Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag är just nu i Paris på lite semester och kommer uppdatera imellanåt med bilder och förhoppningsvis en film med allt som hänt här sammanlagt, puss!

Likes

Comments

Kommunikation.
Att man kan prata och lyssna på varandra är så sjukt viktigt, kommunikation is key nä men påriktigt får panik på folk som är oklara.

Tillit.
Om man inte kan lita på varandra ska man inte vara tillsammans och så e det bara tycker jag. Man ska vara lugn i med vad sin partner gör vart han/hon än är och med vem och vara säker på att han/hon aldrig skulle göra nånting olämpligt eller svikande när man själv inte är i närheten. Vara säker när det gäller allt egentligen, känna att man kan lita 100% på den man är tillsammans med. Alltid säga sanningen, vara trogen. Nog sagt.

Bra sex.
Sex utrycker väl de känslorna man inte kan få ut i ord för varandra(?) och klart det är superviktigt att det känns bra.

Vara vänner.
Att ha en pojkvän/flickvän är en sak men att vara bra vänner är också viktigt för mig. Att man kan umgås socialt, skratta och njuta av varandras sällskap och kunna ställa upp som vän också för varandra. Kunna umgås helt enkelt och bara känna att man kan vara sig själv i den personens sällskap.

Finnas där i alla lägen.
Det är ju självklart omöjligt att alltid kunna finnas där fysiskt i ett förhållande för det kommer hända grejer när man är på olika platser. Men att bara göra sin partner medveten om att man finns där, ett samtal lr sms bort. Kunna ge en kram och säga att allt blir bra när man känner sig ostadig på benen.

Likes

Comments

Gårdagen blev lite blandad för mig kan man säga, på förmiddagen åkte jag Jessica Chanel och Niklas till Slottskogen och njöt av solen hade lite picknick och tog det lugnt vilket var supermys, inte så ofta man bara i timmar kan sitta och ta det lugnt så, efter det så var det ett jobbpass för min del på push, det gick super och gled på ovanligt bra för en senare stängning. Var helt slut i huvudet och kroppen när jag slutade, det uppstod lite av en konflikt i mellanlandningen hemma innan jag drog till jobbet (kortfattat..) så åt varken, var förbannad ledsen och trött, sen lät jag inget sv det synas när jag jobbade så var lixom tvungen att pressa det djupt ner under tiden jag hade mitt pass, och självklart är det jättejobbigt, det gjorde heller inte saken bättre att mina byxor sprack vidöppna mitt på jobbet samt att min ena sko gick sönder den med, snacka om en dålig kväll..så efter jobbet mötte jag upp mina fina tjejer som jobbat backstage och det kändes lite bättre, så skönt när man har sånna människor som bara gör en lugn och är så genuint härliga när man har en dålig dag där man känner sig ostabil.

Trillade in vid ca 06 imorse trött som vet inte vad, tog en kall dusch och bara la mig direkt. Imorse gick jag upp gjorde lite frukost och har legat i sängen och kollat film fram tills nu, det är söndag och regnar, då är det faktiskt okej att bara va eller hur!

Vill bara påminna er Akka efter denna helgens galenskap och känslobergodalbanor att det är okej att bryta lite och vara lite ledsen ibland - bättre det än att lasta på sig en massa som tynger ner en.

Likes

Comments