Alltså.... Aviciis nya låt! Den är så jävla bra! Visste inte ens att han hade jobbat med nya låtar och sen släpper han en bomb som denna! Tycker den är asbra faktiskt! Perfekt träningslåt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår sprang jag en runda som jag har tänkt att jag ska ta mig an i ett år! Jag sprang från Malmö till Höllviken. Yäääz... Från Malmö till Höllviken. Jag vet inte varför jag har velat springa den rundan, men jag har bara känt att jag vill utmana mig själv och se hur mycket min kropp pallar.

Just distansen, 3 mil, är ingen ny utmaning för mig! Jag har ju sprungit längre än så! Meeen just att springa från Malmö till Höllviken är en helt ny utmaning. Det är en sträcka som i stort enbart innebär landsväg och mycket asfalt. Inte den roligaste miljön, men ändå skönt på något sätt!

Och jag känner alltid en lycka inom mig när jag klarar av mina långdistanser, för då inser jag hur långt jag har kommit och hur mycket jag kan utsätta min kropp för. Jag har gått från att vara rökare i 7 år, till att bli ett löparfreak. Jag har gått från att inte veta vad hälsa innebär till att bli en hälsosam och vältränad person. Det gör mig så jävla varm inombords. Folk frågar ibland: Hur fan kan du betala ca 1200 kr för att springa ett lopp?! Men det är inte lika många som frågar hur folk kan betala så mycket i veckan för att röka bort sitt liv? Det är inte många som ifrågasätter det!

Jag älskar när folk skriver eller säger till mig att jag är galen som springer långa sträckor, att jag springer marathon och att jag springer sträckor som från Malmö till Höllviken. Jag älskar att bli kallad galen, det tar jag som en komplimang - Det är den bästa komplimangen en löpare kan få. Man får vara lite galen när det gäller utmaningar.

Löpning har blivit en stor del av mig och en enorm del av mitt liv. Jag totalt älskar löpning! Löpning har verkligen fått mig att inse att jag kan så jävla mycket mer än vad jag någonsin hade vågat tro!

Likes

Comments

Meeen ljusare ska det faktiskt bli! Men är så jävla nöjd med denna färgen!

Likes

Comments

Vilken service 😱

Likes

Comments

Och här siddor jag å njuuuuder.

Likes

Comments

Jag är en svartsjuk person! Det var något jag inte visste förens jag blev tillsammans med min kille.. Inte skulle väl jag vara en svartsjuk person? Svartsjuka människor är löjliga människor... Nej! Svartsjuka handlar i grund och botten om sig själv! Man är osäker på sig själv.

Svartsjuka är ett problem i många relationer.. Och anledningen till att det är ett problem är för att det inte pratas om. I mitt fall är det jag som är den svartsjuka. Min sambo är inte svartsjuk och därmed har vi två helt olika syn på saker och ting. Inget fel med det. Detta är dock något som kan bli ett stort problem, om det inte tas upp. Det är oftast missförstånd, som gör att den svartsjuka börja inbilla sig saker som inte ens har hänt, eller ens kommer hända. Man blir rädd och tror att ens partner kommer vara otrogen, är kär i någon annan osv. Dock är detta oftast enbart inbillning, ens partner har inga intentioner till att vilja vara med någon annan! Men en själv tror det, i ens lilla svartsjukebubbla blir det sant. Oftast är även detta något som den svartsjuka aldrig tar upp med sin partner, för att man känner sig så otroligt löjlig och dum... Man pratar inte om det och "lägger det bakom sig"... Problemet är ju dock att man inte lägger det bakom sig, man bygger på den där rädslan och gör den till ännu större, sen får den chans att växa och till slut har det blivit en verklighet och ett bråk, SOM ÄR HELT JÄVLA ONÖDIGT bryter ut. Det där bråket kan dock stoppas - vilket det har gjort i mitt fall. Jag har vågat erkänna för min sambo att jag har ett PROBLEM, jag har vågat berätta om vad jag känner, hur jag känner, varför jag känner och förklarat för honom. Och han förstår och tillsammans kan vi komma fram till en lösning! Lugnt och sansat kan detta alltså diskuteras - innan det bryter ut till något stort och onödigt.

I början trodde jag att det var lugnt - jag behövde inte prata om det. Men ju längre tiden gick, desto mer insåg jag att jag behövde prata om det. Och jag ville prata om det. Jag kände själv att jag höll på att bli en otrevlig person mot min sambo och jag höll på att blossa upp något som hade gjort att jag hade givit ifrån mig en onödig reaktion och bråket hade varit ett faktum - så otroligt onödigt för något som enbart handlar om mig själv.

Jag tog tag i mig själv och började se det från utsidan och hur min sambo hade mått om jag hade byggt på den där rädslan... Insåg att han hade blivit så otroligt låst och det vill jag inte. Jag vill inte ha en låst sambo som inte får prata med den, eller göra si eller så - BARA FÖR ATT JAG ÄR SVARTSJUK. Allt handlar om tillit! Tillit, tillit och tillit. Samt att det handlar om sig själv.

Men jag tog upp mitt problem med min sambo och förklarade allt och han kunde förstå mig! Det blev istället ett långt och skönt samtal där jag enbart fick förklara! Vilket var så otroligt skönt.

Jag är fortfarande svartsjuk, svar ja. MEN, jag har blivit otroligt mycket lugnare sen jag vågade prata med min sambo om det. Det hjälper verkligen!

