Jag är bara 24 år gammal och kan inte titulera mig som gammal och erfaren! Jag har inte levt så länge egentligen och har inte gått i "livets hårda skola". Dock behöver man inte ha gjort det för att veta hur det känns att möta sura ansikten, otrevliga toner och sura blickar. Man möter jämnt och ständigt människor, man ser dem överallt, antingen som privat person eller som arbetande person. Vad skadar det dig att ge dem ett leende? Eller ett glatt "hej", eller "ha en trevlig dag"..? Eller vad kostar det dem att ge dig ett leende, eller ett glatt "godmorgon"? Det kostar varken dig, eller dem någonting..

Vad vinner man på att vara otrevlig? Det vinner man ingenting på, inte ett skit. Ett leende kostar dig ingenting, det enda du kan ha gjort är att du var glad i onödan..

Man vet aldrig vad den personen som du möter har gått igenom, eller den personen som möter dig har ingen aning vad du gått igenom. Tänk om du på minsta möjliga sätt kan skänka denna person någon form av glädje, bara genom att ge mot den? Tänk så bra det hade varit. Det behöver inte vara så svårt och det är inte så komplicerat.

Be kind, var snäll... Det är ingen raketforskning.

Det handlar inte om att behöva prata om vädret, om att kallprata eller att ge komplimanger.. Det handlar om ett enkelt leende, det kan ge så jävla mycket..

Du behöver ingen utbildning för att veta att en sur min kan förmedla så många olika signaler, eller att ett skratt kan smitta av sig till andra.

Som sagt, det är ingen raketforskning och det kostar ingenting: Var trevlig, helt enkelt.

Likes

Comments

Tentatentatentatentateeeenta! Såååå mycket teeeentor, heeeela tiden! Maaah!

Och med det skrivet är även första terminen avslutad.... Men inte helt avslutad.... För jag har ju omtentor att göra, meeeen skit i det!

Ny termin vare ja, nya kuuurser och nya utmaningar... Praktik... I 10 veckor... KLUMP I MAGEN AV NERVOSITET! Men det kommer nog gå bra... I hope.. Mah, hilfe bitte...

Meeen ja, idag tänker jag faktiskt bara mysplugga lite, små läsa i de nya böckerna lite och mysa med doggisarna! Yeah, that's right, jag är hundpassare i helgen! Till Michelles hundar... Fast frågan är ju om hon kommer få tillbaka dem.. Njae, kanske döper om dem och låtsats som att de är mina!

Meeenmen! Hej määääd eeeer, nu äre fredag!

Likes

Comments

Jag vet knappt hur jag ska kunna tacka för detta! Det känns som att det är för mycket!

Jag och Albin har blivit bjudna på övernattning på Torekov Spa, nästa helg! Av Mamma. Wow... Jag har aldrig övernattat på SPA innan, det ska bli så jävla mysigt.

Det är något som jag verkligen ser fram emot! Behöver fly verkligheten för ett tag.. Behöver rensa tankarna och fundera mycket. Att jag får chans att göra detta på spa, nu när jag behöver det så mycket, är något som jag är riktigt tacksam över. Tack så jättemycket, Mamma.

Ibland behöver man komma hemifrån, bara för en dag och komma bort från sitt ansvar som man har hängande över sig varje dag. Man kommer aldrig undan den, så snart en del är klar, står nästa del och väntar på en runt hörnet.. Varje dag, varje vecka, hela tiden. Du kan aldrig lägga något åt sidan, det bor i din hjärna hela tiden.

Men för en dag ska jag kunna släppa det, det ska bli skönt.


Likes

Comments

Måååndag!

Hej!

Dig...

Yaaas, jag sparkade igång min morgon med en mils löprunda innan frulle! Jag halkade runt som Bambi på hal is, men det blev ändå en bra runda, kändes bra att släpa upp mig själv ur sängen vid 06:20 och vara ute och springa vid 06:30! Färdig vid 07:25! Frullen slank ner och bra mådde jag!

Springa är fan som terapi! Vet inte hur jag hade överlevt utan att springa! It's awesome!

Annars har dagen såklart bestått av att plugga... Vad annars?

Jag ska snart bege mig till gymmet och köra lite lätt styrketräning! Sen kan man nog gissa vad jag kommer göra efter det....


