Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Som ni märkt så har inte jag bloggat något om vardag eller något om mitt privatliv på väldigt väldigt länge. Inte för att jag inte velat, inte för att jag inte orkat, jag har bara inte kunnat. Inte känt mig kapabel till att processa allt och sila och få ut en läsbar text för er gällande allt som hänt under denna tiden jag vart frånvarande, det har inte gått. Suttit flera gånger med en tom sida och försökt men inte fått ut nåt och det har vart riktigt jobbigt, det har inte vart jobbigt det har varit sjukt mentalt påfrestande, känt mig fast och överallt i tankarna.

Det har hänt saker eller saker? Det har hänt så mycket. Massa förändringar både helt oförklarligt underbara saker sen mycket annat som inte är lika härligt om vi täcker skiten rejält med glitter..MEN jag har skaffat nytt jobb och jag har träffat världens finaste människa. Jag som efter allt jag gått igenom bestämt mig för att vara bara jag ett bra tag - och då menar jag ett BRA TAG, träffar mitt från ingenstans en kille som idag älskar mer än livet, som en käftsmäll blev jag kär igen och det känns så otrooligt bra skönt roligt pirrigt, Aa det är ingen jävla mellanmjölk att förklara hur det känns. Alla vet nog att kärlek är något av det bästa som finns samtidigt som det är så läskigt. Det är så jävla läskigt hur en person kan påverka hur man känner, tänker, gör och vill. Tänk att man har en persons hjärta och känslor i sina händer, något så värdefullt.

Något jag tänker på mycket är hur allt hände. Jag var i Paris i ett tag i början på augusti, jag hade umgåtts ett tag med en kille som var ett riktigt as, definitionen av svin verkligen, var så färdig med att lägga min tid, investera energi på någon som inte ens kunde bete sig, jag var trött på Göteborg trött på min omgivning, trivdes inte hemma så bra och ville komma bort, samtidigt så hade jag blivit kontaktad av en "scout" som jobbade för strix television som ville ha med mig i den svenska versionen av serien på MTV "are u the one" som kommer att börja sändas på TV3 2018. Jag är en sucker för att kolla på reality tv och sånna skitprogramm, men att vara med??..ska vara ärlig, jag tänkte på det länge och hårt - jaa jag övervägde det haha, prata med min familj om det, men beslutade mig tillslut för att tacka nej och stanna. Tänk om jag åkt, tänk om jag valt att åka å vara borta så länge, jag hade aldrig träffat HONOM då. Alla fyrverkerier fjärilar i magen och lycka jag har nu hade jag inte haft. Tack gode Gud för att jag är här jag är nu.

Men nu då? Hur är det nu? Har världens finaste kille som också är en sån sjukt skön kompis, det är så otroligt viktigt att vara bra vänner i ett förhållande också. Jag jobbar inom resturangbranchen, trivs på mitt jobb, min bästa vän som flyttade till Kina för att plugga i nästan ett halvår i somras och lämnade mig halvt depressed for reals (haha) är snart tillbax, det är snart jul men framförallt ett helt nytt år, en ny sida. Jag vill uppleva nya saker, skratta resa. Jag är redo att leva igen.

Likes

Comments