mote

​Dette har blitt denne månedens lille gave til meg selv😊

Ja, som dere kan se så ble badet den store vinneren av bakgrunn (haha) vi har nemlig best lysforhold for bilder på badet ironisk nok, så da ble dette resultatet :) Gleder meg så mye til å bruke disse produktene og jeg har allerede testet de ut en gang og så langt er jeg veldig imponert

- har du noen erfaring med Urban Decay?. 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Dagen i går ble en kjempekoselig en! 

Jeg møtte disse jentene under fjorårets VG-lista konsert på rådhusplassen! Det har seg nemlig slik at vi ble sittende å skravle i en kø i litt over 4-5 timer, og vi fant fort tonen :) Vi fant ut at vi hadde en del felles interesser og vi ble enige om at vi burde holde kontakten. Noen dager senere møtte jeg jentene på Tusenfryd, fordi jeg har jobbet der to sesonger ;) Men ettersom vi rett og slett glemte å utveksle noen som helst form for "kontaktopplysninger" så ble det stille i litt over ett år. Så i sommer fikk jeg en dm på instagram fra Ingvil og da begynte v egentlig bare der vi avsluttet, haha :) Ingvild har i senere tid fortalt meg at det bare var flaks at jeg "delte" den opplysningen som jeg delte med de, for ellers så ville hun aldri ha klart å finne meg :)

Så vi ble sittende en god time på Oslo S og snakke før Ingvild og faren hennes måtte hoppe på flytoget og Aleksandra og hennes far dro hjemover, ja Aleksandra og Ingvil er kusiner og nei ingen av de er 18 om noen skulle lure, men herregud, det har da heller ingenting å si for vennskap kjenner ingen alder ;)

Likes

Comments

hverdag

"svisj" sa det og plutselig var denne uken også straks over. Første praksis-uken i barnehagen er vel overstått og jeg føler meg ganske fornøyd med egne prestasjoner.

Men i dag var virkelig ikke min dag altså, dagen startet så alt for brått for min del, jeg våknet 05.15 og trodde helt seriøst at jeg hadde forsovet meg, så det jeg gjør er å røske med meg alle nødvendige ting og løper ned til bussen bare for å miste den, stresset som jeg var løper jeg tilbake for å hente sykkelen slik at jeg kan rekke jobben, (merk, jeg har da fortsatt ikke innsett at jeg ligger godt over 1 time før skjema) og på toppen av det hele klarer jeg å velte sykkelen slik at jeg blir kastet av når jeg skal prøve å komme meg opp på en veikant som var litt høyere enn hva jeg antok. Siden jeg er stresset så mye så tenkte jeg bare der og at jeg bare måtte hive meg på sykkelen en gang til og komme meg ned til jobb så fort som over hode mulig. Jeg innser ikke at jeg har god tid før jeg har syklet i 20 min. "Herre-GUD så dum jeg er!" tenker jeg og jeg kommer fort frem til at jeg heller vil sykle hjem og vente på neste buss som jeg i utgangspunktet skulle ta og skifte bukse siden buksen min nå har et fint stort gapende hull på kneet etter velten. Jeg åpner butikken i helgene kl. 7.00 så jeg hadde godt tid og utnyttet den på en interessant måte denne morgenen. Så nå sitter jeg her med 2 vonde ankler ett skrubbsår og 2 to store fine blåmerker.

Men men, sånt skjer og jeg må jo bare le av det, for dette var virkelig mitt mest klønete øyeblikk i 2016.

I går fikk jeg både stipend og lønning så da unnet jeg med et nytt kose-sett fra urban og jeg kommet til å bo i dette ass de neste dagene.

- Har du et klønete øyeblikk?

Likes

Comments

Hola!

Jeg begynte i praksis i går, og jeg er så langt veldig positiv til barnehage-tilværelsen. Jeg er ganske sikker akkurat nå ( merk akkurat her og nå) sikker på at dette er mitt "kall" i livet, jeg trives så godt med barn og det jeg gjør nå i livet, hvor jeg er nå; gir bare så mye mening hvis du skjønner. I det siste har jeg virkelig sett lys i tunnelen, og det er så herlig! Husker tilbake til 2. klasse på vgs og vi hadde nettopp byttet kontaktlærer og læreren stilte oss spørsmålet om hvor vi så oss selv om 5 år, og jeg husker at jeg ikke klarte å forestille meg noe som helst, det var bare svart. Så når jeg kom frem til at barnehagelærer var noe jeg ønsket å satse på så ble det lettet på mange vekter fra mine skuldre.

