Hej fina ni! Fredag idag och det bara bubblar av glädje i min mage. Jag är bara så otroligt lycklig just nu, och jag njuter av att allt känns roligt igen. Inser ju först NU hur knasigt allt varit det senaste halvåret för mig, så som det alltid är för mig.. Då jag är mitt i en svacka blir jag bara frustrerad men får inget gjort. Nu känns allt som sagt roligt igen, träningen GER resultat och kroppen är på G. Jag vill tacka mig själv för att jag kom ut på andra sidan STARKARE och KLOKARE.

Nästa vecka tisdag är en speciell dag för mig, en dag som jag verkligen ser framemot med skräckblandad förtjusning, jag skall nämligen visa upp mina första egna koreografier för dem på gymmet. Spännande, väldigt skrämmande och ändå SÅ KUL. Tänk om jag hade vetat detta för två år sedan, tänk om jag hade fått se en liten glimt av den jag skulle bli. Kontrasterna är så stora, för ALLT har förändrats. Eller NEJ inte allt, men mycket. Idag vågar jag vara den jag vill vara, inte den jag känner att jag borde vara. Många kan säkert inte alls förstå detta, men jag känner verkligen att jag är på rätt plats just nu. Jag trivs på jobbet, jag trivs hemma och det bästa av allt JAG TRIVS med MIG SJÄLV och den jag ÄR.

Att inte fega ur, att inte ge upp då det blir jobbigt, att inte kräva perfekt resultat genast, att våga tro på sig själv och att njuta av livet ja det är lycka för mig, en vanlig fredagsförmiddag som idag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag får ibland frågan om vilken träningsform som är bäst, vilken som är mest effektiv osv. Jag brukar svara att den bästa träningen är den som blir av. För de allra flesta är det just så det är, vi är inga elitidrottare som måste optimera varken träning eller kost.

Nyckeln till framgång är att ha roligt, i alla fall om du frågar mig. Det samma gäller träningen. Det är INGEN skillnad hur PERFEKT planerade EFFEKTIVA SUPERträningspass du har, om du inte tycker det är roligt är sannolikheten VÄLDIGT liten att du överhuvudtaget kommer få det gjort. Visst kan det ibland komma dagar då det verkligen smakar TRÄ att träna, men om varje pass är en kamp blir det verkligen tungt att träna. Inte TUNGT på ett bra sätt då, för träning skall ju vara TUNG, men det förstod ni säkert.. Du visste väl att alla inte måste springa t.ex.? Alla måste inte heller träna på gym, eller simma.. MEN ALLA MÅSTE RÖRA PÅ SIG!!

Jag tycker man måste VÅGA känna efter, vad tycker jag är roligt? Strunta i det mest effektiva, det bästa och det nyaste NYA. Du behöver inte göra samma sak som din kompis, bara för att kompisen ÄLSKAR crossfit. Gör det DU mår bra av, det DU tycker är roligt och det DU blir svettig av. 

Jag vet ju själv att jag skulle kunna nå mycket längre med min egna träning om jag inte skulle gå på ledda pass t.ex. Kunde träna hårdare och vila mera, för optimal återhämtning och muskeluppbyggnad. MEN SÅ HANDLAR INTE ALLT OM DET, inte för mig. Jag ÄLSKAR t.ex. zumba och skulle inte byta bort det mot något. Jag kanske inte rent träningsmässigt vinner något på att gå på det passet, men man skall aldrig underskatta endorfiner heller. För mig är gruppträning SÅ MYCKET MER än bara träning. Jag träffar mina fina vänner, vi skrattar och har VÄLDIGT roligt tillsammans. (blir ibland lite till mig, tänk hur många fina människor jag hade gått miste om, om jag inte hade börjat träna) Dessutom ser jag alla pass som egen övning och erfarenhet inför att jag förhoppningsvis skall kunna börja dra mina egna pass i något skede.

Så våga känna efter, våga variera och våga testa nya saker. Allt kan inte passa alla, men jag märker själv att jag börjar gilla mer och mer olika saker ju mer jag tränar. Jag behöver ofta känna att jag är relativt BRA på något för att jag skall vilja fortsätta med det. Här är vi alla olika, så om du går igång på att testa nya saker ofta, GÖR det. Som sagt det viktiga är att du gör något som du GILLAR och som höjer PULSEN.

