Header

​Hej!!

Hoppas allt är bra med er!! Idag har jag fixat naglarna dem blev super bra och jag är så nöjd dem har färgen lite persico rosa med små diamanter!! Så snygga tycker jag iallafall!! 

Så imorgon fyller jag år, men faktiskt är jag inte jätte taggad... Så den struntar vi i!!

Sanna kommer snart (min bästa vän) Hon har varit utomlands sen typ 22 december tror jag och hon kom hem igår! Har verkligen saknat henne jätte mycket och vanligt viss träffas vi typ mints 4 dagar i veckan! Så nu ska jag få träffa henne fast hn är skit trött ch kommer antagligen att sova! Haha. Jag har faktiskt inte så mycket mer att säga jo juste jag har rätt mycket med den där återträffen som är om en veka! Men ja dagens tips är att använda ljusa bilder när man ska lägga upp något och använd gärna vit bakgrund för då blir dem också ljusare! 

Ha det bra!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej!! Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en bra dag!

Så just nu håller jag att planera ett evenemang tror jag man kan kalla de eller det är en återträff med vänner från en resa.  Så idag tänkte jag ge er lite tips på vad man ska tänka på när man organiserrar olika saker...

1. Fundera på varför du gör evenemanget. För har du inte en anledning du tycker är kul så kommer det inte vara lika kul och det kommer bli svårare att komma på vad som ska hända eller vad ni ska göra.

2. Vem är det till? Vilken målgrupp är det som de gäller? Om man vet vilken målgrupp det gäller så hittar du lättare olika aktiviteter dekorationer och mat för rätt personer.

3. Tänk på när det ska äga rum. Om du inte har rätt datum och bra plats kommer inte ert evenemang att funka lika bra. Det kommer inte heller komma lika många.

4. Att ha ett koncept eller ett tema är bra för då finns en helhet och det är något som leder eller binder ihop det.

5. Mitt sista och bästa tips är att inte skjuta fram alla förberedelser till sista minuten. Tro mig det är lätt hänt. Gör det så tidigt som möjligt och ha det klart tidigt!

Så jag hoppas att några av tipsen allafal kan hjälpa till! Och ha en riktigt bra kväll!! :)

Likes

Comments

​Hej allihoppa hoppas allt är bra med er!

Skolan! Så nu ska snart skolan börja och då är det bara tråkigt och jobbigt! När man tänker på läxor, prov, uppsatser och redovisningar. Och betygen usch!! Så jag tänkte ge lite tips på vad man kan göra för att klara skolan bättre.

1. Planera ditt skol arbete, skriv in när du har prov läxor och allt annat. Nu har jag turen att jag har ett schema på datorn som automatiskt skriver in när jag har prov, läxor och så vidare.
Men planera även när du ska plugga till vad, jag är själv inte jätte bra på de men ska verkligen försöka.
2. Detta är alla fall något som inspirerar mig att plugga och de är att ha lite finare block pennor skriva snyggt och göra de organiserat!! men alla tycker ju inte om de.
3. Lägg undan mobil och dator, det kommer hjälpa så mycket lägg telefonen i ett annat rum så du inte kan använda den och när det gäller datorn så behöver man kanske den till skolarbetet då har jag världens bästa grej som jag använder hela tiden! Self Control, sög på det på internet så kan du varje gång du ska göra något skol arbete ta upp den, skriva in alla webb sidor man inte ska gå in på och en tid så kan du inte gå in dem sidorna fören tiden är ute.

4. Ta pauser, att pausa lite då och då gör att du kan koncentrera dig längre och att  du inte blir för spänd!

5. Plugga på olika ställen eller testa olika ställen tills du hittar en miljö som passar dig! För vissa pluggar bättre i massa ljud medans andra vill ha det helt tyst hetta det som passar dig

6. Sista tipset är att hitta ditt plugg sätt vilket sätt du lär in på, här har jag ett litet tips som jag hittade på en sida där du kan göra ett litet test och se!

Så jag hoppas att detta kommer hjälpa några alla fall och att det var bra tips. Ha de bra!!

Likes

Comments

Hej allihopa!! Hoppas allt är bra med er! Jag är faktiskt inte på så bra humor idag. Varför? Jo för att inatt sov jag nästan ingenting för min mamma snarkade så högt. och hon ramlade på några brädor på natten så idag har hon och pappa varit på sjukhuset hela dagen medans jag har varit hemma och tagit hand om farfar. och jag är så så trött!!!

