Suttit nu i några dagar och kollat på EFs hemsida. Har varit sugen på ett tag att resa någonstans. Och att få lära sig något samtidigt är ju bara ett plus!
Jag som är så dålig på engelska är detta en bra möjlighet för mig!
Har väl kanske gjort några val redan. Men är långt ifrån klar!
Först och främst är de väl var man ska åka. Ska man åka till ett ställe, eller ska man åka till två?
Sen vad ska man läsa för tillvals ämnen?

Alltså det är så mycket! Men det ska verkligen bli så kul! Tror jag behöver detta som person! Och samtidigt hitta inspiration till så mycket! Tänk er bara alla bilder man kan ta! Speciellt med min Canon! Men måste nog skaffa en go pro också innan jag åker! Att kunna filma och sätta ihop videos också hade varit så kul! Får dock kanske köpa den lite innan så kan Michelle lära mig redigera!

Men hela denna resan snurrar runt i mitt huvud. Ser så mycket positiv med denna resa så de är inte sant! Så mycket nytt! Är redan taggad och de är bara så där 7 månader kvar typ...

Men under dessa 7 månader hinner jag i alla fall jobba lite för att kunna leva där borta! Ska söka nya jobb imorgon och söka runder på internet hur man kan tjäna lite extra pengar! Hade varit så grymt!

Enda som jag har lite tvivel på är att jag antagligen kommer få hemlängtan. Och mina kompisar har ju jobb och sina egna liv här i Sverige så kan ju inte precis bara tvinga med dem... Men det hade varit så kul att åka iväg med någon kompis.

Men det kanske är någon av er som ska iväg?

Likes

Comments

Tidig morgon för att dra till Malmö.
Blev först sjukhuset sen vidare mot Ikea. Varje gång vi är i Malmö gäller de Ikea! Och såklart betyder de köttbullar!
Hälsade på A på jobbet sen hem och äta.
Bu ligger jag i soffan otroligt trött. Men de är kanske dags att lägga sig i sängen istället. Men en bra sak är att jag kommer somna direkt i alla fall!

Likes

Comments

Har varit lite dött här nu idag. Men uppstod lite problem här hemma där hela familjen behövde hjälpa till med. Massa telefonsamtal osv som var tvungna att fixas. Men såklart vill ingen svara även om dem har jourtelefon... Så idiotiskt! Men det är ju trots allt måndag imorgon så då får vi väl ringa på nytt.

Annars har jag mest tagit de lugnt hela dagen. Mamma och jag spenderade lite tid framför tven och kollade på Gilmore Girls. Älskar den serien! Älskar hela familjen Gilmore! Och att bo i en sån stad hade varit så mysigt!

Likes

Comments

Har en städdag här hemma idag. Men det är snart klart. Men det hade inte varit fel att vara en av hundarna idag! Dem la sig på mattan så fort mamma hade dammsugit den och har legat där sen dess. Ser riktigt mysigt ute.
Ikväll blir det tacokväll med familjen. Blir ändå ett gäng så det ska nog bli kul. Men är riktigt trött idag efter en jobbig natt...
Men innan jag börjar göra mig iordning ska jag kolla på lite serier eller film. Har dock ingen aning om vad man ska kolla på. Finns så mycket och minns inte vilket avsnitt jag var på i många serier. Och hatar att kolla om dem också... Så det blir nog någon film. Det är ju ändå lördag!
Måste träna också. Men ger träningen en timme så det borde jag hinna!

Likes

Comments

Som jag lova (ska bli bättre på att hålla vad jag lovar) så kommer här nu bilderna från nyår! I alla fall några av dem! Riktigt grym kväll trotts all strul det var.
Jag och A åkte ju redan in till Lund vid 10 på fredagen. Massor att göra innan! All dricka som skulle vara med på festen fick vi hämta utanför malmö hos en av tjejerna. Sen in med de till lund och lasta av de. Sen vidare mot As mamma för att hämta kostym och paket. Sen hem och äta för att sedan dra till spraytan. Och dem var såklart försenade nu när de var inför nyår. Men de roliga var ju att vi var ändå ett helt gäng som satt där och väntade. Så det gick bra och dem tjejerna där inne var hur trevliga som helst! Ska snart tillbaka dit också!
Sen efter de åkte vi hem till en kompis och åt och övade på ett tal som skulle hållas på lördagen.
Tillslut fick vi ihop något och åkte sen hem. Det var bara att gå och lägga sig typ, för dagen efter var de upp i tid och duscha och fixa håret. För kl 1 skulle vi vara i lokalen för att ställa i ordning allt som skulle vara klart kl 5 när alla gäster skulle komma...
Men vi klarade allt på ca 1 timme. Sen hem och sminka sig osv... Sen resten av kvällen var succé! Så mysigt och härligt folk. Och lokalen ska man inte snacka om! Takvåning med utsikt över både Lund och Malmö. Riktigt tur hade vi också vid tolvslaget då vi verkligen kunde se alla raketer!

Likes

Comments