Försöker göra något vettigt en dag som denna. Utanför faller snön fortfarande. Så jag ligger nerbäddad i sängen och försöker att fixa med min hårddisk. Kanske på tiden att jag tar tag i de. Så jobbigt att ha en dator som knappt går att använda för att den inte har något minne... Och jag kan inte precis bara formatera om den eftersom jag har viktiga saker på den... Och det roliga är att jag kan inte föra över dessa saker till hårddisken. Ond cirkel där. Men det verkar gå åt rätt håll i alla fall.
Måste ha den fixad tills jag åker i alla fall. Så har ju så där 7 månader på mig att fixa de.
Jag kanske är teknisk, men att ge sig in och försöka att ställa om saker till apple som är gjorda för windows är inte mon specialité... Så får hoppas på de bästa. Annars får jag väl ringa någon eller apple. För detta är riktigt störigt. Var ju meningen att jag ska kunna använda datorn i alla lägen och så ligger den på rummet för att den inte vill som jag vill. Men vem har inte haft de så?

Men nu ska jag i alla fall återgå till den här datorn och vad som är fel...

Likes

Comments

Det har varit så mycket nu! Har problem med min sömn så har typ noll motivation till något... Vet inte vad jag ska göra med den... Kroppen är alltid utmattad!
Jag har försökt att hitta inspiration till att skriva. Men den finns inte. Det är väl den här snön... Och ja, jag är inget jätte fan av snö. För kallt och allt blir blött osv. Saknar sommaren med sol och värme. Tror det hade fått mig lite piggare.
Kom inte iväg till skolan idag... Tåget var inställt och en av bussarna hade redan kört i diket. Så var inte jätte sugen på att ge mig ut och riskera livet. Sen hade jag även missat en timme av lektionen hur jag än skulle göra. Så dumt alltså.
Får bara hoppas på att snön försvinner snart! Så man kan ta sig någonstans i detta avlånga land.

Likes

Comments

Sist jag skrev handlade de om USA. Det kommer det att göra nu också...

Är så taggad! Har nämligen bokat resan nu! Så den 17:e september 2017 så kommer jag att befinna mig i Santa Barbara. Alltså så sjukt!
Har suttit i flera dagar och planerat och läst på. Har fått så mycket hjälp av Åsa på EF. Att hon ens orkat stå ut med alla mina frågor!
Dock är inte riktigt säkert var jag kommer va andra halvan av terminen. Antingen så blir det att stanna i Santa Barbara, eller så drar jag vidare till San Diego.
Men ser mest fram emot Santa Barbara, så tror jag kommer stanna där.

Men med detta vill jag säga att jag framöver kommer skriva väldigt mycket om USA och alla förberedelser inför resan. Mest för att jag själv ska minnas så mycket som möjligt.
Men det är bra att jag har dem här 7 månaderna på mig. För de är verkligen mycket som ska fixas. Speciellt de där med att skaffa visum. Känns som jag kommer vara så klumpig och glömma något papper eller liknande. Själva intervjun är jag inte så rädd över. Den känns bara spännande!
Men att få besöka en av dem finaste städerna och återuppleva stan känns också kul. Ska antagligen på möte hos EF också samtidigt. Så kan dem se om jag har glömt något.
Åh! Är så taggad. Kollar Youtube, bloggar osv om info. Så kul.

Men bara för att detta är något spännande i mitt liv så kommer även annat upp!

Likes

Comments

Suttit nu i några dagar och kollat på EFs hemsida. Har varit sugen på ett tag att resa någonstans. Och att få lära sig något samtidigt är ju bara ett plus!
Jag som är så dålig på engelska är detta en bra möjlighet för mig!
Har väl kanske gjort några val redan. Men är långt ifrån klar!
Först och främst är de väl var man ska åka. Ska man åka till ett ställe, eller ska man åka till två?
Sen vad ska man läsa för tillvals ämnen?

Alltså det är så mycket! Men det ska verkligen bli så kul! Tror jag behöver detta som person! Och samtidigt hitta inspiration till så mycket! Tänk er bara alla bilder man kan ta! Speciellt med min Canon! Men måste nog skaffa en go pro också innan jag åker! Att kunna filma och sätta ihop videos också hade varit så kul! Får dock kanske köpa den lite innan så kan Michelle lära mig redigera!

Men hela denna resan snurrar runt i mitt huvud. Ser så mycket positiv med denna resa så de är inte sant! Så mycket nytt! Är redan taggad och de är bara så där 7 månader kvar typ...

Men under dessa 7 månader hinner jag i alla fall jobba lite för att kunna leva där borta! Ska söka nya jobb imorgon och söka runder på internet hur man kan tjäna lite extra pengar! Hade varit så grymt!

Enda som jag har lite tvivel på är att jag antagligen kommer få hemlängtan. Och mina kompisar har ju jobb och sina egna liv här i Sverige så kan ju inte precis bara tvinga med dem... Men det hade varit så kul att åka iväg med någon kompis.

Men det kanske är någon av er som ska iväg?

Likes

Comments

Tidig morgon för att dra till Malmö.
Blev först sjukhuset sen vidare mot Ikea. Varje gång vi är i Malmö gäller de Ikea! Och såklart betyder de köttbullar!
Hälsade på A på jobbet sen hem och äta.
Bu ligger jag i soffan otroligt trött. Men de är kanske dags att lägga sig i sängen istället. Men en bra sak är att jag kommer somna direkt i alla fall!

Likes

Comments