Hejsan allihopa nu är jag påväg till Kalmar dels för att åka till hannes oh chilla med han ett tag. men jag ska även säga hejdå till min bror som nu ska åka iväg i några månader till England.

Ikkväll ska jag möta upp min best friend Anton för sedan kolla på bio och vi ska se Ted Gärdestad älskar han sjukt mycket därför jag villl se den filmen.

Denna dag är även min sista lov dag vilket suger så Simon blir det att ta tag i allt och komma tillbaka till gym och skolan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan allihopa jag tänkte nu tipsa litegrann från adidas. Nu kan komma direkt till sidan via länkarna och glöm inte bort att det är just nu du har chansen att fynda det som är på rean ( det mesta är på rean)

Jag hoppas detta var något för dig och som sagt är det bara att klicka på den vad det står för produkt så kommer du exat till det billiga.

Likes

Comments

Hejsan allihopa nu sitter jag här i sängen med färgen i håret. Såklart färgar jag bara utväxten skulle aldrig kunna svika mitt. fina blonda år haha.

Den hår färgen jag använder mig av är Mood ultra blond. Kan säga att den är de bästa som finns.

När jag sedan ska tvätta ut hårfärgen så kommer jag använda mig av dessa produkter

Silverschampo fudge för jag inte ska ha så gult

sedan kommer jag ha mitt schampo från bed head blonde

en färg inpackning som inte skadar håret från revulon färg 1002

sedan blir det mitt balsam från bed head blonde

Likes

Comments

Hejsan allihopa nu sitter jag hemma hos Anton och vi har precis haft ansiksmask.( min ide såklart)

Ja använder mig av 7th heaven charcoal mud, Det är verkligen en jag rekommenderar!

Köpte den på Ullared och den funkar sjukt bra.

Den jag har är black men även tidigare använt mig av den röda som luktar jordgubb men tyckte inte om den lika mycket som jag gillar denna tyvärr.

Nästan gång jag är på Ullared ska jag köpa massor utav olika sorter!

Jag har ju som sagt tub så dom räcker bra o länge

Likes

Comments

Hejsan allihopa plz hjälp mig nu!

Ska jag kan starta upp en youtube kanal med massa Beauty och VLOGGAR??

Det skulle liksom varit. fett majs men ändå lite svek.

Tänkte typ visa en del sminkningar samt en massa med hår och så.

Jag håller faktist på att utbilda mig till stylist inom smink kläder och hår

Tänkte även ändra hela blogg med mer om smink kläder och Såå

Likes

Comments

Hejsan alla fina glada människor, jag hoppas allting är bra med er med mig är det ändå helt okej.

men vi måste prata..

Som ni makt har jag inte varit aktiv någonting på så lång tid.. Jag har försökt men krafter finns inte kvar. Men vi spolar tillbaka.

Jag har sedan många månader sedan bara börjat blicka ner i marken.. Jag började känna mig värdelös kände mig inte tillräcklig. jag kröp ihop och inte vågade visa mig. Jag kände att så fort någon kollade på mig så kände jag mig ful oduglig och en dig människa. Jag hade inga krafter jag kunde gå till gymmet och gymma men så fort en människa kollade på mig blev jag rädd och gick från platsen där jag gjorde aningar och började med en helt annan muskelgrupp. Sedan kom dagar jag inte ens vågade typ grymma och sa äsh skiter i allt och tar det Simon. Jag veta inte vart allt har kommit från. Men sedan har jag börjat sätt sån press på mig om jag måste gymma sköta skolan vara med kompisar och även hålla på med sociala medier..

Hur tror ni det har gått? RENT ÅT HELVETE.

Det enda som blev i fokus tillsatt var att gå upp och ta en buss klockan 7 på morgonen för att gymma och sedan börja skolan mellan 10-12 ENDAST för jag inte ville möta människor.

Jag gick till skolan endast att få närvaro men inte lämnat in uppgifter som skulle varit inlämnat för 2 månader sen...

Jag orkar inte ingenting. Som många vet så har jag också inte riktigt släppt mitt ex men med stolthet kan jag säga att nu kan jag kalla honom för min pojkvän.

Men kompisarna jag umgicks med varje dag bara släppte mig kastade skit och sa hejdå. Jag har aldrig fått ha en riktig kompis känns det som. Förutom mina tjejer i klassen.

Dagarna innan nyår stod jag och grät för jag kände mig så ensam. Det fanns ingen som ville vara med mig. Vad har jag gjort fö fel? Jag fick efter mycket och men ifall fira nyår med min bästa vän Anton.

Men jag förstår inte varför ska man bli huggen i ryggen gång på gång av alla äckliga människor medans jag ligger och ändå kämpar det har gått veckor och jag fäller tårar varje dag.

jag känner mig oduglig, tjejen med den största självsäkerheten, STÖRSTA självförtroende säger varje dag du är full du är äcklig du är inte duglig för någon ingen bryr sig eller något att bli deprimerad. Att tycka man har blivit fet så varje gång jag ser ig själv i spegeln ställer mig och spänner magen för att kunna få se sina magmuskler men jag tror mig inte ändå.

Sen att ha den man älskar av mest av alltinget heller mår bra och blir inlagd!?!? VAFAN? Jag mår inte bra ändå och jag vill alltid sprida den positiva energin för att alla ska må bra.

Allt suger känner jag. Jag kan inte ens sova om nätterna längre. Jag vill inte vara här längre, jag vill bara här ifrån jag hatar alting...

Likes

Comments

(Betalt samarbetej)

just nu kan du fynda på denna sida https://sinamatic.se/
massor utav saker till både honom och henne.

Det finns allt från snygga underkläder till sexleksaker.

Just nu på sidan är det mellandags rea i full gång så just nu kan du passa på att fynda allt möjligt!

Super va??

På mellandags rea så är det mest sexleksaker du kan fynda till härliga priser!!

så lets go and shop!

som sagt finns allt under denna länk!

https://sinamatic.se/

Likes

Comments

Hejsan allihopa, jag har inte varit så aktiv nu på länge jag vet.. men jag har haft fullt upp och massor med skolan oså. Julafton har också varit nu och fick klicka o inredning o sånt inte jätte intressanta grejer.
Idag är det 2 dagar efter jul och jag är Påväg in till Kalmar för att shoppa. Det kommer bli awesome. Med mig till Kalmar är Anton så kommer kanske uppdatera den o visa va ja köpte

Likes

Comments

Hejsan allihopa nu är det måndag igen och det är tidigt morgon. Nu är det bara 3 veckor kvar till jul Wiho. Har 3 praktik dagar kvar med denna så det är ju ändå gött!
Idag blir det först som vanligt att köra ett gympass och sedan är det dags för praktik. Jag har ingen aning om vad som kommer hända efter praktiken sånt som märks

Likes

Comments

Hejsan allihopa nu sitter jag på bussen och är Påväg till Kalmar. Det kommer bli ett tungt pass på gymmet och idag står det armar på schemat. Efter gymmet blir det att ta sig vidare till praktiken. Idag är jag väldigt taggad på att faktist gå till praktiken!!

Likes

Comments