Folk säger att de vill ha med mig på saker, men de e ju ändå med andra döms varför ska jag lägga energi på att ens försöka? Ja jag är jäklar butter men det är inte så kul direkt att jag alltid ska komma på sista plats och inte vara så mycket för andra 😐 så dessa som ska kalla mig för sina vänner å gör såhär hela  tiden  kan dra åt skogen så långt det går... Nu har jag banne mig ledsnat på att alltid vara som ett jävla bihang, och inte alls betyda så mycket för någon annan än  vad mina vänner betyder för mig!

Jag måste börja skaffa annat umgänge så jag slipper dehär,  jag vill också  betyda saker för andra och inte bara för att jag är den sista på listan eller att de ska känna att jag är något jävla välgörenhetsprojekt😑

Likes

Comments

II morgon är det min dag! Då är det min tur att försöka med att skaffa barn, försöker dock locka min man till att försöka redan nu, vilket inte går så bra. jag saknar att ha de där sjukt bra sexet utan kondom! så sjukt mycket skönare utan så  jag saknar spiralen lite x)
men det är  rätt sjukt, det är över 6 månader sen min man sa att  vi snart kunde börja försöka då jag har jobbat ett halvår och nu har jag också fått en tillsvidareanställning  och jag är så jävla glad för det 😁det kändes som  när min chef kom med anställningsavtalet  och jag fick läsa igenom och skriva på så kändes de så sjukt overkligt.  nu är alla kraven uppfyllda  och nu är det bara bebisen i magen som fattas 😇

har nog aldrig känt mig mer taggad på att det verkligen ska hända mig snart att få testa vara gravid och få ett barn som jag och min man har skapat med hjälp av varandra 😍 och jag längtar så tills det står på stickan att jag är gravid 😃

Likes

Comments

det känns lika jobbigt än, att jag står och stampar på samma ställe och mina vänner kommer vidare i livet... Jag vill också skaffa familj, köpa hus eller ja flytta i af 😣 jag har så många tankar och jag väntar bara på att jag ska få börja med mitt liv! Jag vill börja få skaffa familj, inreda ett hus och ha plats med alla mina saker.. Ge hunden en riktig gård där han kan leka.

jag är tillochmed rädd för att jag inte kan få barn, och det är skrämmande att tänka  på. jag är rädd för att min pstav  förstörde allt för mig, jag känner hur nära gråten är jämt och jag ö skar bara att jag fick sjunka genom  jorden och hoppas på att jag kommer lyckas med något i mitt liv. just nu väntar jag på min fastanställning  som börjar bli dags för.

9dagar till det är min tur att börja försöka skaffa barn, och det kanske blir mitt år att få en bebis nästa år och vi kanske kan lyckas  få en liten och att jag kan jobba bra länge innan jag går på mammaledighet , få bra mammapenning  och kanske kan köpa ett hus till och med!  

jag har 17 dagar kvar till vi ska åka  till mallorca, och jag hoppas verkligen  på att vi kommer ha det så bra som jag kan föreställa mig. Jag är lite Depp nu bara för att jag har mens och det säger getkuk... Men i morgon är det äntligen  fredag och jag kan njuta utav hela helgen. ska försöka få med mig min bästa vän  på bio och gym 😊 om hon vill på en lördagskväll  😇

Likes

Comments

Lite mer än 2 veckor  kvar till vi ska åka mallarna!  och jag är mer nervös  än någon  annan känns det som... Tänk o  vi har tagit vatten  över huvudet? Att vi två ska åka själva. vi kommer säkert bråka massor och det kommer säkert inte bli de som vi har planerat att göra,  men vi får försöka att planera då på söndagen  då vi kommer ner, eller om  vi gör det på mötet dagen. Vi ska ändå sola och bada och eventuellt  gå på stan.. Och det är väl inget  att fy skam! Jag tror då annat sätt  att vi kommer  få det riktigt bra! 

18dagar kvar och på fredag blir det shopping och mat på Ikea ☺ men jag är lite nervös också inför det ! men det  blir nog bra,  jag ska  Vara med en vän som   jag inte  har träffat på superlänge  😊

Likes

Comments

han har gjort det igen!  han sårar mig medvetet  och kommer alltid göra något för att såra mig, det är som om jag inte är värd det han säger annars .. när vi bråkar så säger han allt som gör mig ledsen och det är så jobbigt! 

i morgon  hoppas jag att det inte behöver bli bråk över småsaker igen. jag har så mycket  hormoner i kroppen å de förstår inte män, utan jag försöker hela tiden  få folk förstå mitt just vissa dagar. 

men nu ska jag försöka sova så jag får sova lite mer..

Likes

Comments

jag puh min man har varit på 2 kalas under två dagar, vilket kommer resultera  i att jag kommer ha gått upp i vikt. men har jag tur så slipper  jag  det 😉 Helgen har varit rätt bra förutom att min bonus svärmor alltid får saker handlar om att prata om barn. Det är ingen annan än mig som mår dåligt över att inte vara gravid eller ha barn än, men som jag skrev i går  att min man inte är redo än..

Jag är också orolig över hur mycket pengar jag bränner, så nu är det köpstopp och  nu blir det att spara en  jävla massa pengar och hoppas på att  det kommer gå vägen  ordentligt med att kunna spara till hus och även kanske köpa en  till bil då när jag får ett körkort.

men jag är orolig över att jag har lite svårt att hålla i pengar, men de kommer bli bättre.  peace!

Likes

Comments

Jag ska testa att skriva här å se om jag gillar denna bloggdomänen ☺ och sen att jag kan skriva lite mer privata saker.

jag är 26 år och har nästan precis fått mitt första jobb. Har jobbat i lite över 5 månader och jag lär ju säga att jag trivs!
Innan jag fick jobb så pratade jag och min man om att vi skulle snart börja skaffa barn, men sen då jag fick min jobbintervju  och sen 3 dagar efter så fick jag veta att jag fick jobbet så förändrades allt.  Jag klandrar han inte, jag har bara jobbat  och då förr,och nu en provanställning  på 6 månader.
Men då ville min man att vi skulle vänta med att börja försöka ett tag för att jag ska få en tillsvidare  anställning. Nu är det bara lite mindre än 1 månad kvar till det är över med min provanställning  och  mina chefer  vill ha mig kvar, så nu väntar jag bara på att jag ska få skriva på för tillsvidareanställning 😀

Jag har varit gift i 2 år och snart 2 månader med min man, och vissa verkar tro att det är något fel på mig eftersom, jag inte har blivit gravid än, de menar väl på att de bör vara dags för länge sen att jag å min man skulle ha barn. Men  livet fungerar inte så, man lär ju vara redo för att ens skaffa barn.  Jag är redo, men min man har inte blivit redo än. Så jag väntar på honom, och jag ser på honom hur jobbigt det är  när jag pratar om barn eller köper barn saker.

Jag var på bakluckeloppis  och köpte kläder åt min kommande bebis, och min bonus svärmor tror jag såg det. så får se hur mycket de kommer höras om detta.

Likes

Comments