Jeg fikk liv i kameraet mitt og dette ble resultatet :)

- Har du hatt noen fine lysglimt i det siste? 

Likes

Comments

hverdag

Brrm, det er så kaldt i Oslo om dagene! hehe klager ikke akkurat heller, for jeg syns at det er superkoselig når høsten virkelig inntreffer og man kan kle seg i varmere klær😊🍂 Helgen har vært ganske travel på jobbfronten men det gjør ingenting, for da går dagen mye fortere. Har forresten også brukt helgen til å høre på julemusikk, ja du leste riktig; JULEMUSIKK! ... i oktober 😂 dette er så typisk meg, så fort det blir kjølig på høsten så er det rett på med julemusikken, så går det 2 uker med julemusikk på øret og så blir jeg lei og så når desember kommer så er det på´en igjen.

Ellers så har jeg omtrent akkurat kommet inn døren og så skal Aleksander og jeg slappe av med å se den nye Alice- filmen fra Tim Burton


Likes

Comments

Det er ikke det at jeg ikke liker kameraet til iPhone, for det er virkelig et supert kamera, og det er lett å "finne" fram når man trenger det, men noen ganger så syntes jeg at det hadde vært greit med bilder som gir bedre oppløsning og som kan tilfredsstille det estetiske på en bedre måte.

Tingen er at jeg har fatisk et kompakt kamera som jeg tror at kan egne seg ganske bra til bloggen, så hvis jeg klarer å rote frem laderen til kameraet så kan dere forvente bilder i litt bedre kvalitet muligens. Kameraet er fra Sony, og modellen heter NEX 3N. Tror jeg kjøpte kameraet i 2013? Men det er uansett et flott kamera. Og jeg håper at jeg husker "gamle" kunster slik at jeg forhåpentligvis kan klare å levere litt bra bilder på bloggen i fremtiden. Kameraet fungerer også bra til filming og med det rette objektivet kan videoer og bilder bli kjempefine :)

Og ja, jeg har bare foreløpig et objektiv, men litt sparing burde gjøre susen slik at jeg kan investere i et enda bedre objektiv. 

Bildet er hentet fra Google bildesøk.

Likes

Comments

hverdag

Hola! tenkte bare at jeg måtte blogge med en gang jeg kom hjem fra treningsenteret, for jeg hadde på meg dette når jeg var ute å gikk i dag. Denne jakken får meg til å føle meg så fresh, den gjør at jeg føler at jeg kan erobre verden (haha) elsker den følelsen altså, men hvem elsker vel ikke å føle seg 100% bra? Forresten så tror jeg at det er sunt at alle får en liten boost på egen selvtilliten en gang i blant, for man må få lov lov til å gi seg selv en klapp på skulderen og være glad i seg selv. Dette er forresten store ord fra en som (mange andre også vil jeg anta) dessverre har slitt litt med dårlig selvbilde og selvtillit i et par år.

Ellers har jeg hatt en liten fridag i dag som har gått til lesing og rydding av leiligheten. I morgen skal jeg på tur med klassen og det tror jeg at kommer til å bli kjempe koselig, elsker klassen min, føler at selv om vi er rundt 40 stk i samme klasse så kommer alle så godt over ens.

Det var det jeg hadde å lette på hjertet i dag, og nå skal jeg lage mexicansk gryte fra Toro og kose meg med en film sammen med Aleksander. 

Har du noen favoritt film?

Likes

Comments

uken som gikk

Hei, og god søndag! Håper at du som leser dette har hatt en bra dag og er klar for å ta fatt i en ny uke i morgen :) Som jeg skrev i fredagens blogginnlegg har jeg tenkt på å begynne med en ny fast spalte på min lille blogg, dette er på ingen noe nytt eller kreativt som ingen andre bloggere har gjort før, men jeg slenger meg på for dette kan bli morsomt for meg selv å se tilbake på om noen år kanskje (haha).

Ukens høydepunkt: Hm, ukens høydepunkt var veldig soleklar helt til jeg våknet i morges og oppdaget at sesong 3 av SKAM kom natt til søndag, ja jeg er en sucker for SKAM ass, don´t jugde me😂 men herregud skal ikke si at den materialistiske lykken stod høyt i sky når Koko K og Maliboo kom i posten. Så det blir delt "førsteplass" mellom Kylie lip kit og SKAM.


