Det här med att bli vuxen är ju både en rolig och lite tråkig grej. När man är så pass gammal att det börjar bli dags att sköta sin egna ekonomi, börja arbeta, ta eget ansvar för sig själv, fundera på vad man ska göra med resten av sitt liv och leta efter ett eget hem efter att ha haft tryggheten med att bo hos sin familj innan. Jag har haft mycket problem med att växa upp när jag var lite yngre, då vi har en extremt bra relation i min familj och trivs väldigt bra med varandra. Det har aldrig varit ett problem att jag fortfarande bor här med mina föräldrar, från någons sida. För min del har det varit en stor trygghet när den fysiska och psykiska hälsan har sviktat, och för dem är det väl skönt att jag kan hjälpa till med hunden och betalar hyra till dem. Men vi har väl börjat inse, nu när jag är 21, att det börjar bli dags för mig att flytta ut. Därför tänkte jag skriva en liten lista för att påminna mig själv att det inte är så hemskt trots allt att vara vuxen. En lista för bra och lite sämre saker med att bli vuxen!

1. Hantera sin egna ekonomi. Detta är både den bästa och sämsta delen med att växa upp. När jag var yngre hade jag mitt lilla maestro-kort och mitt studiebidrag när jag gick högstadiet och gymnasiet. Jag var inte alls bra på att spara och gjorde av med pengarna ganska snabbt. Ändå var det så najs att bestämma själv vart mina pengar skulle gå. Innan det fick jag ju fråga mina föräldrar om jag kunde få grejer, även om jag då självklart också hade mina egna pengar i form av en månadspeng. Busskort och mobil och sånt stod mina föräldrar för. I dagsläget arbetar jag ju, så jag får lön varje månad. Den går snabbt åt till busskort, mobilräkning och hyra till mina föräldrar. Sen har jag det jag har och behöver spara undan lite varje månad om jag vill se någonting inhandlat på lång sikt. Att behöva hantera min egna ekonomi och tänka steget längre innan jag köper någonting är både roligt och jobbigt.

2. Systembolaget, yo! Det är ju få saker som är trevligare än att köpa några cider och ha en myskväll med en vän eller två, ett glas vitt vin i solljuset, eller göra drinkar med familjen en solig sommardag. Detta är ju självklart en positiv grej, när man kan hantera det. För ett stort ansvar kommer ju med att börja kunna köpa egen sprit hem. Man måste tänka steget före, tänka på säkerhet och även på sin egna hälsa. Inte så kul.

3. Välja eget mobilabonnemang och ha det helt själv. När jag var yngre hade mina föräldrar hand om mitt mobilabonnemang, och medan jag fick välja själv vad jag ville ha för mobil och abonnemang till en viss grad så är det kul att helt själv få tänka ut vad man behöver och vad man vill ha. Sedan blir man ledsen för att man inser hur dyrt det faktiskt är med gratis samtal och sms och 26GB surf i månaden... Femhundra kronor i månaden, tydligen...

4. Eget bestämmande. Jag som alltid vänder mig till min familj för råd i olika situationer blir numer något trött när jag frågar vad jag ska göra och får svaret "Du är vuxen nu så jag kan inte säga vad du ska göra". Självklart ber man alltid föräldrarna om råd, och jag får ju ofta råd av dem, men det där svaret ger mig ärligt talat lite ångest. Ibland vill jag bara att de ska säga "Nej, det ska du inte göra" eller "Jo, gå och gör det där nu!" Att vara tvungen att göra sina egna val är både kul och något skräckinjagande. Det är när jag började bestämma för mig själv som jag insåg hur svåra val det finns i livet att ta, och då fick jag större respekt för dem också.

5. Dödsångesten, som jag kallar den, eller den eviga känslan av att man bara blir äldre och tiden inte alltid kommer finnas för allt man vill göra. En viss typ av stress till att få saker gjorda innan man blir för gammal, vare sig det är plugg, körkort, jobb, framtidsdrömmar eller familjedrömmar. Att ligga i sängen och redan nu fundera på vart jag ska bo när jag skaffar egen familj är extremt onödigt. Dödsångesten är dock inte nödvändigtvis en dålig grej. Den pushar mig att göra mitt bästa. Vi alla "väntar" ju trots allt på att dö, så varför inte göra det bästa man kan med tiden man har? Varför inte kämpa lite hårdare för jobbet man vill ha, utbildningen man vill komma in på, huset man vill köpa? En vacker dag kommer allt vara över och jag vill inte spendera mina sista dagar med att vara missnöjd med vad jag gjorde med min tid. Jag vill vara omringad av vänner och familj efter ett bra liv och gå i frid. Vem vill inte det? Dödsångesten driver mig till att aldrig nöja mig. Aldrig aldrig aldrig.