Gå inte runt och inbilla er en massa saker - oftast är det bara er egen rädsla. Våga lita på er partner, VÅGA.

Man måste få ha kompisar av motsatt kön, utan att den andra ska bli svartsjuk. Det är så otroligt viktigt för relationen.

Jag uppmanar verkligen svartsjuka personer att prata om det, för att det hjälper verkligen!

Likes

Comments

De träningspassen du minst vill göra, är de som matar hjärnan med mest motivation (om de blir av vill säga).

Likes

Comments

Detta inlägg har jag tänkt mycket på, av olika anledningar. Dels för att jag var på hälsokontroll i tisdags och dels för att jag har tänkt på hur mycket jag tog livet för givet, för 3 år sedan.

Det är så jag ser på det, jag tog livet för givet. Jag ville inte ge mig själv någon framtid, jag betalade för att få ett kortare liv - ett liv som dödssjuk mina sista levande år. Jag betalade för att få hjärt-och kärlsjukdomar, KOL och en massa andra sjukdomar. Betalade för att förmodligen få en stroke en dag och sedan efter det få en leva i sjukdomens tecken resten av mitt liv. Jag betalade för att lukta illa, ha äcklig andedräkt, gula tänder och förmodligen se allmänt sjuk och väldigt gammal ut för min ålder. Betalade för att se pengarna gå upp i rök (bokstavligt talat) och ge mig själv ett kortare liv. Och till vilket pris och till vilken nytta?

Vad intalade jag mig själv varje dag?

  • Jag behöver det här.
  • Det är gott.
  • Jag mår bra av det.
  • Det minskar min stress.
  • Inte kommer väl jag bli sjuk?
  • Jag kan inte sluta - Jag behöver inte sluta.
  • Detta är mitt botemedel när jag är ledsen.
  • Detta vill jag verkligen lägga mina pengar på - det är ju bara ungefär 60 kroner för ett paket.


Det intalade jag mig själv, JAG MÅDDE BRA AV DET... DET GAV MIG NJUTNING. Jag var så jävla blind och så jävla dum. Man ser ju det varje gång man tar en ny - du skadar allvarligt dig själv och folk i din omgivning. Men man såg det inte. Man blundar för det - för det är ju inte så viktigt det som står där..

Men varför gör man så mot sig själv? Varför betalar man för att få ett ohälsosamt och kortare liv? Varför betalar man för något som är så jävla onödigt och luktar illa? Är det verkligen värt det för de där 3 minuternas njutning?

Jag vet hur gott det är till den där ölen i solen på sommaren, jag vet hur gott det är på morgonen, efter maten, i väntan på bussen och HUR SOCIALT det är. Men till vilket pris är det värt det? Egentligen?

Jag har redan förlorat en stor del av min framtid, jag har förstört en så stor del av min kropp. Jag var en slav för dem och jag levde för dem - cigaretterna. De var min njutning och min räddning - i falskhetens tecken. De gav mig ingenting annat än ett kortare och sjukare liv.

I 7 års tid betalade jag för att korta ned mitt liv och min framtid.

Jag fick på min hälsokontroll veta att jag var precis på gränsen till att inte vara i hög riskzon att få cancer när jag är äldre. Precis på gränsen... Jag är förmodligen fortfarande i en risk att få lungcancer och hjärt-och kärlsjukdomar pga min rökning. Och då slutade jag för 3 år sedan och har sedan dess ersatt mitt liv med att träna som ett djur.

Varför har jag gjort så mot mig själv? Varför gjorde jag så mot mig själv så länge? Vad höll jag ens på med? Så jävla dum!

Men nu ska jag fortsätta leva för ett hälsosamt liv och bevisa för mig själv att jag är en hälsosam människa som bryr sig om mitt liv!


Likes

Comments

Nuu har vi (jag och Albin) varit i Götlaborg och firat vår 5-års dag i förväg. Var fan tog tiden vägen? För en vecka sedan satt jag och inväntade min mega jobbhelg och nu har den jobbhelgen varit och weekend i Göteborg har passerat. Whaaat?

Undrar lite var tiden tar vägen? Min jobbhelg flög typ förbi! Sen flög vår visit i Göteborg också förbi... Allting bara flyyyger förbi.

Göteborg är fan en mysig stad, varför åker man inte dit oftare? Att bara glida runt på avenyn och kika i affärer och fika. Fett mysigt! Borde åka till Göteborg och hänga oftare. Varför har man inga vänner i Göteborg? Borde skaffa vänner i Göteborg....

Vad skeeeer nuråååå?

Jooodå, dessa dagar innan La Croattiaaa handlar om att ta det lugnt, träna och äta hälsosamt! Ingen skräpmat och inget godis.... För sådan mat och snaaaask ska jag unna mig i Laaaa Croaaatia. Veckan i Makarska kommer att handla om att äta, festa och njuuuuta.

Jag ska inte ens ta med mig min klocka - allt för att kunna slappna av ordentligt. För att sedan ta tag i allt när jag kommer hem igen.... När jag kommer hem från Kroatien ska jag ge mig på ett nyttigt kapitel. Föööörsöka iallafall. Meeen det är en annan sak. FIRST, njuteri, svineri och kuleri i Kroatien! YAAAAS.

Idag ska jag träffa Michelle på en lunch, seeeen ska jag prova PWO för andra gången och gymma. 

Ikväll blire DnD!

Likes

Comments