Biljetten är nu äntligen bokad. Bara 60 dagar kvar. Sen sitter jag på ett plan till USA. Kan inte förstå de alltså! Inte alls långt kvar. Går fortare än vad man tror.
Blir ett byte i London, men det är bara en timme, sen är jag iväg igen på nästa flyg. Det ska nog gå bra! Men det börjar kännas pirrigt. Kanske inte att sitta på ett plan i 11h men det får man leva med. Det är ju bara 11h av 9 månader. Så helt okej ändå.

Nu är det bara de stora problemet kvar. Vad ska jag ha med mig och vad ska jag inte ha med mig... Har i alla fall fått bekräftat att jag kan ha två väskor med mig. Vilket underlättar lite. Alltså en incheckad väska och en som handbagage.
Men EF kanske kan ge en lite hjälp och tips.//The ticket is finally bocked. Only 60 days left. Then I will be on a plane to USA. Can't understand it. It's not much time left. The time just run away.
It will be a change in London, but only in one hour. Then I'm off again on the next plane. I think it will be okay. But I'm starting to feel nervous. Maybe not by sitting on a plane in 11h but that I can live with. It's only 11h of 9 months. So that's okay.

Now it's only the big problem left. What should i have with me and what should not have with me... At least
I got it confirmed that I could bring two bags. Which make it easier. Then I mean checked in bag and one carry on bag.
But EF could maybe give me some tips.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Instagram @cassandraklaesson

Likes

Comments

Fina Gustaf.

Lovade ett kollage med bilder. Blev dock inte nöjd med den. Så därav har den inte kommit upp än. Därefter har jag inte haft tid då jag var och spelade minigolf i Ystad i söndags. Sen dess har jag jobbat. Ska snart till mitt pass för dagen. Slutar vid 7 ikväll. Men det är inte så farligt. Det är bara 5 timmar. Det ska jag nog klara av. Imorgon är det ännu ett pass som väntar. Sen en dags ledighet!


//Lovely Gustaf.

Promised a collage of pictures. But I didn't like what it became. That's why it haven't come up. And after that I haven't had time because I played minigolf in Ystad on sunday. I been working since then. I will soon go to my next pass for the day. It ends at 7 tonight. But thats not that bad. It's only 5 hours. I think i will get throw that. Tomorrow it will be one more pass thats is waiting. Then I have one day free!


Likes

Comments

Varit i Ystad med min bror idag.
Han skulle fixa ett nytt pass. Så passade på att kolla på en gopro och äta.
Tänkt skaffa en gopro som man kan ha med sig när man är ute på äventyr i SB. Så att alla här hemma i Sverige också kan se vad jag gör.
Men vi får se vad jag gör med de.

Annars sitter jag spänt och väntar på att visumet ska komma. Har gått mer än en vecka nu. Men fick faktiskt ett mejl för en timme sen ungefär där dem sa att dem skickat den ikväll...
Aja, bättre sent än aldrig? I alla fall att jag har den tills jag åker.
Men känns helt konstigt. När jag har de där visumet i min hand är de verkligen på riktigt.
Och det är snart bara 2 månader kvar också! Åååhhh!

//First of all, I been really bad at writing in English. But I will try to start with it again!

Been in YSTAD with my brother today.
He was applying for a new passport. So I tagged along to look at an GoPro and get something to eat.
Been thinking of getting a GoPro that you could use when you are out on adventures in SB. So all people here in Sweden can see what I'm doing.
But I will see what I will do with it.

Otherwise, I'm still waiting for my visa to arrive. It's been more than a week now. But I actually got an e-mail like an hour ago that they send it tonight...
Well, it better late then ever? Just that I got it when I'm leaving.
But it feels weird. When I have that visa in my hand it's really gonna happen.
And it's just like 2 months left to! Aaaahhh! //

Likes

Comments

Få bli lite blommor till flödet.

Ännu en lugn dag. Använt mig av dagen genom att planera mitt rum. Ska se om jag kanske kan få upp lite bilder på inspirerande rum. Eller kanske ett kollage? Kanske lite av båda. Hade varit kul att leka lite med bilder igen. Är ett tag sedan jag gjorde de senast.

Risken är väl kanske att jag kommer sakna rummet mer när jag åker. Men det får jag väl ta. Då har jag något att se fram emot när jag kommer hem.

En sak jag har börjat älska är växter, i massor. Så har blivit mer för färgen grönt. Speciellt när man har vita väggar och inredning. Kanske märks på mitt flöde på instagram också. Massor med växter. Men det är fint! Men det kommer komma upp ett inlägg med lite inspiration då!


Likes

Comments