Header

Hej! Ska varna för smått lång text. Jag har varit intresserad av en kille jag träffat ett par gånger nu i drygt ett halvår och vi snapar varje dag, han kallar mig för sin baby, bae, sötis, älsk osvosv,flirtar en hel del, vi har också haft sex fast oftast i onyktert tillstånd och nu jag har fått känslor för denna killen men vet inte vad han känner gällande mig, känns inte så lätt att fråga honom eller få honom att förstå hur jag känner utifall det skulle bli fel. många tjejer vet vem han är och får höra från håll och kanter att han håller på så på snap med flera också, har du några tips på vad jag ska göra??

Svar - Hej på dig! Asså vet precis vad du menar och detta är så svårt men det enda du egentligen kan göra är att förklara för honom hur du känner gällande honom och höra vad han har svar på det och ta det därifrån, vem vet han kanske faktiskt känner dsm för dig, om du inte hellre vill fortsätta flirta på snap utan att veta vad det är mellan er två - om det ens är något. Det kan vara så att denna killen är den´´flirtiga´´ typen som endast har intresse för att flirta, ha någon att snacka med, få bekräftelse från, hänga med, mysa & ligga med men som inte vill ha ett förhållande av något slag. Gör det som känns bra för dig! Jag personligen skulle nog tillslut tycka att det hade varit alldeles för tufft att prata, hänga, mysa och ha sex med en kille jag har känslor för men som inte visar att han har det tillbax, liksom obesvarad ´´kärlek´´..Det är inte lätt.

Hur ska jag göra för att få tillbaks mitt ex uppmärksamhet som jag fortfarande gillar? Det har gått 4 månader sedan vi gjorde slut, vi gjorde slut för att han fucka upp lite men jag vill fortfarande ha honom. Börjar bli desperat och trots att flertal killar skriver till mig inklusive hans vänner så vill jag bara ha honom. Ska jag ignorera honom, hålla på med nån av hans kompisar kanske eller vad gör man??

Svar - Okej sakta ner lite nu..ni gjorde slut för att han ´´fuckade upp lite´´? För det första vet jag ju inte vad det innebär men för att detta ´´lilla´´ skulle avsluta ert förhållande måste det ju vart något stort eller..? Anyways! En sak du aldrig aaldrig ska göra för att få killen du gillars uppmärksamhet är att hålla på med hans vänner, no no NO. Det är fel på alla nivåer då du leker med hans känslor likaså den stackars vännens känslor. Om du gillar någon ska du lägga ALLT ditt fokus på den personen och göra så mkt som det bara går för att visa honom att du endast vill ha honom. Fråga vad han gör, hur han mår, inled vanlig daglig konversation och försök träffas, om han inte visar intresse eller har ursäkter - gå vidare. Tiden läker..

Hur får man en kille som är svår?

Svar - Ja herregud..jag har nyligen ställt mig denna frågan typ 20 ggr på en dag. Jag vet ju inte exakt i ditt fall vad du menar när du beskriver honom som svår för man kan ju vara svår på olika nivåer men generellt e det enda du kan göra att hålla i, va envis och få honom att förstå att du är allvarlig med det du vill, att du endast vill ha honom.

--

Ja..Asså efter att svarat på era frågor börjar man ju tänka själv en hel del på sin egna situation. Det kan ju vara svårt nog att veta vad man själv känner men det där med att ha känslor som är obesvarade är ju ett helvete. inte nog med att man kanske inte är så tagg på att dela en person med massa andra men också frustrationen av att det är oklart om han endast ser en som en flirt och inget mer. Man måste absolut inte rusa in i något och det är det jag tror att många är rädda för, men att ta steget och erkänna att man ser på varandra som mer än vänner och att det finns ett intresse där underlättar ju. Jag vill inte heller påstå att man ska känna att man slösat tid riktigt om det visar sig att personen inte känner detsamma eftersom den tiden man spenderat med personen förhoppningsvis känts bra och har gett en något. Jag blir irriterad på mig själv till och från just för att jag ska få intresse för den svåra typen.´Och varför det ska va så svårt att hitta den personen som hellre käkar lite lunch med en och vill ses och ha riktig kvalitetstid ist för att bara höra av sig efter kl 00 för att ´´ses´´.. Inte för att på något sätt vara uppkäftig eller en skrytmåns så är det så att jag dagligen får meddelanden på all min social media från killar som försöker få kontakt, svarar inte ens och det är ba så det är. Jag lägger hellre tid på de jag känner och jag tycker inte det är konstigt alls. Men det jag försöker säga är att om jag har intresse för en kille så kan det vara ett rum med en miljard killar och mitt intresse skulle fortfarande falla på honom, ser ingen annan likaså väcks inte ens mitt intresse för någon annan.

