Haaallow! Har precis läst igenom en artikel.. Yeah, det är så jag får göra. Det första jag gör när jag vaknar är att gå upp och plugga, tur man har sovmorgon så att man kan använda morgonen till plugg!

Hade ett intressant seminarium om fältstudier igår, fick diskutera med en annan grupp som hade varit i en helt annan miljö än dem i min grupp, sjukt intressant!

Efter skolan bidde det en löprunda i pildammarna! Yaaas, jag klämde in ett gympass på morgonen och en löprunda på eftermiddagen, så nice! Min tanke är att hinna med ett snabbt gympass idag, men jag vet inte om det hinns med. I have a shitload of homeworks that I have to do.. Sååå vi får se!

Ska iallafall fortsätta plugga nu, sen blir det skola 10:15-15:00 ooooch ikväll blir det Pinchos med Mamma, Mange och Albin!

Ha en braaa daaaaag!

Likes

Comments

Snart dags för ett snabbt gympass, sen skola 11:30-15:00.
Sen lalala, plugg hela dagen....

Låt seminarieveckan börja!

  • 16 readers

Likes

Comments

Känner mig helt urladdad, mina ögonlock känns så tunga och jag är helt slut i rutan! Vad är det för trötthet som jag går och bär på hela tiden? Jag är trött hela tiden? Jag förstår ej varför?

Hmm.. Jag har en teori om att jag sover för lite, fast egentligen så kan jag nog slå hål på den direkt, för jag tror jag sover runt 6,5 timme per natt och det är väl fullt tillräckligt?

Jag får i mig hela kostcirkeln dagligen, inklusive 1-2 ingefärsshottar varje dag. Jag äter minst var 3e timme...

Varför känner jag mig helt urladdad? Give me some answers please!

Ajja, det är väl bara något med vädret...

Aaaanyhow! Plugget flyter på och jag skriver och förbereder mig inför seminarieveckan of doom! Jag har i princip ett seminarium varje dag, veckan som kommer.. Förutom på torsdagen för då har jag änsålänge akademisk fritid!

Yeeeah, det blir inte en chill vecka för det... Min plan denna vecka var att klämma in ett träningspass varje dag.. Men det bidde "bara" 5 träningsdagar. Inte lite med 5 träningsdagar, men hade så gärna velat klämma in 7! Hehe, bättre lycka nästa vecka, då ska försöka klämma in ett träningspass varje dag! Och käka lite snålare, inte lika mycket kolhydrater som jag brukar, samt försöka utesluta godis nästa helg! We'll see.. We'll see!

Nuuu äre snart storhandling som gäller! Cherrio!

Likes

Comments

Yaaas, 15 km sprungna denna underbara söndag. Min plan var att springa minst 12 km, men så gött att det blev 15! Yasyasyas! Ett stort jävla minus med denna rundan var LÖPARMAGEN, för er som inte vet vad det är, handlar det helt enkelt om att man blir bajsnödig när man löptränar. Jääävla mög alltså, det händer inte mig varje gång, men alldeles för ofta. Okej, då vet jag något nytt, GRÖT ÄR INTE LÖPARVÄNLIGT! Prova något mer lättsmält nästa gång.. Men vad? Något som inte är för tungt för magen, men som ändå ger en bra energi!

Men i övrigt höll sig min kropp jättebra, benen kändes bra, flåset kändes bra och jag sprang inte alldeles för fort! Det är ju något som jag måste öva på. Inte springa allt för fort på rundorna över 10 km, jag måste bli mer van vid de sträckorna! Men runt 11 km/h är ett behagligt tempo tycker jag, iallafall för de längre rundorna! Är det kortare är det klart att jag föredrar ett högre tempo! Men träningträningträning, man får hitta det som funkar bäst för en själv, sååå klart!

Är iallafall nöjd att jag kom iväg på en långe runda idag! Nu MÅSTE jag dyka ner i mina studier igen! Cheeerrio!


Likes

Comments

Yaaas, det var myskväll igår som gällde.

Dagen var inte så spännande. Städning, billämning and that's about it. Mycket mer spännande än så var det inte på dagen igår.

Meeeen på kvällen, TJOCKISDAGS! Godis, chips and them burgers. Jag, Albin, Andreas, Michelle och Nicolee, krängde lite som att det inte fanns någon morgondag.. Ajajaj! Men gott var det, jaaaa jävlar ja!

Vi tittade även på Dave and (vad fan han nu hette) needs weddingdates! Den var aaasrolig, seee den, see den, seee den!

Sen skulle vi titta på Yrrol.. Men njee, vi stängde av den efter halva!

De åkte hem vid 01-tiden tror jag och då somnade jag stenhårt!

Idaaaag, ska jag äntligen ut på en långrunda! Springa, springa, springa! Vad kan det landa på? 12 km maybe? We'll seeee! Jag har laddat upp med gröt! Såååå bring it on amigo, bring it on! Me and my Skins-tights will run you oveeer!

Sen kommer resten av dagen bestå av plugg, oui, oui! Ajsing bajsing och tjoflöööjt min vän, tjoooflöjt!

Likes

Comments

Tentan är nu skriven och jag tror och hoppas att den gick bra, MEN jag vågar inte hoppas för mycket.. Det vågar jag typ aldrig göra!

Efter tentan gick jag, Mathilde och Nora och drack öl, TENTAÖL! Det är ett uttryck som jag gillar, TENTAÖL! Sen efter det gick jag och Mathilde och käkade lunch på tusen2, BUUURGERS! Så nice det var! Vi satt och drack öl, snackade skit och käkade burgare! Riktigt jävla gött häng helt enkelt!

Har suttit hemma i några timmar nu och mensvärken sa: HEJ, NU ÄR JAG HÄR! Dags för dig att bli slöööö och seeeg! Dags att känna dig tjock, svullen och osexig! BLÄ! BLÄ, BLÄ OCH BLÄÄÄÄÄ!

Sitter för tillfället med knut på huvudet och fulebyxor. Fy fän!

Men ikväll ska jag iallafall till min brors spelning och kolla läget, ska försöka filma lite med systemkameran! I will try, try and tryyyy!

Innan dess får det väl bli lite läsning i etikboken!

Cheeeerrio!

Likes

Comments

Likes

Comments