Jag läste en intressant sak om själv känsla och självförtroende.
De är ju inte riktigt samma sak men de hjälper varandra kan man väll säga. Själv känsla är mer om att man ska respektera sig själv och sitt eget värde som människa medans själv förtroende är mer om att man ska tro på sig själv att man klarar saker och att man tycker att man själv är bra som man är!
Men hur får man då detta ett bra självförtroende och självkänsla.
Jo de tar tid lång tid att bygga upp men ett av mina tips är att börja säga "jag är duktig på ...." försök intyga dig själv om att du är bra på saker visa mer än andra.
Gör saker du tycker är kul och intressanta och försök bli bättre på de. Vi tar ett exempel. att någon vill börja springa så varje gång du blir bättre med dina tider så säg inte "de va väll bra" utan " fan vad grymt jag slog mitt person bästa!"
3 tipset är att lära känna dig själv för då inser du mer vad du är duktig på och vad du tycker är kul!!
Haha som vanligt blev det ett slödrigt inlägg. men ha de så bra!! så ses vi;)

Likes

Comments

Hej!! Hoppas allt är bra med er!!
Jag har de bra uppe hos min farfar och just nu sitter vi framför öppna spisen, så mysigt. Önska verkligen att vi hade en hemma!!
Jag tänkte på en sak, åå gud vad jag tänker mycket... Haha, allafal jag hörde när några pratade om att ingen kan känna en ordentligt om inte man känner sig själv först? och jag förstår hur dem menar att när man vet de om sig själv så kan man visa andra. Men jag tror inte riktigt på de, för jag tror att någon annan kan känna en bättre än man känner sig själv..Haha så dumt de låter man jag menar att jag tror att man kan känna en person bättre än vad den personen känner sig själv. Haha bara en tanke jag fick...
Så vad har jag gjort under nyårsdagen... Jo jag har inte gjort något eftersom att jag är hos min farfar där jag inte känner några människor förutom familjen och de är ju inte bättre att de är i stort sätt ute på landet eller vid en sjö.. Jag vet inte hur jag ska förklara men ja, så rita och se på TV har min dag gått åt till, och då blir det nyss byxor och linne på sig och o sminkad så tråkigt.
Aja hoppas ni har haft roligare än mig så ses vi! PS. och glöm inte att lära känna dig själv;)

Likes

Comments

Gott nytt år på er!!
Så jag hoppas allt är bra med er och att ni får en fantastisk ny års afton.
Jag tänkte på detta att de är många som tar upp de här med att julen kanske inte är så bra dör alla och likande när de är alkohol och liknande, men de är aldrig någon som tar de om ny är då är de ju minst lika mycket alkohol med i bilden. Aja jag ska inte prata om de men bara att om du har de tufft under den här tiderna så tänker jag på dig som har de och att de kommer bli bättre.
Så jag har haft ett underbart år verkligen!! Jag har rest jag har träffat massa nya människor jag har uppnått så många av mina mål!! Och framför allt är jag glad för dem jag har träffat och för dem vännerna som faktiskt finns där och som verkligen är mina vänner!! Samtidigt har de ju hänt väldigt mycket dåligt och saker jag ångrar jag har gjort som jag är så ledsen för att jag gjort men man har inte riktigt vågat göra något åt de! För jag tror att de är många som känner så men inte riktigt er känner de så jag tycker att alla tar tag i rätt tillfälle så här när vi går in på nytt år och säger förlåt till alla vi kanske sårat och säger tack till alla som vi vill tacka! Så tack! och förlåt!
Så kladdigt inlägg de blev men de blir de alltid så HAPPY NEW YEAR!! 

Likes

Comments

Hej!! Hoppas allt är bra med er. Jag har de bra förutom att jag åker bil hela dagen. Att åka bil kan vara något av de tråkigaste jag vet och förutom de så känner man sig så otroligt sunkig när man åker bil... Man har mjukiskläder äter inte mycket eller speciellt bra heller allafal inte när man ska åka bil i 8 timmar. bläää säger jag bläää... Och jag är dessutom så åk sjuk å nej man vill inte vara där. Aja så är de bara jag som inte känner mig bekväm i mjukiskläder? Jag är verkligen inte de förutom när jag är sjuk och kanske i långa bil resor. Men verkligen inte ute på stan och i skolan eller någon sånt. Och jag önska verkligen så mycket att jag var de för jag beundrar dem som är de och som ser jätte bra ut i de. Men jag trivs verkligen inte.... too bad...
Men man kan ju inte trivas i allt som sagt och man får ju hitta de som man trivs i själv. Aja jag är på väg till min farfar och ska fira nyår där även om jag kanske heller hade varit hemma nu men ibland har man inget val... Haha ni får ha de så bra så hörs vi!! :)

Likes

Comments

Hej, hoppas allt är bra. Är det bara jag som tröttnar på att föräldrar inte litar på en? Eller bara i almänhet när personer som står en riktigt nära inte litar på en.  Det är så jobbigt så här är lite tips på hur man kan få sina föräldrar att lita på en:

Kom hem vid bestämd tid, även om man är sur och inte vill vara hemma då så kom hem på den bestämda tiden för när dem ser att kommer hem rätt tid så kommer förhoppningsvis att våga låta dig vara ute lite längre gång för gång.

