Header

Likes

Comments

Min drömresa är då att åka på någon partyresa till något varmt ställe eftersom jag älskar sol och att festa.☀🍺
Men det finns så många ställen jag vill åka till, så jag har svårt att bestämma mig. Men rhodos(grabbarna grus), vill jag till enbart för att det verkar väldigt roligt, men samtidigt så vill jag till tomorrowland eftersom det är så sjuuukt mäktigt.
Så det är nog mina drömresor.
👌


Likes

Comments

Likes

Comments

Många människor är rädda nu, polisen, säpo, regeringen och vi vanliga människor. Hotnivån har höjts, för att vi inte har kunnat ha en kontrollerad invandring och IS-krigare har på så sätt kommit hit. Regeringen har tänkt "men vi kan rädda alla, alla kan komma hit. Sverige är ett säkert land" Jo, Sverige var ett säkert land.
Nu har regeringen insett vad som håller på att hända, säpo har insett att Sverige inte är säkert längre. Är hela regeringen rasister nu? Det var precis det här som SD varnade om, det var precis det här SD sa kommer hända om vi inte sätter gränser.
Civilmänniskor blev dödade i Paris av terrorister, det var väldigt hemskt. Många av mina facebookvänner bytte profilbild till Frankrikes flagga, jag personligen tyckte att det var oerhört irriterande. Nu har Ryssland bombat flera städer, för att ta död på några IS-krigare, samtidigt har de dödat flera hundra civila människor. Jag undrar då, varför har jag inte sett någon som stöder dessa civila människor? Är dom mindre värda? Öppna ögonen.
Våran värld rasar samman, fler och fler länder krigar. Snart är det vi. Sverige är inte ett neutralt land, Sverige har aldrig varit ett neutralt land. Dom säger "Vi är neutral" men säljer vapen. Vapen som dödar oskyldiga människor. Vi är en del av det här. Vi har hjälpt till att skapa det. Det är inte invandrare, det är inte bara IS-krigarna, det är inte bara Ryssland, det är inte bara USA, det är även vi. Hela våran värld har hjälpt till med detta.

Likes

Comments

Har tidigare beskrivit min drömkille, i två inlägg faktiskt. Bruna ögon, mörkt hår och så vidare. Och vill ni veta en sak? I found my dreamboy, omg. Hur awesome är inte det? Han existerar på riktigt och är bättre än min beskrivning, förutom det faktum att han är lite svår vilket jag aldrig nånsin kunnat hantera förut. Hur som helst, min drömkille is aliiivveee!!!! Eftersom han säkerligen skulle halshugga mig om jag la ut en bild på honom så skippar vi det, sen så skulle alla heta brudar antasta honom också skulle det bli ännu mer rip elinas kärlek

Likes

Comments

1. Jag har väldigt svårt att bli kär och när jag väl blir kär, så tar det så fruktansvärt lång tid för mig att komma över personen.

2. Jag hatar min kropp eftersom jag gått upp flera kilon sen jag flyttade hemifrån.

3. Jag kan vara världens blygaste människa, samtidigt som jag kan vara sjukt utåtriktad.


Likes

Comments

Just nu sitter jag i bussen påväg till skolan för att ha 6h frisörlektion, trevligt trevligt. Imorse har jag hunnit sminka mig, plattat håret och även druckit 50 cl cocacola. Wehoo!
Just nu finns det ingenting mer att berätta, så jag skriver ett inlägg senare idag. Hoppas ni alla får en superbra dag!


Likes

Comments

Alltså något jag alltid undrat över är, vad är snyggast? Stringtrosor eller spetstrosor?
Personligen så tycker jag att spets är snyggare iallafall, haha!


Likes

Comments

​Idag så hade vi sovmorgon till kvart i ett, sköna grejer dedär. Jag och Tina klev upp vid 10 för att fixa oss, äta och sedan ta bussen till stan. När vi kom till stan gick vi och kollade på kläder, sedan skrev Johan och fråga om jag ville ha bullar. Och vilken människa tackar nej till bullar? Jag älskar bullar. 
Så jag och Tina tog bussen från stan till skolan, sedan spelade jag, Tina, Johan och Jazmine biljard medans jag och Tina tryckte i oss bullar i mängder. 
Nu har vi engelska och har just berättat muntligt om en film vi sett, så nu ska jag och Tina bara sitta och plugga in några glosor i våran hjärna. Önska mig lycka till!


Likes

Comments