Att bli vuxen är ju något vi alla gör, vare sig vi vill eller inte. Det enda vi kan göra är vårt bästa. Även om vissa saker är tråkiga, jobbiga eller rent av ångestgivande så är det en del av livet. Stormen kommer att lugna ner sig till slut och vi kommer att lista ut vad vi vill bidra med till våra egna liv. Vill man så kan man.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Då ligger jag hemma och sjuk igen efter en härlig jobbvecka! Det har varit så himla kul och skönt att slita lite och få jobba på i parken ännu mer, trots att det har varit väldigt lugnt de dagar jag har jobbat ändå. Att arbeta i det team jag är del av är underbart! Alla är så himla trevliga och det har varit skönt när alla har haft koll på allt så det har flytit på bra. Dock har mina raster varit sena alla dagar utom igår, och tisdag och onsdag fick jag hantera kräksolyckor.. Lite ofräscht. Så har fått torka kräks två gånger på två dagar och vid ett tillfälle torkade jag blod från en åkattraktion, ingen aning om hur det hamnade där dock? Jag har självklart inga problem med att städa när olyckor händer, men när min halsbränna kom igår efter en kräksolycka fick jag panik och trodde först att jag själv också höll på att kräkas. Jag överlevde dock, och barnen klarade sig och var gladare senare under dagen. Det är det viktigaste. Mycket viktigare än tillfälligt obehag när man städar.

Fick halsbränna igår under arbetsdagen som sagt, som ännu är här, och vaknade idag med feber, och då blev det ju att stanna hemma och vila upp mig. Jag har mest legat i sängen, har fått lite gjort med körkortstillståndet och synintyg dock så det är ju bra i alla fall, men annars har jag verkligen inte orkat någonting. Egentligen borde jag nog inte ligga ner hela dagen, så ska väl försöka gå ut och sätta mig i trädgården och få lite frisk luft i alla fall en stund, så jag inte känner mig så instängd och ofräsch. Det är synd att jag blir sjuk just nu, men då får jag ligga och planera och skriva listor och i almanackor och kalendrar och försöka lista ut lite saker som jag måste ordna upp innan säsongen börjar helt. Dessutom skulle jag på fest imorgon, så jag får verkligen hoppas att jag börjar må bättre snart! Vi skulle ju grilla och ha det mysigt på midsommar :(

Nu ska jag ut och hämta post och lista ut vad jag kan äta utan att magen och halsen ska få panik...

Ta denna ofräscha bilden från i helgen (någon är glad över att ha tillbaka sin macbook) och denna låt som belöning för att ni orkade läsa detta lilla gnälliga inlägg!

/Kram

(Skjortan från Monki)

Likes

Comments

De senaste dagarna har vädret varit supertråkigt, nu när jag äntligen har börjat jobba ordentligt i parken. Det har mest varit regn och molnigt, vilket har lett till att energinivån kanske inte har varit på topp, men jag har fått fantastiskt stöd från min underbara arbetsledare, som verkar tycka att jag gör bra ifrån mig. Det är ju alltid kul att få feedback på hur man gör sitt jobb, även om den senaste dagen jag jobbade blev väldigt jobbig med stressade kollegor och tråkiga toner mot varandra, men förhoppningsvis så kommer det bli bättre till sommaren i alla fall!

Jag har även påbörjat min lilla grönsaksträdgård nu! Rensat och gjort fint och planterat lite godsaker i lådan i trädgården! I år blev det basilika, rädisor och brysselkål! Jag är supernyfiken på hur resultatet kommer att bli, sist jag fixade och donade i trädgården blev det också rädisor, fast med blomkål och spenat! Det är något speciellt med att äta grönsaker som man själv har odlat, det är minst lika gott som det man brukar ha som handlats hem från affären!