Likes

Comments

Fredagen började med ett jobbigt besked, sedan bestod dagen av att springa intervaller i -12 grader och att vara med på en ordentligt stretchyoga efteråt. Jääävligt göööttans söttans. Resten av dagen bestod av plugg och chill.. Mest plugg dock... Men det luktade omtenta på lördagen..

Löööördag. Startade upp mjukt med en omtenta, som inte kändes alls bra.. Den kändes mest bajs om jag ska vara ärlig.. Sedan bidde det burgare från Tommies burgerjooooint och litta Orange is the new black. Pååå kvällen var det fan utgång som gällde... Ja, det är sant. Jag drog ut och daonsade. Vi firade Sisca som fyller år IDAG! Vi började med förfest, lite vem i rummet och sånt, sen drog vi in till Harrys! Jag har aldrig varit där, men fan vad kul det var. Jag kom hem vid 03-tiden och somnade dirr..

Sööööndaaag. Vaknade vid 13-tiden.. Blev sur på mig själv för att jag hade sovit bort hela dagen... Sen blev det plugg.. Hittade en jävligt bra teknik! För varje instuderingsfråga som jag besvarade, fick jag ta en godis! Yaaas, it worked reeeal gooood.

Tenta på fredag.... Hoppas att den går bra.. SNÄLLA låt den gå bra..


Likes

Comments

När motivationen redan var på väg ner i raket fart, var detta inte direkt något som behövde komma in på det kontot! Fan också, fanfanfan och 100 fula ord.

Samtidigt som man inte får känna sig dum, känner jag mig ändå så otroligt dum. Kan ha varit slarvfel.. Jo, det var det nog.. Men allvarligt.. FAN!

Det är bara att på något sätt försöka ladda om batterierna och försöka på nytt... Brain is going to get overloaded soon...

Ja... Vem fan sa att detta skulle vara lätt..?

Likes

Comments

Jag är så sjukt glad över nyårsafton! Det blev verkligen en sjukt bra kväll! Tänk att vi fick plats med ett långbord för 15 pers i vår lägenhet, plus att alla kunde stå på balkongen vid 00-slaget och titta på raketerna och dricka champagne, that's sick man!

Kvällen började med att jag, Albin, Michelle och Andreas förberedde maten. FOOONDUE! Alltså, vi gjorde hemmalagad fondue, det trodde jag fan inte att jag skulle stå och göra för några år sedan, inte nog med att den var hemmalagad, den var god också (men mer om det sen)! Det bidde också en farligt söt välkomstdrink, ja, vi körde all in! Hehe, ska man ha nyårsfest, ska det vara ordentligt!

Folket börja komma vi 19-tiden och vid 20:30-tiden kunde vi börja käka! Alla hamnade i food-baby stadiet, vilket var målet med fonduen! Fan vad gött att den satt som korset i taket! Tänk om alla hade suttit och typ petat i maten.. Men nu bidde det inte så! Nu satt alla och hade matångest, för att de var så mätta! SCORE.

Efter att ha diskat undan ett 100 meter högt berg med disk, åkte vem i rummet fram! Ett skitbra sällskapsspel att spela, om man vill komma in i snackemode! Det är jävligt roligt! Sen spelades det beerpong också! Det blev precis så som jag hade hoppats att skulle bli - inte tyst! Det blev så jävla bra, en jävla massa snack och skratt! Ingen pinsam tystnad här inte.

Vid 23:55-tiden, började vi trycka oss ut på balkongen! Champagnen öppnades, cigarrerna tändes och glädjeropen ropades (Woooohooo). Och ja, jävlar! Det var så jävla gött att stå där på balkongen, omgiven av folk man tycker om och stå och titta på alla nyårsraketer! Vi hade så jävla bra utsikt och fick se en jävla massa fina raketer, då behöver man inte smälla några egna! Hade inte kunnat inviga 2017 på något bättre sätt!

Efter att vi hade avnjutit raketerna, gick vi in igen och fortsatte med ölspel och beerpong! Sedan började folk droppa av lite efterhand. Men innan de sisa gick, hann strömmen gå och vara borta i typ 30 min, sen hann det även bli pinata fest! SO DAMN AWESOME!

Det blev en riktigt bra kväll och natt! Tack till alla som kom! TJOOOHO!


Likes

Comments

Idag ska vi köra till Växjö, vi ska på uuuuppdrag och vi har mycket att fixa!

Bild från nyår! 👇

Likes

Comments