Jaaaa, det är en sådan dag då jag bara känner mig allmänt ful och klumpig, allmänt seg och lite nere! Plöffsig liksom! MÄH! Ja, det är första dagen, på de dagarna där man bara vill BLÄÄÄÄ! Japp, den dagen är det. Usch, why? Lord why?

Meeen, det är skönt att jag fick det på en ledig dag, på en dag där jag inte behöver dra många knop.

Har myst till det med bullar till frulle framför nyhetsmorgon!

Min plan när jag gick och lade mig igår var att springa milen innan frukost, men när jag vaknade idag och hade extrem träningsvärk och extrem jävla magvärk, sket jag i det. Jag vill inte göra min löpningsrundor till något smärtsamt, de ska förbli underbara. Tar den där milen i morgon istället.

Idag blir det fika med Annie, sen hem till Michelle en sväng och ikväll.. Vet jag ej vad som händer... VI FÅR SE! Det är ju freeeedag! HAAAJ!


​Skönaste tröjan att ha när man mår såhär, den är så stor och rymlig! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Alltså, maaaah! Igår lagade jag för första gången soppa, helt själv, from scratch! YEAH, potatis- och purjolökssoppa, "meeeen svåååååårt". Njaaeee, men GOTT blev det! SÅ JÄVLA GOTT!

  • 15 readers

Likes

Comments

Alltså, HEJ! Redan onsdag? How is that even possible?

En riktigt skön vecka, där jag bara kan koncentrera mig på att plugga på egen hand, i stort sätt. Igår hade jag studiedag! Fick svarat på frågor som ska vara besvarade typ nästa eller något.. Jag älskar att vara i förväg, the feeling of being a STUD! Men skönt att vara i förväg, för då kan jag ta det "hyfsat" lugnt nästa vecka, tjalala!

Idag går jag bara från 10:15-12:00! Genomgång av nervsystemet och sååånt! Woho! TAGGA!

Efter skolan blire hem och plugga vidare. Ikväll blir det intervaller, SO AWESOME! Spring som en idioooooot!

Mina tankar i övrigt just nu, är väldigt mycket på NYC Marathon.. New York Marathon alltså. Vilken jävla dröm det hade varit att springa det! Men jag är redan anmäld till STHLM Marathon nästa år, men ska man kanske ta och springa två stycken marathon nästa år? Men sen är det också att åka till New York.. Det hade ju varit coolt och sen dessutom få springa 4,2 mil i New York... Mycket funderingar och tankar på det just nu! Viiii får se!

Fattar ni vilken mysig helg jag hade förresten? Fredag: Skola till 17:00, sen spenderades kvällen med Michelle och Andreas, godis och promenad. Lördag: Långrunda i Höllviken, 16 km, Pinchos på kvällen med Michelle, Nicolee, Caroline och Cecilia, drinkar and food. Söndag: Pannkaks- och frallfrulle med Michelle, Andreas och Albin, sen mer kräng framför halv åtta hos mig! Hehe, en riktigt feeeetinghelg!

Nuuuu ska jag mysdricka lite mer av mitt hasselnötskaffe och förbereda mig lite inför skolan. Cheeeerio!

Likes

Comments

​Ville bara önska en jäääävligt braaaa dag! Tjalalala! 

Hejsveeejs! Idag har jag studiedag!

Var som Babben Larsson! Hon är fan alltid glad och har alltid lätt till skratt. Goooo tisdag!

Likes

Comments

Det är ett jävla snack om clowner, var man än läser och tittar, diskuteras det clowner. Men jag kan inte låta bli att skriva av mig om situationen här. Jag går runt och undrar var dag, vad dessa människor tänker med? Då kan man svara: De tänker inte. Men det räcker inte för mig.. Jag vill verkligen förstå hur de tänker när de tar på sig clownutstyrseln, plockar på sig en kniv eller något liknande och sedan går ut och skrämmer folk, ibland till och med knivhugger folk? Vad är poängen? Som att det inte redan fanns vissa personer som redan har clownskräck..? Jo, men strö lite salt i deras sår och gör den värre? Som att det inte redan fanns personer som är rädda för att ta sig ut när det är för sent, eller för mörkt för att de redan är rädda att de ska bli överfallna? Tror inte ni att ni som klär ut er till clowner förvärrar detta nu?

Jag vill veta hur ni tänker? Att maskera sig och begå sådant är fegt, du vågar inte ens stå för dina egna handlingar, och att lägga på effekt på fegheten med en läskigt clownmask är bara pinsamt. Tänk att de människorna du skrämmer kanske inte har vågat sig ut på länge, för att den människan kanske har varit med ett övergrepp, bara någon vecka/dag/månad tidigare? Det kanske har tagit riktigt lång tid för denna människan att våga ta sig till och från jobb på egen hand, och nu när denna människan äntligen vågar återgå till rutin igen, kommer en sådan människa som du och skrämmer denna människan och återgå igen till att inte våga gå ut! Tänk om du skrämmer en person med hjärtproblem? TÄNK, för fan, TÄNK!

