I söndags blev det 17 löpande km för mig och 21 cyklande km för Albin. Vilket även blev mitt 6e träningspass för förra veckan, vilket kändes sjukt välbehövligt! UNDERBART!

Denna veckan blir det massa promenader, intervaller och halvmara på lördag. Måste ladda upp min kropp ordentligt inför det och vill inte trötta ut kroppen för mycket inför det. MASSAGE ska det fan bli också, ska försöka boka in mig på en tid iallafall och mjuka upp kroppen ordentligt!

KÖRBARAKÖR!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hehe, kommer här... Bara några dagar/någon vecka försent. Meeeen var i smaaauland i påsk och möööös. Ja, det var fan det mysigaste på länge och jag önskar att jag kunde ha stannat där för aaaalltid. Spelat sällskapsspel och ätit mat, bästa på länge. Men någonstans därefter kom verkligheten ikapp en!

Meeeen ja. Det var stugmys som gällde, tillsammans med Albin, Michelle, Jocke och Nicolee. Vi mös in påsken tillsammans och jag vill föralltid fira påsken så i fortsättningen, ingenting annat accepteras.

Vi gjorde världens godaste påskmiddag, sen spelade vi lite. Sen åt vi lite mer, sen spelade vi och sen åt vi. Hehe, that's what we do best, EAT! På lördagen kör vi ett escape game, inlåst. Sen åt vi hamburgare och sen när vi kom hem så åt vi lite mer. Juuuust det, på morgonen käkade vi världens bästa frukost fan! Jag skojar inte!

På söndagen åt vi världens bästa frukost (igen) och mööös länge. Sen var det hemfärd som gällde.

Som sagt vill jag aldrig mer spendera påsken på något annat sätt! Det var det bästa på länge!


Likes

Comments

Vad inaktiv jag har varit här den senaste tiden... Inte så konstigt egentligen, med tanke på hur mycket jag har haft i skolan... Det har varit helt insane. Men nu är tentan skriven iallafall och det är bara att hålla tummarna för att det har gått bra! Annars blir det omtenta i augusti.

Nu ska jag gå in i en ny praktikperiod, som kommer vara fullspäckad! Det blir inte mycket ledighet, men det är lite mitt eget fel, eftersom att jag typ har plockat på mig så många timmar jag kan. Det är för att det kommer vara så i verkligheten sen också, då finns det ingenting som heter "mån-fre"-jobb.

Samtidigt som jag har fullspäckad praktik har jag skola bredvid. Omtenta sista dagen i skolan, haha, man ska väl sluta på topp? Samma dag som det är omtenta, flyger vi till STHLM, för att den 3e juni äre maaaarathon. Jag längtar (konstigt nog), ser fram emot det. Men fram tills dess är det fuuullt fokus på att göra så bra jag kan på praktiken och bli godkänd! Jag vill verkligen bli en bra sjuksköterska och allt vad det innebär. Jag vill verkligen lära mig allt, prova allt och våga göra allt! Hoppas verkligen att jag vågar prova nu. Sjuksköterskor är inga mesar, dags att lägga mesigheten åt sidan och plocka fram det modiga i mig!

Meeeen idag är jag ledig, fick en mjukstart med introduktion igår, såååå mycket, men det kommer gå bra. Jag känner att jag är i goda händer och med rätt attityd kommer man långt. NU KÖR VI SISTA VECKORNA I T2!


Likes

Comments

Sitter här, några minuter (en kvart) innan det är dags för mig att gå ut på praktik nr 2, för denna terminen! Denna gång på sjukhus.... Ska lilla jag få tillgång till att göra saker på sjukhus? Det känns helt enormt för mig... Detta trodde jag absolut inte för ett år sedan, när jag satt och kämpade med min 4e akademiska uppsats.. Men nu är det fan dags, dags att våga ta ansvar och försöka. För om några år står man där och ska kunna allting som ett rinnande vatten, praktikanter får faktiskt faila, färdigexaminerade får det inte! Eller jo.. Klart färdigexaminerade får faila, men det är på något sätt "mer" accepterat om en praktikant gör det.

YeppYeppYepp. Damn och shit.. Jag ska alltså ut och praktisera. Jag känner mig inte alls lika nervös som sist.. Klart jag är nervös, det är ju mig vi pratar om... Men inte alls lika nervös som sist. Denna gången känner jag mig lite mer taggad än sist, tycker faktiskt att det ska bli kul denna gången!

Ojojoj! HEJDÅ! Var tvungen att flinka in med detta. Ses i eftermiddag, då ska jag berätta hur det har gått!

Cheeerrio!

Likes

Comments

Jag vet om att det var fettängesen som jag skrev här... men jag isolerat mig och kört tentaplugg för hela slanten... idag är det dags! Det knyter sig i min mage... HEJDÅ.

Likes

Comments

Ska skriva aaaallt senare...
Nu är det fuuuull fokuuus på kaffe och tentaplugga! Ska möta upp min lilla studiegrupp och gå igenom ALLT!

Haaajdo... min vecka kommer bli ISOLERAD... tenta på fredag och sen drar nästa praktik igång nästa måndag... KÖR!

Likes

Comments

HAJ! Uppvärmning på löpband i högt tempo, fixade 2 km på ca 8 min och 30 sek. I morgon blir det intervaller!

Likes

Comments

Jag har suttit och pluggat konstant sedan i måndags.. Pluggat som ett djur på ALLT som har med stroke och diabetes att göra.

Idag hade vi först en gruppuppgift, där vi fick 8 frågeställningar att besvara, vilket faktiskt kändes riktigt bra. Hoppas vi nailade den! Men på den individuella tentan kändes det bajs, bajs och bajs! Tror inte jag nailade den faktiskt.. Det var en väldigt enkel tenta.. Med enkla och raka frågor, typ 10 st.. Men jag fuckade nog upp det totalt... Insåg nu att jag skrev saker som är helt orimliga.. Att faila på en sådan enkel tenta känns inte bra. FAN OCKSÅ.. Jag som har pluggat så jävla mycket. Ajja.. Blir nog en omtentis på den också.. Det är så jag jobbar - repetition!

Ska dra mig mot gymmet nu och träna av mig irritationen på mig själv... Sen blire plugg till nästa examination på måndag. Ledighet... What is that?

Ledighet finns inte i denna värld.. Högskolevärlden!

Hejdå! Nu ska jag träna!

Likes

Comments

Jag trodde att jag kunde ta det lugnt tillsammans med tentaplugg, när jag kom tillbaka till skolan.. Men NOPE! Vi har examination på torsdag, som innebär gruppuppgift och enskild tentamen... Vi har liknande på måndag nästa vecka... Vilket innebär att jag måste skjuta fram tentaplugget till nästa vecka.... AAAAH...

Vi ska även ha hemtenta och sen ska vi ut på praktik snart igen och då finns det en uppgift som ska in, samtidigt som jag har omtenta att plugga till.. Mahmahmah... Hej livet... Vi ses snart.. Jag ska bara tentaplugga fram tills sommaren!

Ääääe, jag ska sluta gnälla så mycket... Hehe, måste bara få klaga lite...

JUST DET! Jag blev godkänd på läkemedelsberäkningen! Den som man måste ha 100% godkänt på! I MADE IT! YAAAS!

Aaaanyhow! Dags att gå till skolan snart och ha omvårdnadshanledning! SPÄÄÄÄNNANDE!

Seee yaaa sooon!


Likes

Comments