​Denna vecka har jag verkligen varit trött på skolan, orkar inte ens gå upp ur sängen och försov mig går.. Idag när jag vaknade orkade jag inte heller gå upp och somnade om och håll på att  försova mig igen såklart. Men skoldagen idag är väldigt kort slutar 14.00 vilket är fett najst. 

På söndag kommer jag och min familj åka till ullared och vi ska sov där så det blir ullared 2 ggr

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Godmorgon alla idag är det skola som vanligt, är fett trött dock men på tisdagar är jag alltid som tröttas. Idag har jag iallafalll styling hela dagen och jag håller på med en docka och locka lite hår och sånt. Men denna vecka blir inte heller så speciell förutom på söndag då jag fyller 16 hela fucking år vilket ändå kommer bli najst att få massa paket och så.

Likes

Comments

​Tjo jag vet att jag slutade bara blogga sådär men seriöst har inte mått bra..

jag tänker dock  inte gå in på varför och så men det har inte varit lätt nu över överhuvudtaget men jag hoppas jag är på banan igen och kommer tillbaka till mitt ` riktiga `liv.

Likes

Comments

​Igår när jag kom hem så tänkte jag blogga och kolla på youtube, jag började kollade på youtube och kände mig lite trött och ungefär halv 7 så somnade jag och har nu sovit hela natten jag åtingen middag eller något igår för jag var så trött.. men klart jag var tvungen att gå upp vid 9 för p-piller osv men liksom sen när jag skulle sova igen så somnade jag direkt.. Fast visst det var najst men tyvärr är jag fortfarande trött.men idag i skolan har jag bara styling vilket ska bli kul.

Likes

Comments

​Godmorgon på er alla. Måndag idag igen då och en ny vecka i skolan. Imorse hade jag rätt så svårt att komma upp.. Jag ställer ändå alarm varje 5:te minut från 06.25-7.00 ändå vaknade jag inte vaknade bara av första o sista och jag kände lite fuck life när jag vaknade vid 7 för det är då jag sminka mig men jag hann ändå till bussen. Dock är jag inte heller så jätte taggad på skolan då jag har sån huvudvärk assso den går verkligen inte över..- Blev sjuk i lördags förra veckan och är inte riktigt frisk en men vad fan hindra det mig?  Idag ska jag liksom gymma 2 timmar med skolan ( våran idrottslektion) Men börjar fundera på om jag ska börja göra det mer i vanliga fall också. men jag skriver senare för nu ska jag kolla om vad som händer i skolan denna vecka. Ha det gött asso!

Likes

Comments

​Tjo igår hade jag bara en chill dag jag var hemma och log i min säng bara hela dagen, sen på kvällen åkte jag hem till hannes och la mig i hans säng och väntade på att han skulle sluta. Han slutade runt 02.00. Alltså log jag och sov princip hela dagen. Idag så har jag och hannes bara myst, vi ska alldeles strax ta bilen och åka och fånga lite pokemon. 

Likes

Comments

jag tänkte visa mina favorit saker jag köpte i augusti. Eftersom jag inte har en bra kamera så tog jag från google thihi


Första grejen är en ljusrosa gant tröja som jag köpte på kardborren i kalmar. Jag älskar denna tröja för den passar till nästan allting och matrialet är helt awesomeAndra saken som blev en favorit det är nyx foundation, den lägger sig väldigt brapå hyn och jag tipsar den verkligenDen tredje saken blev jag tipsad om och testade den bara för att det var rea på den och det är då baby skin primer


fjärde saken var en beautyblender jag köpte den bara för testa om dom var bra eller inte men såklart blev det en favorit.femte saken var denna tjocktröja från gina en väldigt smidig och mysig o skön tröjaSen sista saken är bara en dricka och jag är inte människan som tycker om energidryck men den nya burn apple kiwi är ju den bästa av alla

Likes

Comments

Fredag idag vilket känns jävligt skönt. Sista skoldagen och min sista lektion idag är styling vilket jag ser i framåt. Efter skolan ska jag och hannes ha lite mys i Kalmar vi ska spela pokemon och äta på thaisilk vilket ska bli väldigt mysigt. Igår efter skolan så var det rätt stressigt för jag slutar engelskan när bussen går hem så var tvungen att vänta i en timme i Kalmar för att kunna ta nästa buss. När jag kom fram till Borgholm var jag tvungen att springa lite snabbt till mitt jobb och fixa lite med lön och så. Sen åkte jag hem och åt lite sen drog jag på hoppträning och den gick helt fantastisk. Jag red Lucky och vi skulle hoppa lite omhoppnings svängar och sånt vilket gick super och det var sjukt roligt. Efter det körde mamma o pappa mig till Hannes och så sov jag där hos hanLikes

Comments

​Jag tänkte göra en månaders favorit för jag har ju köpt nytt smink, nya kläder osv förra månaden och tänkte då visa vilka av dom som som blev mina favoriter

Likes

Comments

Tjo idag är det en ny dag och bara ge nya tag. Idag ät det torsdag och nu har det också blivit höst. Första höst månaden och jag fyller år om 1 månad wiho. Kort skoldag idag bara 3 lektioner vilket är väldigt skönt för jag mår fortfarande inte helt bra efter jag varit sjuk..

Lite uppdatering om hur jag trivs i skolan och hur det går.

Sanningen är att förut när jag gick i skolan så kände jag att det var väldigt segt att gå till skolan och ville bara inte, men nu så har allting ändrats sig. Jag vill verkligen gå till skolan varje dag nu för det är en sån fantastisk skola och bra linje så mår toppen och allt känns allmänt bra. Matte som var så tråkig är inte längre tråkig, men det känns bra med det hela, bra lärare, bra rektor, bra skola. 

Likes

Comments