Header
View tracker

Känns tråkigt att det blivit så tyst på bloggen. Men det har varit en jobbig period ett tag.. D har krånglat med maten, varit mycket grinigare än vanligt osv. Själv har jag för tillfället ingen energi eller lust med något annat än att ta hand om D. Jag hoppas detta vänder snart så vi får en gladare bebis och därmed en gladare mamma. 🌿

Det blir ialf en snabb tripp till lkpg senare för att köpa en ny micro. Våran slutade fungera i helgen. Och ja, det underlättar att ha en micro helt enkelt!

Min sötnos

Likes

Comments

Högst upp på min "vill ha-lista" just nu.
En turkos Tripp Trapp från Stokke och tallrikarna från Mateus Lace kollektion.

Likes

Comments

Jag älskar dig till månen och tillbaka, tusen gånger om 🌕

Likes

Comments

Vikt: 7076g
Längd: 65cm

D har alltså varit utanför magen i 5 månader.. redan?! Den här månaden har gått rekord snabbt. Man hinner knappt med.. jag menar, nästa månad är han ett halvår gammal. 😳 Men, nu tar vi en dag i taget.

Den här månaden har han utvecklas enormt mycket. Som alla andra månader, haha. Han har "hittat" sina fötter och grejar med dem hela tiden. Han greppar och undersöker allt! Och stoppar i munnen såklart.

Tror nästan att han kommer börja krypa vid 6 månader. Han försöker verkligen, så snart kommer han nog på tekniken. Roligaste han vet just nu är väll att stå upp och babblarna.. Ja, jag trodde vi skulle slippa babblarna men nej. Det tycker han är kul. ☺

Idag var vi på BVC. Den här gången hade han gått upp jättebra i vikt och ligger nu på sin kurva igen. Han får endast ersättning nu, så jag misstänker att han inte fick i sig tillräckligt av brösten. Bara han mår bra så spelar det ingen roll om han ammar eller äter ersättning. Även att det var supermysigt med amningen.

Idag var det dags för vaccin igen. Än så länge verkar han inte reagera, mer än att han kanske är lite tröttare. Vi får se hur han mår senare under dagen.

Bönan imorse 🌿

Likes

Comments

View tracker

Idag tränas det för fullt!
Han kryper nästan och tycker det är jättekul att "gå". Det är helt otroligt vad fort tiden går. På onsdag är han redan 5 månader. Min lilla bebis, kan du inte alltid vara så här liten? 🌿

På tal om 5 månader så är det besök på BVC på onsdag. Dags för vaccin igen.. hoppas han inte blir lika dålig den här gången. Förra gången fick han feber i några dagar och var inte glad alls. 😓

Likes

Comments

Ds gudmor och min guddotter var här. Vi matade barnen och jag började få ont i magen. Det kom som i intervaller och blev värre för varje gång. När jag tvättat av D får jag så ont att jag ber J ta över D.
Jag går in på toaletten, börjar må illa och känner att det blir jobbigt att andas. Helt plötsligt är jag dyngsur av svett. Jag har ingen aning om hur länge jag var där inne men när jag kände att jag mådde bättre tänkte jag att jag skulle lägga mig på sängen några minuter. Jag ser sovrummet och jag börjar gå och sen svartnar det.
När jag öppnar ögonen igen ligger jag nedanför sängen och har ingen aning om hur jag kom dit. J försöker prata med mig och hämtar vatten.

Jag svimmade alltså.. så läskigt. Jag är så otroligt glad att jag hade min vän här som kunde ta hand om D och hjälpa mig! Tänk om det hade hänt när jag var ensam med D..

Ringde S som kom hem direkt. Jag var helt slut och trött i kroppen efter detta. Jag funderar på om det kan vara stress som är orsaken. Förmodligen.

Bilderna är från idag

Likes

Comments

Sovmorgon = huvudvärk pågrund av försenat kaffe intag

Jag fick alltså sovmorgon till kl 8. Kände dock ganska direkt att huvudvärken var på gång.
Efter morgonrutinerna var det dags för Ds frukost. De senaste dagarna har han varit jättekrånglig när han ska äta (ersättning). Han blir arg och ledsen och vill inte ha efter en liten stund. Ibland fortsätter han efter rapning oså men han äter väldigt lite i taget så det tar ju en bra stund innan han ätit klart. Det är inte vanligt att han får i sig hela flaskan längre..
Vet inte om det kan vara någon utvecklingsfas igen? Han är skit gnällig, speciellt när det kommer till mat och sova. Han vill helst bara sitta på oss.
Ialf så har denna morgon varit ganska jobbig, en sån där morgon där tålamodet testas till max!

Efter att han äntligen somnade och jag fått i mig kaffe är han nu vaken och på helt okej humör. ☺

Likes

Comments

Första dagen på det nya året startar med en glad bebis som lät mamma och pappa sova till kl 8! 🌿

Kvällen tillbringade vi med vänner, barn och tacos. Skratt och prat fram till tolvslaget sen blev vi trötta och gick hem. Ett lugnt och mysigt nyårsfirandet.✨
I år höll jag mig ialf vaken, till skillnad från förra året. Då var jag dock gravid och hade jobbat 07.00 - 21.00.

Den här dagen fortsätter med tvätt och städning.

Likes

Comments

Bus innan läggdags 😘

Idag tog jag, D och Winston en lång promenad. Vi gick i villa områdena och kollade på fina hus.. det är så mysigt att bara drömma sig bort till när vi själva har ett hus i framtiden. 🙈
På hemvägen gick vi förbi jobbet och tog en kopp kaffe. De är då fina mina kollegor! Inte alls jobbigt att gå tillbaka till jobbet när man har så trevliga människor att jobba ihop med. Kommer dock sakna D så enormt mycket när jag väl börjar jobba igen.

D och S sover redan och jag funderar på om jag ska ta mig en skål yoghurt med flingor..
Imorgon ska vi till Ds morfar på kalkonmiddagen och "fira jul". 🌿

Likes

Comments