Sitter man inte framför böckerna så tänker man att man bör göra det. Ikväll läser jag ur böckerna och transkriberar intervjuer till en "mini-studie" vi gjort. Allt för att få mycket ledig tid i helgen så det bara är att njuta av de något kalla och korta höstdagarna!

Igår fick håret en förändring också. Rosa slingor lades till och det blev lite mer liv i det hela. Passar inte helt fel heller att vi redan är i oktober med fokus på Rosa Bandet och bröstcancer.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sådär frukost brukar se ut hos mig beroende på dag och vad som hinns med.

Denna helg har spenderats hemma hos föräldrarna. Jag har gått runt i alldeles förstora mjukisbyxor och stora stickade koftor. God mat och en del djupa samtal. Också en hel del shopping med Kungsbacka med Ebba i fredags och Gällstad med pappa idag. Summa sumarum, en lugn helg vilket var precis vad som behövdes! Nu ska jag fortsätta med min läsning och njuta det sista! Hoppas ni har haft en fin helg!

Likes

Comments

Idag drömmer jag mig bort till ett soligt Grekland med fina stränder och gott sällskap. Sista kurserna på gymnasiet var precis avklarade samtidigt som bal och student väntade runt hörnet. Tänk att det redan har gått nästan ett och ett halvt år! 

Likes

Comments

Fixade lite med lägeneten nu en stund på eftermiddagen, bland annat kom en ljusslinga upp i hörnet vid soffan. Det har varit en sådan där myssöndag idag med hundpassning, pannkaksfrukost och lite plugg. Dessutom är det andra helgen på raken utan en massa festande vilket verkligen behövdes. Det är skönt att bara ta det lugnt och andas ut efter en hektisk (men oerhört bra) skolstart!

Likes

Comments

Just nu tränar jag och min bästa vän Irma för fullt inför Color Me Rad i Göteborg 6/9! Flera kilometer försöker springas varje dag och humöret är på topp. Idag känns det dock som värmebölja och jag försöker få i mig några liter vatten innan en powerwalk.

Bilderna är från WeHeartIt. Tryck på bilden för att komma till källan.

Likes

Comments

Hej alla glada!

Mitt namn är Sara och jag är en tjugoårig tjej ifrån landsbygden som nyligen köpt en bostadsrätt på 25kvm i Borås. Där läser jag även till Ämneslärare åk 7-9, i ämnena svenska, engelska och svenska som andraspråk på Högskolan. Jag jobbar även extra som vikarie och som studentambassadörer för högskolan under terminerna. Sommaren spenderas i underbara Fjällbacka på västkusten där jag jobbar på ett serviceboende och latar mig i solen med lite glass.

Ett av mina stora intressen är inredning och att pyssla med min lägenhet. Jag älskar också matlagning och bakning, men spenderar likaså mycket tid med pyssel av olika slag samt med vänner. Såklart har även jag ett gymkort som jag försöker använda så ofta som tiden (och orken) tillåter. Detta är likaså lite av de saker som min blogg kommer handla om.

Hoppas att ni stannar kvar och fortsätter läsa min blogg!

Likes

Comments