Header

... då föddes våran älskade son, klockan 11.25, han vägde 3180g & var 49cm lång. Efter en tuff och lång förlossning så förlöstes han med ett kejsarsnitt. Han var perfekt redan från första stund, även fast han legat i så många timmar i en aktiv förlossning så mådde han så bra när han kom ut.

Känslan att äntligen få möta denna lilla varelsen som bott i magen så länge är obeskrivlig, vid första syn så var känslorna okontrollerbara. Det var så mycket kärlek, lättnad, rädsla, lycka & förvirring på samma gång. Har aldrig förut upplevt alla de känslor samtidigt. Men tänk ändå vilken otrolig glädje!  Ni som har egna barn förstår precis vad jag skriver om, & ni som inte har barn! SKAFFA! Ni kommer inte att ångra er.  Hade aldrig någonsin kunna tro att man kan älska en människa sååå otrolig mycket innan man ens träffats. En mammas kärlek till sitt barn övervinner nog allt.

Det finns dagar då man sliter sitt hår & gråter en skvätt, för man inte vet vad som är fel, då det bara är gnälligt och svårt att komma till ro, men hur fasen kan man inte bli lycklig & varm i hjärtat när man varje morgon vaknar till att små små pigga ögon stirrar på mig & väntar på att jag ska vakna. Att vakna till Kits leende och skratt slår nog det mesta, hur ska man någonsin kunna få en dålig start på morgonen? 

Varit en bra dag idag, fått en hel del gjort. Tänkte också att jag eventuellt ska försöka komma igång med EFIT. Få jag själv tycker att det är väldigt roligt att se andras EFIT 😀

EFIT står för Ett foto i timmen. Man tar alltid under en dag ett foto i timmen på vad man gör under dagen. 

Ha det gott så länge, så ses vi snart igen.

Likes

Comments

Vad gör man när man inte kan sova?

Varför inte skaffa sig en blogg, som man kan uppdatera antingen varje dag eller en gång varje år. Nåväl, återstår att se hur ofta den blir uppdaterad. Denna natt sover jag och Kit ensamma hemma, tomt & ensamt. Men ändå, tänk vilken tur vi har som fått en fantastisk liten son i vårat liv, han är helt perfekt.Likes

Comments