Igår hade jag tenta som jag hade hoppats på var den sista, men det blir nog en omtenta. Tyvärr. Ibland går det inte alltid som man vill!

Det känns i alla fall skönt att nu är det bara fokus på c-uppsatsen. Längtar till juni när allt är klart och jag får ta det lite lugnt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Stressen sista terminen alltså. Det är mycket nu med både kurser och uppsatsen på samma gång. Jag har helt enkelt lagt detta åt sidan, dock tycker jag det är så kul att kolla tillbaka på senare.

Idag är det i alla fall fredag och denna helg åker jag till Borlänge och hälsar på. Ska bli mysigt även om jag har en del plugg att göra eftersom en tenta väntar nästa vecka.

Ha en bra helg alla 🎈

Likes

Comments

Igår var en intensiv dag fast jag inte hade skola. Först upp och löpa samt gymma på Sats, sen tvätta och städa här hemma, sen åka och tatuera mig. Direkt efter det kom Frida på besök innan vi åkte och kollade elitserien.

Idag har jag varit i skolan nästan hela dagen, avslutade den dock hemma hos Jenny. Hon bjöd på god mat och mys!

Likes

Comments

Jag har haft ännu en toppen helg. I fredags överraskade vi Therese hemma hos Angelica, där vi käkade middag alla tjejer och sen utgång. En väldigt lyckad utgång!

Lördagen var jag rätt sliten, så det enda jag gjorde var att åka till Upplands Väsby och var hårmodell åt Carro! Söndagen städade jag hemma, sen mötte jag upp Clara i Mall of Scandinavia innan vi åkte hem till henne och åt en god fisksoppa.

Likes

Comments

Imorgon är det äntligen dags att skriva tenta i Redovisningsteori och praxis. Det ska bli skönt att skriva den, känner mig osäker men får hoppas på det bästa!

Igår var nämligen ett tuff dag, vi lät vår vackra hund Zigge somna in. Han var 13 år gammal så han har varit en stor del av ens liv. Han var bra speciell den hunden. Kommer föralltid sakna och älska han ❤

If love alone could have kept you here, you would have lived forever

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka i Stockholm efter en helg i Borlänge. Jag hunnit med en hel del i helgen, den har mest innefattat familjen. I lördags firade vi nämligen lille Elliot, han blir nämligen 1 år imorgon.

Nu ska jag hem och gräva ner mig i plugget. Tentan på torsdag!

Likes

Comments

De är mer ljusrosa som bilden längst ner. Gillar dem skarpt i alla fall.

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig från skolan, så dagen har bestått av ett träningspass på gymmet imorse. Sedan har jag kollat serier, pluggat och fixat mina naglar. Alltså en rätt lugn dag här!

Jag börjar känna mig rätt rastlös när jag har så mycket fritid, men man får njuta för snart är det tenta och c-uppsats som gäller för hela slanten.

Likes

Comments

Vilken bra helg jag haft. Igår var vi ost- och vinprovning, vilken var både gott och trevligt. Efter det stannade vi på en amerikansk pub och tog några öl innan vi skulle käka tapas. Kvällen avslutades med bowling och ytterligare några glas! Sällskapet gjorde ju denna kväll perfekt!

Idag har jag inte gjort mycket men det har varit skönt. Nu ska jag sätta mig och plugga. Trevlig söndag!

Likes

Comments