OHHH WOW SÅ LÄNGESEN!!!

Im back people, better than ever. Tänkte ge er lite Update om mitt liv.

Nu är jag 16, går första året i gymnasiet på estetiska programmet inriktning musik. Mitt liv är på topp just nu. Jag har flyttat till Tranås för att bo med pappa och min lillasyster, har fått bättre kontakt med mamma också vilket är väldigt skönt.

Idag är det
FREDAG!!! Bästa dagen, håller ni inte med? Slutade skolan 13.05. Cyklade direkt till apoteket för att köpa nässpray till pappa för han mår inte så bra just nu lilla pappsen. Alice och jag ska snart ner och käka hos mamma då det är något vi har börjat göra. Ikväll kanske jag åker till Markus beroende på hur pappa mår, vill såklart inte lämna honom hemma då han knappt kan stå pågrund utav sin rygg, men jag saknar Markus väldigt mycket så jag hoppas att det löser sig.

Ha det väl!
❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hemma igen! Så skönt. Jag kom hem vid cirka fyra tiden. Bestämde att jag skulle packade upp mina saker direkt så att jag slipper ha väskan liggandes i mitten av rummet i sex veckor.

Efter det bad fosterhem-far Bo mig att göra våfflor för fosterhem-mor Marie-Louise har fått feber, stackarn.

Det tog mig ungefär en och en halv timme att göra våfflorna. Fastän jag inte var hungrig på våfflor åt jag två stycken, första måltiden på dagen. Har inte ätit så mycket idag och jag MÅSTE äta, annars blir jag sjuk.

Just nu sitter jag och pluggar till nästa veckas fysikprov. Helt ärligt. Fysik är blä. Det är tråkigt och jag fattar ingenting. Vet inte vad vi behöver kunna till provet för att bli godkänd. Önskar att någon kunde hjälpa mig med detta. En väldigt speciell person kommer hem från utlandet imorgon. Yey som jag har längtat efter hen. Hen vet det dock inte. Jag vill fråga om hen vill plugga men kommer säkert bli dissad som fan. Bättre att spara på tårarna och det lilla hoppet jag har kvar i mig.

Ni får ha en trevlig fortsatt kväll så ska jag traggla på fysiken. Kramarrrr

Likes

Comments

Grått och kallt har det varit idag vilket har fått mig att stanna inne. Jag har latat mig med mina polare.
Hursomhelst under dagen flyttade vi på oss lite, jag och mitt feta arsle. Vi satte oss i bilen för att dra till donken. Så lite friskt luft har jag fått. Wow applåder.

Jag bestämde för att stanna en natt till hos mina underbara vänner. Den sjunde natten vi spenderar tillsammans. Det är ändå lov och jag träffar inte dem så ofta annars, så det är skönt att vi kan ses mycket under loven.

Kort som smått, inlägget = värdelöst

Jag kände mig efter donken väldigt inspirerad så jag satte mig ner för att rita en skiss till min skolavslutningsoutfit. How bout dat? Inte en så bra bild men jag har inte ritat på länge. Saknar den tiden då jag kunde sitta i fem timmar i sträck och bara måla och skissa saker. Det försvann nu med åldern men jag kanske hittar tillbaka igen. Jag hade rätt bra betyg i bild men sjönk ett snäpp och jag total lakkade så det är kanske därför jag har lagt av. Jag vet inte. Här är iallafall bilden jag ritade:

Jag ska skissa om den för jag vill att hon ska ha längre ben haha, är inte helt nöjd ännu.

Det är inte ens hundra procent om jag ska ha klänning och en jacka. Jag hinner nog ändra mig några gånger innan det är helt klart.

Likes

Comments

Åh är så trött. Jag designade bloggen tills klockan var fyra på morgonen. Vill ha det så stilrent och fräscht som möjligt och är fortfarande inte nöjd med utseendet så jag får fortsätta jobba på det. Det som stoppade mig från att vara helt försjunken var batteriet på datorn. Mitt under allt tog batteriet slut, och under header redigeringen också Gashhh.

Jag vill ligga kvar i sängen hela dagen men måste upp och börja packa för hemfärd. Ska ta mig lite frukost (om man kan kalla det frukost när klockan är över 13.00) Behöver också mitt älskade kaffe som jag inte kan leva utan, samma sak med te. Tänker på alla goals morgonrutiner på youtube jämfört med min rutin på morgonen. Simpel af. Helt orimligt att de hinner så mycket på morgonen. Locka håret, tvätta ansiktet med 300 produkter, vissa hinner till och med duscha(???), full face makeup, laga nobelfrukost...props till dem.

Dom tre senaste dagarna har varit rätt varma här i Sverige. Skönt tycker jag för att jag hatar slask och kyla. Hade gärna velat vara någonstans där det är fett varmt så man kan sola och bada. Bara slappna av och slippa oroa sig för saker och ting.

Jag ser fram emot dagen.


Likes

Comments

Heyyyyyyyyy guys.

Första inlägget på min sextiosjutusen femhundranittionionde blogg. Du har verkligen lyckats med livet *sarcasm*. Vem fan glömmer sitt lösenord så ofta. U do if u are Kinza. Jag är en glömsk person som gör saker utan att tänka till, sååå konsekvenser och sånt, vad är det? Ta en chillpill. Du lever bara en gång. Men om man vill lyckas med livet så ska man tänka till så att man inte förstör något i onödan och vad fan babblar jag om.

Lite om mig själv. Jag är femton år *01:a*. En liten skitunge på cirka 160 cm som är stor på datan och liten på gatan, BAHA jag gillar ordvitsar och det jag skrev stämmer inte riktigt in på mig. Jag syns och hörs väl om du känner mig, annars när det kommer till nya människor så är jag rätt blyg hihi. Framtidsambitioner/drömyrke? Jag vill bli mycket så som flygvärdinna, sångerska, stylist, journalist, fotograf, modell för vouge, gränsbevakare, göra coola semester videor som Jay Alvarrez, bli hollywoodfru osv...

Just nu mår jag väl rätt ok. Jag har varit hemifrån i ungefär 6 dagar. Är hos mina älskade väninnor som säkert kommer dyka upp många många gånger här. Funderar faktiskt på att åka hem imorgon för lite förberedning och plugg inför skolstarten. Jag längtar tills skolan börjar ingen *YES I DO*. Mest för att jag vill träffa mina andra väninnor och *blink blink/facepalm* en speciell person som får mig på topphumör för det mesta, just nu är det väl inte så bra mellan hen och mig, but u got to hold on, kanske skulle jag må bättre om jag släppte hen men jag känner mig inte redo för det ännu. Det finns ännu en låga som ej går att släcka fastän man skulle använda hela jordens vattentillgång.

Som en avrundning på hela detta vill jag önska alla en trevlig natt. Sov sött mina kära vänner och hoppas ni inte sover med smulor i sängen *jag tänker på er som tittar på serier till klockan fem på morgonen* för att jag har hört att man drömmer ofta mardrömmar då.

Avslutad 03:16 Puss.


Likes

Comments