Header

Har ännu inte fått igång nått internet i nya lägenheten. Men de ska väl komma igång nästa vecka. Så kommer inte upp några videos för ens då. Men kan iaf skriva här. Och vintriga super bra i nya lägenheten.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja idag går alltså flytten. Vi sitter just nu i en lägenhet som är totalt kaos och väntar på lastbilen. Och inatt har jag inte sovit nått. Så jah är extremt trött. Och mår allmänt pyton. Känner inte alls för detta. Och det jobbiga är ju att allt nu är packat och ska snart packas upp igen. Jag längtar bara till sängen nu. Uppdaterar mer senare puss

Likes

Comments

Hej på er från flytt kaoset. Jag ska precis till att avnjuta ett bad och ta hand om mitt ansikte lite med en mask. Och även mitt hår. Nu på vintern blir jag så torr och sen med all stress inför denna flytt så mår inte mitt ansikte så bra. Så ska njuta av en mask i ett mysigt bad får ju passa på nu medans man har badkar :p

Likes

Comments

​Ja här hemma packas de massa saker. Denna flytt kommer gå fortare än vi trott. 

Jag har även ett viktigt paket som är påväg hem till mig som jag väntar ivrigt på. Men de kommer jag skriva mer om när det kommit. 

Och ja idag har jag inte så många planer mer än att packa och städa lite :p. Nackdelen med att flytta är att de blir så rörigt med alla kartonger och sånt. 

Likes

Comments

​​​​

Igår va vi i nya lägenheten och kikade lite. Och ja det ser ut som de kan bli flytt redan om en vecka. Men jag är inte helt säker. Just nu har jag kidsen här. Och igår kväll gick vi hem till kärlekens bror så barnen fick leka man hans bror. Så käkade vi tacos tillsammans. Jag har planer på att göra vloggar nu i december alltså vlogmas. Men jag filmade inte nått igår och inte idag då kidsen är här. Men ja jag ska börja med de på måndag iaf så kommer ni få följa på flytten så småningom oxå. ​

Likes

Comments

Jadu vart ska jag ens börja. Snön har kommit och ja lilla alfons älskar snö. Inte att gå i djup snö men att leka med den går ju bättre :p.

Sen så håller vi på att ska flytta. Och ja det kan jag säga är med blandade känslor. Vi ska flytta till större. Och jag kommer flytta ifrån mitt badkar till enbart dusch. Och det är nått jag tycker är mindre kul. För jag älskar att bada. Men det är mycket annat som gör att de e ok iaf.

Så just nu ska vi väl börja packa ihop detta hem. Men vi vet inte riktigt hur det blir än för vi kanske ska hyra ut denna i andra hand. Så de är ännu många frågetecken som ska redas ut. MEN VI SKA FLYTTA :D

Likes

Comments

Haft en trevlig dag med min kärlek på kupolen. Det blev lite shopping men inget speciellt. Sen blev det även god mat och en frappe efter de. Käkade en kyckling sallad på matpalatset.

Likes

Comments

J​a idag är det den populära rea dagen. Och vi ska in en vända på kupolen senare och kika lite om man hittar nått skoj.


Jag vet iaf att jag måste skaffa mig en ny laddare till min telefon. Har ni hittat nått skoj att köpa idag? 

Likes

Comments

M​ånadens glossybox kom idag så ska ladda kameran och sen spela in en video på de. Är ni taggade? för de e iaf jag. 

Dock vaknade jag med världens huvudvärk idag och nyser som en tok. Men ja jag vill spela in en video så då tänker jag göra de ;)

Likes

Comments

​Ja just nu är det mycket som händer här i mitt liv. 

Och det är saker jag inte riktigt vill dela med mig av än. Men inom kort kommer ni få veta allt jag lovar. 

Just nu sitter jag med en kopp kaffe och Sims. Ska snart ringa ett samtal oxå och fixa lite saker. 

Likes

Comments