Header

eh hej! 🖒
här kommer ett sent inlägg!
hoppas ni mår bra. själv är det sådär vissa stunder och vet inte varför! allt ändras *snap* så fort. från att vara glad till att bli deppig och vill bara böla 😢. jag har diagnosen adhd som jag fick bekräftat den 5 juli. Men jag har varit deppig länge men det har utvecklas mer under åren🙁.
vet ej vad jag ska göra för att inte bli så deprimerad!😔.

Nää ska sova nu.
puss och kram 💋❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

tjenare!

hur lever livet i dag då?
själv är allt helt okej. Ligger här i sängen och har lite svårt att slappna av, många saker som snurrar i huvet som det brukar göra varje kväll!😑
men ska väll försöka sova lite innan klockan" ringer" senare.
Tänkte bara höra hur allt är😊

Godnatt på er och sov gott

puss&kram! 💋✌

Likes

Comments

​hej på er!

Äntligen kommer jag in på min blogg igen. Jag har haft problem att logga in men nu funkar de 👍😄. 

I går var jag i Stockholm och var och fick svar om min adhd/add utredning. Och jag var då nervös om hur det gick och vad det kunde vara för nått. För jag har alltid tyckt att det är nått som inte stämmer med mig men kunde inte sätta fingret på den. Men nu vet jag vad det är jag har så nu kan jag pusta ut 😄. Jag fick diagnosen ADHD! Och det känns jätte bra att fått den diagnosen. Så nu har jag 3 diagnoser. Dyselexi, dyskalkuli och nu ADHD. Så förbannat skönt. Så nu kommer jag kunna få mer stöd i livet nu 😄. Nu ska jag gå på toa sen gå mot bussen och praktiken. Jobbar den här dagen och i morgon sen har jag semester i 4 veckor ✌😆. 

Puss och kram! ❤ 💋 

Likes

Comments

Hej på er!

hoppas ni har haft en bra helg?
själv så har man legat i feber hela helgen. JÄTTEKUL...NOT! så jag har legat i sängen HELA helgen och kryat på för fullt :(.

allt började i torsdag morgon när jag skulle gå till praktiken. Allt var jättebra på morgonen och så men hade lite ont i halsen  (inte så jätteont). men sen när jag kom hem från praktiken så kände jag att det började göra ännu mer ont i halsen + att näsan började täppa igen sig litegran, men jag tänkte mer att det där kommer gå bort under natten. så på fredag morgon så hade ju inte näsan och halsen gått över utan då hade det blivit värre och jag började få feber och min kropp började göra ont och jag fick JÄTTEONT i huvudet och jag orkade inte göra nånting så jag låg i sängen hela dagen. men sen lite senare så började min mage fucka sig så jag fick jätte ont i magen så jag var tvungen att gå in på toa och spy men det var inte vanlig spya som kom utan det var bara litegran. så nån magsjuka var det inte som tur var 👍👍. sen lördag låg jag också i sängen heladagen men då började jag hosta som en "Gnu" så jag fick traska ner till tempo och köpa honung.
jag tycker att honung är den bästa medicinen som finns om man har halsont, hosta eller varför inte tjock i halsen! så det kan jag rekommenderar dig att köpa om man inte vill lägga ut massa pengar på en hostmedicin eller halsmedicin. godare också 👍😆. men sen söndag och i dag har jag legat i sängen och bara kryat mig 😊. men det blir att vara hemma i morgon också och krya sig ännu mer så jag kan få gå till praktiken på onsdag i alla fall 😄❤.
men jag mår lite bättre i dag än vad jag gjorde i går! så det är på bättringsvägen 💪. 

nej nu ska jag sova så jag kan bli friskare fortare.

Godnatt på er!

puss&kram!
❤❤

Likes

Comments

hej på er alla!
ursäkta om jag har varit off ett tag. men har hänt så mycket och så har jag varit sjuk och inte mått så bra psykisk!
mår fortfarande skit men försöker hålla humöret uppe och sätter på mig fack smilet för att få dagarna att gå! jag vet att du inte är bra att låsas må bra men just nu är det som det är tyvärr,men hoppas allt blir bättre snart. För jag orkar inte må så här! vill le utan fake smilet och känna mig lycklig och kunna säga att allt verkligen mår bra. Men tyvärr så tar det ett tag att bearbeta detta!  men hoppas att jag kommer må bra snart och slippa ångesten!!

kram! ❤

Likes

Comments

hej 👋!
hoppas allt är bra med er?
själv är det så där! Det är dom där förbaskade tankarna och känslorna som flyger runt runt inom mig som inte vet hur dom ska komma ut. jag försöker varje dag att få ut dom men dom vägrar försvinna! :(

varje dag får jag bära på detta och inte veta hur jag ska göra för att må bättre. psykologen verkar inte hjälpa eller en kurator! för när jag sitter och pratar med en psykolog/kurator så pratar jag om nått helt annat än det jag ska prata om! känns som om nån står och stoppar känslorna att få komma ut. varför är det så här? jag kan inte gråta. det är som att tårarna inte vill rinna ner från min kind,utan att det vägrar visa sig. jag vill kunna gråta med mina tårar dras tillbaka igen. snälla låt mig få gråta så allt kan bli bra igen, orkar inte med detta snart. men jag ska försöka sova lite gran så kanske allt blir bra i morgon.

Godnatt på er alla och sov så gott!

puss och kram! 😘 ❤

Likes

Comments

hej på er!
var nån dag sen jag skrev här.
men har praktiserat och har varit väldigt trött så har faktiskt inte orkat skriva nått. i går var jag på en födelsedags fest hos en kompis som har fyllt år så hon bjöd på tacos och kladdkaka,var riktigt mysigt och väldigt trevligt. vi spelade yatzy och galenpanna satt och pratade....! tack så mycket Bella för en mycket trevlig kväll i går det måste vi göra om 😄.

så nu ligger jag i min säng och kollar lite på 'tre kronor - serie' är en sån slappdag idag så orkar inte göra nått i dag och det är nog det bästa som finns 😍. hoppas ni har haft en mycket trevlig dag i dag och en trevlig lördagkväll i går?

nu ska jag kolla klart på 'tre kronor' och sedan göra lite mat😊.

kram på er alla och ha en fortsatt trevlig kväll!

puss! 😙😙❤

Likes

Comments

hej på er!
hoppas allt är bra med er?själv är det så där faktiskt! min magen krånglar, jag känner mig hängig och hela min vänster axel gör ont :( så jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att få det att inte göra så ont?!

men annars har denna dag varit helt okej,var hemma hos min älskade mor ett tag efter praktiken. vi gjorde inget speciellt vi bara umgicks eftersom både var trötta efter denna dags arbete. i morgon är det sista dagen sen tar jag helg, ska bli såååååå skönt så kan jag då sova ut :).

nej men nu tänkte jag sussa kudde så jag pallar med hela dagen i morgon 👍

godnatt på er och sov så otroligt gott!

puss och kram! 😘❤

Likes

Comments

hallå på er!

idag har det varit en deppig dag. har legat i min säng heladagen!  har varit deppig, många tankar och känslor som trycker på :(. vet inte vad jag ska göra, funkar inte att prata med nån, ingen verkar förstå mig så jag är tvungen att sätta på mig mitt fake smile när jag måste ha mitt humör upp för att klara av just den situationen, men jag hoppas att allt kommer bli bra till slut!

men ska sova nu, praktiken kallar i morgon. så nu blir det att sätta på mig fake smilet.

Godnatt på er och snälla ha ert humör uppe!

kram! ❤💋

Likes

Comments