Header

vardag

Hej!

Hur har er dag vart? Förutom att min arm fortfarande värker så jag inte vart var jag ska ta vägen har de vart en bra dag. Tog bussen till skolan, hade NP i samhällskunskap sedan åkte jag hem. Vi slutade redan vid 10.30 idag vilket var hur skönt som helst. Åkte iväg och lunchade med mami, sen har jag suttit med böckerna i högsta hugg. Skrivit klart två inlämningsuppgifter och skickat in, skönt!

Min bror ringde och frågade ifall vi skulle åka ut till havet, så vi åkte till ett ställe jag inte vart på tidigare och det var hur fint som helst. Han klättrade upp på ett otroligt högt berg men jag fick stanna där nere då jag inte direkt kan klättra hehe. Var där i nån timme och bara mös, de va sol och varmt så njöt verkligen.

Resten av kvällen har jag pluggat, ätit lite middag och nu sitter jag i ett bubbelbad. Kan va det bästa jag vet, galet skönt. Ett avsnitt av ex on the beach står på också. Ska snart upp, då ska jag lägga mig i sängen och ögon shoppa lite för ska till Stockholm i helgen för att leta efter avslutningskläder! I bra tid hehe, eller? ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

vardag, träning

Hej!

Nu har bloggen legat i vila några dagar vilket är jättetråkigt men det beror helt enkelt på att jag har mycket annat i luften som tar sån energi och tid från mig att jag inte har tid för bloggen.

I lördags var det dags för min sista tävling som junior tillsammans med mina tjejer. Dagen började redan 05:00 och vid kvart i elva stod vi uppradade på tävlingsmattan. Programmet gick super, vi satte allt. Förutom jag, som haft väldigt ont i min handled tidigare satte ner den fel redan i början av programmet och kände då att något är fel. Körde på ändå men efteråt kunde jag inte låta det va, hade så ont att jag gick till sjukvårdarna som kollade på handleden. Dem lindade och rådde mig att åka till sjukhuset. Prisutdelningen kom och vi kom på 4e plats!! Så stolt, så grymma tjejer. Sedan packade jag ihop och åkte till sjukhuset, efter en väntetid på 7 timmar så kom de fram till att jag slitit upp en gammal skada sen jag gjorde illa ledbanden några år sen. Så nu går jag med armen uppsatt i snöre (???) och lindad. Den gör fortfarande otroligt ont så är de inte bättre om några dagar får jag åka in igen. Otroligt tråkigt, men snart är säsongen slut och ett lov inväntas. Vilket gör att jag kan vila och va back on track till hösten!

Nu är det iallafall måndagsmorgon och jag ska snart dra mig till bussen för en skoldag. Blir en relativt kort dag ändå då vi har bara har idrott efter lunch men kan inte vara med så åker hem och gör teoriuppgiften istället. Ha en bra måndag!

Likes

Comments

mode/skönhet

Playsuit är ett plagg som är väldigt fint, det kan va vardagligt men också uppklätt. Väldigt elegant men avslappnat. Jag själv är på jakt efter en till sommarn, den i mitten längst ner är otrolgigt fin och somrig men gillar även den längst upp i mitten. Dessa är från Nelly.com!

Likes

Comments

vardag

Hej! Två oldies. där jag inte alls kunde vara speciellt seriös hehe.. i brist på andra bilder.

 Är verkligen ledsen för den kassa uppdateringen, men som jag skrivit förut är det mycket i skolan just nu så kommer vara såhär nån vecka framöver sen är skolan slut och jag har ett helt lov framför mig. 

Idag var en sån dag där jag mådde otroligt dåligt imorse, snuvig hostig och ont i magen? Så valde att stanna hemma med böckerna i sängen istället. Har skrivit tre uppsatser om andra världskriget men är inte helt hundra på dom så har inte skickat in dom ännu. Började lite smått med en idrottsuppgift också, men va så seg i huvudet efter historian så sparar den uppgiften till senare ikväll. Nu har jag precis ätit lite middag och ska nog sätta på en film. Tar nog en promenad senare med hunden också, ingen löpning nu då jag verkligen vill bli helt hundra och bli av med denna sega förkylning. 


Likes

Comments

vardag

​Hej!

En otroligt seg skoldag senare resulterade i att jag tog en powernap i en timme hehe, men mådde otroligt illa av någon anledning? Mådde bättre efter, så käkade lite pannkakor sedan har jag suttit med plugget hur länge som helst, kommer ingenstans står bara på samma mening och kommer ingenstans. Andra världskriget är inte min grej haha. Mamma kom in och frågade om jag skulle med ut på en promenad så vi tog med oss Ebbsson på en powerwalk i kvällssolen. Naturen här är helt magiskt, finns galet fina skogar om man får säga så haha. Så fridfullt på någe vis ändå. Vi var ute i en timme ungefär, skönt! Kom fram ett gäng barn som var ute och lekte och frågade ifall de fick klappa hunden, va söta helt ärligt. Dom satt och bara mös med honom i en kvart, vad glad jag blev. Småsaker som gör vardagen bättre! 

Nu ska jag sätta mig med lite plugg igen sen duscha, faketan... ni vet det nu haha. Förlåt också för att det mest blivit vardagsinlägg och endast iPhone bilder men det är för att jag är galet stressad över skolan och är överröst med plugg varje dag. Det blir bättre, men för tillfället lite för mycket för att hinna med allt jag egentligen vill. Måste djupgräva i alla texter igen... Önska mig lycka till!

Likes

Comments

1 345429 Next

Better Blogging Nouw