Header

Hej på er!

Nu har jag hamnat i matkoma efter middagen as usual..min syster och Sofia är hos mig så vi har ätit och druckigt gott och är hur mätta som helst. Igår var det Epic på port och jag var där och hade en jätterolig kväll med fina vänner, riktigt lyckat faktiskt! Imorse vaknade jag dock jättebakfull vilket jag aaldrig blir verkligen så det var väldigt konstigt, så idag har jag inte gjort så mycket mer än att tagit det lugnt då jag inte mått så bra (hehe)..Älskar att det blivit så härligt väder här i Götet nu, verkligen varmt och skönt! Hoppas det håller sig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Igår svängde jag förbi bästa Clara på Hello Bombshell och fick mitt hår fixat - alltså det är drömlikt nu!! Så mjukt tjockt och friskt. Hår gör så otroligt mycket verkligen, det är verkligen en del av ens identitet nästan. Är så glad över att jag hållt fast vid mitt mörka hår och inte gjort det ljusare och bråkat med blekning och sånt kör som sliter så mycket, trivs verkligen i mitt mörka hår! Boka gör ni HÄR


Om ni ska fixa håret så är Hello Bombshell stället ni ska till hörni, gå inte någon annanstans, stället är guldvärt, och personalen är så underbara och fina.

-

Har jobbat hela helgen så blivit väldigt lite sömn, det är ju det man får ta när man jobbar nattklubb, men roligt är det! Imorgon blir det ytterligare en kväll på port du soleils tisdagsklubb Epic tuesday som jag blivit ambassadör för, superkul! Hoppas ni alla haft en bra helg, pussar!

Klänningen är från Carin Wester och skorna från Bronx

Likes

Comments

Hej finisisar!

Jag är tillbaka efter ett par månader utan någon bloggning alls. Äntligen tänker ni haha, så många söta kommentarer jag fått under tiden jag vart borta och känns verkligen jätteroligt att ni så gärna vill ha mera. Jag tänker faktiskt inte bara gå vidare här utan att förklara min frånvaro även om jag bara hade kunnat skriva att jag inte vill dela med mig av det. Jag tänker vara straight forward och kortfattat förklara..

Jag under en lång tid befann mig i ett jättedåligt mörkt och osundt läge, jag var jättesårad, deprimerad ensam och vilsen, jag hade fått mitt hjärta min krossat och visste inte då hur jag skulle ta mig ifrån faktum att jag mådde så otroligt dåligt.

NU mår jag så otroligt bra, jag befinner mig i ett jättebra läge, jag känner mig glad fri stark och jag har tagit med mig allt som hände i det förhållandet där jag mådde så dåligt och ser det som en erfarenhet och exempel på precis hur jag inte vill bli behandlad och precis vad jag inte vill ha i ett förhållande. Jag och ingen ska behöva må så någonsin.

Att vara singel var något jag var livrädd för om jag ska vara helt ärlig, jag trodde jag skulle känns mig så otroligt ensam, jag var då väldigt sårbar och tänkte att det aldrig skulle funka då jag inte var bekväm i min ensamhet just då. Visst kändes det svinjobbigt, en hel del i livet försvann ju och allt ifrån vanor till vardag fick jag ändra. Nu känns det så bra och är så lycklig för det, så stolt över mig själv att jag faktiskt släppte taget och gick min egna väg för min egna skull inte bara min hälsa.

På denna tid jag varit borta har jag gjort så mycket roligt och händelser som kommer bli minnen för livet, bl.a. studenten, bästa dagen i mitt liv! Så otroligt tacksam för mina bästa tjejkompisar och alla andra fina människor jag träffat som hjälpt mig att må såhär bra som jag gör idag. Det känns verkligen som att detta är början på något riktigt bra.

Likes

Comments