Header

Godmorgon på er alla trötta människor. Idag är det dagen jag hatar mest - måndag, men vi får se det som en ny vecka en ny dag med nya chanser och blablabla! Sandra ovh Moa har äntligen kommit hem ifrån Sydafrika och good god vad glad jag blev, äntligen är squaden återförenad haha..Helgens bravader sitter fortfarande kvar i mig, det är då konstigt för brukar vanligtvis vara helt död på måndagar men är typ fortfarande i exstasläge så bra lördagen blev.

Idag när jag kommer hem tänkte jag faktiskt rensa min garderob helt; ta ut de jag inte vill ha och vika och lägga allt fint och prydligt. Den är kaos just nu och det får jag också väldigt ofta höra av mamma så för att undvika tjat och för att spara tid - städa era garderober(!!).

Förövrigt så har jag inte så mycket planerat denna vecka som det ser ut nu mer än plugg fika med Gustav ovh eventuellt jobb. Känns också som att det ögat blivit ljusare nu, solen har börjat kika fram allt mer och jag är såå redo för våren, att kunna sitta på uteserveringar och fika i solen - jaa tack.

Likes

Comments

Godmorgon på er

Gud så trött jag är! Kom hem vid 05 igår efter att ha varit ute, det var en superlyckad utekväll! Träffade massa vänner dansade skrattade och hade det jättebra. Tackar å bugar för Gustav och RK som gjorde min kväll haha älskar när folk är easy going och bara kan ha kul. Har jobbat så har inte vart ute på ett tag å fått träffa alla så det var jättekul, ni fattar grejen haha has a blast(!!)

Mamma väckte mig typ 10 och frågade om jag ville gå med på promenad till Slottskogen och kolla på djuren Haha, bcuz its 100 minus grader så var inte det så lockande så jag stannade hemma gjorde frukost och passar på att blogga lite och göra några inlägg.

Påtal om inget så funderar jag på att ha en frågestund här på bloggen där jag svarar i video, hade de varit något??

Likes

Comments

Asså fkn hell..jag vet, inget bra sätt att inleda ett inlägg på men snälla kan vi bara snälla prata om känslor nu och inte vilken känsla som helst utan kärlek, helt avskalat och generellt - kärlek. Det är nämligen så att jag ligger här i min alldeles för stora säng och tänker på massor, minnen känslor och kärlek & förhållanden. Varför det blev som det blev, hur jag kunde bli behandlad som jag blev behandlad i mitt 4 år långa förhållande av min första kärlek och min bäste vän, också alla fina minnen, resor, skratt och gråt, hur mycket känslor som fick plats i lilla mig på en gång. Hur en sak som ett ord KÄRLEK kunde på både gott och ont forma mig till den jag är idag. Tänker på vad man kunde göra annorlunda - om det gick att göra något annorlunda, allt som sades, så mycket ord man utbytt och hur det känns just då när man är så ledsen med klumpen i magen och hjärtslagen i öronen och letar efter något att säga som kan rädda allt för något mer än de var redan sagt. De gånger man kollat in i varandras ögon och sett världen, så säker, så j*vla säker på att det är förevigat och att inget kan förstöra det. Hur EN känsla kan lämna så starka spår. Bilder som blir till minnen, minnen blir till sår och smärta som blir till år.. Fkn hell e det jag har som svar. Vilken resa. Så mycket tid som lagts på att övertänka på saker jag aldrig skulle ha kunnat ha påverkat ifrån första början, för man kan inte hindra att en annan person begår misstag, att en person gör ett aktivt val och sviker i ett förhållande och är otrogen. Fan för det. Så mycket kraft det tog. Tänkte att skiten vänder var så naiv, höll någon annan över vattenytan för att själv drunkna. Alla sömnlösa nätter alla gånger jag grät i min ensamhet. Hur jag på något sätt tillät mig till att bryta ihop helt utan att jag egentligen ville. Hur jag låtsades att må bra för att jag någon gång trodde att på det sättet skulle lösa sig.

Hur blir det sen då? Nu när det gått tid, nu när jag vänja mig vid min ensamhet och blivit starkare på både gott och ont, det har tillförda rädsla för att älska och bli älskad. Så mycket som jag vill känna kärlek men endå så rädd. Hur gör man när personen som svikit börjar höra av sig och varje dag har del i din vardag, det är fortfarande samma person som jag älskat så länge men också som svikit, vad är störst kärlek eller svek? Vad känns mest? Fkn hell...Det är inte lätt. Vet att jag inte är ensam. Även om tiden går så kommer de stunderna då man tänker tillbax och ligger vaken och tänker på en person och undrar om han/hon tänker likadant. Att inte veta vad en annan person tänker suger livet ur en. Hur kan du ligga vaken på nätterna efter det som gjorts, den sjuka leken, trodde honom trodde på allt, måste lugna ner det nu. Men ni förstår - känslan. Ett ord en känsla som har så mycket bakom sig. Så underbart men så nära den mest smärtsammaste smärtorna som går att känna. Det är farligt, det är underbart. Det är oförutsägbart. Det är ALLT.

Jag vill känna lättnad. Känna att jag är bekymmersfri, inte övertänka. Jag vill bli älskad och älska. Inget mer än det och tror att alla vill det.

Likes

Comments