Header

Nu har jag suttit och fixat mina naglar en stund. Känns så skönt att ha dom igen. Man får ju inte ha de inom vården men nu när jag är ledig så passar jag på .

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Halloj :) här har man vart vaken en stund och städat samt ätit frukost och så. Just nu blir de att ta de lite lugnt sen får vi se vad som händer

Likes

Comments

Contains affiliate links

Dessa två produkter är super bra. Och doften går inte att beskriva hur gott den luktar. Jag älskar dessa. Man känner sig återfuktad länge samt doften håller i sig lika länge. Och dom är värda varje krona. Kan starkt rekommendera dessa. Detta har Therese Lindgren gjort riktigt bra. Om ni klickar på produkterna kommer ni till en sida där ni kan beställa dom.

Likes

Comments

När ens bästa kompis ligger inne så är det en självklarhet att man åker dit och hälsar på. Men det gör så ont i hjärtat att se henne ha så ont.

Nu har man vart där ett tag och är åter igen på väg hem för att hinna äta lite innan man ska iväg och jobba igen.

Likes

Comments

Här är solen på väg upp och jag slutar snart. Detta är min näst sista natt på mitt schema. Men kommer få jobba massor efter detta endå. Dels på andra ställen men säkert en hel del på detta oxå. Nu ska man dricka en kopp kaffe och njuta av sol uppgången innan alla börjar vakna här.

Likes

Comments

Nu sitter man och väntar på bussen hem från jobbet. Har bara två nätter kvar på mitt sommar schema här. Men sen kommer dom nog ringa in mig mycket endå.
Just nu sitter man och bara längtar till sängen. Och halsen känns som den ska ge upp.

Likes

Comments

Nu har man suttit en stund med Linnea och spelat in lite roliga men galna videos som kommer upp på kanalen inom kort.

Likes

Comments

Här sitter man nerbäddad i fåtöljen med världens mysigaste vovve. Han älskar att mysa så de passar perfekt när man e sjuk. Så nu ska vi sitta här och bara mysa med en kopp te han och jag.

Likes

Comments

Sitter just nu här med min frukost och funderar vad jag ska hitta på idag. Är dock sjuk så blir inte att göra så super mycket. Sen fyller min son år så ska ringa han lite senare. Sen får vi se men tror det blir en lugn dag i sängen med massa film och te.

Likes

Comments