I lördags kväll drog jag hem till Bella för en middag, hon ska till Tyskland i tre månader som utbytesstudent själv. Det var trevligt att träffa henne och säga hejdå, det blev lite ledsamt eftersom när hon kommer tillbaka så kommer jag inte längre vara här. Hur som helst hade jag super kul och åt mig mätt som fan. Jag åt ingenting på hela dagen (idk va bara inte hungrig) men tog igen det när jag proppade i mig hemma hos Bella. xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

South bank i fredags efter min födelsedags- middag xx

Jag och Marcella på Alex's pool party.

spenderade förra helgen med jenna på stranden. älsk<33

lol Tibaud och jag dabbar

Likes

Comments

Trots att jag fyllde år i September och det snart gått en månad sedan jag fyllde 18, så tänkte jag att jag skulle ha en middag. Och det blev äntligen av i fredags :-)) Så himla mysigt att träffa kompisar, bara prata och skratta. Trots att jag hade ångest halva kvällen för jag känner ett sånt behöv av att alla(!!) hela tiden måste ha roligt så blev det en lyckad kväll :-)) Förlåt för dålig uppdatering, det kommer xx Kramar.

Likes

Comments

Hej hej. Åh just nu sitter jag med min laptop och ska ÄNTLIGEEN börja kolla på säsong fyra av Vikings. Äntligen fredag också, även om jag haft en härlig vecka. Jag har en massa skolarbete som måste göras som jag ska skjuta fram till sista sekund. Idag efter skolan åkte jag, Alex, Tibaud, Marvin, Vicky och Alice till the city och åt doughnuts och dom spelade Pokemon Go hahah. Hela Brisbane City och south bank kryllar av personer som spelar detta spelet, det är helt sjukt. Jag vet inte om det är så i hemma i Sverige också, men liksom är det vanligt med grupper med 20+ pers i, går runt och letar ägg? Iallafall hoppas ni får er bra helg, det ska jag ha:-)) Kram!!

Likes

Comments

Idag så var jag på Ekka med Luci, Meacy & Sharlyn. Så härliga människor är dom verkligen, vi åt god mat och åkte karuseller. Jag mår lite dåligt för det har känts som helg hela dagen men imorgon måste jag tillbaka till skolan igen, fy ush. Trodde vi var lediga resten av veckan, men icke. I helgen ska jag i iallafall åka och sola på en ö, (kommer ej ihåg namnet på ön) jag hoppas även att jag kan testa på surfing då. Det blir kul. Vi hörs:-))))

Likes

Comments

Hej på er! Igår kväll hade jag min semi formal, och det var verkligen super roligt. Det är typ som en mer chill version av en bal, folk klädde sig glamoröst men det var inget over the top. Vi dansade (I luh to dance alltså så jag körde på), tog foton, pratade, åt buffe och lyssnade på bra musik. Jag sminkade mig själv och blev faktiskt rätt nöjd, även om det var ett tag som jag höll på att bryta ihop för det såg förjävligt ut.Tillslut löste sig allt och jag hade over all en jätte bra kväll :-) Jag skulle vlogga hela min rutine hade jag tänkt, men kameran dog typ efter tre min :-((( Hoppas ni har det bra där hemma, vi ses. 

Likes

Comments

Hello there. Jag står på busshåll platsen påväg in till Brisbane city för att köpa lite hårprodukter och fake-tan borttagning haha. Idag är det måndag och enda riktiga skoldagen denna veckan, skönt. Imorgon är det PDP day, så man får ha vanliga kläder i skolan (bless) och vi ska göra grupp aktiviteter, imorgon kväll blir det bal (semi formal). Det ska bli kul verkligen, att ha fina kläder och äta god mat. Jag lägger såklart upp bilder ifrån det om ett tag. På onsdag är det public holiday, vilken betyder att man är ledig, denna gången pågrund av Brisbane Ekka. Vilket är som en festival (fallens typ). Jag ska dit med några kompisar så det blir också roligt. I helgen var jag och shoppade det sista till semi med Jay och sedan gick jag också på Suicide Squad med Luci. Jag är taggad på kommande Augusti, det ska bli roligt. Jag har en planerad resa till en ö med några vänner, jag har en Melanie Martinez konsert att se fram emot. Mina kusiner kommer också och hälsar på och jag ska åka till Ipswich och hälsa på mina vänner där + en massa lunch dejter med Crystal som är min bästa- food friend här i Aussie alltså. Härligt att åka över hela staden för att testa den bästa Koreanska maten typ<333 Älskar!!!!

Kram på er!!!! Nu för lite ego-pics som man sa 2010, 'cause I look cute hahaha.

Likes

Comments

Jag har under min tid i Australien lärt mig så mycket, jag har lärt mig saker om mig själv som jag trodde jag redan visste men hade fel om. Jag har blivit bekväm med mig själv, lärt mig att stå upp för mig själv, lärt mig att det inte alltid är värt att ta upp striden, lärt mig att jag mår bäst när jag bryr mig om vad jag tycker och inte andra. Jag har blivit mindre blyg, jag har blivit bättre på att prata med folk, jag har träffat folk jag älskar och hatar. Jag har förstått att det finns folk som inte kommer vilja mitt bästa, och det är okej, för det är deras problem. Jag har lärt mig att ta hand om mig själv, jag är lärt mig att det är dom små stunderna, dom spontana tripperna och små samtalen som får en att känna stora känslor och det är dom man kommer minnas. Jag har lärt mig mycket om mig själv. Jag har blivit kär i Australien men också i Sverige. Jag saknar allt, men att vara utan det gör att jag lärt mig att uppskatta det. Jag har blivit mer självsäker på ALLA sätt, både min kropp och min personlighet. Jag har mina dagar när jag mår skit? Det har alla, men jag älskar mig själv mer nu än vad jag gjorde förut. Jag har lärt mig att stå på egna ben, att det är okej att göra fel. Jag har lärt mig att inte skämmas så mycket. Jag är rädd att folk inte kommer se vilken positiv utveckling jag har gått igenom, men det är också okej. För jag vet själv att jag blivit en bättre människa, jag är starkare och grymmare nu, honestly, och det är de som räknas.

Likes

Comments