Likes

Comments

ja vetni vissa dagar är bara sådär riktigt JÄKLIGT bra. Idag har varit en sådan dag, en PERFEKT fredag. På förmiddagen hade vi gäster, barnen lekte verkligen superfint och vi mamas hann babbla en massa. Hurra för babbel alltså! Jag serverade bananplättar till lunch vilket uppskattades av alla i sällskapet, eller NEJ förlåt nu ljuger jag 10-månaders tjejen var verkligen inte övertygad. Men de andra gillade, själv åt jag också några plättar till efterrätt. MUMS!

Sen kom Anton hem, vi hoppade i bilen för att hämta hans bil och medans han och kidsen fot till butiken åkte jag vidare till gymmet. HUR fin är inte Anton? som tar båda kidsen med till butiken och handlar inför fredagsmyset. Jag behöver inga blommor eller presenter, några timmar på gymmet betyder mer. HAHA hej romantik <3 Körde marklyft idag och VEM blir nu inte glad av det? Tränade på en stund till och styrde sedan kosan hemåt. Väl hemma vankades det TACOS och det var verkligen HISKELIGT gott med TACOmys efter träning. Chillade en stund hemma och hoppade sedan i bilen. Mot gymmet IGEN!

Ja himla med ögonen bara, tyck att jag är knäpp eller vad du vill. Men man FÅR faktiskt vara på gymmet flera gånger på en dag, också fast det är fredag. Jag behövde öva på mina koreografier och fredagskvällarna är perfekta för det då salen är ledig. I över en timme kämpade jag sedan på med dem och avslutade med att stå på händer och hjula. Vill ni se en film ska ni kolla in min instagram, ibland måste man bjuda på lite fails också och inte bara de filmer som blir bra.

Nu hemma igen, kvällsmålet i magen och bastun är varm. Lite bad, dusch och så GODNATT. Jobbet kallar klockan 8 i morgon och då gäller det att vara pigg och med i gamet igen. Kommer i alla fall somna med ett leende på läpparna ikväll. Vilken LYX att kunna ha dagar som denna!

Likes

Comments

Del 1 och Del 2 hittar ni här.

Veckorna snurrade på rätt bra, och efter bara någon vecka kände jag mig redan SÅ mycket bättre. Det handlade såklart om det psykiska, för även om vikten också minskade sakta men säkert så kände jag mig helt otroligt mycket lättare och gladare. Jag upplevde mig som hälsosam och duktig och njöt verkligen av att jag ÄNTLIGEN hade tagit steget. Att jag äntligen vågade. Jag tillät mig själv att verkligen vara stolt över min förändring och det gjorde mig ännu mera inspirerad.

Ett litet hinder på vägen hade jag, var så ivrig med träningen och huvudet ville mer än kroppen orkade, fick problem med mina fötter ett tag och behövde ta det lite lugnare på vissa pass. Att hoppa omkring på en stepbräda var kanske inte optimalt med tanke på min vikt. MEN samtidigt älskade jag det och efter några veckor var jag tillbaka igen. Jag kom igång med styrketräningen också, i samma veva som jag fick mitt kostschema och började då träna i salen 1-2 gånger i veckan. I början var den träningen mer inriktad på att lära känna kroppen (men det visste jag ju inte då!) bana in rätt rörelsemönster och lära mig mer om träning med vikter.

Våren och sommaren gick svinbra, jag hade regelbundna träffar med PT-Linda. Jag följe mitt kostschema så gott som till punkt och pricka. Inte för att jag kände mig tvungen utan för att jag VILLE. Jag mådde verkligen så mycket bättre. Första sommaren på länge som jag ledigt kunde gå omkring i shorts, jag fick köpa nya kläder för att mina gamla var på tok för stora. Jag SÅG själv förändringen och den kändes LJUVLIG!

Jag gjorde verkligen en hel omvändning i hela min livsstil, gick från skräpätande och deppig, till nyttig och peppad. Att sluta äta skräp var aldrig ett problem för mig, jag kände ju genast hur mycket bättre jag mådde och det fanns inget godis i världen som var bättre än den känslan. Under det första året åt jag godis 4 gånger, vilket förr var minimi under en veckas tid. För att inte tala om mängderna, den totala mängden motsvarar säkert EN dags intag i mitt tidigare liv.