Använd dina pengar ansvarsfullt, jätte tråkigt jag vet. Men om man kan ta ansvar för pengar och gör bra saker med dem så ser dem också att du inte kommer använda dem för att göra något dåligt.

Om man har sysslor hemma så är det bättre att göra färdigt dem än att låta dem vara för att man inte orkar. Att ta hand om sysslorna är ett tecken på att man tar ansvar och utför det som är sagt.

Gå upp i tid på morgonen utan massa tjat, att gå upp i tid så visar du att dem inte behöver säga till dig massor utan att du lyssnar.

Kom i tid, gå på dina lektioner eller om man jobbar eller något annat så kom i tid för då visar du att du vill lyckas och att du tar ansvaret att ta hand om det du behöver göra.

Var ärlig, sån jätte töntig sak men om du är ärlig och erkänner dina misstag eller om du gjort något bra och berättar så kommer deras tillit växa. För om man ljuger så kommer det fram och tilliten kommer att sjunka. 

Be om ursäkt även om man inte alltid menar de så är det bättre att bara säga förlåt. För föräldrar har någon tendens att känna sig lite smått stolta när deras barn säger förlåt för att då tycker dem att man erkänt sitt misstag. 

Använd dator och telefon lagom mycket, om du sitter med datorn och telefonen hela dagarna så tycker dem att du behöver röra på dig er och hitta på andra saker, men om du inte gör det så tycker dem att du tar ansvar för att du själv ska må bra.

Likes

Comments

Mellandagsrean, perfekta tiden att köpa nya kläder och uppdatera garderoben. För även om det kanske bara är 50 kr rea så är det fortfarande 50 kr och om man köer fler plagg och får 50 kr extra från varje plagg så är det en extra tröja. Så jag har varit och handlat och sparat massa pengar på att köpa kläder nu men även smink. jag har ett stort intresse för att sminka testa olika smink produkter och liknande sen har jag inte den största budgeten så det är oftast lite mer budgetprodukter, och om ni vill kan jag absolut vis lite olika produkter som jag tycker är bra och till ett rimligt pris. Även om jag ibland suckar efter den där contour kit paletten för 750 kr, men jag e ung och inte direkt rik... Haha. Så slutsatsen är att det kanske är värt att stå i kö den där extra kvarten för att få kläderna lite billigare och ha råd med lite fler. Eller vad säger ni? Så här kommer lite tips till mellandagsrean att leta efter: Underkläder, det är något alla behöver men som faktiskt är ganska dyrt och som ett plus sänks mycket under mellandagsrean. Nyårs kläder om man vill hitta något snyggt att ha på sig på nyår så är nu den perfekta tiden att köpa när allt är extra billigt! Sen är byxor tröjor kjolar klänningar allt bra också såklart. Hoppas ni hittar något snyggt så ses vi!

Likes

Comments

​Mode e så dyrt, ha dem rätta kläderna, alla märken. Nej, nej och nej. Varför ska det behöva vara dyrt? för vet du du behöver inte ha en kofta från Odd och Molly för nästan 2000 kr. För mode handlar inte om vilket märke du använder utan vad som speglar dig. Okej jag ska förklara det är klart att det finns klädesplagg som är mer använde eller hur ska jag förklara. Som fler personer använder och som någon kändis använder, men om du kollar på kändisarna så kan du se att där finns ingen som har lika dan still utan alla har olika och alla trivs i det dem har. För mig är mode bara något som är kul och kreativt och att matcha olika plagg och färger att hitta mönster som jag tycker är fina. Missförstå mig inte att ta inspiration från andra är bra men ta den inspirationen och gör till din egen. Gör en eller flera stillar blanda dem och skapa din egen. Och glöm aldrig att testa nya saker för då kanske man hittar något nytt som man själv trivs bättre i. Men de här med att testa nya saker är ju rätt jobbigt egentligen när många läser detta tror jag att dem kommer tänka vad snackar hon om men tänk efter när ni till exempel vill testa att ha hatt eller kanske att ha en helt rutig tröja när man bara brukar ha svarta, för det finns många som dömer en. Men jag tänker såhär att om någon överhuvudtaget gör något elakt för att du testar nya kläder eller annat smink eller något liknande, så e det verkligen någon du borde bry dig om? Dem enda som du borde bry dig om och vad dem tycker är dem som bryr sig om dig, Ja jag vet att jag är förvirrande men jag hoppas verkligen att någon förstår vad jag menar och att vara sig själv och att ha det men själv tycker om det är mode!!

Ha de bra så hörs vi imorgon!

Likes

Comments