Jag har inte skrivit någonting alls här på en månad (nästan). Vad fan har hänt? Hmmm... Bra fråga, jag har ingen aning varför jag inte har skrivit något här.

Det kan finnas några anledningar... Jag har varit fokuserad på jobb och annat skoj som har skett, vilket har lett till att jag har glömt att skriva här.. Jag har av någon anledning inte orkat skriva här.. Hmm, jaja! Skit samma, det har bara inte blivit av helt enkelt.

Jag är dock inne i en jobbcirkel just nu, som dock öppnar sig på söndag. För dåååå äre slut på de schemalagda sommartimmarna och jag kan börja njuta av sommaren for real. Än så länge har jag inte riktigt njutit fullt ut.

På lördag jobbar jag 07:00-21:00 och på söndag jobbar jag 06:45-20:00... Yeaah... Så äääääre alltså! MEEEN, det är inte långt kvar tills mitt njuteri kan starta! För det startar redan på måndag, med en weekend i Göteborg, för att sedan mellanlanda i Malmö igen några dagar, för att sedan dra vidare till Laaaa Croaaatiaaaa! YAAASYAAASYASYAS!

Ser så mycket fram emot det.

Men först måste jag tackla dessa jobbdagar, bara att köra på och göra dem!

En mysig utflykt idaaaag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Längtar just nu som fan till vecka 30! Föööör att, den 24 juli-26 juli åker jag och Albin till Göteborg och bor på Gothia Towers, för att fira vår 5 års dag! SÅ MYS DET SKA BLI. Jag har aldrig varit uppe i Gothia Towers och vi ska bo rätt högt upp, som jag har förstått det. Albin har även bokat in att vi ska gå och äta grillbuffé på taket! COOLT!

Ooooch den 29e juli-5e augusti ska jag och Michellin åka till mitt andra hem, Makarska! SKA BLI SÅ NICE! Vi har så mycket vi vill göra, hehe en vecka räcker knappt känns det som. Men det kommer bli awesome iallafall!

KAN VECKA 30 KOMMA SNART?!

Likes

Comments

En myspys kväll med firande av Albins syrra!

Likes

Comments

Nu tänkte jag köra en liten uppdatering här, för det har inte blivit mycket skrivande här den senaste tiden. Mest bara lite bilder då och då, mest bara för att uppdatera snabbt och för att det är trevligt med bilder, aight?

Menmen. Det har typ blivit en massa åkande fram och tillbaka till ställen. Först var det marathon i Stockholm som gällde, vilket jag har skrivit om. Det var awesome och nu är jag fast i långdistansernas värld, i lång tid framför! Ett marathon väntar redan i oktober. Nothing can stop the running me now!

Jag sprang milen på ny rekord tid, en vecka efter maran. Nytt PB på 49:06! Nära att komma under 49 minuter! JÄVLAR VAD PEPPANDE DET VAR! Jävlar vad jag ska kötta löpning denna sommar nu, även om jag inte tycker om att springa i sommarvärme, är det bara att kötta! FRAM MED PANNBENET.

Sen var jag och Albin en sväng i London och gick på Harry Potter museet, helt jävla amazing, det ska jag skriva om en dag. JADÅ! 

Och nu har jag börjat jobba! YAS! Jag har jobbat mina 2 första dagar och det går fan bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Det är bara att kasta sig in i det på något sätt. Jag älskar känslan av att hjälper någon, det är underbart. Och något annat som är underbart är att jag inte spenderar en sommar till på BK, jag har alltså tagit mig vidare i livet paw riktigt! VILKET KÄNNS HELT JÄVLA FANTASTISKT. Att jag faktiskt har ett jobb, där jag gör nytta för någon annan, som kommer vara en stor hjälp för mig i mitt framtida yrke. FANTASTISKT!

Och det som är gött med att jobba, är att man uppskattar sin ledighet som fan. Jag har bara jobbat två dagar, men det har varit två dagar med mycket intryck. Det är mycket att ta in och det är mycket jag har att lära, samtidigt som det känns som att jag har "blivit varm i kläderna" sjukt snabbt! Känns skitbra!

I morgon är jag ledig, då ska jag kötta PW och sedan intervaller, meeeeen mer än så har jag icke planerat!

HEJ OCH HÅÅÅÅ, nu ska jag snart iväg och fira Albins syrra!

​Och idag fyller min fina vän, Cornelia år! Stort grattis på dig, käääära vän! 

Likes

Comments

Men sprang 16 km i stekhet jävla värme. VILLE DÖ. Jag dog någonstans efter 10 km, återuppstod någonstans vid 15 km... kände mig fortfarande död vid 16 km.

Jag kommer sova gott inatt!

I morgon väntar jobb på mig 06:45-13:00!

Skönt att börja tidigt och sluta tidigt!

Likes

Comments

Idag är jag helt ledig... Alltså... Ingenting att plugga till, inget jobb.... Bara att gå på student som är inplanerat... Men då kommer det gå ut på att äta en massa mat och fira Albins kusin.. Inget jobbigt direkt...

Hur fan gör man när man är helt ledig? Jag borde väl känna mig helt avslappnad? Men naj, känner mig inte alls avslappnad. Det känns som att jag har någonting jag måste tänka på eller någon tenta jag måste plugga till, för så har det ju varit sedan slutet av augusti. Så konstigt att inte ha något att plugga till nu helt plötsligt. MYCKET KONSTIGT!

Får fan försöka njuta lite av att jag faktiskt är ledig i 2 veckor innan jag börjar jobba, tror min hjärna behöver det.

Ska dra till gymmet och sen ska jag träffa Michelle, aaaand theeen Stuuuudent!

HÅÅÅÅPER NI FÅÅR EN FLINK KVEEELL!

​DETTA VAR IGÅR, Fett nice! Vi spelade dragons and dungeons och ååååååt! 

Likes

Comments

TJA! Nu tänkte jag komma här och komma! För nu har jag sprungit min första mara för i år! STHLM maran för andra året i rad! Är jag glad eller? JA! Är jag stolt över mig själv? JA! Hur känns det då? SÅ JÄVLA BRA.

Denna gången var så jävla underbar! Jag kunde njuta av loppet på helt annat sätt än förra gången. Förra gången var jag tvungen att börja gå lite efter ca 25 km! Denna gången var jag tvungen att börja gå efter 35 km! Nästa gång är målet att inte behöva gå under hela loppet, utan springa hela! Det blir mitt mål till nästa år.. Klarar jag det redan i Amsterdam kommer jag bli nöjd, men det blir inget måste!

Det är en riktigt jävla löparfest, hela maran! Man känner peppen hela vägen av publiken. Samt att Albin och hans mamma stöttade mig under hela loppet och jag fick sms från nära och kära när jag behövde det som mest, och bara ville ge mig!

Det är bara att fortsätta nu! Nu har jag verkligen fått upp en skön känsla för det och jag vet att jag kan!

Nu är det bara att öka distanserna hemma och vänja kroppen vid dem ännu mer! Det krävs blod, svett och tårar i mellan åt, men det är fett värt det!

KÖR!

Likes

Comments