Det svåra var inte att leva enligt det nya kostschemat, det svåra var att tackla omvärldens reaktioner. För ju flera månader som gick, desto mindre hejarrop blev det. I början var ALLA på min sida, BRA JOBBAT, DU ÄR DUKTIG osv haglade över mig. Men så PANG, mitt i allt var jag inte inspirerande mera. Jag var överdriven, jag uppviglade till hälsohets, jag var inte frisk längre, ja listan kan göras lång. Jag kritiserades för alla mina val, jag tränade för mycket, jag var inte med barnen tillräckligt mycket, jag var egoistisk och till och med ohälsosamt hälsosam.

Men nu räcker det! Du har varit duktig men NU RÄCKER DET! Otaliga gånger har jag fått höra att det nog räcker nu, att jag skall sluta med min diet och börja träna normalt igen. Jag står bara och stirrar, för dom har inte förstått. Det här är inte en diet, jag tränar inte onormalt mycket. Det här är mitt liv, jag älskar det och har aldrig varit lyckligare. Dock har jag insett, mer och mer, att jag inte kommer kunna få ALLA att förstå det. Och deras kritik mot mig handlar om deras egna kritik mot sig själva. Jag är bara den där jobbiga påminnelsen om att ALLA KAN bara man VILL och satsar.

Jag försökte verkligen att inte ta åt mig, jag visste att jag hade rätt. Jag visste att det inte låg någon sanning i det som sades, jag hade kontroll och tillsammans med PT-Linda hade vi en plan för mig. Ändå, tillslut, blev det för mycket. Tillslut kunde jag inte skaka av mig pikarna mera. Var väldigt nära att bryta ihop totalt och HÄR kommer räddaren i nöden in IGEN. PT-Linda lyssnade, lyssnade och lyssnade, hon stöttade mig, försäkrade mig om att det inte var MIG det var fel på. Gång på gång skuffade hon mig tillbaka in på banan, gång på gång tvingade hon mig att tänka och reflektera. VARFÖR kändes det jobbigt? Låg det någon sanning i något? VAD HÄNDER? Evigt tacksam över det stödet, för utan henne hade jag kanske varit påväg tillbaka ner i träsket. Stress är för mig lika med hetsätning, och efter några snedsteg kom jag tillslut tillbaka. STARKARE än någonsin förr.

Så istället för att brytas ner totalt, gjorde jag andra förändringar och skapade nya förutsättningar. Att inte ta åt sig, ja det låter så hiskeligt lätt i teorin men i praktiken är det svårare. Jag tog en paus, hittade mig själv och satte upp en målbild på vem JAG ville vara. Försäkrade mig själv över att jag levde det livet som JAG ville leva, och efter det började pikarna och glännet rinna av mig igen. Nu blev det också dags att ta nästa stora steg, nämligen satsa på hälsa och träning som kommande YRKE. 

Likes

Comments

​Nu är det höstlov i detta hus, vilket betyder att kidsen är hemma och datorn antagligen kommer vara avstängd. Tänkte bara kika in och meddela, så ni inte funderar varför här kommer vara lite tyst.

Likes

Comments

Kan inte påstå att jag var 100 % taggad att hoppa på båten mot stockholm igen i måndags, såg massor framemot själva resan och att få umgås med finaste Lelle. Men jag var trött och Adam var sjuk, på något vänster packades väskan i alla fall och efter ett svettigt spinningpass styrde vi kosan mot hamnen. Vi njöt av god mat, av varandra sällskap och av att ha god tid på oss. Att bara hinna sitta och prata med sin bästis är verkligen det bästa, vi har ju dessutom samma sjuka humor och kan skratta oss svaga åt de mest löjliga sakerna.

Resan var lyckad från början till slut, vi shoppade en del, åt god mat och gick på den intressantaste föreläsningen jag varit på. OJ så jag önskar att alla skulle få ta del av den föreläsningen. Men jag tror jag skriver mer ingående om olika delar av den senare. Fick mig i alla fall många tankeställare och några nya tankesätt. Jill Holmström är verkligen grym, beundrar hennes sätt att tänka och att göra saker och ting så lätta och okomplicerade som möjligt. En stor förebild för mig. Hon driver just nu www.levstarkare.se och där kan man läsa mer om henne och hennes filosofier.

På onsdagen strosade vi omkring på södermalm, shoppade lite, kollade mycket och bara snackade. På eftermiddagen hade vi planerat att testa en bowl från ett ställe som heter hälsocafet. Jag har hört mycket bra om de och en av mina största förebilder inom träning och hälsa Lovisa "lofsan" Sandström brukar ofta posta på instagram att hon ätit just dessa. Vi traskade iväg och sade sådär på skämt, haha tänk om hon skulle vara där. Vi beställde de bowls som vi ville ha och konstaterade att dom verkligen var GODA! På min bowl hade jag granola, blåbär, kokos och jordnötssmör. Halva acai och halva acerola, Lofsan style.

