View tracker

Som jag skrev för någon dag sedan, så har jag, min pojkvän & hans familj bokat en resa till Spanien Torrevieja nästa år. Vi åker den 30 maj - 6 juni så vi är borta i en vecka. Detta är faktiskt min första utomlands resa någonsin, så jag är ju jätte taggad & spänd inför detta. :-D
Vi har iallafall hyrt en lägenhet där nere som vi alla kommer att bo i under en veckas tid. Den ligger väldigt centralt, nära till stranden & shoppingen. Så nu vill jag inget mer än att tiden bara ska flyga fram. Är det någon av er som varit i Torrevieja?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tröjan finns Här (adlinks)

Fick den här fina tröjan utav min pojkvän i 1 års present. Blev jätte glad, då jag länge velat haft en sådan tröja. Denna kommer jag att använda flitigt. Den har ett skönt material, väldigt mjuk & mysig. Perfekt nu till vintern då det är en lite tjockare tröja :-)

Likes

Comments

View tracker

Bikini topp här & bikini trosor här (adlinks)

Klickade hem tre stycken bikinis på nelly's rea här om dagen i samma modell men i olika färger/mönster. Har en svart sedan innan, men kände för lite mer färgglatt. Jag ska nämligen utomlands tillsammans med min pojkvän & hans familj nästa år, så jag passade på att köpa några nu när det ändå var rea. 

Likes

Comments

Nude - Här // Black Här // Mink Här 

​Tycker Rebecca Stella har så sjukt fina kläder. Är jätte sugen på att klicka hem ett sådant set här ovan, men är väldigt osäker på storlek & hur det kommer att sitta. 

Likes

Comments

idag har jag och Hugo 1år tillsammans, han är det bästa som har hänt mig. Älskar han hur mycket som helst!

Vi hade bokat bord på CAVA 42 idag kl 18, det är ett tapas ställe här i stan. Det var jätte gott, jag tog patatas mojo, quesadilla & vinkokta musslor. Jag älskar musslor!! Hugo tog de andra fyra rätterna. Vi hade det jätte mysigt. 

Likes

Comments

Classic mini brown Här & Classic mini grey Här ​(adlinks)

klickade precis hem ett par ugg's i färgen mörkbrun. Hade egentligen velat ha dom gråa, men dom fanns inte i min storlek tyvärr. Men lär klicka hem dom också när dom kommer in i min storlek ;-)

Likes

Comments

Älskar mina nya klackar ifrån na-ka.

Om någon är sugen på att klicka hem ett par egna så finns dom här. ​Dom är normala i storleken tycker jag. Jag själv har 37 i mina & dom passa perfekt. Klackarna är 7 cm, vilket jag tycker är ganska så behagligt att gå i, sen tycker jag att det är mycket lättare att gå i en bred klack. Som dessa har.

Likes

Comments