View tracker

Jag är heeeeeeeelt slut. Jag trodde inte jag var såhär otränad, men tydligen. Nu är det bara att kämpa sig tillbaka där man var förut. Dock var det ett bra och roligt pass idag (förutom stunderna jag trodde jag skulle dö).

Idag har jag bara tagit det lugnt och njutit av en ledig dag.

Likes

Comments

Jag fick hem denna väska idag. Mycket nöjd! Den kommer bli en perfekt skolväska tror jag.

Likes

Comments

Finns massa fina nyheter hos H&M just nu, ska ut och shoppa när lönen kommer. Här är mina favoriter.

Likes

Comments

Idag har jag också tagit det lugnt. Jag har börjat kolla på Bron, bra serie faktiskt! Kvällen avslutade jag med en middag på Vapiano med Clara och Frida. Alltid lika mysigt att hänga med dem ❤

Likes

Comments

View tracker

Jag har fullt upp och varit så himla trött senaste tiden. Idag har jag äntligen bara varit hemma och försökt få tillbaka energin. I torsdag var det inlämning och presentation av B-uppsats, den har varit riktigt jobbig så det känns bra att den är över.

Slänger upp en drös med bilder ❤

Lite julbilder

Nyår - firade Amandas 25års dag samtidigt

Likes

Comments

Nu sitter jag på tåget mot Borlänge, ska ju hem och fira jul med familjen. Det ska bli mycket trevligt att vara ledig några dagar! Ska njuta till fullo!

GOD JUL ALLA! 🎄

Fixade nya naglar igår, jul- och nyårsnaglar!

Likes

Comments

Jag jobbar och pluggar för fult, så jag har inte mycket att skriva. Dock tänkte jag skriva om dessa produkter, fick två av dem i julklapp från jobbet sen en från en tävling i jobbet. Dessa produkter är riktigt bra, dock lite dyra så har inte köpt dem själv innan men ett bra tips! Heja hudvård!

Likes

Comments

Alla från Nelly

Jag har hittat min drömklänning i sammet från Nelly. Den är tyvärr slutsåld så får visa sen! Men här är tre snygga klänningar som jag också gillar jättemycket!

Likes

Comments

I lördags var jag på julbord med jobbet. Det var riktigt kul! Jag har världens bästa jobb helt enkelt!

Likes

Comments