Glada och nöjda traskade vi vidare, och DÅ mitt i allt möter vi henne. Hon kommer ut från en port i ett hus och går rakt emot oss. HEJ säger jag, HEJ säger hon och tittar lite lätt frågande på oss. Berättade att jag just taggade henne på instagram (hon hade alltså gillat min bild just innan). Samlade mod till mej och frågade om en bild också, nöjd över mig själv att jag vågade! Men alltså hela situationen blev bara så rolig, liksom VAD är oddsen att vi skulle möta henne sådär mitt i allt? It maid my day i alla fall, och resten av kvällen var vi lite extra glada. Tänk att en så liten grej ändå kan betyda så mycket. Älskar att hon var så mänsklig, att hon hade tid för att prata med oss en stund innan hon rusade vidare. Vill tipsa er om Lofsans podcast, träningspodden. Om man är intresserad av träning och livet kring träningen tycker jag man skall ta och lyssna. Varje fredag kommer ett nytt avsnitt. T.ex. HÄR kan du lyssna på podden, eller så laddar du ner en app till din telefon.

Saldot på Stockholmsresan blev alltså att jag fick träffa, prata med och kramar om mina två absolut störasta förebilder inom träning och hälsa. DET om något ger mig motivation.

Likes

Comments

Del 1 hittar ni HÄR, så du kan läsa den först om du missat den.

Klumpen i magen bara växte, var så nervös inför första mötet med PT-Linda. Ja så nervös att första mötet faktiskt bokades om, så nervös att jag satt på toan hela natten innan och grinade. Dels för att jag var nervös och dels för att jag liksom insåg att jag verkligen tappat greppet nu. Det VAR jobbigt, det var verkligen så långt utanför min komfortzone man kan komma. Samtidigt som jag hade bestämt mig, hade redan erkänt för mig själv att jag hade tappat kontrollen.

Jag har alltid varit den som måste göra saker BÄST eller så gör jag dem inte alls. Ville inte visa mina svagheter. Och mitt gamla vanliga jag hade aldrig klarat av att släppa ner fasaden och blotta hur verkligheten VERKLIGEN såg ut, även om det ju var rätt så tydligt för alla att jag inte mådde bra. Nu bestämde jag mig från början, jag skall inte försöka vara fröken som gör allt rätt, jag skall vara 100% ärlig med min situation. Innan första mötet med PT-Linda hade jag som uppgift att skriva kostdagbok, gissa om det var svårt att inte bara äta BRA och NYTTIG mat? Liksom de 3 dagarna hade jag ju fixat, MEN jag bara bestämde mig för att fortsätta i samma stil 3 dagar till och verkligen visa hur min vardag såg ut. Tänkte att hon också måste få SE min vardag för att på bästa sätt kunna hjälpa mej. För hjälp ville jag ju ha.

Kände mig som en IDIOT då jag skrev upp vad jag ätit, fastlagsbulle till middag, 300g godis till kvällsmål osv. Skämdes, samtidigt som det var så otroligt skönt att äntligen få visa för någon vad som hände. Det mesta som jag åt, åt jag ju i "smyg". På kvällen, då jag var ensam. Nu då jag ser tillbaka på den tiden, inser jag ju verkligen hur sjukt beteende jag hade. Det är inte friskt att äta en massa godis, samtidigt som man har sådan ångest att tårarna rinner. Att gå och sova med illamående, både fysiskt och psykiskt och LOVA sig själv. I MORGON DÅ ska det blir bättre.

Jag hade inget att förlora längre, mådde inte bra och VILLE verkligen förändras. Det handlade inte längre om utseende eller vikt, det handlade om en rädsla för min egna hälsa. Med mina 168,5 cm var en 3 siffrig vikt för mycket. Med två små aktiva barn ORKADE jag inte längre vara den mamman jag ville vara. Jag ville inte åka till simhallen, jag ville inte stå där i omklädningsrummet och skämmas. Jag ville inte heller behöva ljuga för mina barn att jag älskar mig själv och min kropp, för det gjorde jag inte och det ville jag inte heller göra. Jag ville göra en förändring, jag ville må bra och jag ville att jag en dag förhoppningsvis skulle kunna säga att jag är nöjd med vem jag är och hur jag lever mitt liv.