Och nu påbörjades ju juni också nyligen, eller festmånaden, som det blev för mig... I onsdags var jag ute med mina kollegor på after work på Hugos och drack ganska så jättemycket och dansade och hade det underbart! Ikväll ska jag på fotbollsturnering och se på när mina kollegor vinner över alla andra enheter i djurparken, och efter det ska vi käka på ett ställe i närheten. Det ska bli supertrevligt! Sedan är det ju studenten på fredag och då blir det mer festande med kollegor som har tagit studenten, fast i Linköping, och nästa helg är det midsommar och då blir det fest hos Michaela! Jag är supertaggad, även om min plånbok kanske inte är det.. Haha!

För övrigt har en underbar sak hänt i mitt liv. Taylor Swift är tillbaka på Spotify, till sist! En av mina absoluta favoritlåtar av henne, Blank Space, har gått på repeat på sistone, vilket kan behövas. Hennes musik är ju bäst, särskilt när man typ gör sig i ordning för en utekväll eller bara chillar hemma. Queen <3

/Kram

Likes

Comments

^ Jungkook and Jimin, my boiiiiiiiiis <3 ^

Nu har jag jobbat mitt sista pass på Vildmarkshotellet och blivit klar med komvux. Jag är liksom klar till slut. Och jag blev godkänd i allt, och fick till och med ett C i Naturkunskap 2. Och nu när jag ligger här efter ett sista brutalt danspass (barndiscot på jobbet) så känner jag mig så grå och tom av någon anledning.

Nu blir det sådär igen. Ändra mina vanor och rutiner. Jag har ju bara jobbet i parken nu, så nu är det ju nästan ingenting annat att göra med min tid. Jag inser sakta men säkert att det börjar bli dags att tänka mer långsiktigt och titta mot framtiden, börja söka nya jobb, nya platser och nya vanor. Kanske hitta någon ny hobby? Och komma in på någon utbildning. Det är ju också en grej som måste hända i framtiden. Är ju livrädd för att misslyckas med mitt liv, men vad är egentligen ett misslyckande?

Men jag tänker fortsätta försöka leva i nuet, ha kul i parken, passa på och festa med mina underbara vänner och kollegor, fortsätta med musiken och lägga in nya vanor för mitt välmående som jag vet behövs! Jag tänker inte låta mörka tankar stoppa mig från att göra det jag vill med de människor jag vill när jag vill! Denna sommar har en gladare, roligare och festligare Linn premiär! Se till att inte missa det! ;)

Imorgon är planen att göra matlådor inför ny jobbvecka, fast tillbaka i Bamses igen (där man måste ha matlåda och inte får kostavdrag....), och sitta i studion, kanske börja med något nytt projekt, osäker. Har ju flera som inte är klara som jag egentligen kanske skulle lägga fokus på, men måste försöka att planera upp det hela så jag inte sitter som jag brukar och gör pyttelite på allt och sen tröttnar. Måste ha lite ordning och reda så blir det nog super!

/Kram

Likes

Comments

Lite skumt kanske att komma på dessa i slutet av Maj och inte i början av året, men jag kände att jag behöver sätta lite mer krav på mig själv än jag redan gör! Självklart ska jag inte få panik om jag inte gör absolut allting, men jag vill verkligen förbättra min livskvalitet, så varför inte dela med mig av mina mål? Vem vet, någon som läser detta kanske själv behöver en påminnelse om liknande saker?

1. Ta bättre hand om mina relationer med andra människor. Jag måste lära mig att skriva först, att inte tveka varje vaket ögonblick på om den här personen verkligen vill umgås med mig, att inte se mig själv i spegeln och bestämma åt en annan person att de inte är intresserad av att träffa mig. Och jag måste lära mig att ta det med ro, vad är det värsta som kan hända? Ett nej. Och får jag ett nej så behöver jag inte lägga massor av onödig energi på det svaret.

2. Ta bättre hand om min relation med mig själv. Jag måste verkligen sluta säga till mig själv att jag inte duger, att jag väger för mycket, har för stor näsa, för korta ben, för breda höfter, att mina ärr är äckliga. Jag måste krama om mig själv och säga att, jo, jag duger faktiskt precis som jag är, och om någon annan tycker annorlunda så vet de vart dörren är.

3. Ta bättre hand om min kropp. Däremot ska jag inte trycka i mig massor med skräpmat, massor med fika och sedan se mig i spegeln och inte förstå varför min kropp anpassar sig efter detta. Min kropp speglar mitt inre. Därför måste jag självklart se till att må bra fysiskt, se till att röra på mig ibland och inte äta för mycket eller för lite. Men absolut låta mig själv bjussa på en glass en dag, eller en kaffe. När jag dör så kommer jag inte förbanna alla gånger jag fikat med en vän, jag kommer att värdera de minnena högt.

