View tracker

Jag i lördags i ett soligt Lund. Dock så var de lite kallt för min smak. Men de är ju de man har vinterkläderna till!
Speciellt mina uggs som fått titta ut från garderoben igen!
Så skönt att ha dem. Och dem gjorde stor nytta när vi begav oss till bokskogen för en promenad. Med tanke på att As kompisar var lite bakis efter en utgång på fredagen. Så kan förstå de var skönt att få komma ut och gå!

Nu ligger jag i sängen, efter att ha både tränat och räknat matte halva dagen, och kollar på Sex and the city. Ett tag sen jag kollade på den så ganska mysigt.
Men får väl börja på matten igen istället.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ligger i sängen just nu och snackar med Alice om nyår. Blivit inbjuden till fetaste festen! Så ska bli så kul att få gå på något annat än dem där gamla hemmafesterna. Inte för att dem kan va roliga. Får dock inte berätta något om den än. Är ju av en hemlighet hela festen så. Mest för att folk inte ska våldgästa eller känna sig utanför. Lokalen har ju inte plats för hur många som helst.

Men annars så ska jag snart göra mig klar för att ge mig i väg till Simrishamn för att fixa mina naglar. Dem är just nu kaos. Brutit tre, en halvt av och några som är spruckna... Var något nytt hon prövade förra gången och de verkade inte riktigt funka på mig. Speciellt när den första nageln fick sin spricka redan andra dagen... Så går nog tillbaka till de gamla. Men funderar på att pröva på den här crome trenden som är just nu. Eller ska man vänta tills nyår? Eller de kanske inte gör något att man har crome på nyår också? I annan färg bara. Jaja, får se vad de blir!


Likes

Comments

View tracker

Fick hem denna skönhet här om dagen. Så bra ljud. Den sätts igång direkt när man kommer innanför dörren. Ett av mina bästa köp och man kan verkligen inte klaga på detta märket.
Det var även helt okej pris på den. Och jag antar att den är en av dem som är mest sedda hemma hos folk pågrund av de. Precis lagom stor. Även lätt att ha med sig. Hörde dock på Media markt att den ska utgå från sortimentet. Nästa modell skulle vara lite dyrare också. Så de är kanske bra att passa på nu då.

Idag har jag spenderat tiden på mitt rum. Försökt få klart de sista och helt enkelt få ordning på de. Och är äntligen klar. Ser lite uppställt ut för att jag har tvättpåsar och tvättställ i rummet nu. Men dem åker in i garderoben imorgon. Jobbiga är ju dock att jag måste köpa mer galgar. Och även en korg till. Sen får vi se om jag behöver något mer. Men just nu verkar allt få plats där inne. Men de kanske ändras lite. De märker man nog efter ett tag.

Likes

Comments

En liten sneak peak på mina nya tavlor samt växter som nu pryder mitt rum.
Ligger just nu i sängen och bara försöker dra ut på tiden. För vem orkar egentligen ta tag i sitt liv? Skämt åsido. Nä, men väntar bara på att klockan ska bli lite mer. För vem orkar göra sig klar och sen bara sitta och vänta? Ska i alla fall iväg, förhoppningsvis. Får se hur de blir. Och vad jag ska göra får förbli en hemlighet.

Likes

Comments

Det har gått lite mer än en månad sist jag skrev. Dock har dem senaste månaderna varit lite jobbiga för mig. Så har på något sätt bara isolerat mig från så mycket som möjligt. Tappade bara all energi till att göra något. Och de syns kanske. J och jag har gått skilda vägar. så de som tagit så hårt. Men har nu hittat ny energi och börjat ta tag i mitt liv igen!
Jag har ju dock gjort en del saker. Men inte riktigt velat dela med mig av de. Därför tystnaden.
Men glädjen kommer tillbaka. Speciellt när man har sånna kompisar som jag har så!


Likes

Comments