Och så kom då första mötet, mötet som jag varit så otroligt nervös inför. Och en STEN bara föll från mina axlar, jag kommer ännu ihåg att PT-Linda sa "vet du, dehär fixar vi!" och på den vägen gick det sedan. Största ångesten innan mötet var ju VÅGEN, men då det väl kom till kritan och Linda frågade om jag VILLE väga mig så svarade jag bara JA. Och det är jag glad för, för där började vågångesten att släppa. Och dessutom är det kul nu i efterhand att ha mitt första startvärde. Jag kände från början att det KLICKADE mellan mig och PT-Linda, kände mig trygg. Jag kände att jag kunde berätta om allt utan att bli dömd, utan att bli ifrågasatt. Det handlade aldrig om vad jag hade gjort fel dittills, utan vi blickade framåt och funderade på hur vi skulle få min vardag att fungera så bra som möjligt.

Jag följde mitt kostschema, inte för att jag var tvungen utan för att jag VILLE. Jag var fast besluten om att jag denna gång skulle lyckas, att jag med hjälp och stöd av VÄRLDENS BÄSTA PT, ÄNTLIGEN skulle börja må bra och hitta balansen. Visst trodde jag på mig själv, visst trodde jag att jag skulle hitta en mer hälsosam och balanserad vardag. Men jag trodde aldrig att det mötet skulle öppna upp en helt NY värld för mig. En gemenskap, en trygghet och några av de finaste vännerna jag har. Tänkt att ett möte, ett "helt vanligt" möte, var början på ett helt NYTT LIV för mig. Jag är glad att jag vågade, att jag gav upp och började på nytt.

Likes

Comments

Ett snabbt hej bara 😊 vi har det skoj i Stockholm, är lyrisk över gårdagens föreläsning. Men mer om det då jag är hemma igen! Ha det fint, vi hörs! 😘

Likes

Comments

Kan tänka mig att många inte förstår varför jag är så glad över gårdagens bedrifter. Många tycker jag är helt korkad som ens frivilligt gjorde det, men samtidigt tänker nog många att "vem som helst" ju nog ändå klarar av att komma i mål. Många tycker säkert att jag var löjlig som en tvivlade på mig själv innan loppet, folk som ser mig för den jag är idag. Jag själv glömmer ofta bort vem jag är idag och tänker bara tillbaka på den jag var förr. Och ja, de flesta skulle säkert klara av att ta sig runt banan. Gåendes, krypandes och tillslut komma i mål. Illamående med ont lite här och där och sedan lida i flera dagar efteråt. Det hade säkert jag också klarat av, även om riktigt otränad. Det hade varit för jävla jobbigt, och det hade varit galet jobbigt efteråt.

Idag mår jag bra i kroppen, känner mig återhämtad i så gott som hela kroppen, rumpan påminner mig om att jag skuttat upp för backar igår, och vristerna påminner om att dom jobbar lite extra med att balansera på stenarna. Men jag mår bra och för mig är det ett kvitto på en vältränad kropp. Att den kroppen är MIN kropp, det gör mig GLAD. Det är så hälsosamt för mig själv att få denna påminnelse ibland, att liksom svart på vitt KÄNNA att jag verkligen är VÄLTRÄNAD.

Det som gör att jag känner mig extra stolt och glad idag, är ju just det att det gick så bra. Jag visste ju nog att jag skulle komma i mål, men jag var illa rädd för att det skulle vara en PINA. Det kännes roligt och genomförbart hela vägen, tänk att det faktiskt kan kännas kul att springa i 10km i en skog?!? Jag är så glad att jag idag är just en såndär galenpanna som "extempore" kan springa ett galet 10 kms lopp och ha ROLIGT. Ännu ett steg närmare den personen som jag vill vara. Och så är jag glad över all min styrketräning, tack för att jag har starka uthålliga muskler som orkar både kämpa och återhämta sig snabbt.

Slut på skrytet!

Likes

Comments

Hösten 2015 bestämde jag och Mia, att vi den 1.10.16 skulle springa tjurruset i Stockholm. Ingen av oss tycker om att springa, men vi tyckte att detta lopp lät rätt lockande och sådär lagom galet ändå. Inspirerade av vår instruktör på gymmet, som sprang första loppet 2015, anmälde vi oss och kändes oss riktigt taggade. SEN bara snön smälter och solen börjar skina, SEN skulle vi börja springa. Ja våren och sommaren kom och gick och vi fick inte till ett endaste ett gemensamt träningspass. Jag var och springa med min faster någon gång, men i övrigt var det väldigt klent med just löpträning. VI tränade på som vanligt och tänkte hela tiden att vi "snart" skulle börja springa också. Oktober närmade sig med stormsteg och vi började känna oss rätt nervösa.

