen kanske det är bättre än att färga håret brunt och man får någon ful utväxt med sönder blekt hår... Nej. Fullt. Så naturliga slingor isåfall.
Som någon av dessa bilder. Hade gärna haft längden som dem två första, Men får nog vänta ett tag till.

Likes

Comments

En outfit från här om dagen, med den nya tröjan till och med. Ni kanske förstår att jag gillar den?

Idag blir det att jobba. Började nu kl.9. Ganska skönt att börja vid en sån tid istället för vid 7 eller något. Man känner sig lite piggare. Men det händer ju dock ibland att man får börja vid 6.30 någon gång när man har öppning. Men har haft fler stängningar. Passar mig bättre.

Slutar vid 4, så ska nog hinna göra lite när jag kommer hem. Ska bland annat laga lite mat. Ska börja med de nu. Ska liksom inte tvinga in dem andra i att äta samma mat. Så enklare att bara laga lite till sig själv.
Hittills har jag inte fått något jobb på fredag, eller ja, i morgon. Sjukt, är det redan fredag imorgon? Men det blir nog att ta det lugnt. Orkar nog inte riktigt dra in till Ystad för att festa. Ska ändå iväg på lördag till Höllviken och träffa några kompisar. Men vi får se!

Likes

Comments

Som jag berättade i andra inlägget så har jag ju tagit tag i livet och börjat äta lite nyttigare. Detta var min frukost för någon dag sedan. Så gott. Och mättande. Speciellt för en som inte brukar äta frukost, förutom på helgerna när mamma ska tvinga upp en vid 9-10 för att äta en gemensam frukost med familjen.
Men nu ska det bli ändring på allt.
Träningen går så där eftersom jag har ganska ont i ryggen. Men har ändå försökt att göra något. Får kanske pröva på lite yoga och sträcka ut ryggen eller nått.
Det enda som är lite jobbigt är ju att jag inte riktigt trivs på gym. Hade velat prova på de på allvar. Men att gå dit och inte veta vad man håller på med eller se dum ut klarar inte jag av. Är mer för lag sport. Men det kan jag ju inte bara hoppa in i nu. Så har börjat med lite övingar hemma och plockat fram gamla träningsmaskinen. Det är alltid en början.
Men har i alla fall fixat träningskompisar till SB så kanske enklare att träna då.

Likes

Comments