Header

träning

Igår hade vi juluppvisning för vår förening Cheer legacy, det var hur kul som helst och alla lag är superduktiga. Nu finslipar vi till DM i mars, vilket kommer bli så spännande!! Nytt lag och ny level, det här kommer bli bra.

Likes

Comments

tankar

Det är den dagen på året som firas med kärlek, familj och presenter - eller sittandes hemma med en klump i magen. Ni som firar farsdag, gör det till fullo. Ge en present, säg att du älskar din pappa och ge han en bra dag att minnas. Men det här går ut till oss som inte har någon att fira.

När vi var små och osynliga, man tassade på tå för att inte störa - störde du kanske han blev arg, blev han arg var hela dagen förstörd. Du la skulden på dig själv och kände mest att det var ditt fel att du var i vägen, att du syntes. Därmed blev du ännu osynligare för varje dag, eftersom han kunde bli arg. Din största rädsla var att se han arg, du var helt förtvivlad och du vågade inte synas. Han arbetade långa dagar, för att efter jobbet somna på golvet framför tvn innan ni hann umgås, du la dig bredvid honom för att känna närhet men tog du ett kliv för hårt på golvet brakade allt loss. Vid matbordet fick ni umgås, du ville fråga hur hans dag har varit och berätta hur stor koja du byggde i skogen idag - men han lyssnade inte, han var inte närvarande. Han slängde i sig maten för att sedan gå därifrån. Det var inte många stunder du umgicks med din pappa hemma. Vid vissa tillfällen sågs han som en kung - han arbetade sju dagar i veckan och försörjde en hel familj. Men dom som kallade honom kung visste inte hur det var om du råkade störa honom.

Under hela min uppväxt har jag nog aldrig hört honom säga " jag älskar dig, jag är stolt över dig. " det var inte mycket kärlek och pussar. Den dagen jag stod i min konfirmationsdräkt och undrade om han skulle dyka upp eller inte, då hade jag samma klump i magen som jag har idag. Idag för min del, är en dag med ångest, jag fick frågan "vad ska du göra på farsdag?" - ja, vad ska jag göra? För mig, och många andra ungdomar är det en helt vanlig dag med en extra stor klump i magen. 

Den här dagen tillägnar jag min allra käraste storebror, den manliga förebilden i mitt liv - till den dagen i framtiden du har din farsdag med några små knoddar springandes runt dina egna ben. Då snackar vi stolt syrra!!

Likes

Comments

vardag

Länkar finns i bilderna!

Inte långt kvar till december vilket betyder jul, men även min födelsedag!

Här är några saker jag länge kikat på, det som känns jobbigast att lägga pengar på är ju helt klart en ny väska så det är något som står högt på min wishlist. Min väska jag för tillfället har, har tappat formen och är hur sliten som helst, så känner att det är dags för en ny. Den dagen jag har en slant över ska jag verkligen investera en ny! Något annat jag länge tittat på är en klocka, speciellt en silvrig då i princip alla mina smycken är i silver förutom mina klockor, en silver hade suttit bra då jag älskar att matcha. Speciellt till mitt Thomas Sabo armband jag fick när jag slutade nian, och det är alltid lika roligt att köpa nya berlocker till den så man kan byta ut eller sätta dit fler!

Träningskläder får man aldrig för mycket av, dessa nike byxor har jag fastnat för och dem skulle vara perfekt till och från träning men också när jag är ute o springer när det är lite kyligare ute. Vid festligare tillfällen såhär på vintern känns det riktigt b att komma med sin vinterjacka tillsammans med en klänning liksom, en faux fur jacka är både snygg (och varm??) men passar jäkligt bra vardagligt och till fest. Att stressa är ju vad som beskriver min vardag kort och gott, att slappna av är inte min grej?? Men lånade min kompis målar bok och märkte hur avslappnad jag blev plus att det var riktigt roligt haha. Läsa är också något jag älskar men inte riktigt har tid, eller tar mig tiden riktigt just nu - Therese Lindgren är en förebild för mig och att läsa hennes bok som precis kommit ut hade ju varit något!

Det jag kommer försöka införskaffa mig som en liten present till mig själv är faux fur jackan, och även målarboken! Sneakers kan vänta till våren ;) Sen ska jag börja kika på vad jag ska köpa till mamma och min bror till jul, är alltid bra att vara ute i god tid men kommer nog sluta i sista sekund som det oftast gör haha!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw