Godmorgon,

klcokan är 7 och jag har vart på jobbet i nästan en timme. Har sovit jättedåligt inatt. Jaghar inte haft några mardrömmar vilket faktiskt är lite konstigt. Men oroligt. Vaknat många gånger. Sitter nu med morgonkaffet och försöker få det att kicka in.

Gårdagens kväll lämnade en stor tomhet i mig. Det är ett jobb men att se hur en människa har levt och slutat sina dagar i en miljö som är ofattbar för mig. Sorg. Jag måste koppla bort mina känslor när jag är på plats men det lämnar ett stort tomrum i mig. När allt var klart igår kväll så var jag bara tyst. Alla intryck och alla känslor kröp tätt inpå mig och tröttheten var ett faktum. Det är tur att jag lever tillsammans med mannen som jag oxå jobbar med i sådana här lägen. Det lämnar en stor förståelse.

Idag är en ny dag. Har ett spännande möte kl, 13,00. Jag vill inte vara negativ men tyvärr så kommer det inte att gå riktigt som jag vill men skam den som ger sig!

Ikväll är det sista dagen på festivalen och då blir det party!


Kramiz

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Torsdag, man kliver i kjolen och de högklackade och beger sig till jobbet. Sen kommer den arbetsorder som man egentligen inte vill ska komma. Hem och lämna hundarna och byta om till arbetskläder. Jag har egentligen ingen aning om vad som väntar mer än att det skulle vara väldigt mycket av allt på platsen. Dags att ut och sanera ett sent upptäckt dödsfall igen..

Likes

Comments

Sitter på balkongen och läser upphandlingar. Njuter av ljuden från gården där 2 tjejer spelar skön musik och övar koreografi. En lång dag är snart till ända och jag passar på att njuta av varje minut. Kvällens planer på stranden blev ändrade så det blev träning och mysstund med dottern istället. Unnar mig ett glas rosé medan jag väntar på att kärleken ska komma hem ❤️

Likes

Comments

Min lilla mormor.

Just idag saknar jag min mormor. Hon bor i Stockholm och just i dag hade det vart skönt att sitta i hennes ombonade lägenhet och lyssna på gamla historier. Min mormor har precis fyllt 96 år. Denna härliga bild är från hennes 95-års dag och barnet är ett av hennes barnbarnsbarn

Likes

Comments

Energitjuvar har det vart gott om idag. Människor som bara stjäl din energi och lämnar ett stort tomrum efter sig. Så där så att man inte vet vad man ska fylla det med...
Nog om det. Efter jobbet så fick min bil Elsa sig ett bad och sen hämtade jag upp min väninna Andrea för att åka på utflykt. Först hämtade vi askan efter hennes fina hund Ozzy. Kändes jättekonstigt men askan levererades i en fin påse med kort. Jättefint faktiskt . Sen bar det av på VIP-kväll på REQ i Staffanstorp . Gamla kolleger och en mysig stund .
Jag har arbetat i nagelbranschen i ca 20 år. Nu är det ett par år sen jag slutade men jag blir väldigt sugen att börja igen, varje gång man umgås med likasinnade 😜 inköpet idag blev bara ett par höstfärger men utbudet var stort. Det är jätteskoj när det anordnas träffar på detta sätt. Att man kan vara kolleger och inte konkurrenter. Det är viktigt för att kunna utbyta erfarenheter och ge varandra tips ❤️ REQ håller även utbildningar till nagelspecialist. Kan varmt rekommenderas till de som vill utbilda dig inom naglar .
Bilden är lånad av Nina Filipanics och de coola naglarna är gjorda av Petra Nilsson.
Återigen på hemmaplan så väntar hundmys och uppladdning inför morgondagen.
Kramiz ❤️

Likes

Comments

Sitter och väntar på min dotter som är på Malmöfestivalen med en kompis.
Hon är snart sjutton år men jag är en hönsmamma 😳 hon ska vara hemma elva.. är livrädd att något ska hända mina barn. Försöker ge dem frihet under ansvar och tycker att det fungerar bra .Eller rättare sagt dom klarar det bra det är bara jag som ska vänja mig ..
i väntan på att hundarna blir glada när hon kommer så sitter jag på balkongen med tända ljus och beundrar stjärnhimlen ❤️

Likes

Comments

En heelt sjuk dag! Fullständig kaos på jobbet, sjuk personal och ett antal jobb som man ska " trolla bort".

Mitt jobb som Driftansvarig koordinator på ett skadedjursföretag sattes på sin spets. Alla vill ha hjälp så fort som möjligt vilket gör att alla mina härliga tekniker gör sitt yttersta för att hinna med, trots övertid. Sommartiden är ju vår "högsäsong med getingar och myror i massor. Tyvärr är det inte lika mycket tryck över hela landet men Skåne med omnejd har fullt upp! Tyvärr finns det ju inte spelrum för att någon ska bli sjuk men det är ju inget man kan räkna med eller inget man kan göra nåt åt, det händer ju bara plötsligt! Men, men, jag har överlevt dagen med allt som hänt och nu sitter jag i lugn och ro och förbereder morgondagen. Det är mycket jobb just nu men jag älskar det. Jag har ett jätteroligt och varierande arbete. Jag har vart i företaget med olika positioner i 7 år. Kalasbra!

Min syster Sanna och 2 av hennes kompisar ska öppna butik på lördag. Både jag och min syster är vansinnigt pyssliga och gillar udda saker när det gäller inredning. Idag hade jag lovat att hjälpa Sanna att installera hennes nya kassasystem. Nu är ju inte jag så där vansinnigt tekniskt lagd, men va sjutton, jag har ju själv haft butik.. Hur svårt kan det vara?? Som sagt, i med sladden och vips! Det funkade galant.. Pinsamt lätt!

Jag kan varmt rekommendera er som bor i Malmö eller har "vägarna förbi" att besöka denna butik. Den Heter Blommor, möbler och marmelad och ligger på Klågerupsvägen 292 i Husie. Massor med små inredningsdetaljer, blommor, härliga gamla möbler, fantastiskt goda hemgjorda marmelader. och mycket mer. Allt till jättebra priser. Jag har redan lagt in en beställning på både det ena och andra . Mer bilder kommer efter invigningen på lördag :)


Kramiz
Likes

Comments

Idag var det trögt att träna. Kroppen är trött efter veckans jobb och gårdagens partajade 🙄
Skönt ändå nu när man sitter på balkongen och kopplar av. Fick en fantastisk present idag! Min exmake levererade hemgjord Hjortronsylt från Norrland 😜 hans sambo har gjort den och den är gudomlig ! Jag är aldrig snål på något sätt men när det kommer till detta norrländska guld så finns det en viss chans att ingen får smaka ...
Nu väntar ytterligare lite jobb innan det bli en hundrunda och lite Game of Thrones. Me like ❤️

Likes

Comments

Detta är dagens dåliga samvete... En lunchdate på Lilla Torg, en underbar väninna som tyvärr har samma tanke om att vara värd något 😜 3 glas vin och vips så inköptes detta underbara exemplar av handväska. Nu står den här och väntar på att få komma ut och bli rastad .. detta är kärlek i skinn ❤️

Likes

Comments

En helt vanlig söndag, jag sitter och jobbar som vanligt men idag så har jag lite mer energi än tidigare. Har samlat på mig en hel del positiv energi i helgen. Har gett mig själv tid att njuta och må bra. Har haft "catchuptime" med en mycket god vän. Förrådet är påfyllt och mitt egenvärde har stärkts. Jag kan ta allt som händer nu, jag har distans till de som inte förstår. Jag sträcker på ryggen och går vidare, jag är helt klart värd det!

Likes

Comments