Header
Presentation picture
kkjellgren
Mimmi Kjellgren, 15 år, Nyköping
Bloggen är som en mixad godispåse, jag är bruden som rockar kameran och snapbacken med attityd och blandar det med cheerleading och söta outfits, allt detta i hålan vi kallar Nyköping. Kontakt: kjellgrenmimmi@gmail.com
bild
bild
bild

Godmorgon!

3 första dagarna i skolan, done. Vi har inte riktig kommit igång med ämnena än, utan bara pratat om dom. Igår var vi i ekensberg och gjorde lite samarbetsövningar sen även ett sensommarlopp. Loppet för min del gick inte alls bra, hade lr har ju en inflammation i bukspotskörteln men jag trodde det blivit bättre och jag hade så fel. Efter halva spåret gåendes/joggandes hade jag så otroligt ont, trodde verkligen jag skulle behöva åka till sjukhuset. Krigade i mål, åkte hem dirr och vilade - känns lite bättre idag men låååångt från ok.

Lördag idag, vad händer? Ska ni på den festen alla vet om eller stannar ni hemma i sängen? För min del är det en hemmadag, mår inte helt hundra och sovit dåligt inatt. Förövrigt har jag precis vaknat, ligger och drar mig en stund i sängen med shawn mendes i lurarna, hur bra morgon? Ska snart upp och äta frukost! :)

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Likes

Comments

​Hej, hur var er dag?

Jag kan säga att imorse var jag faktiskt väldigt nervös, varför vet jag inte men det är ett bra tag sen jag var i skolan. Tre av mina gamla lärare är kvar, resten är nya - nytt folk är alltid roligt men som jag skrev igår, det är lite av en nystart på ett sätt. Träffade inte alla men de verkar vara bra lärare. Gick bara till halv tolv så det var skönt. Idag har vi bara pratat om regler osv som alltid, fått våra skåp och ny loggbok. Imorgon börjar vi redan med lektioner.. Fast det skulle mest vara introduktioner om ämnena så de är skönt. Måste redan börja kika efter praktikplats då vi går på prao v41, några roliga ideer har jag - spännande!

Efter skolan gick jag med några killkompisar som skulle äta pizza, det var kul att höra vad alla andra sysslat med i sommar. Skulle också egentligen till badet med en tjejkompis, men så varmt har det inte vart idag så skippade det och cyklade hem istället. Nu sen jag kommit hem har jag inte gjort någon nytta alls, suttit vid netflix haha. Nu är musiken på och jag ska fixa till naglarna!

Likes

Comments

Hej!

Kan inte säga att uppdateringen vart okej den här sommaren, några fotoinlägg men bara lite text. Har saknat att skriva, men har inte haft mycket spännande på gång att berätta. Men idag är det sista sommarlovsdagen, det här lovet har gått för fort. Inte gjort mycket spännande i sommar, men ett dop och konfirmation hann jag med. Sen har jag endast tagit det lungt, sovit för länge på dagarna och vart uppe hela nätterna. Inte varit mycke till badväder iår heller, badade ett par gånger kanske haha.

Nog om sommaren, även fast jag inte vill gå till skolbänken imorgon. Är inte taggad, börjar mitt sista år i högstadiet. Betygen måste höjas och hållas, inte tappa det alls. Måste hitta mitt gymnasium, måste klara nationellaproven. Det är många måsten, mycket att ha ögonen på. 8an för mig var rent helvete, med körtelfeber på höstterminen och betygen sjönk, pluggade upp dom ok, sen magproblem på vårterminen och dom sjönk igen. Var inte kul att se betygen, dom är inte bottennapp men jag är inte nöjd. De jag oroar mig mest för nu i 9an är matten och no, har otroligt svårt för båda två. Lägga mest fokus där, men även på andra ämnen. Plugga upp ämnena jag har lättare för, kämpa för ämnena jag har svårare för. Läste också på ett mail att många nya lärare kommer, ny mentor och ny rektor. Trist i 9an, nya lärare vet inte mina svagheter och vi måste börja på noll. Så känns det för mig, lärare man haft sen 6an vet svagheterna varje elev har, perf när betygen ska sättas. En ny lärare - vet ingenting om svagheter och starka sidorna.

Måste sätta fokus på skolan nu, duger inte betygen kommer jag inte in på gymnasiumet jag är intresserad på. Gå om nian är inte ett val, aldrig. Det kommer gå, jag har många vid min sida som säger att jag kommer fixa det. Handlar även om att jag måste ta emot hjälp, säga vad jag inte förstår - det är svårt för mig. Löser helst allt själv, kan jag inte blir jag frustrerad.

Hur känner ni för nya skolåret? taggade? nervösa? jag är nervös, men det blir nog bra ändå. Många tycker skolan är jobbig, men skit inte i den ta emot hjälpen ni erbjuds. Det går lättare då. Ikväll ska jag i säng tidigt, så jag kommer upp vid sju imorgon. En kompis hämtar mig, skola 9-12.

Ikväll borde vi alla ta ett långt bad, se en film, ät hur mycket godis du vill - det är sista kvällen på lovet. Slappna av till tusen!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Alla set är från nelly.com //

Det har blivit riktigt populärt med dessa two pieces set, tycker verkligen det är fint. Smart också för folk som inte riktigt är bekväma med klänningar, jag är en av dom. Använder hellre kjol med topp - otroligt fint!

Likes

Comments

Likes

Comments


Better Blogging Nouw