De senaste tre dagarna har mest bestått av pluggande. Jag måste verkligen utnyttja all ledig tid då jag jobbar ganska mycket nu.

Igår var Jenny förbi en sväng och jag fixade hennes naglar, ett par gråa blev det. Fint med neutralt!

Tatueringsinspiration från Instagram kontot Inkspiringtattoo.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min första jobbhelg på nya jobbet är förbi, det har gått bra men rätt lite folk i rörelse i centrum. Jag trivs verkligen så bra, underbara kollegor även om hela gänget varit bra trötta i helgen.

Igår efter jobbet mötte jag upp Jenny och hennes två estländska polare som är här på besök, vi besökte Koh Phangan. Det är resturang i stan som är inredd som Thailand med underbar mat.


Idag mötte jag upp Frida och Clara efter jobbet. Vi tog en middag på Vapiano. Det var ett tag sedan jag åt där så det var supergott!

Likes

Comments

En dag på jobbet är förbi och det har gått bra. Jag har gjort massa ärenden idag så inte blivit så mycket försäljning men tar igen det imorgon. Haha.

Ha en bra helg alla! 👋🏼

Likes

Comments

Samla på fina böcker och tidningar. Det är ju så fantastiskt fint att inreda med!

​Weheartit

Likes

Comments

Igår drack jag rödvin med Jenny och snackade skit, idag körde jag taco-kväll med hela gänget. Fantastiska dagar!

Nu är jag laddad för jobb fredag till söndag.

Fantastisk pastarätt Jenny bjöd på igår

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig men det har ändå inneburit massa plugg eftersom jag har en uppgift som ska skrivas till imorgon. Den handlar om det finansiella systemet.

Jag har även hunnit till gymmet en sväng, cyklade en mil och körde lite övningar efter det. Jag måste få tillbaka motivationen till tränandet.

Likes

Comments

men fasiken så fint

Likes

Comments

I fredags jobbade jag hela dagen, så jag fick ta sista tåget hem till Borlänge vilket gjorde att jag var där först 22.

I lördags fixade jag fransarna, äntligen gjort en fransförlängning. Jag trivs så bra, skönt att gå upp på morgonen och se ut som en människa. Jag gjorde dem hos Lashes by K! Svinbra, rekommenderar starkt!

Sedan var det dags för kalas för Ossian. Lilla killen blev hela 3 år. Mina systersöner gör mig så lycklig! Underbara de där barnen ❤️

Efter det kalaset åkte jag direkt till Jonna för att fira henne. Mycket trevlig kväll som slutade på Liljan, som det brukar sluta.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Myst med familjen hela dagen vilket var välbehövligt!

Likes

Comments

weheartit

Om det är något som är mysigt med hösten är det att få sätta på sig stickade tröjor (även om jag är en person som gärna skippar tjocka och knöliga kläder).

Likes

Comments

Idag har jag varit i skolan mellan 13 och 15, vi börjar äntligen komma igång med räkneuppgifterna. Idag gick vi igenom obligationer och imorgon blir det aktier. Ska vara bäst på aktier efter denna kurs, så jag kan bli rik någon dag... hihi.

Innan skolan blev det en löptur på 5.5 km. Det är skönt att vara igång med träningen igen, jag behöver verkligen det.

Ikväll har jag pluggat och tvättat. Skönt att få lite saker gjorda för imorgon väntar en lång dag, först skola och sedan jobb direkt på det.

Likes

Comments