Ville bara checka in här med en bild på den godaste frullen.

Banan med mjölk, kanel och kardemumma!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lööördag och jag har hittills nästan inte gjort ett skit! Okej... Jag har pluggat väldigt lite, sen småstädat och lyssnat på en massa podcast! 

Yeeeah! Jag taggar till Midnattsloppet och vill att tiden ska gå liiite snabbare! Jag längtar till ikväll, wiiie! Det ska bli kuuul som fan! Och efteråt ska jag ta en ööööl med Filip! Det är ooockså nice!

Mer spännande än så blire inte liksom just nu! 

Ska ta mig litta mellis och fortsätta lyssna på POD! HEJDÅ!

Likes

Comments

Igår fick jag äntligen sprungit gruppintervaller! Den gruppen som jag springer intervaller med på onsdagar är så jävla motiverande och peppande - jag tar verkligen ut mig till fullo när jag springer intervaller med dem! Jag tar ut mig i vanliga fall när jag springer själv också, men när jag springer med gruppen kommer jag upp i helt andra nivåer och tröttar ut mig på helt andra sätt.

På rundan hem började jag höja mitt tempo tidigt, för jag kände att jag hade extra att ge! När det återstod 1,5 km av passet, kom de andra, bland annat min morbror. Och han lade sig bredvid mig och peppade mig in i det sista! Jävlar vad jobbigt det var, men någonstans nådde jag en punkt där allt kändes så jävla lätt, samtidigt som det var så jävla jobbigt! Jag lyckades springa snabbare och snabbare, och även om jag någonstans ville dö, kändes det ändå som att jag flög fram! ANDRA ANDNINGEN! Jag tror jag kom in i andra andningen! Det var fantastiskt! Han peppade mig så jävla bra och efteråt var jag så jävla glad, för det kändes som att jag tog ut mig till max och det är en jävligt skön känsla att få göra det!

Love to run, love to workout, LOVE IT! Men det visste ni alla nog redan.... Löpning är en del av mitt liv som alltid bevisar för mig att jag kan ta mig lite längre än vad jag vågat hoppas på! Det får mig att må så bra och ger mig grymma endorfinkickar! IT'S AMAZING! Det behöver inte alltid vara den snabbaste rundan, men det ska alltid bli den bästa rundan för just den dagens förutsättningar! Jag älskar verkligen löpning.... 🏃🔥🎉💦🙌😃

Likes

Comments

Tjalalalala! På löööördag är det midnattsloppet som gäller! 3e året i rad för mig, och helt klart ett favoritlopp! Löööve it. Hade varit kul att springa PB, men inget tvång!

Planen är iallafall att äta en jävla gotte och chibbe på fredag och springa så in i helvete på löööördag! LÄNGTAR! Mamamamamamaaaah!


Likes

Comments

Tja! Nu har skolan dragit igång igen, och det i sann högskoleanda! Jag kommer ihåg på gymnasiet, när lärarna alltid mysstartade med någon lek och frågade hur sommaren hade varit och så.. Men på högskolan är det pangboom med föreläsningar och uppgifter direkt! JAPP, det svider att bli vuxen och plugga vuxenskola... Inga lov, ingen nära och skön relation med läraren och inga egna genomgångar, TUTA OCH KÖR. Hehe, nä, det är inte så jävla farligt! För allt handlar ju om ansträngning ändå!

Denna termin kommer att handla om FORSKNING, uppsatsskrivning, statistik och grejor. Inte den mest spännande terminen.. Men den ska bara genomföras, för i termin 4 sker det spännande grejor! Så bara ta dig igenom denna terminen nu ELIN.

Aaaanyhow! Sann högskoleanda innebär också egen studietid, inplanerat i schemat! Och det betyder att jag är ledig idag och i morgon... Ledig för att kunna plugga.. Sååå jag ska spendera min "lediga" tid med att gå igenom föreläsningarna som vi ska ha på fredag!

Nuuu ska jag dock titta på fuskbyggarna!

Likes

Comments

& jag blev lökig som fan! Kan vara för att jag tog på mig en underställströja... Men vad vet jag? Svitt bidde jag iallafall och jag tror jag sprang 15 km på ny personbästa tid.. Men är osäker. Ska fan kolla upp det dääär! Skön runda var det iallafall! TAGGA MIDNATTSLOPPET PÅ LÖÖÖÖRDAG!


Likes

Comments