I fredags var det då dags, vi packade väskorna och hoppade i bilen. Mot hamnen och vidare mot Stockholm. På båten hade vi det väldigt trevligt. Käkade varsin burgare och låg sedan och snickesnackade i hytten. Låg och kollade in bankartan, kände oss nervösa och ångrade oss var femte minut, ungefär. Konstaterade att vi är rätt korkade, att vi frivilligt gör detta och till och med betalar för det.

På morgonen inledde vi dagen med hotellfrulle. Vi hade världens ångest över hur KALLT det var ute. Vi visste ju att vi skulle behöva simma i havet (eller sjön?!? vet inte helt) och vada genom träsk. Vi åt i alla fall, MASSOR och försökte peppa varandra bäst vi kunde. Sen åkte vi vidare mot parkeringen där vi lämnade bilen. WOOOOOW 25kr för en hel dag, mega bra parkering! (jo visst, 450kr parkeringsböter var ju BILLIGT! vi hade missat att det var PERSONALparkering.. som tur var vi inte de enda som gjort den missen)

Väl framme på området möts vi av en SLALOMBACKE, ja det var där hela 10 kilometersloppet BÖRJADE. 400m rätt upp för backen. Behöver jag säga att vi blev rätt skakiga av blotta tanken. Nå vi traskade omkring på området några varv innan det var vår tur att starta. Som tur sken solen och vi hade inte längre sådär jätte kallt. Efter backen svettades vi som idioter och frös inte mer för loppet var över.

10 kilometer alltså, upp och ner för backar, i skogen, på stenar och berg. Härligt att springa faktiskt, eftersom det som krävdes inte direkt var löparflås utan benstryrka. Så även om vi inte hade förberett oss rent löparmässigt, fixade vi hela loppet utan desto större problem. Lite frustrerade blev vi över köbildning på vissa ställen, MEN det är ju så det blir i ett lopp med ca 2000 deltagare i damklassen. Tungt var det ju absolut, speciellt efter 7km då vi skulle ner i vattnet, blöta och tunga skor är inte det skönaste att springa i och DÅ skulle vi ännu upp för backjäveln ett varv. Avslutningsvis vadade/simmade vi genom ett kärr. Och så kom vi i mål. Tiden blev 1.33.56 vilket vi är ASNÖJDA med. OM, jag säger OM vi vill springa nästa år igen kvalade vi upp från 4e startgrupp till 2a. Känns ändå rätt coolt. Min slutliga placering blev 518 vilket jag är super NÖJD över!

Nöjda, glada och rätt så illaluktande kom vi i mål. Och efter det blev det ett till dopp i havet, vi orkade inte vänta på duschar och kläderna blev snabbt kalla då vi inte längre sprang. Vattnet kändes inte ens speciellt kallt efter alla dagens dopp, så vi tvättade av det västa och klädde på oss torra kläder igen. Det var några andra från Pargas som också sprang tjurruset, alla kom i mål och DET är vi glada och nöjda över. Mest glada var vi över att hitta dessa typer i busskön, sådär fin smög vi oss in i kön med dem och behövde inte KÖA i 100 år för att vänta på bussen. SKÖNT, för HÄR blev det kallt och nu var vi också både trötta och hungriga.

Sen var det liksom över, kroppen kändes bra genom hela loppet och också efteråt. Visst var jag trött, men inget dessvärre. Kontrasten från att gå från totalt otränad till så pass tränad att jag klarade av detta, gör mig både stolt och glad. Just nu är jag glad att det är över, kan inte påstå att jag MÅSTE uppleva detta flera gånger men samtidigt var det ju nog häftigt och kul. Vi får se helt enkelt.

Vill man springa ett lopp som inte handlar om att springa, då rekommenderar jag tjurruset! Ja och om man går igång på att göra galna grejer, smutsa ner sig och ha riktigt roligt. Vi åkte via Mall of Scandinavia och åt lite mat innan vi körde tillbaka till hamen igen. På båten duschade vi och käkade buffet. Vi var totalt slut och somnade 21.30.

Tack Mia för en rolig resa, vi ska nog hitta på andra knasigheter att prova på ännu. Det var inte vår sista "träningsresa" !

Likes

Comments