Header

Ni vet "dom dagarna" då man mara finner sig själv halvt död för man känner sig trött fast inte sovtrött när man är helt emotionellt avstängd och bara är som man är? Precis så är det nu, jag har haft ett underbart lov som nu är Påväg att ta slut, ärligt så löner jag inte någon ångest över att det är slut just nu, en vecka räckte precis för mig och jag tycker faktiskt att det ska bli skönt att gå tillbax till rutinen igen och framförallt träffa alla sina klasskompisar och mina tjejer, som jag saknat dom. Påtal om vänner så är det just det ordet som mitt lov bestått av. Jag har lagt hela mitt lov på att umgås med mina vänner här i stan, inte fokuserat på något annat utan bara varit, och fan ja fan vad bra det har känts. Ligger as we speak och skriver med Sandra som jag inte träffat på en vecka nu och känner hur underbart det är med vänner ovh hur betydelsefullt det är att ha någon som bryr sig om en och som man kan öppna upp till och lixom bara låta ens tankar å känslor flöda ut över och också låta sina vänner göra detsamma, at få dem att känna sig viktiga och vara en axel för dem. Alla mina tjejer jag älskar er.

Gud vad jag bara helt plötsligt väller ur mig kärlek helt plötsligt efter att jag i början av detta inlägg var helt emotionellt bortkopplad (??) ni ser hur bra skrivande kan vara!

-

Imorgon är det som sagt back to school. Nu är det inte långt kvar tills studenten ovh ärligt talat så stressar de mig nästan mer än vad det exalterar mig kind of..? Vet inte varför riktigt men tänk sen när MSN inte behöver gå till skolan mera, när den platsen bara försvinner och man ska ändra helt på sin vardag, det är lite läskigt tycker jag. Skola åsido så börjar det kännas allt mer varmare i luften och jag tackar Gud för det haha som jag klagat på kylan, I ain't sorry tho' jag hatar kyla. Kan knappt bärga mig tills våren är här och när man kan börja bära vårkläder oh lawd! Hoppas ni alla får en bra söndag med måttlig söndagsångest puss!

Likes

Comments

Namn: Nikita

Ålder: 18 år

Längd: 170

Hårfärg: mörkbrunt (färgat svart)

Ögonfärg: Bruna

Etnicitet: 50% svensk 50% fransk

Familj: Mamma pappa storasyster

Boplats: Göteborg

Jobb: PUSH nattklubb

Intressen: Umgås med mina underbara vänner, musik, mat, mode, skönhet och träning.

Favoritmusik: Jag lyssnar för det mesta på house, hiphop, deephouse, rap!

Rädslor: Att bli bortförd, igelkottar och fuckboys ;)))

Tatueringar: yepp jag har två tatueringar!

Favoritfärg: Det är rosa men jag har aldrig på mig det utan bär för det mesta svart grått och beiget.

Ditt mest använda ord: Hmm vet inte men det måste nog vara "wtf" haha säger alltså detta för mig själv säkert 20 ggr per dag.

Likes

Comments

Jag har suttit fram och tillbax och funderar på ifall jag ska skriva detta inlägget, vad jag ska skriva och hur jag ska kunna formulera mig så bra som möjligt, det är ett stort ämne - ett jävligt känsligt ämne och jag vet att alla ni FI-extremister läser med näsan mot skärmen och väntar på att jag någonstans ska fucka upp så ni kan sätta tänderna i mig och läxa upp mig om kvinnosyn och kroppsideal. Ja jag vet det. Men jag kommer göra detta känner att de e dags - det behövs.

Dagens kvinnosyn och kvinnliga kroppsideal e fett skruvat to be honest..man ska ha stora tuttar stor rumpa en midja som man kan greppa med bara två händer och smala tonade ben och väga 52 kg. Internet har skapat denna bilden, internet är boven i temat. Kolla Instagram tillexempel, det pumpas ständigt ut så kallad "inspirationsbilder" på olika brudar hit och dit med sina kroppar som nästan är så perfekta så att de blir tråkiga, tänk på alla unga tjejer, de tjejer som inte hittat sig själva och som jämför sig med det de ser varje dag i sina flöden på Instagram och övrig sociala media. Tänk alla de som jämför sig själva. Det är det jag tycker är så sorgligt..visst vi har alla vart i den perioden då vi började tänka extra på vad vi åt och tränat extra mycket för att vilja ha den där "lilla förändring". Men folk måste förstå att vi all är olika, och framförallt våra kroppar. Ingen kropp är sig lik en annan, stora bröst små bröst kurvig inte kurvig stora lår smala lår breda axlar mindre breda axlar långa ben korta ben - ALLA är vi olika. Fuck alla ideal som finns hit och dit, alla bloggar och sidor som lägger ut artiklar om hur kroppen ska se ut och hur man ska bära sig åt. Ge fan i killarna som bara är ytliga och som pratar högt om hur man ska se ut. Släck inte lampan när ni har sex för du är rädd över vad han/hon ska tycka! Klä på dig vad du vill, se ut hur du vill och gör vad du vill.

Men det jag stör mig mest på är hur tjejer ser på tjejer just på sociala Media för när blev det okej att snacka skit och klanka ner istället för att ärligt ge beröm och komplimanger när en tjej postar en bikinibild på insta där hon ser fucking bomb ut. Varför i helvete är det okej att kalla en annan tjej för "attentionwhore" för att hon lägger ut en bild på sig själv där man ser lite skinn? Och varför fuck följer du ens henne då om du har så jävla mycket problem med det hon postar???! IM SORRY men jag förstååår inte detta. Många tjejer diskuterar också "Vrf lägger hon upp det" "är hon osäker" osvosv, det kanske är för att hon själv tycker hon ser bombassgood ut och gladerligen vill visa världen det! Tänk om folk kunde lägga ner tid på annat istället för att gnälla över att man ser en niple igenom tröjan. Jag önska bara att det fanns mer tjejer som höjer andra tjejer för det är det bästa jag vet - jag älskar det och jag vill ha mer av det DET BEHÖVS!!

Jag anser att vi alla måste lära oss att titta i spegeln och acceptera vårt utseende, tycka att vi duger. Eller nej, vi ska inte bara kunna tycka att vi duger, jag tror att det är viktigt att vi lär oss att det är okej att tycka att vi är fina precis som vi är, vi måste också låta folk göra det de vill och sluta gnälla så jävla mycket. Tjejer äger och alla tjejer är fina precis SOM NI ÄR. Puss

Likes

Comments

Jag har alltid varit dålig på att dricka sen jag var liten och nu pratar vi om vanliga drycker (haha) för er som inte förstår nånting nu. Nuförtiden dricker jag säkert 10 glas vatten per dag! Försöker undvika läsk och onyttiga drycker så mycket som det bara går. Ibland brukar jag lägga i citrusfrukter i mitt vatten då det är jättebra för det är "hydrating" Gud kommer verkligen inte på ordet på svenska haha..det är också massvis med C-vitamin i vilket är bra för tex hyn! Det har också en detox fungerande effekt, alltså hjälper det rensa kroppen på skit. Super fräscht och gott!

Likes

Comments