Hejsan jag säljer en del på shpock säljer både kläder och ridsaker, skor kommer också snart.
Sök gärna efter mig Kajza.S
Kan frakta!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan mina babysar, jag har inte bloggat på evigheter nu.. men imorse när jag vaknade fick jag en statistisk koll på min blogg och den så riktigt sjukligt bra ut för att ha en inaktiv blogg. Så det gav mig kicken till bloggen igen.
Idah ska jag göra nationella prov och försöka gymma lite, dock är jag sjuk..

Likes

Comments

Hejsan allihopa på senaste tiden har dan allting varit så himla stressigt för det är så mycket i skolan just nu och väldigt konstiga lektioner oså. Som idag börjar jag 12 imorgon 12 och 10 på fredag. Bra för mig men ändå tröttsamt...
men nu sitter jag äntligen på bussen och är Påväg in till Kalmar. Ska äta och vara i skolan någon timme och sedan ska jag gymma.
Det är typ dagen, men jag har inte heller sån himla blogglust när jag är så stressad så det är därför de är sega inlägg

Likes

Comments

Hejsan allihopa idag är det en vecka sen jag gymmade och har inte varit o gymmat på hela veckan har sån halsont och allt!! Vet inte vad jah ska göra för jag vågar inte ta några risker och bli typ ännu mer sjuk eller få sånna problem att ja inge kommer kunna gymma mer för resten i livet. Men jag blir så irriterad för de svakar hela tiden nedåt först mår ja bra o BA imon kör ja men sen så mår jag inte alls bra nästa dag osv

Likes

Comments

Hejsan allihopa, för 4 veckor sen typ köpte jag nya byxor och igår spräcktes dom. Såklart är dom från ginatricot. Jag blir galen, jag gymmar också vilket betyder att jag växer och idag fick jag då ta nya byxor som är i storlek S och får dom inte över rumpan ja skrek när jag satt på mig dom. Sen kunde jag inte heller knäppa knappen heller. Blir rent galen asso!!
Men grejen är också dom byxorna som sprack har jag M i och brukar ha S men M är för stort o S är för litet så måste ha något mitt i mellan. Men jag ska gå o prova nya byxor på rasten så det kommer nog bli super.

Likes

Comments

Hejsan, alltid alltid på tisdagar är ja så jävla trött och ja såklart är jag det idag. Hade sjukt svårt att komma upp ur sängen imorse så de va sinnessjukt. Men nu är jag iallafall på bussen igen och Påväg till skolan.
Idag blir det bara skola och på schemat står det styling och 2 timmars rast på schemat.. s.eeeeegt.
Efter skolan har jag ingen aning vad som kommer hända.

Likes

Comments

Jag måste också säga en sak, om du sitter och läser min blogg på datorn så kan du se här i högra fältet->
Min instagram, där kan du se mer bilder och mer vardag av mig det skulle varit super trevligt om just du skulle följa mig där. Men om du läser nu via en mobil kan du klicka på denna länk så kommer du till min instagram https://www.instagram.com/kajzasunessson/

Likes

Comments

Hejsan, jag tänkte nu dela med mig lite lifehacks som jag lovar du kommer använda i vardagen!

1.Har du bråttom och inte har så my leg tid kvar tills bussen går och din tröja är lite skrynklig så kan du använda en plattång för att få bort skrynklor, väldigt smart för det tar tid att stryka kläder!
2. Ett annat tips är att ta in det skrynkliga plagget in i badrummet när du ska duscha! Häng upp den på en galne och ångan från duschen gör plagget helt rakt.
3. Ha som vana att sätta över 500 kr på ett sparkonto varje månad. Skulle det krisa någon dag har du extra pengar över, tur!
4. Måla dina nycklar med olika färgade nagellack. Gör det enklare att skilja på nycklarna.
5. Är din mascara hård och klumpig? Häll ner lite linsvätska så funkar den genast bättre! Ett annat tips är att hålla mascaran under hett rinnande vatten (givetvis stängd), då funkar den också bättre.
6. Har din rakkräm tagit slut kan du använda balsam istället. Dina ben kommer kännas väldigt mjuka efter!
7. Har du råkat spilla rödvin på dig kan du använda lite vitt vin på det, det neutraliserar fläcken.
8. Har din mobil inga batterier? Sätt luren på flygplansläge och ladda, då laddar den mycket fortare!
9. Är du rädd för att få svettfläckar på din favoritblus? Sätt trosskydd i armhålan på blusen, klart!
10. Luktar dina skor äckligt? Använd 2 torra tepåsar och lägg dom i skorna, det tar bort lukten. Funkar även i en svettig gymväska ifall den luktar illa.

Likes

Comments

Hejsan allihopa, jag har inte blogg nu i helgen eller fredags oså men det är för i fredags blev det så himla stressigt för jag höll på missa bussen och massor. Sedan när jag kom till skolan hade jag feber och var helt slut och varit sjuk hela helgen och bars levt livet i min säng. Jag har verkligen inte haft lust eller ork till att blogga.
Men nu är det ny vecka och nya tag tyvärr är jag fortfarande lite sjuk.. klias som fan i näsan o huvudvärk och ont i halsen... så det blir varken gym eller idrott idag.

Likes

Comments

Hejsan förra lördagen färgade min utväxt i håret och det är redan ny utväxt.. åh blir så himla galen verkligen. Men tidigare i de gamla åren så gick mitt övre lager på håret av på grund av blekning vilket är surt men det växer på en del och kommer nog snart vara lika långt som mitt vanliga. Men jag har sånt stort problem och det är vilket schampo jag ska ha. Just nu använder jag mig av Bed head och det funkar verkligen bra för min hårbotten då jag har sånna problem med känslig hårbotten men ibland får jag Barbie hår av Bed head det ser liksom slitet ut. ( jag har olja i topparna
Men Bed head är det enda som funkar för min hårbotten ibland får jag utslag o det kliar och blir röd. Men det är dessa jävla sulfatet bland annat som fuckar men sedan läste jag på Google och där står de att Bed head är sulfat fritt men nej det är de. Sulfatet torkar ur hårbotten så mycket också vet fan inte vad jah ska göra egentligen funderar på om man ska börja med balsam metoden.

Likes

Comments