Igår var det ändå en jävligt seg uppdatering hår men tänkte berätta lite vad som hände igår och så.
På morgonen gick jag till gymmet sen blev det skola. Seg skoldag då jag grät mest inprincip hela dagen...
Men men liksom. Sedan åkte jag hem somnade en stund Och sen varit vaken hela natten och nu ät jag här liksom.
Det ver typ det

Likes

Comments

Hejsan allihop, idag är Kajza väldigt trött.... pratade i telefon inatt i 3 timmar o 40 min. Så gick och la mig ganska sent ja. La mig ungefär vid 1 tiden. Ont i huvudet o allt men det är chill ska ändå sova när jag kommer hem så aa.
Det var ett bra men ändå dåligt samtal haha. Tänker inte berätta direkt vad jag pratade med denna person är så hemlighetsfull men kan säga vem det är och ja det är Hannes. Vi har väldigt mycket kontakt och det känns bra men såklart är jag fortfarande ledsen och allt. Men håll snälla tummarna för mig och hans förhållande. Eller asso så vi kommer bli tillsammans igen.

Likes

Comments

Hejsan allihopa, tidigt på morgonen just nu och jag sitter på bussen och är Påväg till Kalmar. Jag självklart startar morgonen med att dra sig in till Kalmar till gymmet och ska köra ett litet pass. Sedan ska jag gå till skolan och sedan efter skolan blir det gym igen då jag slutar så pass tidigt.

Likes

Comments

Hejsan alla. Nu kommer det mycket inlägg på en gång men kunde inte publicera imorse då det höll på med nouw och lite så.
Men tänkte berätta varför jag fortfarande har bilder kvar på Hannes o mig och varför jag inte tagit bort på insta hans namn och så. Men det är så jag ser fortfarande han som min pojkvän. Det kommer ta ett tag innan jag verkligen radera allt. Jag måste återhämta mig och lite så. Ni behöver inte vara oroliga jag o Hannes pratar o allt vi är vänner jag berättar fortfarande allt till han vad jag får för kommenterar vad folk skriver osv.
Men det har varit rätt mycket om det just nu så nu vet ni.

Likes

Comments

Hejsan allihopa igår när jag kom hem så åt jag lite grann hemma. Det är så jävla svårt att äta just nu har sån jävla Depp så har ingen matlust. Men sedan hoppade jag in i duschen och duschade av mig. Sedan ringde min mobil och det var Hannes och vi pratade i ca 1 1/2 timme. Det kändes bra ( ja jag är fortfarande ledsen) men jag är fortfarande så himla kär alltså.

Likes

Comments

Hejsan alla kommer troligtvis ingen mer Depp nu men idag är det tisdag tänkte skriva måndag då jag inte var i skolan igår Hahah. Men det är tidigt på morgonen vilket betyder gymmet först sen skola. Går så himla länge i skolan idag så tyckte det var bättre att jag kör ett litet pass såhär innan skolan.
Jag blev dessutom piggare när jag gör det på morgonen.

Likes

Comments

Hejsan tänkte precis tipsa om en trend som betyder väldigt mycket för mig. Det är overknee det år fan dom bästa skorna jag köpt!!! Jag får alltid skoskav av nya skor och det fick jag inte av dessa. Dom är sjukt snygga och även sjukt balla o så himla bekväma och varma!!!

Likes

Comments

Hejsan alla nu har jag kommit hem, Hannes körde hem mig.. hur känner jag nudå? Jag mår fortfarande såklart inte bra.. men liksom ändå. Pratat med mamma och duschat och djuren här hemma blev överlyckliga när jag kom då jag varit borta i en månads tid. Ruffs min katt började direkt buss o klösa i min säng och massor han gjorde en kullerbytta och slog i väggen och blev lite yr och det kunde jag inte sluta skratta åt.. Min hund blev lika glad hon och när jag Kom innanför dörren satt jag mig bara på marken o grät o då satte hon sig i mitt knä. Men just nu känner jag mig helt tom. Mår verkligen piss... men hoppas bara Hannes kommer tillbaka till mig

Förlåt för så himla mycket Depp imon kommer det nig bli bätte

Likes

Comments

Varför kunde det här hända mig? Varför tänker jag alltid så positiv? Varför har jag alltid sådant stort hopp om allt? Jag orkar inte det här! Vill inte ha det såhär. Vad ska jag göra? Jag vill inte leva utan han i min närhet. Jag orkar inte gråta mer. Jag orkar verkligen ingenting. Hur är det ens mjöligt och varför är det just mig det skulle hända. Jag trodde de var han o ja livet ut han jag skulle gifta mig med, skaffa barn med och allt. Varför kan jag ens tänka så? Jag är 16 år? Varför hoppas jag så mycket på allt. Varför blir jag så hårt krossad? Varför är jag ful äcklig och allt. Snälla ta mig till ett annat ställe. Stället där jag mår bra. Stället där jag får börja om mitt liv på nytt. Jag är inte värd någonting. Jag ska inte ens få någonting jag ska inte ens få ha pojkvän. Varför är jag sån taskig människa som inte tänker till innan jag gör något. Jag älskar han, vill ha tillbaka han, vill må bra igen. Kan inte ens tänka på allt bra och jag mår dåligt vad är det liksom?

Likes

Comments

Hejsan allihopa detta kommer bli ett väldigt trist inlägg tyvärr men jag har rätt att berätta.

som många kanske vet var jag väldigt ledsen igår och har även varit det idag... Det är därför jag inte har bloggat. Hannes min pojkvän det är de. Jag kan inte längre kalla honom för pojkvän då han valde att lämna mig på min egna ben igår. Det är verkligen jobbigt då han har varit hos mig väldigt länge ´. Jag kan knappast tro att det är på riktigt men tyvärr det är så. Jag känner ingen krafter eller motivation till något längre. Vill bara ge upp livet. Jag ska inte ens gå till skolan imorgon då jag faktiskt mår så pass dåligt. Men det är så jag har varit hos hannes nu varje dag i en månads tid och ja det kanske är så han har tröttnat på mig men då jag inte längre här hos han kommer han kanske få saknaden tillbaka och kanske tar tillbaka mig det hoppas jag iallafall. Hannes har ett sånt himla gott hjärta och ja jag älskar han såklart fortfarande men det gör ont asso. Har blivit sjukt deprimerad pallar inte leva eller något. Jag är fortfarande hos hannes då jag inte riktigt kan ta hand om mig själv en.. men jag drar imorgon.. Men vi får alltid se vad som händer men jag mår dåligt iallafall men här har ni anledning till varför</3

Likes

Comments