View tracker

Gud det är ju december och har helt glömt bort att jag ska göra ett speciellt inlägg varje dag fram till jul...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej alla som sagt har jag börjat gymma och tänkte berätta hur det har gått. Första dagen jag var där var i onsdags efter skolan och det var hur mycket folk som och killarna kollade hur jävla mycket som... så jag gick där ifrån.. hihi. Men igår var jag där igen på morgonen och då gymmade jag med alla pensionärer vilket var hur jävla chill som. Men jag var ju där på morgonen o skulle ju gå till skolan så gymmade bara 40 min. Efter skolan så skulle Linnea ta en timme senare buss och jag med så vi drog till gymmet igen o då gymmade jag bara i 20 min. Sen kom jag hem och drog till dressyrträningen på aledal och lucky gjorde motstånd hela tiden så idag när jag vaknade har jag träningsvärk överallt. Rumpa,benen,magen och i mina triceps... haha men nu är det ny morgon och tog en tidig buss för sedan gå till gymmet och idag börjar jag senare så det blir hur Najst som.

Likes

Comments

View tracker

Jag vet att jag inte har bloggat så himla mycket vilket är rätt dåligt o tråkigt av mig. Men kan berätta vad jag har gjort senaste tiden. Jag har för det första börjat gymmat och sen har jag varit i skolan o varit oerhört trött efter skolan så har sovit hela tiden..

Likes

Comments

Helt ärligt det är jul om inte alls lång tid och jag vet inte vad jag önskar mig i julklapp. Detta är något extremt jobbigt. Jag vill typ bara ha pengar men mamma o pappa tycker det blir lite för tråkigt typ.
Jag får försöka komma på något jag vill ha så Aa. Men tänkte annars om mamma o pappa har en budget så kan jag får hälften av dom paket och hälften pengar

Likes

Comments

Idag är det den sista dagen på denna månad och kom just på att idag har jag och hannes varit tillsammans i 8 månader haha. Men idag ska jag först till skolan och sedan ska jag faktiskt gå till gymmet för första gången så himla kul.

Likes

Comments

Tisdag är då kommen och jag är påväg till skolan och har styling hela dagen idag och sedan ska jag till wellness i Kalmar och skaffa gymkort fett taggad på det.

Likes

Comments

Jag måste verkligen måste köpa en sådan julgran med rosa julgranskulor.

how cute att ha det på rummet

Likes

Comments

Idag var det en väldigt snabb skoldag vilket var väldigt skönt då idrotten var inställd och slutade klockan 1.
Men jag stannade i Kalmar 1 timme och köpte ytligare två presenter till Hannes. Så nu är jag upp i 5 presenter haha och många fler ska det bli såklart.
Jag hoppas jag o mamma o pappa ska shoppa lite Imon också det skulle varit super Najs isånnafall.
Det är ju verkligen inte långt kvar till julafton nu hur mysigt är inte det??

Likes

Comments

Fråga nummer 1: hur gammal är jag?
Jag är 16 år alltså född 2000
Fråga 2: hur länge har jag bloggat
Jag har bloggat sen jag var typ 9-10 men haft många pauser.
Fråga 3: vad går jag för utbildning?
Jag håller på att utbilda mig till stylist alltså hår och smink.
Fråga 4: favorit djur?
Häst, katt och lite hund.
Fråga 5: mål med livet?
Det är att lyckas med livet typ. Styling utbildning o min blogg.

Likes

Comments

Dagarna börjar nu ta slut i november och det betyder månades favorit. Denna månad är min favorit denna parfym från police. Jag älskar lukten och den håller länge på och man behöver inte heller mycket för det ska lukta utan man behöver bara ett sprut sen så luktar man sjukt gott

Likes

Comments