View tracker

Jag har så mycket nu, jag hinner inte ens städa och få fram julpyntet här hemma. Jag har massa att göra i skolan och sen jobbar jag.

I tisdags hann jag i alla fall med en middag med Jenny i stan. Vi hamnade på tre indier på Söder, ett underskattat indiskt ställe skulle jag säga! Gå dit!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

WeHeartIt

Jag har inte hunnit julpynta än, jag måste försöka fixa det i veckan eftersom det snart är december. Men tanken av att julen snart är här känns ju mysigt! Jag tycker inte om kylan och snön, men det är vackert att kolla på när man är inomhus.

Likes

Comments

View tracker

Idag är det första advent men jag har inte haft någon speciell julkänsla idag. Jag har jobbat torsdag till söndag denna vecka, det är skönt att jobba igen även om jag är stressad över plugget.

Igår efter jobbet bjöd Clara på middag hos henne. Mycket mysig kväll med henne och Frida.

Likes

Comments

Idag började jag dagen med att fylla på mina fransar. Jag körde på något längre idag. Jag trivs så bra med fransar, det är så skönt att gå upp på morgonen och se ut som en människa.

Jag har även hunnit med skolan en stund idag. Imorgon jobbar jag så därför blir det en lugnkväll för mig.

Likes

Comments

Jag har varit i Borlänge denna helg också, eller snarare torsdag till tisdag. Jag passade på att åka hem och hälsa på eftersom jag var ledig, samt att jag kommer jobba varenda helg fram till julafton.


I fredags var jag, pappa, Ulrika och Elsa ute och åt på Pinchos. Ett nyöppnat ställe här i Borlänge, det är inte riktigt som tapas utan snarare smårätter av "vanlig" mat (exempelvis: miniburgare, miniplanka med mera). Mycket gott!

​Lördagen spenderades i badmintonhallen och kolla på duktiga syster som spelade DM. Hon lyckades vinna ett guld och ett silver! 


Lördagkvällen bestod av en rejälutgång med brudarna, lyckadkväll men morgondagen var dessvärre seg. Jag tror jag orkade mig upp runt två-tiden. Annars har jag hälsat på farfar, varit med syster och barnen, träffat kusinerna, mamma och varit på synundersökning (det är dags för nya brillor). 


Nu sitter jag med skolböckerna och pluggar lite, Sanna kommer strax och plockar upp mig. Jag ska mysa med dem lite innan jag sätter mig på tåget mot Stockholm. 

Likes

Comments

En middag på The Public idag med Therese och Frida.

Likes

Comments

I lördags gjorde jag en Queen tattoo med Amanda och Jessica. My Queens 👑

Jag fixade även naglarna igår. En vinterfärg blev det denna gång.

Nu ska jag snart ner och äta middag med Frida och Therese. Det blir en trevligt avslut på denna onsdag.

Likes

Comments

Denna måndag började lugnt med lite plugg. Efter lunch åkte jag, Sanna och barnen till mamma för lite mys.

Nu är jag på Elsas badmintonträning. Snart ska jag åka hem till Stockholm igen.

Likes

Comments

Jag har varit dålig på att uppdatera eftersom jag inte har något att skriva om, samt inga bilder.

Det har ju varit snökaos i Stockholm i veckan. Verkligen KAOS. Jag kom inte till skolan en av dagarna, dagen efter åkte jag tre timmar innan jag började för att komma i tid.


Jag har åkt till Borlänge denna helg. Igår var jag ute med Amanda och Nathalie, spontant och roligt kan man sammanfatta det. Idag har jag varit på bio med Elsa, middag med hela familjen för att fira farsdag som är imorgon.

Köpte denna fina skjorta från H&M i veckan. Me like.

Likes

Comments

Börjat en ny kurs i skolan, den heter Design Management. Den känns ju sådär än så länge, vi får se vad det blir av denna kurs.

Ikväll har jag hängt med Jenny, alltid lika trevligt och roligt.

Jenny bjöd på lax med "nuddelsallad". Mumsigare än det ser ut!

Likes

Comments