4. Lära mig att vissa saker tar tid. Ha mer tålamod. Är det något jag är dålig på så är det detta. Jag måste se att saker inte alltid kommer gå precis som jag vill precis när jag vill det. Allt gott kommer till den som väntar.

5. Fokusera på nuet. Lämna kvar allt från förr där det hör hemma. Ibland kan jag tänka på ett särskilt tufft minne som gör att jag mår riktigt dåligt och ibland börjar jag gråta bara av att tänka på det, trots att det är över nu. Allt som är i det förflutna hör verkligen hemma där. Självklart måste man också bearbeta jobbiga upplevelser, men inte sitta och förbanna sig själv, tänka på vad man hade kunnat göra istället, eller tänka på hur mitt nu hade kunnat bli om jag gjort vissa saker. Jag har mitt liv här och nu. Med min familj och mina vänner. Inte där borta, där finns ingenting kvar för mig.

6. Lära mig att pengar inte är allt. Jag kan spendera dem, jag kan spara dem. Ibland tar pengarna slut, och det är inte heller hela världen. Jag överlever. Och jag måste sluta oroa mig över hur min ekonomi kommer se ut i framtiden. Jag har inte ens kommit in på något universitet, men är ändå livrädd för studieskulder och studielån, trots att alla människor som pluggar (i stort sett) måste ta studielån, och att det inte är något konstigt.

7. Njuta av livet. Göra roliga saker även när jag har en låg dag. Aldrig låta det stoppa mig från att vara den jag är och ha riktigt kul.

8. Sluta vara så rädd. Detta kommer jag fortsätta jobba på. Sluta vara rädd för det förflutna och sluta vara rädd för nuet och sluta vara rädd för mina ärr.

9. Inte vara rädd för att anstränga mig. Detta är också ett stort problem.. Vill aldrig anstränga mig för att jag är så rädd för att misslyckas eller bli besviken. Därför kan jag inte bli besviken om jag inte har ansträngt mig. Jag kan inte fortsätta göra så, livet är till för att levas, och om jag aldrig anstränger mig så kommer jag aldrig att bli positivt överraskad av vad jag har gjort.

Avslutar med bilder från förr när livet inte var så bra, vet inte varför, men fick feeling ;) Min påminnelse till mig själv att det blir bättre, och att universum löser allting. Det är aldrig helt hemskt eller helt underbart. Universum löser allt.

Tack för att ni läste, ni få människor. Detta kanske är något ni också behöver jobba på? Hoppas allas eventuella inre strider går bra, och kom ihåg: DU DUGER FINT PRECIS SOM DU ÄR <3

/Kram

Likes

Comments

Hallå där!

Dålig på att uppdatera? Garanterat!

Nu i över en vecka har jag varit sjuk igen. Det började med hög feber, sen kom halsont och till sist snuvan från helvetet. Det var ju trots allt säkert typ två veckor sen jag var sjuk senast. Det är ett mirakel att jag inte är underkänd i båda komvux-kurserna! Så imorgon blir det att göra två prov och ha två lektioner, sen, sen är jag faktiskt klar med komvux för denna gång! Efter det är det bara att vänta på svar från universiteten, jag är så himla nervös och orolig över om jag kommer in på något, annars vet jag nog inte vad jag ska hitta på till hösten! Min nervositet har jag stoppat genom att spela in lite till i studion, och har så himla kul att det inte spelar någon roll huruvida det låter bra eller inte. Har dessutom hittat flera låtar som jag är intresserad av att spela in, så det finns massor att göra nu, förutom plugget! Det är synd att jag inte är kreativ och smart nog att göra egna bakgrunder, om jag gjorde det så kanske jag kunde försöka tjäna en slant på musiken, då jag spenderar en hel del tid där nere i studion! Jag och pappa har tänkt beställa hem ett studioset och inhandla en bättre studiomikrofon samt puffskydd och lite sådana saker! Superexalterad över att få bättre kvalitet på mina inspelningar, när allt det kommer så kanske jag spelar in alla låtar jag har just nu om igen helt från början för att få den där bra kvaliten som jag saknar just nu. (Har dessutom hittat instrumental-bakgrunder till låtar från Dr Horrible's Sing-Along Blog, så livet känns rätt så gött, hoppas att pappa vill sjunga Neil Patrick Harris!)

