Contains affiliate links mode/skönhet

Nu kan vi säga att våren är här och vad passar inte bättre än att shoppa ett par nya solglasögon eller en ny vårdoft? Jag själv är en sucker för mindre väskor nu till våren och sommaren som man bara kan dra över för att få plats med mobil, busskort och nycklar i. Min favorit här är den längst ner till vardags, den i mitten till fest och den rosa skulle passa både fest och vardag - men jag skulle välja den längst ner då jag gillar silver mer än guld.

Solglasögon kan man inte heller ha för mycket av under vår och sommaren, jag skulle vilja införskaffa mig ett par större solglasögon som de längst ner som är lite mer feminina - men jag är den som dras till modellen i mitten helt klart, enkelt och cleant passar alltid.

En klocka tycker jag drar upp en hel outfit, jag bär i princip alltid klocka - min favvis är en silvrig från Gant, då silver alltid fungerar! Här ovanför finns några billigare alternativ om man inte vill lägga mycket pengar på en klocka.

Det med doft är något som är så viktigt för mig, att lukta gott - luktar jag inte gott så mår jag nästan dåligt, nej men jag tycker det är viktigt att ha en speciell doft som gör att folk känner igen "din" doft. Förr använde jag alltid en parfym med doft av vanilj, som tyvärr inte säljs längre - men då var det min doft och jag använde inget annat. Just nu använder jag en parfym från Ralph Lauren nr 2 den rosa flaskan, men jag känner att nu till våren vill jag byta doft då jag haft den väldigt länge nu och det känns som alla har den? Jag hittade en parfym från Karl Lagerfeld på Åhlens här om dagen, hur gott luktar den inte? Verkligen en ny favvis doft som jag kommer införskaffa. Sen är jag även en sucker av black opium - men det är samma dr att många har den och jag vill inte lukta som alla andra ;)

Är ni intresserade av något här ovanför är det bara att klicka in er på bilderna eller genom länkarna nedanför. X

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

vardag

Godmorgon? Eller god förmiddag,

ni som är i skolan har redan haft lunch och jag har precis ätit frukost. Jag vaknade i morse vid 6 och mådde pyton - tror det är för att jag precis börjat med en migränmedicin som jag mår dåligt, jag valde i alla fall att stanna hemma så jag sov till ca 10 sen drog jag mig i sängen till 11 och nu har jag precis gått med hunden. Super fint väder idag så det var väldigt skönt att gå med honom och få lite frisk luft.

Idag kommer jag istället plugga hemifrån så mycket jag orkar, det är inte speciellt ansträngande grejer jag behöver plugga - förutom matten, men tror jag glömde boken i skolan så lär inte bli något matteplugg.. Men har lite engelska, svenska och psykologi som jag ska kolla över. I eftermiddag åker jag och brorsan till mamma och hennes pojkvän en stund, tror jag ska köra hem min moppe ifall jag mår bättre då eftersom jag äntligen kan köra den igen nu när snön är borta, dock hörde jag att det ska snöa snart igen?? Men det tar en stund att köra därifrån hem hit så vi får se! Ikväll ska jag till träningen men får som sagt se hur jag mår innan jag bestämmer om jag ska träna eller inte. Imorgon är det äntligen fredag mina vänner!!

Likes

Comments

inspiration, tankar

Vad skulle du aldrig

Äta? Potatismos och svamp minns jag inte sist jag åt.. Mår illa av lukten av potatismos hehe.
Dricka? Fanta exotic är riktigt äckligt
Skoja om? Mobbning, fyfan.
Hakroppen? UGGs, jag skulle aldrig ta på mig det. Andra får ha det, men inte jag - smaken är som baken!
Vilja uppleva? Att mitt hus brann?? livrädd för eld och bränder
Kunna arbeta med? Brandman, big up till er brandmän - jag skulle aldrig våga
Säga nej till? Skulle aldrig säga nej till att hjälpa någon i min familj - med större saker då
Googla? Har lärt mig att inte googla mina symptom när jag är sjuk haha
Göra offentligt? Mitt privatliv skulle jag aldrig göra offentligt
Blogga om? Skulle inte blogga om mina personliga tankar eller problem - de som är super personligt då alltså, det rör bara mig och min familj.

Vad hittar man alltid…

På ditt skrivbord? Glas med vatten, dricker massor med vatten och är alltid törstig haha - annars plugg och brun-utan-sol
Under din säng? Inte ens dammråttor, under sängen ska det inte vara något förutom en förlängningssladd eller två
I din jackficka? Busskort, nycklar och hörlurar
Bakom din kylskåpsdörr? I mitt kylskåp finns alltid juice, ett glas juice om dagen är bra för magen?
Vid sidan av ditt handfat? Tandkräm och helosansalva haha
Högst upp i din bokhylla? Min "bokhylla" är fylld med allt förutom böcker, högst upp finns två gamla kameror och mina två kameror jag använder nu.
Längst ner i din tvättkorg? Tror att det fortfarande ligger en duk ifrån julen 2016 där ..
Framför näsan på dig? Datorn eller mobilen? Annars skolböckerna hehe
I dina tankar? Vem tänker inte på vad du ska äta nästa gång du ska äta, eller när bussen går trots att jag åker samma bussar varje dag eller vad jag ska ha på mig nästa dag.

Likes

Comments