View tracker

December kan være hård og trættende både pga vejret, det er den kolde tid, og arbejde i weekenden... men jeg syntes faktisk ikke det er så slemt igen, især ikke fordi jeg sørger for at ses med skønne venner og hygger med familien! For to år siden brugte jeg december måned på at gå ledig, tuller rundt og virkelig hygge mig. Det var bare lige mig! Haha men for at komme på et andet emne; så er der nemlig kun 8 uger til vi rejser! Og jeg glæder mig mere for hver dag der går :)

Likes

Comments

Turen går langt væk og længe eller ihvertfald over 4 måneder 🙈😁 vi smutter simpelthen til Thailand, Myanmar, Singapore, new Zealand og USA!

Vi betalte flybilletter sidste i september og jeg glæder mig så meget!! Jeg går og tænker på hvad jeg skal have med og hvad jeg skal nå inden jeg tager afsted(selvom det først er den 5 februar) ih altså det bliver så vildt! 😄

Der kommer flere opdateringer 😁🙈🙌🏼🌍

Likes

Comments

Jeg syntes jeg har travlt fortiden, men det fordi jeg lige pludselig er blevet 'voksen' og har er fuldtidsjob med en masse ansvar! Det er selvfølgelig super fedt, og jeg lære så meget! Jeg syntes da det er en vild tanke at nogen stoler så meget på MIG! at lille jeg kan gøre lige præcis hvad jeg sætter mig for.

Jeg er en tænker, og jeg tænker utrolig meget over ting. Jeg føler også meget og jo ældre jeg er blevet jo mere har jeg lært at kontrollere det. Jeg kæmper stadig med det, men kommer igennem det med god støtte og altid bare at snakke om tingene.


Så jeg skal bare forsat blive bedre til at trække vejret og tænke positivt! :) 

Likes

Comments

.. Items i mit skab lige nu!

Disse strømpebukser og min Dr.Martens er bare fantastisk!
Bukserne er et fund fra Guts gemmer i Vejle og toppen er fra Pull&bear.
Buksedragten er fra en vintageshop i Paris i det jødiske kvarter og ih hvor er jeg glad for den!
Den røde kjole er en min mor har haft da hun var ung. Det giver den stor betydning for mig.

Til sidst har vi bomberjakken, den har jeg selv syet og designet, stoffet fandt jeg i min mors gemmer og faldt bare pladask for det! Jeg må sige jeg er lidt stolt.

Likes

Comments

Hej Verden!
SÅ prøver jeg lige endnu en gang, på blogging. Jeg er færdig til december som elev i Bestseller og skal ud og rejse derefter og finde ud af hvad jeg så vil med mit liv. så jeg kan bruge bloggen som rejse blog/ dagbog. Men indtil da tænker jeg at det kunne være sjovt at vise lidt af min hverdag engang imellem.Likes

Comments


 søde sandaler med plateau er et hit igen til sommer! jeg vil ihvertfald anskaffe mig nogen ;-)
Denne top minder mig om sommer, jeg var hjemme ved en skøn veninde i Randers, vi skulle i byen og jeg var heldig at få lov og låne hendes sequin butterfly top og gode gud jeg følte mig heldig og godt tilpas! Jeg fik komplimenter for at se lykkelig ud, sådan! hehe. Jeg havde en rigtig god aften, i skønt selskab, højt humør og lækkert tøj.

Likes

Comments

Jamen jeg skal til Paris på fredag til på onsdag, det bliver super fedt!! Det er med mit franskhold og jeg kan mærke det bliver godt! hehe. Likes

Comments

 Just bought this from TOPSHOP for graduation!! oh I'm so excited!
 These shoes for the winter ball  on ebay :)
And this necklace online :) 

Likes

Comments