Har två dagars egentid med plugg och träning. På onsdag börjar min praktik.... 

Ansiktsuttrycket ska föreställa lugn rädsla...

Likes

Comments

​Jag är så jävla nervös, så sjukt jävla nervös! Jag vet knappt var jag ska ta vägen just nu. Jag vill sjunka ner genom jorden och fortsätta nedåt, för detta är sjukt. Hur kan man bli så här nervös? Hur är det ens möjligt? Vad är det jag är så nervös inför? Och varför blir jag alltid såhär nervös när det gäller att jag ska prestera? 

Varför kan jag inte bara tänka: Fan nu kör jag... Vad är det värsta som kan hända? Så otroligt nervös.... 

HJÄLP!

Likes

Comments

Det har snart gått en månad sedan jag sprang senast och jag saknar det så jävla mycket.

Jag tycker att det suger att jag inte kan springa mina rundor innan frukost och få en sjukt skön start på dagen. Jag tycker att det suger att jag inte kan springa intervaller på onsdagar och känna hur jag tar i och hur mycket jag förbättras för varje gång. Jag tycker att det suger att jag inte kan ta mina långa rundor och förlänga dem för varje gång och ibland "bara" ta en 15 km runda och tycka att den rundan börjar kännas kort. Jag tycker att det suger att jag inte kan boka in någon tid hos en naprapat för att veta vad det är för fel på mitt ben, för jag vet inte vilka tider och dagar jag ska praktisera.

JAG TYCKER ATT DET SUGER ATT JAG INTE KAN SPRINGA. Just nu är det just det, som jag behöver som mest i mitt liv. Min hjärna spelar mig spratt dagligen, jag går runt med onda tankar och just under dessa dagar behöver jag mina löprundor. Bara en liten 3 km runda hade gjort så mycket och hjälpt mig som fan... Men nej... Det går inte.. Jag får promenera, jag får gymma och jag får cykla... Men springa! Det går inte, FÖR DÅ FÅR JAG ONT! Det suger verkligen..

Folk frågar mig: Vad önskar du dig i födelsedagspresent? Och det enda jag kan komma på att jag vill ha just nu, är ett smärtfritt ben, så att jag kan springa igen.

Jag vill kunna träna inför mina marathon... Men det går inte... Jag vill svettas som en gris på onsdagar på intervallerna, men det går inte. DET GÅR INTE och det SUGER!

Det är det enda jag vill, JAG VILL BARA SPRINGA JUST NU, men det går inte. Skit är det...

Likes

Comments

Igår var nog en av de mysigaste dagarna på länge!

Hade först information inför praktiken i skolan... DAMN! Min nervositet blev ännu större än vad den redan är... Trodde inte att det var möjligt! Jag är så jävla nervös och över analyserar precis allting... Jag ser alla stegen i förväg och tror att jag kan förutse hur det kommer att gå, vilket är löjligt, för det kan ingen göra! Man vet aldrig hur det kommer bli innan man varit där. Ajja, kommer skita ner mig flera gånger om!

Men skit i det! För efter skolan mötte jag upp Michellelin och Määädsolee! Vi krängde buffé på triangeln och hängde runt där litta!

På kvällen kom Jonna hit! Vi hade världens mysigt jävla kväll! Ingen fattar hur mys det var! Först krängde vi tacos, sen krängde vi godis och sen krängde vi chibbe och dibbe! Och vi bara satt och snackade skit! Vi snackade om allt mellan himmel och jord! Det var så jävla skönt att bara få typ prata ut om saker! Fina vänner ska man hålla hårt i!

Det stack typ vid 02-tiden.

Idag kommer Albins släkt hit och vi har typ köpt upp hela kak-sortimentet på Ica och ska baka morotskaka.. Yepp... Jag kommer typ inte behöva äta mer i hela livet efter denna helgen... Kommer typ kränga som en gris ju..

Ajja hejsveeej, nu ska jag baaaka kaaaaka!

Likes

Comments

Detta blir något av en glidarvecka! I alla fall glidarvecka i skolan, sen att jag har plugg i fulla muggar är en annan femma. Jag kan plugga till omtenta i typ lugn och ro..

Albin fyller ååår på ooonsdag! Då blire Sherlocked och Pinchoooos!

På fredag kommer Micheeellin ner! Då blire tatatatacos och MYS!

I helgen... Vet jag att det blir kakor och sånt...

Plugg blire med..

NÄSTA VECKA BÖRJA PRAKTIKEN.. Jag skiter typ ner mig själv av nervositet! AH! Hjälp mig... Kan inte bara dessa 5 veckor har gått, så att jag vet om jag klarat av det eller inte.. För då kan min nervositet släppa lite? Hoppas jag..

Hej och hå, nu ska jag till gymmet!

Likes

Comments

Alltså.. Helvetes skit! FanFanFan, det är så tröttsamt med omtentor, det tar tid och det blir mycket på en gång. Klump i magen, mycket info som ska in.. Hur ska jag få plats med allt?

Så fort en tenta är skriven, är det bara att börja plugga på omtentan..

Jag vet om att omtentor inte är världens grej att behöva göra, jag vet om att det är vanligt att göra det, men det blir för mycket. Klump, huvudvärk, stress.

Det hade varit så skönt att få godkänt på första försöket på en tenta igen.. Det hände på de 2 första, sen vet jag inte vad som hände? Men det är fan inte lätt... Man får 5 stora delar att plugga in och läraren väljer ut 5 frågor på en del.. Vilket motsvarar... 10% av kapitlet...? Äe.. Jag vet inte, men det är en liten del de väljer ut, av jävligt mycket! Hoppas det kommer en vändning snart! Hade varit skönt och suttit fint!

Menmen, ha en bra fredag! Nu är det bara att plugga till nästa omtenta, hej och hå, tjofräs!

Likes

Comments