Jag fattar verkligen inte varför the fuck man flirtar med någon på den nivån då man kallar personen för sin älsk, baby osvosv och säger saker som ´´du är min´´ ´´vill ha dig´´ ´´saknar dig baby´´ ´´gillar dig´´ osvosv om man inte egentligen har ett intresse för personen?? Asså whyy, varför gör man så. Det där gör mig frustrerad, folk som får flera tjejer att känna sig speciella på samma gång, som kör samma visa samma game på flera. Jag har varit smått intresserad av en kille ganska nyligen, ingen biggie men han står ut ur mängden och det bara blev så, och självklart visar jag det i lätt form fast endå uppenbart lixom och känner att han endå visat intresse tillbax så e jag ute en kväll stöter på ett tjejgäng, snackar lite, hans namn dyker upp och får höra att han håller på på exakt samma sätt med denhär tjejens syster, asså jag blev helt off, allt sjönk och även om jag skratta bort det så var jag riktigt besviken, lack. Grejen är att när jag får intresse så lägger jag verkligen allt mitt fokus på den personen, försiktigt men endå uppenbart, nu e jag på det planet då jag bara jobbar är med tjejerna pluggar och bara är, det är som jag inte ens orkar med dehär jävla spelet med att få den personen man vill ha, ja jag är lack för att det ska vara så svårt, folk ska vara svåra. Jag är väldigt säker på vad jag vill, har nästan alltid varit så,detta innebär också att jag vet mycket väl vad jag inte vill ha, jag vill inte vara en av mackorna på smörgåsbordet som han ska gå runt på smaka på, jag vill inte följa med dig hem från krogen som jag aldrig pratat med innan och ha opersonligt sex, skiter om du går din väg och påstår att jag spelar svår för jag nobbat dig - jag är inte den tjejen bara. Vill inte lägga mitt huvud på ditt bröst där andra tjejer ligger dagen efter. Jag vill inte vara en av de tjejer du skickar massutskick till på snap med nån gullig text ens. Tack hej you do you and I´ll do me isånnafall haha..Jag har inte medvetet sökt något med någon alls men på nått sätt e det som det bara dyker upp och vill bara att det ska dyka upp något rätt om det endå ska dyka upp liksom, fattar ni? Lek inte med någons känslor om du inte vill ha någon gott folk!

Likes

Comments

Hej älsklingar, nu ligger jag nyduschad och nerbäddad i min älskade säng. Är helt slut, kom hem vid 04.30 imorse efter en kväll ute med vänner kvällen avslutades superbra och träffade vänner jag inte sett på länge som jag saknat så det var jättekul!

Imorse var jag uppe ganska tidigt åt frukost och städade hela mitt rum ordentligt för att få det gjort, så skönt att bara ha det i ordning när ny vecka börjar eftersom det brukar se ut som helvete här efter helg med spektakel hehe..Vi ska strax äta middag här hemma familjen, alltid mysigt med en ordentlig söndagsmiddag, efter middagen ska jag möta upp RK och lite andra för att dra till park. Denna helgen har vart riktigt bra faktiskt trots att jag inte hade något planerat i förväg, det är nog så att det blir som bäst när det blir lite spontant! hoppas ni alla haft en superbra helg!

Likes

Comments