Vad är din poäng? Vad är meningen med allt detta? Ingen tycker att det är roligt, ingen skrattar.. Folk blir bara rädda - vilket är det ni vill! Grattis ni har lyckats. Ni, era respektlösa jävlar har lyckats. Ni syns överallt, grattis! Jag önskar att folk tänkte steget längre.. Jag önskar att folk bara kunde sluta hålla på såhär, att de inser hur respektlösa de är..

Vad är det för jävla värld vi lever i?

Likes

Comments

Eftersom att jag inte kunde vara med och träna nere med gruppen igår, fick jag instruktioner av min tränare vad jag skulle göra på egen hand.. 5 stycken 4 minuters intervaller, där mitt tempo helst skulle vara på 5:15-5:35 min/km och jag fick ta 90 sekunders vila mellan varje intervall. Jag läste sms:t med lite skräckblandad förtjusning och antog utmaningen.. Såg ju så jävla kämpigt ut.

Jag tog en uppvärmningsrunda till IPt där jag brukar köra intervaller ensam och började.. Och det gick faktiskt bättre än förväntat, JOBBIGT, svar ja (men det hade ju inte varit något mening med att köra intervaller annars..), men jag lyckades faktiskt ligga på en hastighet som låg runt 04:40-5:10 min/km! Alltså bättre än det tränaren tyckte att jag skulle ha! Det var gött att kunna ge sig själv den där boosten! Riktig springkärlek, när det går bättre än förväntat!

Avslutade passet med en nedvarvningsrunda på ungefär 4 km, med en viss ökning den sista km! NÖJD MED MITT PASS!

Likes

Comments

Vilken trött dag det är idag... Förvisso en rätt mysig dag men jag känner mig så trött idag (igen).

Jag har suttit i några timmar och försökt hitta motivationen till att göra klart en uppgift, som ska redovisas i morgon. Den är typ klart, tror jag. Jag vet inte vad mer jag kan skriva? Tror inte jag kan utveckla det mer... Or maybe... We'll see.

Det är en tråkig uppgift och jag känner mig inte peppad till att göra den alls, men jag har den uppe och jag skriver på den till och från. Dels är den som sagt väldigt tråkig, sen så är det, det sista seminariet för denna vecka, även det som känns minst givande.. De andra seminarium som vi har haft, har varit inspirerande och givande på något sätt, men detta känns inte så givande. Nae, knappt alltså.

Äääe, det är bara att skärpa sig, ETT seminarium kvar, sen är det bara att plugga till tentan nästa fredag som gäller! KÖTTA KÖTTA KÖTTA plugg! Dags att börja känna tentaångest igen.. Den har redan börjat komma smygandes..

Men en liten boost! Jag fick godkänt på seminariet som jag var så jävla nervös inför igår! Så sköööönt!

Denna vecka har inte bara varit sprängfylld med seminarium och diskussion, den har änsålänge innehållit totalt 5 träningspass och 4 träningsdagar, löpning och styrketräning. Jag ska köra 7 träningsdagar denna veckan, yepp. Det är lite väl mycket kanske, men jag VILL prova! Sen vet jag att min kropp kommer behöva vila sig rejält efter denna vecka. Nästa vecka blir det alltså enbart fokus på löpning, något pass på gymmet och kanske något inpregat yogapass med.

Denna vecka är of doom alltså.. Men det ska vara kämpigt ibland, för att man ska kunna uppskatta de lugna och sköna stunderna i livet. Och man måste veta att utifrån allt slit kommer det alltid ett pris, antingen för dig eller för någon annan. Men denna vecka handlar om min egen vinning, för att bevisa för mig själv att jag kan, om jag vill och att det är bra att kämpa ibland!

Just det.. Min helg ska vara godisfri. Det jag får äta denna helg är: Popcorn (lessfat), litelite naturgodis och i dryckesväg får jag dricka någon iskaffe, kanske något gott på espresso house och milkshake. Så inga kakor, ingen glass (milkshake är typ glass i flytande form, men allting ska man inte utesluta), inga chips, inget laolao (choklad) och inget godis (naturgodis kan räknas som godis, svar ja, men det känns iallafall bättre att få äta lite naturgodis än inget godis alls). Kanske borde försöka göra lite smoothies också? Massa hälsosmoothies och juicer som ger energi och stoppar sötsug? Några tips på det?

Nu ska jag verkligen försöka skärpa mig och få klart den här jävla uppgiften!

TACK FÖR MIIIIG!

Ett träningspass med Michelle i somras! Ja, det är hon som tar bilden alltså! I miss my träningsbudd! 

Likes

Comments