Ukens wantie: Åh, denne uken har Dennis M (dmretro.no) lansert en kolleksjon med nordiske bloggere hvor blant annet Kristine Ullebø og Erica Kvam har fått være med å lansere hver sine kolleksjoner. Fikk selvfølgelig lyst på det ene og det andre plagget her og der (bombe 😂) men når jeg så denne kjolen så viste jeg hva jeg skal kjøpe når jeg får lønning neste gang, for å si det slikt!

Ukens craving: Denne uka har jeg spist ostesmørbrød nesten hver eneste dag! Jeg vet ikke hva det er, men ostesmørbrød smaker liksom så ekstra godt når man lager den i stekepannen, for da blir brødet godt ristet og holy lord, jeg får vann i munnen bare av å tenke på det.

Ukens sang: Halo live - Beyoncé. Denne sangen har gått på repeat altså, og beviser bare at Beyoncé is the queen of music.


Håper dere likte denne lille oppsummeringen, og at dette er noe som faller i smak.

- Ha en fin kveld videre søtiser :)

PS: klikk på bildene for dirkete linker;)

Likes

Comments

Hey, og god lørdag! I dag har jeg lyst til å dele mine kjøp fra tise-appen med dere :) Hvis du ikke vet hva Tise er, så tenk på det litt som en slags instagram for bare gjenbruk, eller som en mer "oppdatert" Finn.no hvis dere skjønner hva jeg mener. Selv oppdaget jeg appen gjennom Jenny Skavlans snapchat, for hun er en av de som har vært med på utvikle appen og er kreativ direktør for selskapet hvis jeg ikke husker helt feil :)

Gjenbruk er uansett er uansett et bra tiltak, for alle trenger "something new, something old and something borrowed"

Dette er mine kjøp i denne søte appen:

2 par levis bukser til 100kr stk! Hvor jeg gjorde det ene paret om til shorts og jeg har i tillegg lagt inn buksebene på de andre buksene så de ble til mom-jeans :)

100 kr for denne skjønnheten

50 kr for verdens mykeste genser

350 kr for et super fresht helspeil, ja det var en pest og pine og hente det nede på løkka, men det var så verdt det. Og ja, jeg farget håret mitt her om dagen hos frisøren 😄

Ha en fin kveld :)

Likes

Comments

mote

Hola! Jeg vet, dette er har vært en skikkelig dårlig blogguke (hjelp!)

Men her er jeg igjen, og jeg lover å være en flink blogger som oppdaterer bloggen mye ofterer (hehe),ja, for jeg har allerede ett par blogg-innlegg ideer og de kommer nok ut i løpet av helgen :), i tillegg jeg tenker å kanskje til og med begynne med en fast spalte på søndager (stay tuned :))

Men nå vil jeg benytte anledningen til å snakke om noe helt annet; jeg bestilte ikke 1 men 2! lip-kits fra Kylie Cosmetics for drøyt 2 uker siden og i går kom de i posten <3 og gjett hvem som var snar å komme seg ned på posten (hehe)Jeg valgte å kjøre litt safe, så jeg bestilte fargene Koko K og MALIBOO .

Etter at jeg hadde bestilt de, så kom jeg på at en av disse ville være perfekt som en litt tidlig julegave til en av mine lillesøstrer og derfor skal hun få Maliboo neste gang vi ses, og tro meg når jeg fortalte henne dette (jeg måtte, kunne ikke dy meg!) så ble jeg plutselig favoritt-søsteren 😊 Jeg har lenge hatt lyst på nettopp Koko K og derfor falt valget mitt på denne fordi jeg syns at dette er en farge som passer bra til min tone og som går like bra til hverdag som fest.


Når det gjelder frakt og hva jeg syntes om produktet må jeg si at jeg er svært fornøyd så langt! Lip-lineren er så smooth, den er virkelig en drøm å ta på og føles ikke tørr. Selve leppestiften er jeg også kjempefornøyd med, den sitter så langt veldig bra og jeg tok den på kl. 9 i morges og jeg har ikke trengt å ta på et nytt lag og den har bestått alle mine "tester"- spising, drikking og kyssing og den la ikke igjen ett eneste merke! eneste neagtive må vel kanskje være at den kan virke litt tørr til tider, men da er det bare å kjøre på med litt leppomade før du putter rakkern på 😉

-Har du noen erfaringer med Kylie Cosmetics?

Likes

Comments