Nu på sista tiden har jag blivit så sugen på att göra flera olika tatueringar på olika ställen på kroppen, inklusive den där lårtatueringen som jag har velat ha sen typ jag var sexton!! Vet att vargtatueringar har någon sorts stigma, men är så himla intresserad av någon vargtatuering med inslag av blommor på ena låret, skulle gärna ha en galax-val någonstans och en kvist lavendel någonstans också! Men det är ju mycket pengar involverade, och just nu täcker inte min budget och lön något i den stilen alls! Det blir en önskan till framtiden! (Eller julen kanske, hihi)

Nu är mina föräldrar på väg till staden som aldrig sover - New York! Jag och Kayza är kvar här med storebror och har också semester, lite mys och god mat, och Kayza får till och med sova i mammas och pappas säng ;)

Och nu har jag sagt upp mig på Vildmarkshotellet och börjat i Bamses Värld igen! Reinard var särskilt glad att se mig ;)

På tal om vilket, så tänkte jag för första gången faktiskt lägga upp en länk till min dropbox till en work in progress som jag har arbetat på ganska länge, men ännu inte är nöjd med! Att musik kan vara så kul är ju helt sjukt!

https://www.dropbox.com/s/xqbw5wvtzv0wlb8/Shiny ver 5.wav?dl=0

Likes

Comments

Framnäs!!! Vi har rest sen klockan två igår och nu är vi äntligen framme på folkhögskolan! Det tog oss cirka femton timmar och två tåg och två bussar, men nu är vi här! Trötta och ont i kroppen efter att ha sovit på nattåget, och förbereder oss för proven under dagen! Samling 8.30, dansprov 10.30, och till sist sångprojekt 13.00! Sen är vi klara! Jag kan knappt vänta tills vi är klara för dagen och kan gå och lägga oss igen... Sen blir det att spendera morgondagen i Piteå innan vi åker hemåt och kommer hem fredag morgon!

  • 38 readers

Likes

Comments

Nu. Nu fasen händer det. Jag har ingen motivation och jag är skakis och orolig men nu sitter jag här på Friskis och väntar bland alla tanter och gubbar på att core soft ska börja. Har aldrig gått på det men hoppas att det är lite lättare, då jag har haft ont i kroppen mycket på sistone. Det kan ju vara ett bra tecken om det mest är äldre här. Lite lättare och lugnare för mig såhär i början. Jag har kört för hårt från början och blivit sjuk varje gång jag har börjat träna, så nu blir det mjukstart deluxe! Efteråt blir det att åka raka vägen hem till Kayza som är ensam hemma under tiden jag tränar. Vi ska väl ta oss en långpromenad när jag har fått i mig lite lunch hoppas jag!

Likes

Comments

Alltså queen!! Hon är så otroligt snygg och talangfylld, helt sinnessjukt när hon är så ung! My jam!

Har på sistone hamnat i ett litet lågläge i hjärnan. Haft svårt att fokusera, svårt att hålla mig glad en längre period och bara allmänt orolig, som om något är på väg att hända men att jag inte vet vad så att min kropp hela tiden är i beredskapsläge utifall att något exploderar. Jag kom på mig själv med att få panik på bussen från jobbet för ett tag sen där jag inte kunde sluta tänka på vad som skulle hända om någon som hoppade på bussen vore kriminell eller att någon skulle attackera mig eller busschauffören eller liknande. Förutom högberedskapsläget i kroppen så är jag extremt lättirriterad utanför arbetet, av någon anledning mår jag jättebra på jobbet men inte någon annanstans. Jag har tusen inre konflikter och åsikter samtidigt som alla vill få sitt sagt, som jag måste välja mellan hela tiden. Och mitt i det här är jag kär i flera personer men är rädd för att de ska vara intresserade av mig eller att de vill göra saker som inte jag vill göra. Har upplevt att mitt problem med att låta folk röra mig har blivit värre. Vanliga kramar är ganska lugnt men ibland känner jag mig extremt spänd när sånt händer.

