Header

Är så sjukt glad då jag idag fick ett samtal om att jag fått jobb. Ska bli skönt att få börja jobba igen :) och jah tror det är ett jobb som passar mig bra :) ska nämligen jobba nätter.

Nu ska jag snart åka iväg på kalas för en i sambons familj. Men jag hoppas ni har en lika varm och underbar dag som jag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ja nu finns en ny video ute igen. Det är en pik in i min väska. Så om ni är nyfikna så får ni kika in videon.

Likes

Comments

Ja nu håller man på att laddar upp videon. Så om ni vill se vad jag har i min väska så får ni ha lite koll efter min video.

Likes

Comments

Nu känns det verkligen som sommar när man möts av dessa blommor på promenaden med hundarna. Men de känns iaf som sommar :).

Likes

Comments

Njuter av morgon kaffet och funderar vad denna dag har att erbjuda.

Jag vet att jag iaf ska redigera en till video och lägga upp. Sen får vi se va jag ska göra. Kanske blir att göra en till video.

Likes

Comments

Efter att ha städat och tvättat hela förmiddagen så får man njuta av lite glass :)

Sen ska vi nog bara försöka ta det lugnt resten av denna dag.

Likes

Comments

Då har man lagt ut en ny video nu då. Så missa inte den, ni får chansen att se vad jag fick i min glossybox

Likes

Comments

Efter en natt med lite sömn så har man nu suttit vid datan en stund och skrivit cv samt personligt brev. Jag har nämligen en arbetsintervju imorgon som jag förbereder mig för.
Är dock väldigt nervös.

Likes

Comments

Ja nu sitter man och redigerar lite videos.

Har två videos som ska fixas. Hoppas ni ser fram emot dom. Idag kom även mitt glossy paket som jag väntat på så länge, post nord hade nämligen slarvat bort mitt paket s fick ett nytt skickat till mig. Och ja idag kom det så de kommer upp en video inom kort på vad jag fick i min box för april.

Likes

Comments

I helgen har vi inte gjort nått spec alls. Och det är även därför jag vart borta från bloggen. I Gävle hände det inte heller spec mkt så tog inga bilder. Men nu tänkte jag iaf spela in en video som kommer upp imon iaf :)

Likes

Comments