Det är självklart inte så att jag är extremt sjuk eller någonting sånt, jag har bara en tuff period nu igen. De kommer och går som vanligt och hänger kvar efter depressioner och ångest, men de är inte farliga. Jag vet det. Men jag är ärligt talat så himla trött på att vara så trött hela tiden. Jag vill ha motivation till att göra saker, till att umgås med vänner, gå ut, träna, gå promenader som jag vet att jag egentligen vill, men inte orkar jag göra något.. Hur får man ens fram motivation? Jag ser mig själv i spegeln och är inte nöjd någonstans, vill dra täcket över ansiktet och aldrig behöva gå upp igen, men så kan man ju inte heller tänka. Jag vill äta bättre men så fort jag får chansen så ligger jag i soffan och trycker i mig choklad, godis, chips, vad jag än får tag på. Måste skärpa mig. Måste måste måste. Men hur fan får man den motivationen?? Måste jag verkligen komma till ett extremt lågläge för att komma igång? Kan jag inte få det innan jag mår så pass dåligt?

Tur att jag spenderar pengar på att gå till kurator på vårdcentralen, sortera upp alla mina röriga tankar. Har ingen aning om hur jag skulle få ordning på mitt liv annars.

Idag har jag haft matematiklektion där vi har pluggat om statistik, och strax ska jag bege mig mot lektion nummer två för dagen. Har tänkt gå förbi systembolaget på vägen hem idag, köpa mig nåt litet gott. Sätta mig i soffan och se på någon sorglig film för att få gråta ut. Det är nog bland det skönaste jag vet när jag känner mig såhär spänd. Bara få ut allt negativt, och sen när filmen är slut så har jag fått ventilera på nåt sätt och kan må bra en stund igen.

En ny människa har kommit in i mitt liv som jag trivs väldigt bra med, som är omtänksam och snäll och verkar vara mitt största fan (har skickat inspelningar till henne och hon vill bara ha meeeer), och henne tänker jag lägga tid på att umgås med. Människor som får mig att må bra behövs. Såna vill jag ha som vänner.

Nu är det exakt en vecka tills jag och Emelie åker på audition i Norrland också! Ska bli så himla roligt, måste ner i studion i eftermiddag och öva mer, är så fruktansvärt nervös, men vill hellre spela in mina låtar till youtubekanalen än öva på auditionlåtarna, haha.. Latmasken måste krypa bort känner jag nu...

Likes

Comments

Och så har min 21-årsdag snurrat förbi. Jag hade en underbar, om inte något stressig, dag med min familj där vi handlade och förberedde inför det lilla "kalaset" jag hade planerat till kvällen. Några av mina närmare vänner kom på kvällen, och vi åt god mat som jag med hjälp av mina underbara föräldrar hade förberett och drack bål som jag hade gjort! Under kvällen fick jag presenter och vi firade glatt in på de senare timmarna på natten! Det blev en hel del vin och bål för min del, som vanligt...

Alla presenter har varit något överväldigande, likaså alla grattis-önskningar! Jag har varit så van vid att vara i min egna lilla bubbla att det faktiskt var ett tag sen jag umgicks med någon utanför arbets- eller skoltid. Det blev tusen gånger bättre än jag någonsin vågat hoppas, så nu siktar jag på att vårda mina relationer särskilt mycket!

Just idag har varit en ganska dålig dag. Jag har inte alls varit i ett bra läge psykiskt över huvud taget, så idag blev jag hemma. Överlag har jag väldigt svårt för att gå ut bland folk idag, mår fruktansvärt över hur jag ser ut och hur mycket jag väger och kan inte fokusera om jag är ute bland folk, så idag har jag studerat hemma. Matematiken och Naturkunskapen går väldigt bra, och snart ska jag fortsätta på mitt arbete/presentation om ALS. Men just nu sitter jag i studion här hemma och spelar in lite igen.

Jag har flera projekt som jag inom en snar framtid kommer att lägga upp på youtube, inte för att jag vill visa det för folk på så sätt, utan för att visa för mig själv att jag kan och vågar! Jessica hjälper mig med bilder till varje projekt. Mest spelar jag in musik från Disney, men har en del annat på G också! Hoppas bli klar inom en snar framtid, men tänker inte spoila vad jag håller på med helt och hållet, ni får helt enkelt vänta och se om ni är intresserade ;)

Då ska jag väl fortsätta att få utlopp för mina mörka tankar och känslor som sitter i kroppen just nu. Wish me luck!

/Linnis

Likes

Comments